- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #131856 üzenetére
?
nekem tetszenek, egy nő kézen.
Sekio Lukiafőleg, hogy van belőle Radio Wave Control Solar is, bár a legszebb számlapú az alább linkelt automata verziónak van.
nálunk biztosan lenne vagy 200 ezer ft, talán 1-2 db el is menne belőle"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #131856 üzenetére
ha már ott jártam , kicsit ott ragadtam a japán seiko oldalon.
alakul , solar, alarm és Zafír
már csak kisebb segédszámlap és szebb mutatók kellene, no meg sárga számlap
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Dzsana
senior tag
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
csabulaxi
senior tag
válasz fagyalllo #131859 üzenetére
van az úgy, hogy hétvégén sem jön össze semmi....
a google fordító szerint a lukia Forrásnyelv: szuahéli
a wikipedia szerint [link]
ékezettel jobban néz kimint ez itt
deskdiver
faszányos!
sok-sok jó fotóval kelthetsz ám irigységet!dzsana :
a számlap restaurátorod kiváló munkát végez.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
fagyalllo
őstag
válasz csabulaxi #131863 üzenetére
Tavalyi Spirit sorozat, nagyon bánom hogy nem vettem valamelyik színből: [link]
Zöld kronó nagyon tetszik, miből gondoltad?pikkubee: üdv a 009-es klubban! Neked is a büdös fekete dobozt küldték?
Deskdiver: szép Seiko![ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Deskdiver
senior tag
-
landi
csendes tag
Erről a szerkezetről mit lehet tudni?
Érdekesség, hogy az automata-kronográf órákban a Seiko legújabb NE88-as szerkezete debütál világszinten először.
-
_Balee_
aktív tag
Valaki már rendelt közvetlenül a Tissot-tól órát? Valóban 1-6 munkanap a szállítás? Mennyire rizikós így külföldről rendelni? Futárral szállítanak, szal csak nem lehet gond azzal, hogy eltűnik a küldemény.
1071 euró (~337.000, Ft) az az óra, ami a magyar üzletekben 425.900,- Ft.i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, Asus RTX 4080 ROG Strix OC, LG 34GN850-B, PS5 Pro, Xbox Series X, Nintendo Switch Oled, LG OLED 77C21LA, Steam Deck Oled 512 Gb, PS Portal
-
Deskdiver
senior tag
válasz vadászcsiga #131872 üzenetére
Az óra a nehezebb súlycsoportot képviseli (a könnyű gyári szíjjal meglehetősen fejnehéz). Nem ajánlanám annak aki szereti "kézfej" lazán hordani az órát. Szintén nem ajánlott szerintem a korona érzékenyeknek ,mert ez egy big pilot méretű korona. Fekvőtámasznál ezt bizony le kell venni. Koronazár menete OK. Az üveg úgy nézem "double domed" tehát belül nem lapos hanem ugyanolyan homorú ,mint kívül domború. Ezért oldalról nézve a számlapot nem torzítja annyira. A számlap maga egész jó minőségnek tűnik. Loupe alatt a számok ,feliratok élesek. Nem látszik rajta ujjlenyomat ,kosz és nem látok kóbor szőrszálat sem. Egyik indexen mintha a festék nem lenne teljesen középen. Az óramutató tengely közeli vége egy leheletnyit sorjás a többi korrekt. Tok szálhúzása egyenletes a hátulján és tokfülek között sem hagyták ki. A stift furatok elég közel vannak a tokhoz, szóval extra vastag zulu vagy bőrszíj nehezen rakható rá. A hátlap gravír megüti a Steinhart szintjét. A képen vettem észre ,hogy a lünetta betéten van egy védőfólia ami miatt elsőre sérültnek tűnhet. Chapter ring középen van. Két jelentősebb negatívum: A lünetta hangja tekerés közben. (Nekem nem szimpatikus.) Illetve a szíj ami elsőre elég jól néz ki ,de közelebbről megnézve nem tűnik valami tartósnak. A lyukaknál már most foszlik. A szerkezet működése nekem nagyon tetszik. Jól visszaadja egy mechanikus chrono élményét. Természetesen a lélek nélkül.
(#131873) fagyalllo Gondolom pont emiatt lett olyan népszerű a Divers csoportban. Gyorsan meg is vásárolták a teljes készletet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itt vállalnak módosításokat is Orient órákon.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz vadászcsiga #131881 üzenetére
nem selypítek ám
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #131883 üzenetére
Inkább jaccsolsz
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
Robi1985
csendes tag
válasz Toxiksteel #131840 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"You can go to school, but you can't buy class."
-
silboy
aktív tag
válasz pikkubee #131850 üzenetére
Kb. két hónapja kezdtem el EGY órát keresni.Akkor a búvárok nem tetszettek,így megvettem a rászánt összegből a legjobban tetszőt a kínálatból,ami egy Citizen lett,és szeretem is.Aztán addig nézelődtem,hogy ma csengetett a postás...
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #131892 üzenetére
Cuppant, mint a szűzlány.
-
JDMKid
tag
volt kép egy turtle-ről, amin nem volt vonalban a percgyűrű osztása az indexekkel.
találtam egy ilyen beszámolót a jelenségről:On my watch the markers are all perfectly aligned with the separate minute track. Although some images online seemed to show a bit of an issue with the alignment I had the opportunity to examine each of the 45 watches that we received (15 of each of the 3 variations) and not one showed any alignment issues, which suggests that the early images were either prototypes or samples that do not represent the final build quality.
Buy the Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself.
-
silboy
aktív tag
válasz silboy #131888 üzenetére
Első automatám ez az SKX007.Ugye ennek nem áll meg a mp mutatója állításkor.Akkor hogyan lehet pontosan beállítani?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest