- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz F_Gergely #5648 üzenetére
Idézd már be ezt a jogszabályt. Köszi.
Ellenben a valóság ez:
151/2003. (IX. 22.) Korm. rendeletaz egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról
2. § (1) A jótállás időtartama:
a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
c) 250 000 forint eladási ár felett három év.[ Szerkesztve ]
-
bajnokpityu
félisten
Nah, megjottem nekem is az első hiba.
Exino samukkal nekem zero probléma, de snapival megjottem az instabil GSM...
Mindkét sim időnként lefagy, és úgy marad...eladó topping dac
-
püki
aktív tag
válasz bajnokpityu #5653 üzenetére
Passz
Leejtve sosem volt, első perctől kezdve tokban van, eddig fel sem tűnt hogy ezt csinálja, és sztem nem is volt ez a hiba, mert biztos feltűnt volna. ( Gyerekeimről szoktam videókat csinálni)
Jeleztem a Samsung felé, meglátom mi lesz belőle.
Ha más nem, visszaküldöm, hogy csinálják meg, vagy cseréljék ( SES rendelés) csak nehezen veszem rá magam erre a procedúrára. Ahhoz meg drága telefon, hogy kompromisszummal használjam. ( gombokkal lefelé videózás pl )Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
kovlui
tag
Aki rendszeresen használja az S-Pent, mire használja általában?
-
Dave Crank
senior tag
válasz bajnokpityu #5655 üzenetére
Én ezt pont fordítva tapasztaltam.
S22U-val megjelenéskor, meg kb jó fél évig voltak gondok hálózattal és mobilnettel kapcsolatban, aztán úgy tapasztaltam helyretettek az fw-t frissítésekkel.
S23U, majd S24U mindkettő megjelenéstől volt, soha nem volt hasonló problémám.
S22U-ból 3 is volt nekem, egymás után 2, majd pár hónap kihagyás után (elment a kedvem a telótól, visszaváltottam az előd mi11-re), megint vettem egyet, az valahogy júniusban volt, akkor már nagyjából rendben volt.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
püki
aktív tag
Itt egy videó, és a leírás
[link]
Ha fektette módban készítem a videót úgyhogy hogy a gombok "felfelé" vannak, és a telefon jobb felső sarkát felfelé mozditom akkor berezonál a stabilizátor, ami a képen is látszik, illetve hallható is.
Ha úgy fordítom a telefont hogy a gombok "lefelé" néznek, akárhogy mozgatom, akárhogy rázom, egyik lencsével sem csinálja.Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
bajnokpityu
félisten
válasz Dave Crank #5660 üzenetére
oké, nekem pár hónapja volt 22U, valszeg ezért. addigra meg hazavágták a kamera képét, de másban nem volt gond.
a 24U-t mostanában minden nap rajtakapom, h egyik sim térereje 0.eladó topping dac
-
Frozen
addikt
Rövid összefoglaló pár hónap használat után.
Az akku üzemidő nagyon bika ezt iszonyat jól eltalálták a telefon 1x nem melegedet még fel a kezem közt.
Az spenek nagyon gatyi müanyag szaga van amugy értelme számomra nulla nem sokat használtam , talán tényleg nagyon nagy felbontás alatt pontosabban lehet érinteni vele de szerintem írni 6x gyorsabb a billen mint kézzel. Rajzolni talán jó lehet gyerekeknek, vagy akinek ez a munkája.
A kamera nálam üveggel és üveg nélkül sem hozta a várt eredményeket. A zoom 3-5 re váltva ugrik egyet mint mikor valakinek idegrángása van , hangot is ad ki nem csak a 12 mpx de a 200 as főkamera is. A képet is odébb rakja szerintem nem fogok vele sokat vacakolni nyáron valoszínű elválnak utjaink ,mert ezen a téren a párom xianomi 13t je sokkal élesebb és szebb képeket készít amik még színekgeben is nagyon gazdagok. Szerintem túlságosan rámentek ezekre az ai dolgokra és pont ott sajnálták el a fejlesztési időt ahol tényleg szükség lett volna rá.Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
qltsar
veterán
válasz bajnokpityu #5665 üzenetére
Ugyanaz a torony? Nalam volt ilyen anno, egyik naprol a masikra, SD-s telefonnal.
1 hetre ra valamit javitottak.
Exynos eszkozokkel a lakas nagy reszen nincs tererom SD-vel siman 4g+.
Bar az S24 szeriat meg nem probaltam.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
"Az spenek nagyon gatyi müanyag szaga van"
Azt mondja már meg valaki, hogy miért kell szagolgatni? Normál használat esetén nem érződik beőle semmi csak ha 2 centire teszi az ember az orrához.
"A zoom 3-5 re váltva ugrik egyet mint mikor valakinek idegrángása van , hangot is ad ki nem csak a 12 mpx de a 200 as főkamera is. "
Ez most hogy is van? Tudomásom szerint a zoom használatánál lencsét vált a készülék. Gondolok itt arra, hogy a főkameránál (200MP) ha 5x-re váltasz akkor átvált a másik 50 MP-es lencsére. -
Frozen
addikt
válasz TODI1111 #5671 üzenetére
Manaualisan beallitot kamera nem masik kamerara valt az le van takarva egy kattano hangot hallani. A kep kb balra mozdul kb 10 ora iranyaba mozdul es tiszta homaly ovezi egy rovid ideig. Oke lencset cserel erdekes az x en tobb embernek ez miatt csereltek a telefont es a masik keszulek mar nem hozta ezt a hibat.
Nalam pl akar melyik kamaerat probaltam a 3-5 kozt egy kattano hang van mint mikor megakad valami motor es ugyan ekkor van a kep elugras is.
A kepek elesege es szintelitetsege is katasztrofa egyszer tulvan tolva a szintelites maskor pedig keves nincs egyensulyban a paromal ugyan azokat fotozuk xianom 13t es az s24 ultra sokkal szebbek a kepek a masik telefonnal.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
püki
aktív tag
-
püki
aktív tag
válasz Zsolt,72 #5676 üzenetére
Oohh ezek a paragrafusok nekem kínaiak, olvasom, olvasom közben a fejemben a cintányérozó majom van kb
Megvárom a válaszukat, aztán meglátom.
Egyrészt együtt tudnék élni vele, mert annyit kell csak tenni hogy fordítva tartom a telefont videózás közben, a végeredményt nem befolyásolja, visszanézve nem lesz fejjel lefelé a kép. Ezért több napig, akár hétig nélkülözni a telefont nem tudom megéri-e, főleg úgy hogy mint korábban mondtam munkaeszköz, sokszor kiváltja a laptopot, és más bajom nincs vele.
De ott a másik oldal, hogy egy 650k-s telefon, ne kelljen már kompromisszumokkal használni.Galaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
TODI1111
veterán
-
jeni
félisten
Info
Vásárlástól számított 3napon belül lehetséges, illetve van a 14 napos elállás,illetve a ha 4x elromlik a termék. Az utóbbira nem kell megvárni a szerviz álláspontját ,automatikusan csereengedélyes a meghibásodott termék.
Így a kérdésedet az optikai kamera egység cseréjével tudják orvosolni.
S23 Ultra mobilomnál nincs jelen ez a hiba. Ezek szerint az S24 Ultra mobilod esetén kifogtál egy hibás kamerát. Ez előfordulhat.
Bármi elromolhat.[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
"Az spenek nagyon gatyi müanyag szaga van amugy értelme számomra nulla nem sokat használtam , talán tényleg nagyon nagy felbontás alatt pontosabban lehet érinteni vele de szerintem írni 6x gyorsabb a billen mint kézzel. Rajzolni talán jó lehet gyerekeknek, vagy akinek ez a munkája."
ez most komoly? A műanyagnak műanyag szaga van? Örülj, hogy nem sz*rszagú
Az S Pen-nel pedig ugyanolyan minőségben lehet kézzel írni, mint papírra, legfeljebb nincs benne gyakorlatod. 2018 óta használok Note-ot, nagyon pontos a kézírás és kicseszett hasznos tud lenni, nem kell magammal mobilnyomtatót cígölni például, minden nyomtatványt alá tudok íratni az ügyfelekkel és egyből pdf-et szülni belőle. Előadásokon, konferenciákon sem kell tollal meg papírral b*szódni, lehet egyből a telefonra jegyzetelni, előadásanyagot fotózni és arra firkálni stb.Nalam pl akar melyik kamaerat probaltam a 3-5 kozt egy kattano hang van mint mikor megakad valami motor es ugyan ekkor van a kep elugras is.
Elég érdekes lenne, ha nem így csinálná, ugyanis 4 darab kamera van a hátlapon, a 3x és 5x telefotó is dedikált egységgel bír. Figyelj dobpergés.... ha váltasz köztük, akkor kamerát is vált a telefon. Egészen elképesztő ugye?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Frozen
addikt
Az s penről annyit 1000 ből akkor 1 embernek jó ,de általánoságban az emberek nagy része sztem nem használja. Egyébként anno a note3 telefonhoz ami a mai napig megvan még tolhegy is volt pluszba ha elkopna azt sem használtam. Kb 15 éve nem írok semmit papírra az aláíráson kivül.Gépelni villámgyorsan lehet és ezzel nem tudod felvenni a versenyt egy kézirásnál. Egyébként 15 éve kézzel írot vackokat sem olvastam..
4db kamera van a hátlapon ,csak akkor vajon minek a motorhang? Mindegyik külön kamera modul és lencse ergo nem tudom milyen motorhang jöhet a telefonból ettől fogva. Biztos van rá valami magyarázat ,de arra is van valami magyarázat hogy egyik telefonon jól müködik a dolog a másikon pedig katog és odébb dobja a képet. Az x re nem egy video van ebből kifolyolag kirakva. Volt aki kiprobálta a samsung bemutató termében is a mobilt az nem csinált ilyet ellenbe ami nála volt az meg igen. Akkor hogy is van ez? Egyik is másik ugy? Fura nem?
[link]
Amugy itt a poszt lehet nézelődni egyiken hiba mentes másikon hibás...
persze akik elvannak ájulva a terméktől azok ugysem fogják beismerni,hogy egy csúcs készülék ugy dobtak ki a piacra ,hogy kb egy raklap hibája van még azután is hogy kapott már egy nagyobb frissitést. És a fenti említett dolog is hardweres hiba ezt nem lehet softweresen megoldani ,kb azt sem ahogy a stabilizátor néha összefosa magát ahogy fent is írták páran.... Vicc a samsungtól az idei s24 ultraHa már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
tixem
addikt
Elég nehéz lenne aláírásokat gépeléssel kiváltani, de ja. Gépelni gyorsabb. Nekem egész jól megy a kézírás is, rövidetésekkel stb. Elég ha én értem. Innentől kezdve számomra nem gyorsabb, mint egy laptoppal szerencsétlenkedni egy előadáson például. Amúgy meg egy extráról beszélünk, aminek nincs felára, jár a telefonnal. Nincs még egy gyártó, aki ilyet tud nyújtani. Innentől kezdve akinek értelmetlen, az a házban hagyja a tollat, kalap kabát. Akinek meg hasznos, az egyszerűen nem talál jobbat a Samsungnál már évek óta.
A kamera nekem jó, hibás széria meg minden gyártónál előfordult már. Úgy csinálsz, mintha ez lenne az első. Üdv a modern világban. Ha ennyire nem jött be, add el és vegyél mást.
-
Frozen
addikt
azt fogom tenni, mert kb 2 hónap alatt az ára is 200-300 euroval olcsobb lett , azét hülye nem vagyok,hogy a pénzem dobjam ki az ablakon egy olyan modelért amit eléggé elbaltázot a gyártó elég sokan vannak akiknél szar nem puszta hibáról van szó van akinek 3-4 telefont cseréltek és a 4. lett jó... Olvasgatni lehet az x en van sok hsz sok cikk róla...
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
tixem
addikt
Nincs új a nap alatt, a gyártás eleje kb majdnem minden termék esetében szar manapság. Autóból sem szerencsés gyártás elejéből venni, inkább facelift után. Telefon ugyanez.
Aki nem bír várni mondjuk fél-1 évet, hogy a kiforrottabb gyártásból származó terméket vegyem, az így jár. Ez a rizikó már ismert. Nekem szerencsém volt. Másnak nem, evvan.
-
MrSealRD
veterán
válasz 7Heads Drago #5687 üzenetére
Manapság amikor azt a kort éljük, hogy a hiper-érzékenység kvázi társadalmi elvárás... Valahogy nehéz elhinni, hogy ez tényleg issue. Műszaki cikkeknek szokott lenni, egyfajta anyag szaga... Thinkpad-ed MgAl ötvözet rollcage-re még senki nem panaszkodott, pedig bizony annak is van egy szaga...ilyen az anyag. Most tényleg ezt előhúzni... A fényképezés legalább jogos volt.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
7Heads Drago
veterán
-
e.vid
senior tag
Ez a jelenség már a 23-nál is megvolt.
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
püki
aktív tag
Membersen keresztül jelentettem a kamera hibát. Ma kaptam választ, töröljem a kamera app adatait, ha nem segít csináljak Factory Resetet a telefonon.
KösziGalaxy S24 Ultra Titanium Blue 512Gb
-
LosBlancosRM
senior tag
Megnézném annak a Samsungosnak az arcát, akihez beviszik a telefont, hogy büdös a toll.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Surfym@n
senior tag
Én nemes egyszerűséggel fogtam az s-pent, vastagon bedörzsöltem folyékony szappannal, hagytam állni rajta a szappant egy percig. Aztán folyó vízzel lemostam. Most már sokkal enyhébb a jellegzetes műanyagszag.
Szertintem ez a jellegzetes szag nem tűntethető el teljesen, max ha valami lakkszerű anyaggal bevonjuk magát a tollat.
Amúgy aki 90es években volt gyerek, biztos találkozott bakelittel. Annak volt még hasonló "büdös" szaga. De nagyívben leszartuk...
28 év és 2.8-as rekesz felett már nincs mese...
-
Frozen
addikt
Akkor biztos véletlen cserélte ki többször is a samsung a telefont másoknak és nem véletlen megy az x en is a cikkezés a témáról. Troll az max te vagy ,ha olvastad volna a hsz nagy részét sokan panaszkodnak és több embernek cseréltek ezek miatt a telefont amit eleinte nem akart a gyártó elismerni majd később belátta és mégis csak cserélte. Kicsit olvas már utána a témának mielőtt valakit letrollozol. És mielőtt okoskodni akarna ebben valaki,hogy softweres hiba és beállítás kérdése akkor a gyártó ezt vajon miért nem így orvosolta miért cserélte? Egyértelmű számomra hogy fizikai hibáról van szó máskülönben javították volna softweresen már vagy beállítással és nem cserével. Aki ezt nem hajlandó belátni az vak.
[ Szerkesztve ]
-
dnelb
veterán
. Kicsit olvas már utána a témának mielőtt valakit letrollozol.
vicces mert pont neked kéne te sírsz egy olyan dolog miatt ami nem hiba. Azért mert 2 ember írt valamit twitterre még nem biztos hogy úgy van. Elképesztő egyébként hogy nem vagy képes felfogni agyilag hogy amit akarsz, fizikailag megvalósíthatatlan Tényleg igaz hogy tök felesleges bármit is fejleszteni, a samsung berak egy áttuneses animációt hogy ne legyen annyira ronda az ugrás, a sok hülye meg azt hiszi hiba.Leírom egyszerűen, hogy te is megértsd
Képugrás -> optikai zoom történt, a kamera fizikai helyzetéből adódóan ugrik a kép, erre van benn animáció amit te hibának hiszel. Ugrás nélküli váltás megvalósíthatatlan.
Nincs ugrás -> nem történt optika váltás, a main sensorba croppol bele, ezért nincs ugrás.[ Szerkesztve ]
-
zoli8814
aktív tag
Most úgy konkrétan ki a tököm szagolgatja a tollat? Hát még aki ezt hibának rója fel.
Xiaomi 14 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest