- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagyalllo
őstag
válasz Wg5113 #117799 üzenetére
A linkelt nagyker neve is Hantos, mint az elismert órásé. A G-Shock olyan kemény legény, hogy óraforgató helyett betonkeverőt is lehet használni. (Tudom, kvarchoz nem kell forgató.)
Úgy éreztem, ezt az egészet talán mások is mulatságosnak találhatják egy kicsit, ezért bátorkodtam megosztani. Ha nem az, bocsánatot kérek és ígérem, a gyorsabb reagálás érdekében törekedni fogok a napi legalább 20 órás rendelkezésre állásra.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #117807 üzenetére
Úgy, hogy elcseréled a Sporturádat három HMT-re? Hát jó...
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
A (rég kifutott, gyűjtők által vadászott) Age of Discovery sorozat csúcsa a 6M13 szerkezettel szerelt ezer éves öröknaptár: [link]
Az Olympic szériában talán még jobban néz ki:
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
g0n21
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Bucsher : Gratula, nagyon szép. Gyári fémcsat v varrott, szegecselt bőrszíj illik hozzá. Nato sztem nem.
Csiga : Nosztalgia egyre nagyobb, ahogy épül a korrupt rendőrállam és a személyi kultusz. Nekem bejön képen az Amphibia, élőben majd meglátom.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bucsher
őstag
válasz 5-ös kezelő #117815 üzenetére
In the pipe - five by five!
-
duo
addikt
Kedves Fórumtársak! Amphibiából milyet érdemes venni? Mármint milyen szerkezettel szereltet? Dátumtárcsásat vagy a nélkülit? Azon morfondírozom hogy nem megbízhetőbb esetleg az ami csak az időt mutatja mindenféle bizbasz nélkül. Érdekelne továbbá a szervizelhetősége is. Dzsana-meister kézrátéttel tudná gyógyítani nem?
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
vadászcsiga
félisten
Akkor neked valóra vált a múlt
-
WiZARD
addikt
Szerintem szegecselt bőrszíj nem illik erre, az inkább B-uhr -ra való.
Natoval amúgy nem rossz, én néha hordom azzal, de elég magas lesz vele, és az amúgy sem túl kecses formáját talán mégjobban kiemeliIgaz az enyém a Pilot Professional verzió, de csak a mutatók eltérőek.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Rundumdi Úr
csendes tag
Masszív orosz strapabíró szerkezet, nem hiszem hogy bármelyik, mechanikus órákhoz értö szakembernek gondot okozna a szervizelése.
Én pl. nem értek a mechanikus órák szereléséhez de valamelyest szétszedtem többször is, számlapot cseréltem, stb. és minden gond nélkül túlélte.
És amint írtam korábban, azért eléggé elfogadható pontosságúra be lehet löni.Ha fontos a dátum és gyakran hordod / forgatóra rakod akkor dátumost. Ha nem, akkor anélkülit ha van olyan - én még nem láttam efféle amphibiát Csisztopolból, de lehet hogy csak nem merültem el eléggé a témában.
Amire érdemes figyelni, hogy a 18-as börszíjjal azért csak elég vékony csuklóra való. Fémszíjjal nem gond szerintem, de ha bört vagy natot akarsz, válassz nagyobb fültávolságút.
[ Szerkesztve ]
-
duo
addikt
válasz Rundumdi Úr #117826 üzenetére
Értem köszönöm!
igen 22-est akarok venni.Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
terra052
őstag
És tessék: dátum nélküli Vosztok Amfíbia.
Ezek tényleg ennyibe kerülnek?werkmania.hu
-
fagyalllo
őstag
-
csabulaxi
senior tag
válasz Robi1985 #117726 üzenetére
az árazást és a marketinget közösen tanulták ezzel a KÉZMŰVES TŰZIFA-t előállító céggel.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz bucsher #117817 üzenetére
Így jó! Ne piszkáld tovább!
Wizard : Tökéletes, a legszebb Fortisok egyike. Gondolkoztam ilyenen a szépsége miatt, de elég a 3 mutatós.
B.LA.C.K. : Emlékeztet egy divatmárkára a stílusa, de nem ugrik be... Grat.
Csiga : Nem jön be a hazugságra épített agymosó maffiaállam. Ezeknek csak a közpénzek magánvagyonokba forgatása a céljuk. A többi üres lózung.
Megrendeltem Ch.Cityből Amphibiát, 70 dodó szállítással. Kíváncsi leszek, átjön-e simán.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
vadászcsiga
félisten
válasz 5-ös kezelő #117838 üzenetére
Ugyanaz csak pepitában. Az ido megszépítette
-
madle
őstag
válasz KelemenUhr #117843 üzenetére
Fú de szép!! @Szeged??
-
picur27
csendes tag
Sziasztok!
Karóra vásárlásán gondolkozom.
Az internet illetve a személyes boltlátogatások alkalmával sikerült leszűkítenem a választékot a Seiko Kinetic szériára.(mezei Kinetic, semmi Direct Drive illetve egyéb drágább finomságok).
Sikerült nagyjából a fórum releváns részeit átolvasnom, viszont még maradt egy két kérdés bennem, melyek megválaszolásában kérném a segítségeteket.
1. A Kinetic széria, mivel már nem új dolog, akkor megbízható szerkezet? Az ígért 10-15 év élettartamig nem kell majd akkor megbontani az órát, ha jól gondolom? Vagy ez nem ilyen egyszerű?
2.A boltok mellett néztem az általatok javasolt internetes óraboltokat is, de sajnos amely jelenleg nagyon tetszik mindenhol elfogyott. Kérdésem, van rá esély, hogy belátható időn belül újrapótolják a készletet vagy nézzem inkább a még kapható órákat, mielőtt azok is elfogynak?
3.A netről rendelt szállításnál akkor az ÁFA és vámmentesség miatt érdemes a DHL és FEDEX szállítást mellőzni, és a doboz nélküli olcsót választani?
4. Olvastam, hogy számlát nem adnak. A garanciajegy aláírt, lepecsételt? Mert az egyik lehetőség egy fémszíjas, melyből biztos kell kivenni szemet. A szingapúri garanciajeggyel odamehetek a Budapesten a Bajcsy-ra a szervízbe vagy el fognak hajtani? Ugyanezt kérdezném bármi más garanciális probléma esetén is.
5.Volt aki már "bevizsgálta" a szingapúri óráit és derült már ki, hogy mégsem eredeti? Bár ilyet még nem olvastam a fórumon.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
resool
aktív tag
válasz picur27 #117846 üzenetére
1. Hát ez azért nem ilyen egyszerű, de általában bírják azt, amit megadnak.
2. Van rá, dutyn pl be is lehet állítani, hogy értesítsenek ha jön új készlet. Nekem 10-15 óra be van jelölve. Kb havonta kapok egyet, hogy újra kapható, persze addigra már vettem mást.
3. Igen, érdemes a sima airmailt választani, én mindig dobozzal szoktam, eddig még nem vámoltatták meg, de így nagyobb az esély rá (de azért általában így is átcsúszik), doboz nélkül még gyakrabban.
4. Nincs se pecsét se aláírás, legalábbis nekem eddig 4ből egyiken sem volt. nemzetközi garijegyet szerintem nem fogják itt elfogadni.
5. Ettől ne félj, erdetit kapsz. -
g0n21
senior tag
válasz picur27 #117846 üzenetére
1) igen, de két-három évente érdemes nyomáspróbáztatni, bagóért a Seikonál, és ha veszít a tömítettségéből, akkor érdemes elem élettartam előtt tömítést cseréltetni.
2) Ha van olyan, ami tetszik annyira a készleten lévők közül, mint az amelyik nincs, akkor ne habozz, skywatches, vagy dfi.
3) így van
4) A szemkiszedéshez nem kell garijegy, ettől függetlenül nagy eséllyel nem fogadják el itthon, de minő szerencse, hogy ritkán romlanak el gariidőn belül. A szemkiszedés pofára megy: Vagy kérnek érte pénzt a bajcsyn, vagy nem.
5) no wayKronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
resool
aktív tag
Van egy Explorer 2-es vaterkán, dobozzal, papírokkal, 2013 as.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest