Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nordlead3

    kezdő

    válasz szaszapi #52247 üzenetére

    Ez szemernyit sem változtat azon, hogy nagyon jó készülék.. az RTINGS pontozási rendszere sem összességében, sem képminőséget tekintve nem feltétlenül tükrözi azt, amit egy adott vásárló keres egy TV készülékben.. mondom ezt anélkül, hogy részletesen átnéztem volna a módszertan changelog-ot. Illetve egyes "csalások" leleplezésére konkrétan alkalmatlanok is a szintetikus tesztjeik. Ezzel nem azt mondom hogy az RTINGS vélemények rosszak, inkább csak hogy az általuk leírtakat a helyén kell kezelni, és véletlenül sem Szent és Sérthetetlen TV Rangsoroló igazságnak tekinteni.

    55" méretben az elmúlt hetek 260 ezer körüli árán szerintem simán best buy VA LCD az XF90, de ez nagyobb méreteknél és magasabb árakkal is igaz lehet.

    Tán egyetlen kiemelendő "hátránya" az XF90-nek újabb modellekkel szemben a gyengébb beépített SoC, így Android 9-et és későbbieket már biztosan nem kap, és a beépített alkalmazások meg az Android részére is kevesebb az erőforrás.. ebben az XG, XF sokkal többet tud. De felhasználási módtól függ, hogy ez számít-e egyáltalán.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák