-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz #76385920 #54846 üzenetére
Sinn 556i / átlag nav-b ugrik be róla, semmi xtra, de jól néz ki.
Viszont 315$ egy Miyota 8215-tel szerelt noname óráért szerintem sok, legalább egy 9015 lenne benne.Inkább 370€-ért egy Steinhart ETA-val.
Vagy egy Laco 298€-ért[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Miamiquake
aktív tag
Auccccs
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
ronin s8
senior tag
-
Ra3
őstag
válasz Miamiquake #54861 üzenetére
legalább a műanyag kerekek milyen szépen átvészelték, gondolom amúgy kuka, de azért gondolom kicsit hagyni kellett dolgozni benne a vizet mire ilyen lett.
egyébként ez miben van? a Montres valami military jellegű órákat csinál, ha jól láttam.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Szabikaa20
őstag
Ez már csak alkatrésznek...Bár ha nincs mélyen korrodálódva és a csavarokat kilehet szedni,még lehet menthetö volna,ha lennenek alkatreszek is hozza...
Az nem müanyag szerintem...ha jol emlexem teflon bevonat nem?
[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Szabikaa20
őstag
Már nem tudtam szerkeszteni,,,de ez egy Rolex volt fénykorában...nem?
-
Sungoo
addikt
válasz Szabikaa20 #54868 üzenetére
-
Ra3
őstag
válasz Misi1979 #54864 üzenetére
Hát egy kicsit tényleg mellélőttem
Eddig csak az elérhető árú órák belsejét nézegettem, ez sajnos kimaradt.
Viszont teflon bevonat ütős, azért a Rolex tényleg odateszi magát technológiailag.
De megnézném azt az embert is aki hagyta hogy ilyen állapotba kerüljön....''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #54874 üzenetére
Ez legalább annyira erős volt, mint a fekete dobozos változat!
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Empsepo
senior tag
Akkor jó éjt Mindenkinek:
-
g0n21
senior tag
válasz Empsepo #54878 üzenetére
Köszönöm, csoda is lesz hozzá alkatrészt találni.
A Bullhead-nek annyi custom változata és utángyártott, de nagyon jó minőségű számlapja, mutatója van, hogy elképesztő. Ennek meg nincs. Se plexit, sem semmit nem találtam hozzá (tartalékba, a gyerekemnek --> gyerek nincs, de az órás jövőjére már gondolok )
Más téma, hogy a bullhead szerkezete ugyanez, csak el van forgatva a számlap 90 fokkalKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
Smirgli +WD40 oszt' visztontlátásra 6000 lesz!!!
-
huszar90
aktív tag
(Forrás)
Szegény betörő... még ezt a filléres replikát is rá verik mint milliós Rolex.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #54884 üzenetére
Igazából nem is mulatkáról van szó, hanem munkából hazaérős pohár vörös, vagy single malt scotch, és hasonlók. Meg este 10-kor unatkozom, és "menjünk el enni". Ezekből egy hónap alatt összejön egy ilyen óra.
A cigarettát nyáron letettem tavaly, már az is szép megtakarítás lett (havi 45), de kiváltotta az alkohol és az evésKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
nostromo73
tag
sziasztok
egy kis segítséget szeretnék kérni óra ügyben, ez a két modell ami nagyon tetszik, de nehéz a döntés...esetleg ha van valakinek tapasztalat valamelyikkel, szívesen venném.
SEIKO PREMIER SNL017P1
CITIZEN AS4050-51ESeiko beszerzésben kompetens itt valaki?
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #54888 üzenetére
Ahha, majd ha ketyeg a csuklómon, és hallom a kattanást ahogy a stopper flyback-ként rögtön nulláz, én be is fejezem az este 7 utáni evéseket.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
gprspeter
senior tag
Bátran kijelenthetem, hogy a fórum olvasása addiktív, függőséget okozó!
A fórum hatására beruháztam egy automata Seiko 5-be, amit váltott ez az Orient:Holnap érkezik timecentertől az utolsó Casio Oceanus OC-108-7A.
Kellett Nekem itt látni...meglátni és megszeretni.Dzsana mester nekem is tartogat egy vintage szépséget...
... és nyáron én is 40 leszek, hivatalosan is megkapom a Zeppelint.
Huh...Köszönöm, hogy elmondhattam...
Nem biztos, hogy könnyebb lett.[ Szerkesztve ]
-
gprspeter
senior tag
-
törölt tag
válasz vadászcsiga #54897 üzenetére
Szép!
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #54897 üzenetére
Illetve mitől különleges?
-
Szabikaa20
őstag
Tudtok nekem órákat mondani mint pl az Orient mako xl...Rolex,Omega diver formájúak érdekelnek,de mivel rolexre se omegara nem telik ezert maradok az olcsobb verzional... Lényeg hogy ne legyen több 50-60e FT nál és fémszíjas legyen,mutassa a dátumot,ha a napot is az elöny!Steinhartok is tetszenek de az mar nem fer bele a keretbe sajnos,ja és koronazárasak elöny... :/ de a hasznaltaktol se tartozkodok,de csak ha nagyon jó állapotú!köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest