- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schromi1989
csendes tag
Sziasztok!
Házat fogok vásárolni a közeljövőben, mégpedig egy CoolerMaster Elite 334U Black ATX-et. Sajnos nem beszélek angolul így a gyártó oldalán a hivatalos információkat nem értem teljesen. Azt sikerült kiderítenem, hogy van hozzá gyárilag egy venti, ha minden igaz akkor hátul, de ez nem tuti. A ventilátor slotok helye a következő:
Front: 120/140 mm fan x 1 (optional)
Rear: 120 mm fan x 1, 80/90mm (optional)
Bottom: 80/90/120 mm fan x 1 (optional)
Side: 120 / 140 mm fan x 2 (optional)
(Can accommodate Cooler Master Cooler "Hyper 212 Plus")Annyit kéne segíteni, hogy meg kéne erősíteni, hogy ezen a házon akkor tutira hol van gyári ventilátor és hogy befele vagy kifele fúj e. Ha hátul van és befele fúj azt le tudom szerelni és meg tudom változtatni arra, hogy kifele menjen a levegő (mmint a gyári ventilátort)
Kinéztem még egy ARCTIC F12 Pro TC 120x120x38,5 1300RPM rendszerhűtőt, ebből szerelnék be egyet előre úgy hogy befele fújjon, meg felülre egyet hogy kifele.
Tehát összegezve, lesz 1 gyári venti-m +2 ARCTIC, ezekkel ki tudom úgy alakítani a rendszert, hogy elöl befele fúj, hátul és fent meg kifele.
Ez a struktúra lehet nem a legjobb, kezdő vagyok, ha kell módosítani az elrendezésen vagy vannak hasznos tanácsaitok nyugodtan írjátok. Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest