- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz veloke #34897 üzenetére
Ez csak rosszabb lesz... Tavaly február körül tetszett meg 1 óra, áprilisban megvettem(pedig előtte is meg volt már a Seamasterem), és azóta még 3 másikat, és hosszú a lista a további vágyakról
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Cha-b
senior tag
válasz korpicschess #34893 üzenetére
Én hamarabb vennék hozzá Nato szíjjat, mint bőrt.
Azt meg már kapsz 2kért [link] , de akár olcsóbban is.
Szerk.: az más kérdés, hogy Makot nem vennék használtan, nem vészes az új ára sem.
[ Szerkesztve ]
CSAKAKISPEST!!!!
-
Geri8
tag
válasz korpicschess #34903 üzenetére
Ha ilyen szíjat nézegetsz, bátran ajánlom az oldalt, bár én most natural bőrrel használom a Mako-t
[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
válasz korpicschess #34899 üzenetére
Ha nem vészesen mélyek a karcok, akkor szerintem 12-ért vállalható, plusz teszel rá akármilyen Nato vagy Rios szíjat. Lényegében 16-18 ropiból lesz egy korrekt automatád. Kérdés, hogy megéri-e így, gari nélkül beruházni ebbe a történetbe? De ezt nyilván neked kell tudni az alapján, hogy mennyit szánsz rá.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
veloke
tag
Remélem azért nem harapódzik el annyira a dolog....)))) Bár ki tudja....
-
veloke
tag
Többszázezer forintos kategóriákban még nem gondolkodhatok, viszont 30-40 ezret egyáltalán nem tartok soknak egy normális óráért, ami éveken át szolgál....
-
BAti77
aktív tag
A TuTu-t nézegetve még a végén én is elcsábulok...
Még sosem volt Orientem...
Most komolyan, kedves Orientes kollégák, mennyire váltak be ezek az alacsony árkategóriájú automaták?
Pontosság, tartósság, szervizigény, vízállóság, stb...."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
evo87
őstag
válasz BAti77 #34908 üzenetére
Én február első hetében vettem a Makót és azóta kifogástalanul teljesít. Nagyjából tavasz végéig napi 3-4 másodperces késést produkált, de amióta beköszöntött a jó idő, azóta elég pontos, plusz/mínusz 1-2 másodpercnél naponta nem tér el többet. Gondolom nem mindegy egy mechanikus szerkezetnek a hőmérséklet.
Tartósság szempontjából is korrekt, eddig semmi karc, kopás vagy hasonló, pedig szinte minden nap rajtam van. Balatonban voltam vele, fürödtem benne zuhany alatt is, tehát a vízállóság terén sincs nagy baja, bár a 200 m-es órának ilyen terheléstől nem is szabad.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
evo87
őstag
válasz BAti77 #34916 üzenetére
Ez szinte ugyanaz mint a Mako. 1-2 hétnél gyakrabban nem szoktam állítgatni. Nekem egyértelműen jól bírja, bár amióta megvettem a Hirsch Carbont hozzá, a fémet csak pár napig raktam vissza. Nagyon szerethető órának tartom.
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #34915 üzenetére
Dehogy vigyázok! :-)
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Misi1979
őstag
Már nemtom ki kérdezte, de én nem venném meg azt a használt Orientet, a bevallott 4 év pl simán lehet több.. Meg ilyesmi.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
BAti77
aktív tag
válasz Empsepo #34920 üzenetére
Lehet kapni hozzá más stílusú szíjat is...(Ez is Seiko!)
Nekem is nagyon tetszik az óra, de a szerkezete nem a legjobb. A benne lévő 7S26, ami elvileg megegyezik a Monsterével, minőségben mégsem olyan. Ismerős, aki napi használatban hord ilyet, beszélt le róla. Mint ahogy Pé is írta, vannak vele hibák, és nem csak a járástartalék, hanem a szerkezetben lévő alkatrészek minősége is. Az ismerősöm gyakorlatilag a "fél óraművet" kicseréltette már benne, nem kis költségek árán...
Ettől független, állítólag csináltak belőle, jó szériát is. Ki kell fogni...
Amúgy élőben tényleg gyönyörű...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
MZI órákról mit tudtok? Nekem kinai gagyinak tűnik, egy barátom azt mondja Német... ???
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Adamf40
csendes tag
http://police.hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/felhivasok/egyedi-orakat-lopott-az-elkovetot-keresi-a
le kéne tördelni a kezét az ilyennek
-
Dzsana
senior tag
válasz BAti77 #34930 üzenetére
Van egy pár Omegám, Longines, Sicura eladó, ha valakit érdekel! Na jó, ez rossz vicc volt, be is írok magamnak egy egyest. Egyébként én a lakásbiztosításom keretén belül kötöttem külön gyűjteményi biztosítást az óráimra. A legértékesebbeket pedig nem is itthon tartom.
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Pé
senior tag
válasz BAti77 #34930 üzenetére
A képeken látszik, hogy nem "egyedi" órák, a többsége nem is extra nagy értékű. Szerintem nem profi volt az elkövető, vitt mindent amiről úgy gondolja hogy akár két Forintot is megérhet. A tulaj nem tervszerű támadás áldozata, hanem simán csak pechje volt. Egyébként valszeg bolhapiacon fogják végezni.
-
WiZARD
addikt
Én pont mostanság gondolkozok, hogy vegyek vmi széfet otthonra az óráknak.
Bár ahogy ismerem magam, közel se mindig tenném be, legalábbis nem mind. De legalább ha elutazok otthonról pár napra, akkor beraknám...Bár biztonsági ajtó van, meg sokadik emelet, meg riasztó+távfelügyelet, de jobb félni....
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
N.otorious
senior tag
ORIS F1 BMW CHRONOGRAPH TITÁN Limitált refszám : 673 7556 70 84
Erről az óráról valaki tud valamit? Megbízható?
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
aischylos
tag
válasz N.otorious #34937 üzenetére
ETA szerkezet, komoly gond nem lehet vele, alkatrészutánpótlása hosszú ideig megoldott.
A tokok kiválóak, sajnos a hazai márkaszerviz megszűnt. -
Pé
senior tag
válasz WiZARD #34936 üzenetére
Jó az ha van. Nálam a komoly vasak abban alszanak. Ez teljes mértékben nyugalommal tölt el. Ha megközelítik a házat, megy a csendes riasztás a távfelügyeletnek. Ha bejön a házba, sziréna. Mire megtalálja a páncélt (ha megtalálja) és mire kinyitja (ha tudja) már régen ott van mindenki. 40.000 Ft. Ha komoly gyűjteményed van kötelező.
-
WiZARD
addikt
Jaja, én is úgy vagyok, hogy 40ezer forintot megér a nyugalom.
Falhoz befúrom, onnan kezdve nem könnyű elvinni, szól a riasztó is. Na meg biztosítás is vanBár szeretem hogy látom őket, és a forgatóban vannak...
-
Takuun
aktív tag
Valaki foglalkozik óramutató és indexek fluoreszkáló réteggel való bevonásával? Esetleg van információ róla, hogy ki és hol foglalkozik ilyennel?
Van egy óra aminek a mutatói és a indexei sem a legjobbak már éjszaka. Erre szeretnék megoldást találni.
-
BAti77
aktív tag
válasz Empsepo #34945 üzenetére
Hát' ez egy klasszikus óra. A Seiko a 70'-es évek óta gyártja ezt a formát. Persze volt más szerkezettel is...
Az eredeti szíj is a régmúltat idézné. Az általam mutatott változatot igazából egy másik modellhez gyártják, de ehhez is ajánlják. Max. még kaucsukkal tudnád beszerezni.[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Pé
senior tag
"Sto eta ?" című játékunk következik
Adott egy ilyen készség:
Kisértetiesen hasonlít a Zeno Watch Pilot Oversized Tri Compax Chrono-ra [Link] (Lünettából van sima is, de olyan fotót nem találtam)
A tok egy az egyben ugyanaz, mint a Zeno-é. A werk svájci 7750, de egyébként jelöletlen. Tökéletesen pontos, 35 óra körüli járástartalékkal, és napi +1 sec járáseltéréssel. Elöl hátul zafíros, a számlapon pedig super luminova. A számlap igényes kidolgozottságú. Az óra márkája Aviator Flying Watch, amiről viszont egy betűt nem találni se online se offline médiában. A napok nevei egyébként olaszul vannak rajta. A név és a logó a -szintén igényes, valódi bőrből készült, plüss bevonatú és párnázott- dobozon is látható.
Kérdésem az első sorban olvasható. Mihez van szerencsénk ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen program, ami...?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Még mindig új Ryzeneket kap a Socket AM4
- Ingyen kellene, de tegnapra
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest