Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz szasza_1 #1947 üzenetére
Az enyémen is van egy subpixel hiba, a legalsó sorban középen zölden világít. Gykorlatilag csak SR közben veszem észre. különösebben nem zavar. Nem valószínű, hogy emiatt cserélnék, de nem próbáltam. Ha téged zavar, próbálkozz be. Legyél mérges, majd szomorú, stb.
A legjobb aláírás a héten
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Rom frissítés után felraktam a magyarosítást és a start menübe Settings könyvtár tartalma eltűnt mikor megnyitom csak egy fehér kép jelenik meg, helyette viszont lett egy Programs és egy Programok könyvtár ebbe tudnátok segíteni hogy újra tudjam használni a setting mappát.
elektro nekem működik csak határozottan kell alulról felfele húzni az ujjad.[ Szerkesztve ]
Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam!
-
Attila04
tag
BlueSoleil 6.2-t használok, és az a gond, hogy amikor bekapcsolom a PC-t, akkor elindul a BlueSoleil, de nem kapcsolódik be a bluetooth, tehát szürke marad a kis ikon az óra mellett. Ilyenkor az ActiveSync elkezd nyüszögni, 2-3 gombnyomással ki lehet ütni, de kicsit idegesítő.
Szóval van valakinek ötlete, hogyan lehet rábírni a BlueSoleil-t, hogy bekapcsolja bootolás után a BT-t? -
Wallandt
tag
Sziasztok! Esetleg tudnátok segíteni a következő kérdésekben?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz elektro #1943 üzenetére
Ma én is elszenvedtem vele. miután átváltottam egérről block mozgatásra. Azt hittem ez a baj, de nem. Kikapcs-bekapcs (nem SR, hanem egyszerűen, szabályosan) és újra műxik. Az tény, hogy gyakorolni-szokni kell a mozdulatot. Határozottan, de semmiképp sem kapkodva. Úgy mondjuk 1/2 mp alatt a negyed képernyőig.
Persze lehet, hogy ROM függő (bár valszeg Microsoft fícsör.) Az enyém PDA: XXHHC/CJHHC TEL: XXHH9-es Pannon. Gyári szoftver, semmi hekk.Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
ziggi_zug
aktív tag
3 - Nekem pont itt mondták - MA, - hogy még nincs ROM frissítés ezekhez a manisákhoz. Legalábbis nálik nincs, mert ők már új típusú üzlet és más a módi, mint a többi Samsung szervízben, de két hét múlva már náluk is elérhető lesz az új ROM (már ha érdemes cserélni).
Még fejlődöm... csak azt nem tudom, hogy előre vagy vissza
-
szelepemelo
csendes tag
Sziasztok.
Tehát mégegyszer,tudtok valami videó lejátszót mert a tcpmp az nálam nem indult el. Ezenkívül nem tudom kitörölni teljesen a progit amit feltelepítettem,csak felajánlja hogy kiveszi a listából de nem csinál semmit. Most meg legujabban azt csinálja hogy ami a my storage-on vannak zenéim a my documents/my music mappába és amit eddig simán be tudtam állítani csengöhangnak azt most nem tudom. Ezeket a zenéket a touch player lejátsza de ha az intézöböl nyitnám meg akkor hibát ír ki -a fájl nem nyitható meg vagy nem rendelkezik tanusítvánnyal vagy nem található komponense - Persze letöröltem a zenéket és újra felmásoltam őket totol commanderrel de továbbra is ez a hiba. softver seset nem segít hardver reset meg nem, megy hiába nyomtam le a felvevö és lerakó gombot egyszerre és nyomtam neki resetet. Valakinek valami ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
AS
félisten
válasz szelepemelo #1961 üzenetére
Beállítások menüben is lehet hardrezetelni ... de akkor minden adat elveszik.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
rozsdax
csendes tag
Tud valaki segíteni nekem abban, hogy: csináltam egy videót, de véletlen letöröltem, pontosabban nem mentettem el, hanem a kuka gombot nyomtam.
Nosza egy fájlvisszanyerővel visszaszedtem, de érdekes módon se a telefon, se semmilyen nekem meglévő pc-s program a laptopon nem játssza le ezt az mp4-s fájlt. -
nagyivan
csendes tag
Sziasztok!
Igazából erdoke #1923 hsz-a által kezdtem törni a fejem -bár tudom, hogy azóta megoldódott a problémája, szerencsére-, hogy lehet-e a kijelzőt a wm kóddal szabályozni.
Azt tegnap "hallottam" silllentkiller-től a #211 hsz-ére utalva, hogy az audióbeállításokat a *#0002*28346# beírásával lehet szabályozni, így arra gondoltam, hogy akkor biztosan lehet a kijelzőt is így állítani. Kerestem erre a neten, de nem találtam semmi használhatót, vagy csak elkerülte a figyelmemet. Azért is jó lenne tudni, hogy ezen lehet-e még növelni a fényerőt, mert megvallom őszintén, hogy a napsütésben nagyon kell figyelnem, hogy lássak valamit, sajnos!!!
Így, ha van valakinek erre kódja, és meg is osztja velem, velünk, akkor azt megköszönöm!Más. Olvastam Zsu4 blogját a kálváriájáról, nagyon sajnálom, hogy vannak ilyen boltok. Ha nem indiszkrét a kérdésem, akkor mennyibe került ott a telcsid?! Sajnos rengeteg szürkeimportos, vagy buherált kártyafüggő készülék van hazánkban, de ha a szolgáltatók biztosítanák a folyamatos árukészletet, akkor ki lehetne gyomlálni ezeket a csalókat!!!
Jó éjt Mindenkinek!!!
Üdv:
Nagy Iván -
fkorei
tag
Hali!
Nálam müködik. De elösször le kell okézni az automata állitást, és utánn ha kilépett a beállitásokbol, akkor szépen, lassan változtatgatja..ha a háttérvilágitád beállitás meg van nyitva, akkor csak a kék csuszak megy ide-oda...
bocsesz: látom meg van a gond...
üdv
[ Szerkesztve ]
-
Zsu4
tag
válasz nagyivan #1964 üzenetére
Szia!
Aránylag olcsón jutottam hozzá, 105 ezer volt, később jöttem rá a 10-15 ezer Ft -os különbség okára.
Aljasnak és inkorrektnek tartom, hogy ezt megmerik tenni emberek.
Bízom benne, hogy a csere készülék nem egy gagyi vacak lesz.
Így is úgy is feljelentem a céget már csak azért is, hogy ne járassák le a Samsungot és más gyártó készülékeit. Mert ugye a vásárló mi után ítél?!Köszönet a sok segítségért
-
Limonade Joe
csendes tag
No, hát szerintem ezért érdemes a szolgáltatónál venni készüléket. Jó-jó, tudom, egyesek szétbarmolják a szoftvert, meg aláiratnak 1-2 év hűséget, de nekem a kék propelleres szolgáltató céges előfizura 66ropi+áfáért adta. Szerintem megéri, hogy van egy biztos pont a háttérben. És egy ilyen kaliberű készüléket (én legalább is) nem rövid távra vesz az ember.
Még szerencse, hogy ilyen lassan futok. Ha eltévednék, kevesebbet kell visszamennem!
-
polonic
félisten
válasz Limonade Joe #1969 üzenetére
Én is így voltam vele, plusz lejárt a hűségidő pannonnál, bónuszprogramban 73ért jutottam hozzá áfával együtt
[ Szerkesztve ]
-
Zsu4
tag
válasz Limonade Joe #1969 üzenetére
Ebben teljesen igazad van. Ez tanulság volt számomra!
Köszönet a sok segítségért
-
outsiders
aktív tag
Na én tegnap szántam rá magamat az invisible shield felrakására majd egy hónap várakozás után, és nem bántam meg, hogy várnom kellett. Bátyámmal együtt raktuk fel ketten(de csak a kijelzővédőt mert a többi ocsmány lenne szvsz) instrukciónak megfelelően és elmondhatom, hogy elsőre tökéletesen ment fel, nincs alatta szösz, nincsenek ujjlenyomatok. Összesen abból lehet tudni, hogy van rajta vmi, hogy látszik közelről a fólia széle, meg hogy más a tapintása kicsit. Ennyi. Megéri én azt mondom, de ez nem egy egyemberes munka, kell egy aki felhelyezi, meg egy aki fújkálja a sprayt és az uccsó pillanatban még letörli egyszer a kijelzőt a fólia felrakása előtt. Nagyon durván ragadt a cucc, igazítani is nehéz volt, de megoldottuk.Én ajánlom
Az interneten vitatkozni olyan, mint a paralimpia: ha nyersz is, retardált maradsz.
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok,
Tényleg érdemesebb Omniát venni mint az Iphonet? Kettő között vacilálok, idáig T mobile nál akartam venni 16GB-s Iphonet 50K ért előfizuval, de osztáyltársam is ilyett vett és nekem nagyon gyere be a windows felülete miatt. Az ára is barátibb./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
AS
félisten
válasz Mr.Grincs #1974 üzenetére
Hát ha hosszabb távon kell készülék Omnia jobb választás, gyakorlatilag ha megunod mindent meglehet változtatni
Igen és mivel Windows , nagyon hasonlít az asztali verzióhoz pár dolog Többi meg Samsung megoldás.Azért is szeretem az Omniát mert Samsung és windwos kombo tökéletes, külön külön nem annyira erős de így együtt nagyon baráti.
Döntés a tied, a iphone inkább első 2 hetében jó és utána meglehet unni.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
fkorei
tag
válasz Mr.Grincs #1974 üzenetére
Érdemesebb az Omniát...
olvasd el:
Iphone és ami mögötte van -
Mr.Grincs
veterán
A szempontjaim: Normálisan tudjak ékezetes smseket írni, wifi, word excel, telefonálni is tudjon, jó vételi tulajdonságok, mp3, vidó esetleg, GPS sem utolsó dolog bár van nagykijelzős sony navigációnk, számológép, bluetooth, aksi is azért bírjon legalább ténylegesen 3-4 napot, ha arra káptelen egy telefon akkor felejtős. Képek nézegetése, naptár, stb stb most hirtelen ez jkut eszembe.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
polonic
félisten
válasz Mr.Grincs #1978 üzenetére
Az Omniát javasolnám, a vételi tulajdonságai jók nagyon a GSM-nek! Mp3-ban nem annyira jó mint apple cuccok, de van rengeteg program amivel helyettesíteni tudod, sőt iphone-os cowerflow-ra is meg tudod csinálni. GPS szerinten nagyon jó, jól tartja a jelet. Bluetooth itt működik Iphone-nal ellentétben, mert ugye ott korlátozások vannak, videót viszi ugye a divx-et Iphone nem. Modemnek tudod használni, Iphone-t nem. És ami fontos van copy/paste Iphone-ban nincs. Akksi, egy ilyen készüléknél egynél sem láttam hogy mondjuk 3 napnál tovább bírja de ez ilyen. Ja és ez nem telefon hanem PDA gsm modullal. Iphone meg telefon inkább. Az én véleményem ez, szerintem. Remélem segítettem.
És tényleg olvasd el az előbb belinkelt oldalt
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz polonic #1979 üzenetére
Köszönöm Elolvastam és kicsit ledöbbentem hogy mennyire hiányos a szifon
Ez egy ideig kitartana ez a telefon. Most 120K ért ontják az extrém digitalba 0THMes hitelre az sztem jócucc de lesz ez még olcsóbb is karácsonyig
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Bikkrom
senior tag
Magam sem hittem, hogy ekkora érdeklődés lesz a játékok iránt. Nah itt a pack. Van benne 1-2 érdekesség, spb mobil shell 2.1, tizen egynéhány "teljes" játék és egy köteg érintőképernyős Java. A java játékokat nem próbáltam mivel csak főmemóba telepíthetőek. A többi játék kipróbált verzió és megy. Annyi, hogy a legtöbb 240*320-as de akad ami full képernyőn meny(Pocket Heroes) és forgatást egyik sem bírja. Ha elforgattad akkor forgasd vissza a képernyőt. Véletlen serial nélküli pocket hearoest tettem bele, a fullost letölthetitek innen. Nem írok mindenkinek privátban aki kérte, mert annyian vagytok. Jó szórakozást!
[ Szerkesztve ]
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
hando77
csendes tag
Na végre sikerült megvennem az Omniát,nagyon profi de ez a telefonzár kiakaszt,sehol nem találom hogy lehet negszüntetni,HELP ME PLEASE!
[ Szerkesztve ]
-
Bikkrom
senior tag
válasz hando77 #1985 üzenetére
Főmenü/Beállítások/Személyes/Készülék zár. Itt add meg az 5 számjegyű kódod és vedd ki a pipát a "Jelszókérés, ha nincs használatban" elől vagy tedd sokkal hosszabb időre pl. 1 óra... 0 perctől 24 óráig válogathatsz.
-
SonicVersus
tag
válasz outsiders #1972 üzenetére
Honnan rendelted ? Közvetlenül a Zagg ról? Nekem még mindig nem jött meg ,pedig vasárnap rendeltem és kértem a +6$ is hamarabbi szállítási lehetőséget is ,persze az sms egyből jött,h levették a kesst ,ráadásul 2 packot rendeltem! Szerintetek irjak nekik, vagy várjak hétfőig ?
-
WiZARD
addikt
válasz outsiders #1972 üzenetére
érdekes, bárhova ajánlom mindenkinek az invisible shield fóliát, de kijelzőre sose raknám. kijelzőre brando.
invisible shield nem tökéletesen tiszta, kicsit narancsbőrös, és idővel elszíneződik elég csúnyán.
diamondról levéve 3 hónap után így néz ki az invisible shield:
pedig új korában ez is teljesen színtelen volt...[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
polonic
félisten
válasz SonicVersus #1988 üzenetére
Nnekem a tapasztalatom a zagg.com-ról is siralmas. 3 hónapja meg van rendelve p2-höz fólia és azóta is küldik, e-mail is ment nekik, amire természetesen nem válaszoltak.
-
d.beni
aktív tag
sziasztok
ismerősömnek van ilyen teloja.és azt szeretném kérdezni hogy miért van az hogy füllhallgatoval nagyon halk a telefon?ez a füllhallgato miatt van vagy mindenkinek halk? -
WiZARD
addikt
válasz polonic #1991 üzenetére
brando-t jópár éve használok különböző készülékeken. sose volt olyan gondom hogy feljött volna.
aránylag karcálló, de azért meg lehet karcolni. de tényleg színtelen, szép "tiszta", nem színeződik el, és ha megkarcolom akkor bármikor veszek újat helyette...invisible shield tényleg elég karcálló, sok helyre jó is, de kijelzőre szar.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Bikkrom
senior tag
Háttérrel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Ugye ha elforgatom szépen szétvagdossa a 240*400-as hátteret. Be lehet állítani azt, hogyha a készüléket elforgatom a háttér ne forduljon? Szar ahogy szétszabdalja a hátteret.
-
WiZARD
addikt
válasz SonicVersus #1996 üzenetére
már rendeltem pár invisible shieldet eddig mindig gond nélkül megjött.
volt hogy 2 hét után írtam nekik hogy na hol van már, erre kérték hogy igazoljam vissza hogy helyes cím van nekik megadva, és küldik újra.
de másnap megjött, szóltam hogy nem kell újra küldeni...brandot speedshopból.
külföldi oldalakon martin fields fóliákat istenítik, de azt külföldről kell rendelni, és brando jelleg így eddig kihagytam.
-
SonicVersus
tag
Köszi a nyugtatást , kiváncsian várom, ami kicsit aggaszt,hogy a visszaigazolásban "elmásztak" az utca betűik ahova rendeltem ,mivel ékezetes és azokat nem úgy adta vissza ahogy kell, de remélem van annyi eszük,h megoldják.. (nekem nem volt,hogy ékezet nélkül irjam) Neked egyébként bevált az invisible ?
-
Bikkrom
senior tag
ivsnet.eu
Most telt be a pohár. 4. időpont sem jött be és kiderült, hogy a két hét alatt nem is volt táskájuk és nem is lesz egy darabig de erről engem nem értesítettek, hogy nem fogom megkapni... Nem mintha bármilyen más érteítést vagy levelet kaptam volna, csak ha nyavajogtam a vendégkönyvbe. Mikor kiküldték volna kereshettem VOLNA a táskát. Nem ajánlom senkinek sem ezt az oldalt.
Jó kis milleniumi post előtti sorok... nah valaki csapjon egy 2000. hszt[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest