- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktg3
őstag
Kár érte, kiváló ügynök volt...
-
törölt tag
Van raktáron ebből a Seiko-ból is most.
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem tetszik.
+ az sem elhanyagolható, hogy a magyar ár feléért kínálják. -
vadászcsiga
félisten
A múltkori Csabulaxi által linkelt Bvlgari Diagono Scuba Blue diverről egy hosszabb cikk.
26 köves in-house kaliber!
Árára jól tippeltem hogy divatosan drága: 6550$ -
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #149050 üzenetére
Újra gyártják, ez meg lesz a Heavy Duty verzió
és ma végre lediplomáztam, szóval lesz időm nekiállni a lyukasztásnak...
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
g0n21
senior tag
WiZARD: Gratulálok!
Más: Töprengtem sokat az AR-nem AR kérdésen, főleg, hogy a Fortisomon minkét oldalán a zafírnak van AR, a DJ-nek meg egyiken sincs.
Szerintem az AR kérdése leginkább az óra stílusához és miliőjéhez passzol/adódik.
Egy SMP vagy PO és egy SUB teljesen más hangulatú óra. Hiába búvár mindkettő, hiába kerámialünettás,hiába van három mutatója, egy dátumablaka. A "csillogás" akár a zafíron, akár az indexeken akár a tokon. A mutatók tükröződése más, a Rolexeken erőteljesebb, a számlap anyaga, tükröződése megint csak más. Egy Omegának nem állna jól, ha nem lenne AR, valószínüleg nagyon zavaró lenne, kerámia lünetta csillogása ide, vagy oda.
A Rolexnél a világító pötty a ünettán nagyobb, jobban kiemelkedik, és az egész csillogását ellensúlyozza a vésett kerámia betét. Ellenben Omegáékkal, ahol nem vésett, hanem festett.
Az Omega (és az AR-es órák általában) szándékosan akarnak olyan érzetet kelteni, mintha nem is lenne ott az üveg. A Rolex meg mintha hagyná, hogy játsszon a fénytörés a számlappal, mutatókkal, indexekkel.
Ez két külön ars poetica, ezért nem lehet azt mondani, hogy az egyik rosszabb, mint a másik. Ízlés kérdése és szerencsére mindenki ízlésének van megfelelő modell. Kinek AR-kinek nem, kinek merci mutató, kinek nem, kinek rakott index, kinek festett.
Talán ez a kép összefoglalja röviden.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #149114 üzenetére
Mondjuk nekem nem akad meg sem az 5s, sem az SE, de ez off.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #149114 üzenetére
Rossz példa az Apple 2GB rammal is azért van el bőségesen, mert nem egy java virtualis gépen fut az oprendszer, mint az android esetén, és mivel csak pár készülékre kell optimalizálni a rendszert, nem pedig 1000 különbözőre nem pazarol úgy. (és nem vagyok apple fan, főleg 3 nexus készülékkel a hátam mögött)
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #149117 üzenetére
Nem kell nekem cache-ben tartani a fél historymat, és chrome-ot használok a google fiók miatt.
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #149119 üzenetére
víz alatt szerintem nem számít az AR réteg
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz vadászcsiga #149121 üzenetére
ott minek búvárórázol?
-
Franky1987
újonc
A Luminox orakrol szeretnek erdeklodni velemenyeket es tapasztalatokat ha kerhetnek?
-
fagyalllo
őstag
Új Tisell modell tűnt fel, Miyota 9015, púpos-bevonatos zafír, nagyon szép: [link]
Nomos homage újra van készleten, Sub sajnos nincs.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
_stick_
őstag
Hali! Kipróbálnám a seiko kinetic vonalát, ezzel az órával, de erről az oldalról még nem rendeltem, ügyesen postáznak ők is?
-
Bazsi101
tag
válasz 5-ös kezelő #149123 üzenetére
Ikarus 630?
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Bazsi101 #149133 üzenetére
Ja, az egyik legszebb magyar busz számomra, a 620-assal együtt. Néhány napja megcsodálhattam közelebbről is. Gyerekkoromban ezzel nem, de a 620-assal sokat utaztam suliba Kispesten.
És egy élesebb kép az új kedvencről. Lengés, pontosság rendben, sántítás 1.3 ms. És az éjjeli leolvashatóság is tökéletes, ahogy reméltem. Adja magát a 8 világító index, nincs tévesztés félálomban sem.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Bazsi101
tag
válasz 5-ös kezelő #149135 üzenetére
Én tartalék alkatrészt gyártottam hozzá még valamikor vasas pályafutásom elején
-
Wg5113
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #149135 üzenetére
Szép klasszikus számlap ,nem is lehet semmi baj vele. A kékje is tetszik. Használd egészséggel!
-
vadászcsiga
félisten
Hogy lehet hogy a pontosido.com es a time.is nem jár együtt? Nálam jo 10mp-es eltérés van.
-
kovsol
titán
válasz vadászcsiga #149141 üzenetére
Nálam a time.is 1 másodperccel van előrébb.
May the Force be with you!
-
Ereshkigal
őstag
válasz vadászcsiga #149143 üzenetére
Szerintem ez csak lag. Nálam pl. most nincs eltérés: screenshot
-
zazenke
őstag
na akkor még egy kérdés a digitális folyadékkristályos óráknál csökkenő elem kapacitás okoz e pontatlanságot vagy csak ilyenkor a kijelző elhalványul de nem befolyásolja a pontosságot
-
vadászcsiga
félisten
válasz Ereshkigal #149144 üzenetére
-
Bazsi101
tag
válasz vadászcsiga #149146 üzenetére
Androidon a clocksync nevű alkalmazást szoktam használni.
-
Bicskás
senior tag
válasz vadászcsiga #149146 üzenetére
Tiszta szívemből kívánom, hogy ez legyen életed legnagyobb problémája !
-
Bazsi101
tag
válasz vadászcsiga #149149 üzenetére
Te tudod
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest