Hirdetés

  • Men of War II teszt

    gp Tankok, gyalogság, tüzérség – lehet még újat mutatni a második világháborús stratégiai játékok világában? 14 évvel az első Men of Wart követően az eredeti fejlesztők ezt is megpróbálták.

  • Bemutatkozott a Galaxy Watch FE

    ma A Samsung első Wear OS alapú órája újráz, de csak a kisebb méretben, ezúttal nem opció a 44 milliméteres tokozás.

  • Retro Kocka Kuckó 2024

    lo Megint eltelt egy esztendő, ezért mögyünk retrokockulni Vásárhelyre! Gyere velünk gyereknapon!

Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    Este mértem, reggel átbeszéltük, majd elmentem egy közeli MM-ba, megnézni személyesen is a 65 és a 75"-es XH900-as modellt. Ez végül nem csak a méretarányok miatt volt fontos, hanem mert korábban nem figyeltem, hogy mennyire problémás a VA panel betekintési szöge oldalról. Van egy VA paneles LG-nk a hálószobában, amit egyébként nagyon szeretünk, de annál tényleg elég nagy a kontraszt- és színvesztés. Ezeknél, kifejezetten ezt figyelve, egyik modell esetében sem tapasztaltam ennyire drasztikus minőségváltozást. Kipróbáltam a távirányítót is, amitől nemzetközi fórumokon néhányan nincsenek elájulva, de az én igényeimnek megfelelőnek tűnt.

    Végül a családi béke érdekében a 65"-es modellre és egy új Blup babzsákfotelre esett a választás. Területre ez is majdnem 20-kal nagyobb, mint a jelenlegi 60-as, valamint a fotellel meg tudom valósítani akár THX ajánlásban szereplő 2 méteres távolságot is. Normál tévéműsorhoz meg nekem sem kell ennél nagyobb. Az arany középút egy 70"-es modell lett volna, de ilyen csak néhány gyártónál és jóval gyengébb paraméterek mellett van.

    Köszönöm mindenkinek a tanácsokat, észrevételeket! :R
    Keddre várom a tévét. Ha megérkezik, majd beszámolok a tapasztalatokról.

    [ Szerkesztve ]

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák