- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KelemenUhr
aktív tag
Ez is moonwatch
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Attila!
tag
válasz KelemenUhr #33702 üzenetére
Ez a ceg amugy annyi ilyen hulyeseget csinal,szerkezet teren gondolom nem eleg kiemelkedoek,ezert probalnak igy ervenyesulni.
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #33699 üzenetére
Ja, ugye! Eddig a homályos képpel meghirdetett órákkal mindig jól jártam!
[ Szerkesztve ]
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Zozzer888
addikt
válasz KelemenUhr #33702 üzenetére
Hát ez is kéne...De az "Omegás verziót" talán egyszer meg is tudom venni Ezt meg...hajjaj
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
Palika71
őstag
Tessék a kedvencem:
Szálcsiszolt titán, zafír lünettával.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Zozzer888
addikt
válasz korpicschess #33711 üzenetére
Meg hát Szabad tudni hogy milyen autová?
-
Empsepo
senior tag
Találtam egy jó kis oldalt: [link]
Nagyon jó fotók és videók vannak az órákról.
[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
Ha már kedvenc, vagy vágy...Tudom, hogy nem nagy pukk, de az én igényeimet teljesen kielégítené. (pfejj, villanyos )
-
-
Miamiquake
aktív tag
-
WiZARD
addikt
válasz Miamiquake #33718 üzenetére
nehéz kérdés...
Én őszre tervezem PO8500 vételét, de a napokban nagyon elgondolkoztam rajta, hogy lehet inkább autót cserélem le a pénzből.
Nem tudom mi a jobb, autót nagyon lecserélném, órám van már pár. Viszont új autó értékvesztésén 3-4 év alatt elbukom azt amennyit most rárakok a mostani autó árára...Végül arra jöttem rá, hogy most hajtani kell, hogy óra és autó is lehessen
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Palika71
őstag
válasz Miamiquake #33718 üzenetére
Igazából sem az óra sem az autó nem éri meg, így azt kell választani, ami éppen boldogabbá tesz. És ennek legalább a család is örül! Persze a Rolex nagyon hiànyzik.
Zozzer888: Köszi!
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Dzsana
senior tag
válasz Palika71 #33720 üzenetére
Attól függ, milyen óra! Sok olyan van, ami igenis megéri, mert az értéke csak emelkedik! Az autó meg csak akkor éri meg, ha munkaeszköz, tehát pénzt is hoz, de önnmagámban az autó, mint tárgy, nem jó befektetés, az biztos!
-
Wg5113
aktív tag
válasz nostromo73 #33722 üzenetére
Az nem zafir,nekem volt ilyen kb. egy hónapja adtam el.
-
Wg5113
aktív tag
válasz nostromo73 #33724 üzenetére
Szerintem jól összerakott jó szerkezet,massziv és szép. Kék a lume egész jópofa. Szij csat massziv,megbizható és kényelmes. Nekem nagy volt ezért adtam el. Ár-érték arányban nyerő külföldi fórumokon is jókat írnak róla.Arról nem is beszélve,hogy Tomi is tud segíteni és nem is keveset.Ha ilyet veszel nem fogsz csalódni.
-
Wg5113
aktív tag
válasz nostromo73 #33726 üzenetére
Hát a Seikoval nem tud versenyezni fényerőben,de reggel is van még fénye,nem rossz.Hangulatos sokat gusztáltam.
-
Cha-b
senior tag
Nem nagyon jöttek be eddig a PRC200-ak, de ez a mostani [link] elég pofásra sikeredett, bár a piros mutatók helyett egy visszafogottabb ezüst talán jobb lenne.
CSAKAKISPEST!!!!
-
Pé
senior tag
Szereztem ma egy ilyet :
Meg egy ilyet:
Ez a Seiko baromi vagány
(A Breitling meg eladó, ha valakit érdekel )
-
Palika71
őstag
válasz Wg5113 #33723 üzenetére
Ezt au uhrforum.de -n írta egy tulaj: "die Lünette leuchtet nicht, sie ist lediglich aus Saphirglas" , ebből jött nekem ki az, hogy zafír, de nem világítanak a számok.
Meg élőben is ugyanolyan fényes felülete van (én spec. a titánt néztem), mint a kerámiás Submarinernek.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Dzsana
senior tag
Történt, hogy NoOne1976 fórumtársunk megkeresett az alábbi Orienttel, hogy nem érdekelne-e engem, mert ő vett egy másikat, s nem kell neki:
Hát így kép alapján nem sokat mutatott, s ráadásul pár órán belül 1 órás sietésben volt az óra. Amennyit kért volna érte, kb. annyiért mennek az ebay-en is az ilyen állapotú Orientek. Így felajánlottam neki, hogy küldje el nekem, felújítom, s megnézzük, hogy úgy mennyiért megy el. Megérkezett, s mikor kibontottam a csomagból, nem akartam hinni a szememnek! Egy meseszép órát láttam magam előtt! Szinte rögtön éreztem, hogy ebből egy gyűjteményi darab lesz. Gyors ki is bontottam a tokból, mert az agyon karcolt üveg alatt nem sok mindent lehetett látni az órából, s egy parádés számlap tárulkozott elém! Két sávban játszik a fényre, hol a középső sáv a sötétebb, hol a két szélső. És az a mutatószett.... Nagyon kellemes azzal a világos zöld betétekkel.
Így hát gyors szétborítottam a werket, s rendbe raktam, hogy ne siessen, sikerült jól beszabályozni.
Szerencsére összeállt a werk, pontos lett, így kerestem hozzá üveget, rendbe tettem a tokot. Nagyon örülök neki, pedig "csak" egy Orient! Köszönöm NoOne1976!
Hát ez az Orientem története, amit nem volt szívem piacra bocsájtani.
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Dzsana #33731 üzenetére
Neked mindig csak itt Gratulálni kell hogy szépen dolgozol Dzsana!
Én most ellenkezek, nem tetszik, kifejezetten csúnya lett jobb volt előtte.Egyébként meg gusztustalanúl jó lett na...
☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Zozzer888
addikt
válasz Miamiquake #33734 üzenetére
Jól csinálod, nehogy elbízza itt magát
-
Dzsana
senior tag
válasz Miamiquake #33734 üzenetére
Lacikám, Te sosem változol!
-
kisninja
őstag
Sziasztok hőn szeretett karórám 1,5 év után beadta a kulcsot. Gari lejárt így titeket kérdeznélek meg kivel tudnám megjavíttatni ?
Timex T2M517
Anno bepárásodott kicsit pedig le volt zárva. Jelenleg felhúzva is megáll egy idő elteltével.
Sajnos nem vagyok pesti, így megbízható szakira lenne szükségem.
Apropó kb milyen összegre számíthatok ?powered by: ®MAJORMÜVEK®
-
Misi1979
őstag
válasz korpicschess #33747 üzenetére
Tökegyszerű pedig!
Egy gagyiórából csinált egy csúnya gagyiórát, hát mit nem lehet ezen érteni?
Egyébként azért teszik, mert így "hitelesebb", hogy márpedig az egy eredeti Roller.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
pézoli
csendes tag
-
Misi1979
őstag
Találós kérdés, bár kicsit demagóg, ezért bocsánat
Hány átlagos bp-i panellakás ára hever az asztalon?
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest