- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz Bjørgersson #195246 üzenetére
Mert ez a középkategóriás órák topikja. De nem csak japó, hanem svájci, német, időnként akár kínai is. De még a puccosban is van japó
Amúgy nem mindenki japómániás errefelé. Hamarosan érkezik a Roamer Searockom, mert bármennyire SARX-ra hajtottam, amire elhatároztam magam, eddig a spanyol eladótól kifogyott, úgyhogy akkor "bosszúból" vettem egy Orist, meg egy Hamiltont. Most megint rámtört a dresswatchláz, erre szembe jött a Roamer újonnan 130-ért, ami az SARX035 árának a 60%-a. Úgyhogy a Seiko megint pórul járt (bár nem hiszem, hogy emiatt szeppukut követnének el Tokyóban).
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mamuska
őstag
válasz schawo #195253 üzenetére
Megnéztem pár Youtube videót, és mindenki azt kifogásolta a SARX modellekben, hogy a fele, harmad annyiba kerülő SARB-okban is 6R15 van. 45000 yenes Sarb033-ban és a 130000 yenes SARX-ban is pl. Szerinted lépnek szintet a közeljövőben a SARX szériánál és megkapja a 6L35-ös szerkezetet?
-
fagyalllo
őstag
válasz Mamuska #195254 üzenetére
A SARB033 kifutott, már nem gyártják, így mostanra ez már nem valós összehasonlítás. Az utolsó olcsó 6R15 a Sumo, várhatóan hamarosan annak is befejezik a gyártását.
A 6L35 nem lesz olcsóbb, az lesz a Presage család csúcsa, 6R a közepe, 4R az alja.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Mamuska
őstag
válasz fagyalllo #195255 üzenetére
Értem, de egy kb. 350 ezer körül beszerezhető SARX055 utód még kaphat 6L35 szerkezetet? Vagy az még túl olcsó ehhez? Néztem most a Presage családot, és elég sok a limitált széria, de sok limitáltban még 6R15 van így is gondolom jó drágán. Egy sima Seiko nem biztos, hogy ér számomra ennél sokkal többet, mivel 800-ért automata Grand Seiko van.
Az SJE073J1 elég szép 6L35-el, de 700 ezerért nem, nagyon nem.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Mamuska #195256 üzenetére
Egy óra magából a fizikai valójából és az érte kért pénzből áll, a kettőt nem lehet különválasztani, mindenkinek a saját döntése, hogy ér-e annyit számára. Az SJE és a később megjelenő társai szépen kitöltik a GS alatti űrt, a tokozás kidolgozása az eddigi Presage órák felett áll, az új (leporolt, némileg módosított) szerkezet is elválasztja a pórnéptől.
6L35 tuti nem lesz 350-ért, az a 6R15 kategóriája.
800.000-ért nincs új automata GS.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
gipsztigris
addikt
válasz gipsztigris #194285 üzenetére
Nem bírom ki! Muszáj megmutatnom, pedig élőben csak holnap fogom meglátni. A képek olyan jók, hogy meg sem próbálok jobbat készíteni.
Nos! M1ó mester megint lépett egyet előre. A konfekcióból a mérték utáni szabóságba.
A közös munka (már megint nagyképűsködöm ) meghozta a gyümölcsét. Szerintem parádésan szép lett! De beszéljenek a képek!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #195263 üzenetére
Még Bulova logót is kaptál bele. Nagyon komoly cucc lett, csodaszép
-
g0n21
senior tag
válasz schawo #195253 üzenetére
130-ért venni roamert olyan mint alap Seiko5-öt 90-ért.
A Roamer már nem az a roamer, ami régen volt. A hongkongi Chungnam corporation tulajdona, a halott márkát megvették, és éppen megütik a Swiss made mércét, amit valszeg csak a szerkezetnek köszönhetnek. Gondolhatod, hogy egy hongkongi, profitorientált cég nem azért tart fent egy HQ-t Svájcban, mert az orasmestereket ott foglalkoztatják...Ettől még ha tetszik, viseld egészséggel, csak ne ringasd magad abba a tévhitbe, hogy micsoda ősi svájci gyártó óráját sikerült megvenni 130-ért.
No offense, csak egy kis fény az alagút végén. Ilyen kategóriában bármilyen Seikot szívesebben ajánlanék, mint egy roamert.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
BloodRay
veterán
Nem az én stílusom, de el kell ismerni ez így gyönyörű!
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Deskdiver
senior tag
válasz g0n21 #195265 üzenetére
Egész nagy HQ-t tartanak fent Svájcban. Video Az mondjuk látszik ,hogy minden alkatrész készen érkezik és az épületben a Hanowa és még ki tudja melyik alájuk tartozó márka is megfér. Azért az összeszerelést mégis csak ott végzik (még ha nem is órás mesterek) és egy ETA werk kerül bele szóval ezt látva szerintem hozzák azt a szintet mint a többi olcsóbb Swiss Made (Steinhart etc.) pecsétes brand.
(#195263) gipsztigris Nagyon szép lett.
[ Szerkesztve ]
-
consono
nagyúr
válasz Deskdiver #195250 üzenetére
Nem tudom, miért Nőből van, de amúgy is órák terén nem egyezik a véleményünk. Egy csomó mindenre, ami nekem tetszik ő azt mondja, hogy öregemberes. Ez mondjuk nem az...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Sungoo
addikt
Szép! Remélem még egyszer 50-et szolgál nálad.
-
titán
válasz g0n21 #195265 üzenetére
És ezzel nincs semmi gond. Én nem a svájci munkás órabére kedvéért vásárolok órát, ha így tennék, akkor Jaegert vennék, nem Roamert. És aki Seiko SARX-ot vesz, az se a japó munkásért vásárol, hanem ugyanazért a kínaiért. Én ezen már 20 éve túlvagyok, nekem nem okoz lelki törést. Erre 2018-ban rácsodálkozni olyan, mint a minap a kvarcra. Azon is jót mosolyogtam.
[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
Ez a szíj csodaszép!
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
Zoltán124
kezdő
Szervusztok!
Èrdeklődnék, hogy nem ismertek olyat akinek van eladó seiko srp307 Monstere? -
Sungoo
addikt
Nincs valakinek egy fölös 20-as pillangó csatja. Ha nem muszáj, nem zaklatnám most a húzott szemű barátainkat.
-
Empsepo
senior tag
Ez tényleg nagyon szép munka!
-
gipsztigris
addikt
válasz Sungoo #195275 üzenetére
Van egy ilyen, ha erre jársz neked adom szívesen!
(#195276) Empsepo
Köszi, a mester nevében is! Az volt a koncepció, hogy olyan "papucsos" szíj szülessen ami nem csak a military, hanem az elegáns stílusban is megállja a helyét. Nekem feltétlenül kellett egy kis "optikai" tuning, mert a 40-es Bulova egy kissé apró a csuklómra, de ezzel megtartottuk az elegáns stílust és lett egy cca. 46 mm-es papucs ami már nem fog olyan bután mutatni a csuklómon.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
tupacamaru
veterán
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Sungoo
addikt
válasz gipsztigris #195277 üzenetére
Bár ezer éve nem jártam arra, észben tartom. Köszönöm Uram!
-
g0n21
senior tag
válasz schawo #195273 üzenetére
Értettem. Én szimplán túlárazottnak tartom, ezért írtam, amit. És azt gondolom, hogy ha a 60%-os alsó limitet felemelnék 80%-ra, akkor a jelenleginek töredéke maradna swiss made (mondjuk 30%-a).
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
mlg975
újonc
Üdv! Citizen Promaster órát szeretnék venni, konkrétan az AS4020-52E rozsdamentes acél és az AS4050-51E titán változat közül választanék.
A Timestore-tól rendelném, de egy kicsit elbizonytalanodtam, miután ráakadtam erre az oldalra: http://www.youbestwatch.com/citizen-promaster-sky-watch-replica-review/amp/
Szóval honnét lehet tudni, hogy egy ilyen óra, amit megveszek, az eredeti vagy valami hamisítvány?
És mondjuk van valakinek tapasztalata, hogy a Timestore eredeti órákat forgalmaz? Csak mert szinte minden kereskedőnél egyformák az árak, kivéve őket - náluk minden lényegesen olcsóbb. -
titán
válasz g0n21 #195282 üzenetére
Ha nem lenne swiss made felirat, nekem akkor is tetszene. Nem sok olcsóbb öltönyórát tudok (kínai, japó, bármi), amiben 4 hertzes szerkezet van, zafír, 10 bar vagy több (ez mondjuk részletkérdés, csobbanni nem ezt viszem, szóval legyen 5). A volfrám-karbid szíj és lünetta csak további extra. Szerintem szebben néz ki (jobb a kidolgozása), mint a SARB, és az se volt sokkal olcsóbb, ráadásul már Seiko is kukázta. És abban (sőt, a SARX-ban) se volt több made in japan, mint ebben swiss made. Csak ott nincsenek százalékok, emiatt nincs min rágódni.
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
M1ó-nak nagy gratula, szuper lett!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
alphaville
aktív tag
Parádés! Magam se tudtam volna szebben elkészíteni.
-
petipetya
nagyúr
Zseniális a mosogatószivacs dörzsi fele. Csak egy pár karcot akartam eltüntetni vele a Vostok gyári fémszíjáról, ám közben rájöttem, hogy esztétikai szempontból is le tudom kezelni a szíjat. A 3 sor lánc közül a középső fényes volt, ám most már az is matt, ahogy gyárilag a két külső sor és az óra is az. Tökéletesen néz ki.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
szekra
addikt
Sziasztok! Ez a webshop mennyire megbízható? Jóval olcsóbbak az árak. Ezt néztem ki: [link]
Vagy tudtok ajánlani mást ilyen stílusban?
-
umfrider
senior tag
Hali!
Invicta S1-et ismeri valaki? Mik a vélemények?
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
jookomak
őstag
Bevallom függő vagyok, és visszaestem. Jelenlegi munkámhoz, életvitelemhez semmi szükség sincs automata órára (gshock a mindennapokban), de nem bírtam tovább, és megrendeltem egy Tisell subot, full fekete dátumos verziót. Seiko SARB035 volt az eredeti elképzelés, de miután bejelentették, hogy abbahagyják a gyártást, és felugrott 100 euróval az ára, így már nem volt csábító. Úgyhogy koreai barátaink szereztek maguknak egy újabb vásárlót. Menő véletlen volt is raktáron, úgyhogy nem várhattam tovább. Megrendelés visszaigazolása után jött egy mail, hogy bocsi, sok a megrendelés, majd csak augusztus 16-a után postázunk. Szóval legalább egy hónap, mire a kezemen lesz.
g0n21 cikke is inspirált a vásárlásban, úgyhogy vegye fel a kapcsolatot az anyacéggel a jutalékért.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
MM200 JDM változata (SBDC061) jó áron: [link]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
BLC
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy SUMO-t honnan érdemes "még" rendelni? Japán belpiacost higuchi-tól vagy seiya-tól sajnos "büntető" vámmal és áfával illetnék, így a beszerzési ár meghaladná a tűrésküszöböm.
Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Rendszergazda topic
- ASUS routerek
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs