- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
salapp
addikt
Szerintem nagyon fogod szeretni. Viszont jó lenne webes vásárlásban venni, hogy élhess az elállással, ha bevilágításos, foltos, 3 alatti pixel hibája van, mert ezekre azért sajnos az utóbbi három évben valahogy mintha több esély lenne, mint mondjuk a 2015-ös szériák idején.
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
Akkor csak MM, Sony Márkabolt/Központi Szalon sem játszik? Nem kaphatod meg emailben digitális formában az utalványt? Én már - igaz, régen - vásároltam helyben MM-ben és nagyon rugalmasak voltak, még alkudozni is tudtam. Nem lenne érdemes ezt a helyzetet előadnod nekik? Hátha ajánlanának egy áthidaló megoldást.
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősömnek sony wd75x tv-je van, és szeretné az okos funkciókat használni.
Kérdésem, hogy ehhez lehet usb billentyűzetet kapcsolni? Vagy van valami jól használható android alkalmazás amivel tud billentyűzetként vezérelni? Elsősorban youtube keresés beírása lenne érdekes. -
HunChris
senior tag
-
TCr
veterán
Urak, szoktatok itt egy PH-s arcot ajánlgatni, aki tévé javítással foglalkozik.
Ki ő?https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
junior11
veterán
Szia, [ebben a topikban] vannak páran, de akire konkrétan gondolsz szerintem az
[axlrose32] lesz.The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
-
Nospa
tag
válasz salapp #52104 üzenetére
Próbáltam azt is, de Kecskeméti átvétel nem lehetséges. még az ügyfél szolgálatossal is beszéltem ez ügyben. Digitálisan nem kapom meg az utalványt, ezt is lebeszéltem.
Egyébként az MM-os készülék biztosítás mindenképpen megéri.
Más. Egy két problémám volt a másik TV-vel, pl, hogy csak a sony eszközeit tudtam vele párosítani, gondolok itt főleg a hang eszközökre, az újabb készülékeknél is ez a helyzet?
Meg sűrűn kellett kerestetni vele a wifi hálózatot, mert nem tudott csatlakozni.Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Javítás után visszajött a tvnk (alaplap csere :( ) és most újra nem megy a YT videók megosztása. Ha itt a felsőre nyomok akkor a lenti hibát írja ki azonnal, ha az alsót akkor megy ugyan de az nem az igazi.
Tv-n frissítettem a chrome castot de nem segített. Van ötlet h mit próbáljak még meg? -
Nospa
tag
Most hozta vissza a szervizes a papirjait a TV-nek, megkérdeztem, hogy szerinte milyen készüléket vegyek, megvigasztalt, hogy teljesen mindegy, mert mindegyik elromlik garancián belül vagy kicsivel utánna.Mert túl vannak vezérelva a panelek, hogy minél kissebb áron minél szebb képet adjanak, legtöbbet azal lehet tenni a tv életartamának kitolása érdekében, ha alacsonyabb fényerőn használjuk, ha lehetséges minél sőtétebb helyen, hogy pl ne érje közvetlen fény ami miatt nagyobb fényerőn kénytelen használni a felhasználó a tv-t.
A nagyobb márkáknak az az előnye, hogy elöbb lesz hozzá cserealkatrész ha szükséges.
Tudom, hogy ők csak a rossz készülékekkel találkoznak, de gondolom nekik ez a tapasztalatuk. Uh mindenkinek merem javasolni a kiterjesztett garanciát, mert nagyon megéri, és a MM-ban pl két hónapon belül bármikor megköthető.Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
törölt tag
Sziasztok!
55W809 tv-m van kettő a háztartásban.
Kábeltévém van,vettem mindegyikhez kártyát,így nem kell külön SetTopBox-ot használni. Ezt csak azért írom,hogy lássátok,két teljesen egyforma,egyformán üzemelő készülékről van szó.
A legújabb frissítés mindegyiken.
Viszont az egyik tv rettenetesen lassú.
Azaz bekapcsoláskor lassan jön elő a kép, van hogy 2-3 peret is várni kell,mire stabilizálódik a rendszer,és nornálisan lehet váltani a csatornák között,vagy bele menni a menübe.
Már mindent frissítettem,töröltem,újraindítottam,de semmi.
Valakinek ötlete erre még?
Kőszi -
neight
csendes tag
Sziasztok!
Már egy ideje gondolkodom egy új tv beszerzésén, de nem igazán mozgom otthon a témában, Sony tv-m még nem volt, és a T-nél részletre most több féle modell is játszik, és ebben kérném a segítségeteket.
Az alábbi két modell azonos áron van, és leírásban sem láttam nagyon különbséget. A kettő közt van valami különbség, ami nekem elkerülte volna a figyelmemet és az egyik javára billentené a mérleget, vagy csak szimplán kinézetben különböznek?
Egy picivel többért van a KD49XF7596
Ez ugye egy kicsivel nagyobb, és még talán elférne ez is. Felhasználást tekintve semmi extra, többnyire filmezés és tv-zés, esetleg alkalmanként egy kis ps.
előre is köszönöm a segítséget.
-
Forrest Gump
tag
Sziasztok!
Ki melyiket venné (65 inch)?
XF9005 vagy XG950580K-val drágább az XG. Rtingsen néztem egy összehasonlítást, és nem igazán látom, hogy az XG annyira jó lenne, pedig az a TV horror árral in dult amikor kijött.
-
Doller
tag
válasz Forrest Gump #52121 üzenetére
9505nél jobb proci, nagyobb ram, újabb Android.
A kijelzőn egy plusz bevonat, amitől nagyobb betekintési szög lesz minőség romlás nélkül. -
salapp
addikt
válasz Forrest Gump #52121 üzenetére
Itt a fórumon azt írták:
"XG95 55” és 65” méretben nem kapott X-Wide Angle bevonatot, csak a nagyobbak."
Szóval még ez sem oka az árkülönbségnek.Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
salapp
addikt
válasz Doller #52125 üzenetére
Sony saját lapja szerint sincs benne, most megnéztem. Csak a 75" és 85" kapta meg. Elég gáz dolog. Hiába, most aki komolyabbat akar mozira, AG8/9 vagy majd A8/9-et vesz.
-
Nospa
tag
Na ma kicsit jobban megnéztem a KD-55XF9005 a MM-ban, a képe tényleg jó, de a menű és a rendszer nem győzött meg, még mindíg nem lehet külső BT hangeszközt hozzáadni. Van erre valami más megoldás?
Asrock Z77 Pro 4 M, Core i5 3300, gigabyte R9 280X oc 12Gb DDRIII 1600 Ram,Asus Wh222D moncsi
-
Doller
tag
válasz Forrest Gump #52131 üzenetére
Én is a 65XG9505öt akartam. Viszont számlámon nincs annyi. Utánvéttel nem lehet fizetni. Meg van egy 50 ezres vásárlási utalványom, ami nem sok helyre jó, de a MM-nál igen. De, ugye olyan nincs, hogy a boltban kifizetem a netes cuccot. Így inkább várok, aztán év végén 65XH9505. Addigra lemegy kb 500ra, talán még alá is.
Addig is élvezem az Ambilight-ot, ami hiányozni fog majd.[ Szerkesztve ]
-
Doller
tag
válasz salapp #52130 üzenetére
Persze, jobb az oled.
De 65-ös méretben már jóval drágább.
Emellett nálam sok tv műsor megy. Plusz ablakkal szemben lenne. Nekem nem éri meg.
Ha mégis arra váltanék, akkor maradhatnék a Philips mellett az Ambilight miatt. Lcd-nél az idei modellekben a Philips már nem fejlesztett, sőt, inkább visszavett. Csak 60 Hz-et tudnak a 2020as Lcd-k. -
salapp
addikt
válasz Forrest Gump #52131 üzenetére
Még a hétvégén MM-ben 55AG8 433ezer, nem tom, miért írtam végül 9-est, soooorry.
Mindenesetre úgy tűnik, ha méret növelés a lényeg, akkor az 65-ös XF bőven elég, tök fölösleges az XG, ha az XH lenne ilyen méretben 80-nal több, mint az XF, akkor az X-wide angle bepróbálása miatt talán megérné a felárat.[ Szerkesztve ]
-
Keitaro
addikt
Sziasztok!
Én már túl vagyok a TV választáson, az előző TV-m kiválasztásában pedig Ti segítettetek, és most gondolkozom az eladásán, de nem igazán találok referenciát, hogy mit érhet.
Egy Sony KDL-55W805B-ről lenne szó, tudnátok segíteni a beárazásában?
Tudom, hogy ez alapvetően nem árazós topik, de előre is nagyon thx, ha valaki tud segíteni. -
sting2
addikt
Ami lehet azt jelenti, hogy manapság már " csalódást keltő " a jelenlegi Oled választék a Sony nál.
2 hónappal ezelőtt 1 teljes napon át nyúztam egymás mellett az LG C9 és a Pana GZ950 készüléket, ahogy azt kell : kiváló kábelekkel, Media Player, PS4 Pro, és az elérhető legjobb minőségű filmekkel.
Filmeknél egy lehelettel homogénebb- színhelyesebb volt ez ok, de minden másban Nagyítóval kellett keresni a különbséget a Pana javára..
Viszont a szolgáltatások, az OS, a csatlakozok - főleg a Hdmi protokol, a különböző szoftveres csinnadratták, a támogatások , a support , a távirányító, áhh nem is folytatom bőven az LG mellett szólt!
A Japók mindig meglepnek a rájuk régóta jellemző " egyet előre, kettőt hátra" felfogásukkal.
Mondjuk az is igaz, hogy idén a Samu és az Lg is "visszavett" kissé, de remélem , hogy a színfalak mögött szervezkedő Huawei - TCL és talán a Sharp is kellő mennyiségű vizeletet fog a bokájukra ereszteni, hogy ismét komoly verseny és egyben mérhető fejlődés (nem műszerrel) indulhasson el megint.[ Szerkesztve ]
Sound & Vision : Marantz- Sony - Playstation
-
BBéci
legenda
válasz sting2 #52142 üzenetére
Tévék szolgáltatásai sosem izgattak, ezért az nem szempont.
Annyira utálom annak a kétbetűs gyártónak a termékeit, hogy pénzt nem adnék értük, ingyen talán elfogadnék egyet. Panasonic és Sony az a kettő, amiket valamirevalónak tartok.
Filmeket vetítve nézek, 100-110 colos tv nem kapható, vagy megfizethetetlen és el sem tudnám helyezni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
salapp
addikt
válasz Keitaro #52141 üzenetére
Tekintve, hogy 50W75/W80C megy el max 80-90e körül, 55-ös méretben max 120ezerért, én úgy saccolnám, 120ezerért hirdesd meg és meglátod, hol áll meg. Nem tudom, most mekkora a vásárlási kedv, de talán 100ezerért elmegy majd. Doboz, tapipados második táv segíthet.
BBéci: Jómagam sem tudom a mai napig a koreai társaságot komoly műszaki cikk gyártónak elismerni, persze megértem, hogy rengetegen az ára és a csilli-villi
lehallgató rendszereoperndszere miatt viszik, mint a cukrot. Amit elismerek, hogy szépen rásegítettek a japán gyártók öngyilkosságaira és gyönyörűen szétcseszték a termékkategóriák piacát, ahol csak megjelentek.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Keitaro #52141 üzenetére
Nekem is van 2 ilyen tv-m, meg egy kisebb ugyanebből a szériából. A két nagy közül,az egyiket újonnan vettem,a másikat használtan,most ősszel 110.000-ért. Bár az egyik nagy szarakodik most, de amúgy nagyon jók. Nekem is itt ajánlották.
Nem érzek semmi hiányt bennük. Majd ha lesz 4K tv adás,meg időm heti 6-8 4K filmet megnéznem,akkor talán lecserélem,de addig maradnak.
De ez az én véleményem... -
Quqesz
nagyúr
Az lenne a kérdésem olyanhoz, akinek van digi kábele, hogy a digitől kapott kártyához is kell még a CI+ adapter Sony esetében? Ha igen van ajánlott márka?
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
SeLe
tag
válasz Quqesz #52146 üzenetére
A DIGI-nél 3 fajta mudul létezik.
- a régi fém házas, amibe kell a kártya
- újabb fém házas, ebben bent van chip (nem kell kártya)
- legújabb műanyag házas (ebbe sem kell kártya)A lényeg, hogy igénylés esetén bármelyiket is kapod semmi másra nincs szükség.
Egyből a TV-be helyezhető![ Szerkesztve ]
-
ada19
senior tag
Sziasztok,
Szigorúan csak képminőséget tekintve (filmezésre), a KD75XG8096 jó választás? Vagy ennyiért inkább KD65XF9005?
-24p-t támogató, külső lejátszó van (Kodi alapú)
-A jelenlegi lejátszó csak 1080p-t támogat, így jó lenne ha a nem 4k-s filmek is jól mutatnának
-Semmilyen smart, vagy egyéb képminőséget nem befolyásoló funkció nem érdekel65" méretben néztem még az XG80 mellett XG85 szériát is, de ha jól látom IPS panelesek ami filmezésre nem a legszerencsésebb.
Köszönöm előre is ha időt áldoztok a válaszra!
Mégsenem
Új hozzászólás Aktív témák
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fűzzük össze a szavakat :)