- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz Mosanke #34589 üzenetére
Az én Makomon nem ilyen a felső korona, nap váltó.
Mondjuk itt a Ray-nek van ilyen koronája, de én még nem láttam ilyet.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
MarciKING24
tag
Sziasztok! Nemsoká tengerben fogok úszkálni, ezért van egy kérdésem. Van egy ilyenem: http://citizen.timecenter.hu/citizen+orak/promaster+sky+karorak/AS4050-51E.ora
Tudom hogy ilyenolyan szabványok meg stb, de mégis mennyire birja ez az óra a sósvizet? Ne erőltessem? Medencében sokszor megúsztattam már, azt szereti!Straight outta Compton
-
Miamiquake
aktív tag
válasz MarciKING24 #34608 üzenetére
Nyomáspróbáztatni kell egy szakszervizben, vagy órásnál.
De én inkább levenném ha komoly búvárkodás is lesz.☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
dodie
tag
Sziasztok!
Van egy Seiko 5-ösöm, konkrétan ez:
Lehetséges-e a hardlex üvegét zafírüvegre cserélni? Valamint nem károsítja e a szerkezetet, ha beállításnál az óramutató járásával ellentétes irányban tekerem a nagymutatót. (Mondjuk két perccel hátrébb. Ilyenkor a másodpercmutató néhány másodpercnyit az ellenkező irányba mozdul és megáll.)
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Dzsana
senior tag
Természetesen semmi baja nem lesz, ha csak ilyen keveset tekered visszafelé. Hosszasan dátumváltás környékén nem jó visszafelé tekergetni, mert akkor a dátumváltó kereket meg lehet kínozni. A nem dátumos órát meg lehet tekergetni bármerre.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Mosanke
senior tag
Szerintetek mennyire jó szerkezet van ebben a kézi húzós Orientben? ORIENT Classic Felhúzós 2PE01001B
Nehogy vegyek egyet napi nyúzásra.
Sajnos másodperc stop az nincs rajta, ezt már kiderítettem. -
aischylos
tag
válasz Mosanke #34622 üzenetére
én úgy láttam, stainless steel back (legalábbis amit tapiztam, azon ez volt), a 3atm az bizony cseppmentesség, a plexit pedig ránézésre és tapintásra állítom.
ez a keményített üveg egy igen jól hangzó parasztvakítás amúgy, általában az összes ásványi üvegre ráfogják, de csak ritkán valóban az (lásd: hardlex).
de leked rajta, ha tetszik, nem buksz vele nagyot! -
Mosanke
senior tag
válasz aischylos #34623 üzenetére
Most olyan időszak van nálam amikor olyan óra kell amit nem sajnálok ütni-vágni. Marad akkor ez ilyen "alkalmakra". Főleg, hogy szinte ingyéé jutottam hozzá, igaz némi szerencsével.
A múltkori 40 fok közeli kánikulában teszteltem a kicsikét. Betettem a mélyhűtőbe (-24 fok/celsius) és öt órán keresztül bent volt. Amikor kivettem szépen rá volt fagyva a pára. Kitettem az ablakba a napra, napon 42 fok volt a hőmérő szerint. Leolvadt szépen, megtörölgettem és ennyi. Azóta is működik, semmi baja.
Betettem egy pohár vízbe és ott is ment rendesen.[ Szerkesztve ]
-
BTomi85
csendes tag
Sziasztok! Erről az óráról vélemény? http://oragaleria.hu/orak_details.php?idorak=64
-
Misi1979
őstag
-
Misi1979
őstag
válasz young78 #34633 üzenetére
Nemtom, tippem sincs, pláne hogy olyan híreket hallok, hogy bezárják a józsefvárosit.. Egyébként, ha képes odaírni, hogy 2 év gyártói gari, akkor az azt jelenti, hogy bármi probléma esetén a vevőnek kell kipostázni Kínába? Bár ahogy látom, eurowatch-ék is forgalmazzák eme márkát.. ááh.
Zozzer888: Königswerk? Ó, hát az az idar-óberbigyó, a drágakövek városa, most hogy mondod, már tudom, honnan van a sok rubint!
[ Szerkesztve ]
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
csabulaxi
senior tag
Felkerült a SUBBA ra is.
Amúgy az óra nekem tetszik.
Ez az tok forma nagyon bejövős.
Van ennek valamilyen neve?[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
N.otorious
senior tag
Fortis B-42 Black eladó! 200 ért hirdetem, de bármit meghallgatok, a hirdetésekben megtaláljátok! Talán engedek az árából...
tudatlanság, ellenőrzés hiánya, figyelmetlenség ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇
-
Gabor970
addikt
válasz csabulaxi #34637 üzenetére
na jahh. Néztem a hirdetéseit, ő az, aki az e-bay-en 300 eurokért fix áron hirdetett 70-es évekbeli tissotokhoz, és hasonlókhoz méri az órái értékét. Megnéztem az utolsó pár eladást, 100e alatti kategóriában minden hirdetés csak ismétlődik, de nincs eladás. Amit mi 30-50e-re tartunk, az sztem nála a 150e Ft-os kategória. Persze megeshet, hogy beesik néha valaki ezekre, de nehezen hiszem.
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
Dzsana
senior tag
-
Blaise1983
csendes tag
Sziasztok!
Van egy örökölt (eléggé ritkaság és drága) karórám. Nos ez egy Breitling Datora 1970es évekbeli típus lenne. A pontos ref szám és név a követező: Breitling DATORA ref 2018 cal Valjoux 7734
Diameter 36mm from 1970. Mint látható Valjoux 7734-es szerkezet van benne, hibátlanul müködik. A karóra kb. 15 éve nálam van, de én nem használom (nem az én izlésem), csak a fiókomban porosodik. Gondolkodom az eladásán, de pár dolgot meg kellene rajta csináltatnom, elsősorban a óraüveget kéne lecseréltetnem, mert az kissé karcolt, valamint az indexeléseket is javításra szorulnak továbbá magát az órának a keretét is szépen kifényesítettném, karcmentesítettném .A kérdésem az lenne, hogy van-e értelme megcsináltatnom, vagy a beleölt pénz a javításra nem fog megtérülni és inkább próbáljak megválni így tőle? Ha javítást javasoltok, akkor melyik komolyabb órást tudnátok ajánlani? Nekem a watch de luxe-nál a Rolexet javasolták, az edison utcánál. Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Blaise1983 #34643 üzenetére
Ehhez nem kell komoly órás. Az üveget bárki ki tudja cserélni, az indexeket is vissza lehet ragasztani, ha csak az a baja.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Zozzer888
addikt
válasz Dzsana #34644 üzenetére
Az könnyen mondja aki csukott szemmel rak össze és szed szét (közben javít) órát,úgy hogy közbe F1et néz
Blaise!:
Én pl Dzsanára vígan rámerném bízni, nézd meg eddig miket alkotott.Asszem az aláírásában van vmi link,de ha visszakeresel itt akkor láthatod a hsz-ek között is.
(Amiket nekem varázsolt, azokat meg a héten fotózom be,meg írom meg )
[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GTA V
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android szakmai topik
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Marvel Snap
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest