-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadászcsiga
félisten
válasz KelemenUhr #54698 üzenetére
Köszi. Nem kell ahhoz cipőkellékes bolt, ma a Tescóban is láttam a szerszámos részen, vagy obi/baumaxban mindenféle arfekvesben. A revolverlyukasztó is hasonló, en az előbbit jobban szeretem bár hangosabb mint az utóbbi.
Helyettesíteni nem tudom mivel lehetne, szerintem semmivel. Szabályos lyukat csak lyukasztóval lehet csinálni.
-
törölt tag
(#54702) Zozzer888 le nem köpnek, de aki értő szemmel egy pillantást vet, az tudja, h belépő szintű modell. Kettő pedig, hogy laza sportos viselethez ok. De tárgyalásra, fekete=fehér kombóhoz nem...Mondjuk amikor vettem, ez a szempont érdekelt a legkevésbé
(#54703) Bati0501 belsőkörös márka kell, h ro***ak meg
(#54705) Pé na ez már igen! Minimalista, fehér, nincs fölösleges 300 másik mutató és vagy felirat.
(keresem de nem találom, ez melyik modell?Talán a Calatrava?)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Miamiquake #54717 üzenetére
nem vagyok s&p500 cégtulaj, hogy lázadhassak...egyelőre. Talán majd ha a júliusi medvénél privátbankolok, nos esetleg
[ Szerkesztve ]
-
teratti
senior tag
válasz dilajoska1 #54719 üzenetére
Szépnek szép, de el kell egy bizonyos életkort érni, hogy viselhesd. 50 felett már jól mutat az ember kezén de huszonévesen nem igazán. Pl. én megkaptam mikor a Certina DS Spel volt a kezemen, hogy olyan öreguras....
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
dilajoska1
őstag
válasz teratti #54720 üzenetére
Én még valamennyire fiatal vagyok :-) de akkor is szívesen hordanám. Lényeg hogy nekem tetszen :-) . Ha rendbe rakatom a Luch órámat azt is hordani fogom. Pont multkor mutattam a 16 éves unokahúgomnak és mondta hogy milyen jó néz ki pedig nem mai óra :-) . Szerintem meg egyáltalán nem öreges a Certinád!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
WiZARD
addikt
válasz #24334592 #54716 üzenetére
esetleg egy Zenith Kapitány?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Toobee
veterán
válasz vadászcsiga #54701 üzenetére
Én megtaknyoltam ma a munkavédelmi cipőmet egy kalapáccsal, meg egy hengeres reszelővel. Szebb lyukat csináltam rá, mint a diákmunkások
-
Dzsana
senior tag
válasz flexxx2 #54734 üzenetére
Hú, ez gyönyörű, tisztára, mint a vintage Tissot-im Örök formavilág.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Dzsana
senior tag
válasz dilajoska1 #54738 üzenetére
Nekem ez nem tetszik, valahogy túl egyszerű. olyat semmitmondó a számlap is. Se nem elegáns, se nem sportos, nem is tudom kategorizálni.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Miamiquake
aktív tag
válasz #24334592 #54718 üzenetére
De most komolyan ez érdekel: adott egy szitáció, mondjuk üzleti vacsora.
Mást jelképezne náluk egy 120 CHF-s Vintage DOXA, vagy egy 850 CHF Baume & Mercier Capeland és egy 4800 CHF értékű IWC Ingenieur?
Mindegyik svájci... hol itt a gond? Vagy Rolexes csak Rolexesnek köszön, és már előre kérdezik mutogatva a kezedre: Az ott az rolex???
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
WiZARD
addikt
válasz dilajoska1 #54738 üzenetére
ez nekem se jön be.
ez már egész jó, de nem vagyok egy H rajongó...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
ad4m1337
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Órát kapok középiskolás ballagásomra szüleimtől, tudtok segítséget adni a kiválasztásban?
Sajnos az ár szab határt a választásban: 30-40k (esetleg 45k).
Fontos, hogy fém csatos, fém házas legyen, mechanikus szerkezetes.Az ár miatt gondolom csak a Casio -k maradtak?
Eddig ezt néztem ki: [link] (Tudom ez a 3x amennyiért nézek, de ennek valami butított változatát keresem. Valami hasonló kinézetűt, tehát kicsit "lecsapott", szinte a csuklómra simuljon, és még FONTOS, hogy ha lehet 10,5-11 mm alatt maradjon a vastagsága, eddig sajnos inkább 11,5 mm körülieket találtam)
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
dilajoska1
őstag
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest