-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #54258 üzenetére
lövésem sincs, ezt már zafírosan vettem
-
ronin s8
senior tag
Az UN-on látszik a használat, és bár az átlagnál eggyel magasabb osztályú werk (középen kő van), nem tudom nem észrevenni a kopásokat. Ettől természetesen még működhet tökéletesen.
Az IWC a maga chatonjaival és gyári állapotával viszont unikum. Egy Patek sem szebb...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Mylow-11
csendes tag
válasz Mylow-11 #53042 üzenetére
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Citizen Promaster órát néztem ki magamnak. Ezt.
Sajnos sehol nem találtam ilyet, így nem tudtam felpróbálni, anélkül nem vennék. Ellenben ezeket fel tudtam próbálni: 1 2 3
Két dolog derült ki a felpróbálásból. Az egyik, hogy a "a honlap szerint" 46-47mm átmérőjű órák kicsik (az első kettő) a csuklómra. A másik, hogy a bőrszíj kilőve, hiszen az is vékonyka. A első kettő a net szerint 90-100g. A harmadik már méretre és súlyra is jobb érzés volt. Az 190g, viszont nem tetszik a digitális kijelző rajta.
A kérésem az lenne, hogy ajánljatok alternatívákat hasonló kinézetbe, tudásba 50mm és 200g körül kb 180ezres értékhatárig, bármely márkából.
Az ötletelést előre is köszönöm! Hála! -
g0n21
senior tag
válasz Mylow-11 #54272 üzenetére
citizen 1
citizen2
Timecenterben is van az as4020-51E amit linkeltél, hogy nem találod...Bulova precisionist 1
Bulova 2
Erről szebben/bővebben:Így gyorsan ennyi
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
tupacamaru
veterán
válasz Mylow-11 #54272 üzenetére
Szerintem az első kettő átmérője 44mm.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Met
nagyúr
Sziasztok!
Van egy Lorus órám, kellene a szíjába egy szem mert "kinőttem", 8-9 éves az óra.
Bemegyek egy óráshoz tud adni? Az egészet nem akarnám cseréltetni."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
ronin s8
senior tag
válasz Dzsana #54278 üzenetére
Az a LOL, hogy ezt Neked is magyarázni kell...
Szálljunk le Pé órájáról, légyszí! Nagyon szép óra, teljesen korrekt, de a másik nem véletlen kerül annyiba, amennyibe.
Ha felhajtasz nekem egy ugyanilyen állapotú werket, vevő vagyok rá. Látatlanban.
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
-
ronin s8
senior tag
válasz Dzsana #54284 üzenetére
Megértetted, amit korábban írtam? A beázás állapot. Kimossa az olajat, kopnak az érintkező felületek. Megsérült a galvanizálás is. Olajos bemaródások is látszanak. Alkatrészt valszeg nem cseréltek benne, csak ha jóvátehetelen kár volt a szerkezetben. Neked magyarázzam...?
Dzsana, védhetetlen dolgot próbálsz védeni. De mindegy. Lényeg, hogy nagyon nem egy kategória a két werk.
[ Szerkesztve ]
-
Misi1979
őstag
válasz ronin s8 #54285 üzenetére
Persze hogy nem egy kategória..
Saját véleményem: szeretem, ha egy (régi, főleg antik, nem vintage!) órán látszik, hogy használták. Számomra egy újszagú majd' 100 éves óra nem hiteles. Legyen a számlapon némi makula! A szerkezet ne csillogjon úgy, mint Salamon töke..
Az UN beépítésnél persze, hogy látszik a szerkezet előélete: ez biza volt szétszedve jópárszor, a csavarok nem a leggondosabb órásról árulkodnak, a beázás a zsebóra viharos múltját jelzi. De, mivel nem beépítésként ázott be, nem hiszem, hogy gondot okozhat
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
Valakinek egy gyönyörű kék számlapos Seiko? [link]
-
tibee77
őstag
válasz aischylos #54279 üzenetére
Kb. ez az egy amit hiänyolok rola.
Vegül en is döntöttem, egy Hamilton-t fogok venni, csak meg kerdes, hogy melyiket.(ebben a mondatba tenyleg ennyi vesszö kell? xD ) Csak olyan cink ha megkerdezi valaki, hogy milyen oram van es en meg azt mondom hogy Kaki!
Amugy Zombee avatarja rohadtul bejön.Russel Crowe ftw![ Szerkesztve ]
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
csabulaxi
senior tag
válasz vadászcsiga #54289 üzenetére
Tényleg gyönyörűű!
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
tibee77
őstag
Nem gondoltam ám komolyan ezt a kaki dolgot!
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
Wg5113
aktív tag
válasz vadászcsiga #54296 üzenetére
Ez engem is érdekel.
-
Zozzer888
addikt
Erről tudtok valamit?
(Azt, hogy sose volt 475 dollár, azt én is sejtem)
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Dzsana
senior tag
válasz ronin s8 #54285 üzenetére
Na pont erre gondoltam, hogy nagyon jó szemed van, hogy ezt így, képről megmondod, hogy a csapok meg vannak kopva! Ugyanis egy szerkezet kopása alatt a csapok, furatok, fogak kopását értjük, nem azt, hogy egy kicsit matt a csapágylemez. Nem védhetetlen dolgot védek, esküszöm, nagyon sokszor visszafogom magam az írásaid kapcsán, de amikor már ennyire sületlenségeket mondasz, és ezáltal valami fenoménnak állítod be magad, az már sok! Megbontás nélkül nem fogod megállapítani, pláne így kép alapján nem, hogy a csapok kopottak. Ne akarj már mindig olyan baromi okos lenni! Pl. honnan tudod, hogy egyáltalán járatták-e a szerkezetet? Honnan tudod, hogy beázott, és nem csak pára okozta? Az is lehet, hogy fiók mélyém lapult, párás környezetben, és ezen kívül semmi baja, de neeeeem, Te vazzeg látod, hogy megkopott. Vicc! Ismerem Pé-t, megnézi, mit vesz meg, biztos, hogy nem egy szétkopott szerkezetű órát vett meg. Olvassák laikusok is ezt a fórumot, és még a végén elhisznek neked mindent. Nincs annál rosszabb, mint amikor a hülyeség szorgalommal párosul! Volt már máskor is ilyen mindenhez értő ember itt, Tőled is azt kérem, mint tőle, hogy nem kell szófosásodnak lenni, és mindenhez hozzászólni, csak amiben biztos vagy. Abban biztos vagyok, hogy ebben nem vagy biztos, nem Te szedted szét ezt az órát, mivel soha, egyetlen órát sem szedtél még szét, fogalmad sincs az előéletéről, és fogalmad sincs arról, hogy megkoptak-e a csapok, vagy sem. Na, kiadtam magamból, befejeztem.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest