- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
Marad akkor a Honor Band. Mondjuk a Huawei Health szerintem bőven többet fejlődött az elmúlt években, mint a Mi Fit.
Ettől még tetszik a kis karperec alapvetően. -
ocellatusss4
csendes tag
Nekem mi band5 van frissült a szoftver felismeri az edzés nemeket ,és nekem pontos a pulzus erő max 1- 2 téved.Nekem nem hiányzik az NFC.
-
törölt tag
Telefonról nézve pont a dudák vannak hangsúlyban.
-
joey04
titán
ez így sovány.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
FireFox1996 #34 üzenetére
Na és mit fog a jobb kezével?
-
Aprósólyom
addikt
Jobbulást!
-
jUUh
addikt
NFC-vel bomba lenne.
-
"Pedig a Mi Band 5 még mindig egy jó és kompetens eszköz"
Némi ellentmondást érzek, tekintve, hogy korábban a szerző mondatokon keresztül ecseteli az egyáltalán nem / részben / hibásan működő funkciók sorát.
A termék szvsz egy selejt szoftveresen, és jól mutatja, mitől tud(ott) évekig olcsóbb lenni a versenytársaknál a gyártó. Nincs ingyen ebéd, és ezt lassan a XIAOMI-fan réteg is megtanulja majd. Szép dolog az új funkciók köre, csak mit sem ér, ha nem működik, vagy nyilvánvalóan baromság. Ez a pulzusmérés is milyen már... Baszdki, alap funkció, aminek hiba nélkül kellene mennie, és nem megy! Mit várunk akkor a többitől?!
(No offense, vannak tőlük cuccaim bőséggel, de már fele annyira sem vagyok elégedett, mint anno, amikor megvettem a porszívót, légtisztítót, izzókat. Azok jók, de az okosotthon központ egy instabil f_s, a telefonok drágulnak és a MIUI szerintem még mindig hulladék, stb. A szoftveres hanyatlás egyre inkább szembeötlő, cserébe az árak öles léptekkel "kúsznak" felfelé.)
-
GodGamer5
addikt
Nekem még 1-es band-em van, üsdvág hobbiórának jó, elvétve hordom kondiban is. Gondolkozok egy újabb banden, de amire kell az egyes is megfelel.
-
hdtomi
senior tag
Vártam az 5-re, de ahogy olvasom a tesztet, jó lesz a 4-es is külföldről 6-7ezerért.
A fényképező irányítása jó lenne, de annyit nem ér. -
"Nekem nem sikerült boldoggá tennem, de tény, hogy sérült vagyok. És amúgy viszonylag inaktív is."
Ez volt a kedvenc mondatom... pont ideális tesztalany vagy a termékhez...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
janeszgol #16 üzenetére
Hivatalos speci:
1.1" AMOLED display
Display resolution: 126*29De nekem is gyanús volt... Javítom, köszi!
-
janeszgol
félisten
Nincs ember itt, aki ne a cickók miatt kattintott volna ide.
Viszont a kijelző.
Band 4: 0.95-inch, 120 x 240, 400nit, 282 ppi.
Band 5: 1.1-inch, 126 x 294, 450nit, 290 ppi.Szerk.: Az második oldalon pedig lemaradt a 4-es a felbontásnál (29 helyett 294). Illetve az első oldalon a pixelsűrűségről szóló rész?
-
sefan67
aktív tag
Alice, továbbra is irigyellek
(beszéltük már)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
FireFox1996 #13 üzenetére
Szerintem Alice van a képen.
-
FireFox1996
őstag
A cikket nem olvastam, csak a címlapot. A címlap képe nagyon ütős
-
sefan67
aktív tag
Mi band 4 és 5 tulajként teljesen egyetértek a cikkel, nagyon valós képet ad arról hogy teljesen felesleges az 5-ös széria. Kijelzője is szebb a 4-esnek, élesebb is, színek is teltebbek. Talán még a fényereje is jobb bizonyos színű óralapokkal.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Állítólag nem jó hozzá a régi szíj.
A fejlődés ami ebben van gyakorlatilag egy szoftver frissítéssel jöhetne a 4-re is. (De nyilván nem fog. )
-
jacis
nagyúr
A nyitó képen a zöld ruhás hölgy erős.
-
bollokcs80
Korrektor
Hű, ez aztán megkapta a magáét, máshol jobbakat írtak róla. Mondjuk tényleg nem nagy a fejlődés, nekem is csak a töltési megoldás tetszik benne. Az meg röhej, hogy az ékezeteket a mókolt szoftverű Band3-am is jobban kezeli.
@Alice: A szíj kompatibilitásával mi a helyzet? Jó rá a 3-4 szíja? Erről is lehet olvasni mindenfélét....
Jobbulást a sérült végtagnak! (Get better leg!
)
-
Skillet
addikt
Én vártam amúgy, gondoltam a Honor Band 5-öt lecserélem majd erre... Hááát
Az, hogy nem tud magyarul, nem akkora érvágás (számomra), de az, hogy nem is tudja megjeleníteni rendesen, az már gáz. Vagyis, még mindig gáz, hiszen ez már a sokadik karkötő és még mindig nem sikerült ezt megoldják.
Az egyedüli, ami tetszik benne, az a mágneses töltés. Pont.
A tesztet köszönöm és jobbulást! -
GegeWarrior
senior tag
Finom darab, kéne
A karkötő nem...A 4-et sem használom -
niof
veterán
Úgy tűnik senki sem a karperecre kíváncsi. Én is azt akartam kérdezni, hogy ki a képen a suna?
-
Saccco
nagyúr
Clickbait promo kép.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az csak egy dolog, hogy szignifikáns fejlesztés nem történt, de az akkumulátorkapacitás és az üzemidő konkrét visszalépésként értékelhető.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Egyedi telefonszám, szép szám, Vodafone +3670-791-9999, +3670-793-9999
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung S22+ telefon tokok
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest