- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Valinas-
senior tag
Én most a hűségpontjaimat egy Buds2 Pro-ra váltottam be. Egy Buds+-t váltott. Az ANC fenomenális, a beszédérzékelés is jó ötlet, a hangminőség határozottan jobb. Sajnos nekem kicsit kényelmesebb volt a Buds+, vagy legalábbis úgy éreztem, hogy jobban szigetel, de ezt lehet, hogy a puhább/matt harangok és az ANC miatt érzem. A Buds+ mindenesetre mélyebben ül a hallójáratban.
A wearable app miatt mindenképp Galaxy Buds vonalon gondolkodnék a helyedben.
-
Pug
veterán
Samsungnál csak kijelzőüveg csere nem létezik, only teljes kijelző?
[ Szerkesztve ]
-
VivienR
tag
A február eleji gyári állapothoz képest érezhetően javítottak a frissítések a fényképek minőségén, kevesebb a digitális maszatolás a "kidolgozott" (jpeg, heif) képeken. Videóban nem érzek ekkora javulást, bár az a kiadási állapotában is egész jó volt pro video esetében 2* fps-el ahogy használni szoktam.
-
Dave Crank
senior tag
válasz waszabi07 #5299 üzenetére
Buds pro és buds2 pro. Ajánlani tudom.
Buds pro előtt egy xiaomi tru wireless buds-t használtam az első gent, ami kb 12.000Ft volt, meg voltam elégedve vele, de aztán az s22u-hoz ingyen kaptam buds pro-t, na az egy hűű ha volt a xiaomihoz képest.
Tavaly ősszel pedig vettem egy watch6 classic-kal együtt egy buds2 pro-t, na ez a buds pro-hoz képest megint egy aztaa.
Nagyon jól szól, és hívások közben is nagyon jó minden körülmények között is. Használom simán irodában, vezetés közben, séta/vásárláskor és edzés, futás közben is telefonáltam már vele, tökéletes.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
waszabi07
tag
válasz Dave Crank #5311 üzenetére
Hm akkor lehet az is samsung lesz, nekem honor choice volt az első aztán huawei freebuds4i amit imádtam csak az egyik fele elveszett azóta is a bal felét használom ezért is félek drágábbat venni. Buds-ból akkor csak pro? A sima buds 2 az sokkal rosszabb?
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
MrSealRD
veterán
És mi a helyzet a Samsung Galaxy Buds FE-vel? Teszteken nagyon megy... és ár/értékben is ütős...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
LaciGSM
aktív tag
válasz kengyel #5315 üzenetére
Én a teló mellé kaptam a Buds FE-t. Rosszat nem tudok róla mondani. Régebben volt egy Buds Live-om, de az valami tragédia volt. kb ha elfordítottam a fejem, vagy nadrágzsebbe a teló, már dobta a kapcsolatot.
Mivel iPhone-ról váltottam, egy Airpods Pro 2-őt cseréltem le.
Szerintem kifejezettenn jó lett az FE. Hangos, jól szól, jó a zajszűrése is, a mikrofonnal is elégedett vagyok. Szerintem ár-érték arányban szuper kis cucc! Én bátran ajánlom!https://www.twitch.tv/lacigsm Kövess be!
-
nyesix
senior tag
hogy tudom beállítani, hogy a lezárt képernyőn megjelenő ikonok az alkalmazás színét vegyék fel, és ne fehérek legyenek? (viber: lila, messenger: kék, stb.)
Illetve ugyanez a kérdésem a világító szélekénél is. Ott is azt szeretném, hogy az adott alkalmazás színével jelenjen meg.
-
milkabrams
őstag
Esezek a samsung tws fülesek mit tudnak egy sennheiser momentum tws 3 hangjához képest? Kellene valami ilyesmi talán egy FE vagy ha tényleg érdemes, akkor pro 2. Korábban volt a fent említett Sennheiser, de mikor 8 hónap után megdöglött, meg a következő sem élt 1 évet, elengedtem a márkát.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
mgTerminator
veterán
válasz milkabrams #5321 üzenetére
Én 1x vettem sennheiser fülest valami cx-300 volt talán, mindenki mondta ez a tuti márka a típus is baromi jó, na mondom egye fene, feltöröm a malacpersejt most nagyot durrantok veszek végre egy igazi minőségi fülest. Pár nap után szomorúan faternak adtam és megfogadtam hogy a büdös életbe még csak rá se nézek a márkára akkora egy csalódás volt...
A Samsung Buds 2 Pro életem legjobb fülese, nagyon elégedett vagyok vele, mind tudás, hangminőség, akkuidő tekintetében. Tablet és telefon között is könnyű váltani, imádom! Ja és £11-ért szinte ajándék volt!
-
bandi0000
nagyúr
Na nekem is elkezdett meglàtszani a kereten a hasznàlat... Ugye karbon tokban van, eddig talàn 2 vagy 3 alkalommal vettem le, de úgy néz ki a por megkarcolta rögtön a prémium, kemény titàn keretet
Ez azért is fàjó, mert a 22 nél nem volt ilyen, pedig sztem ott is festett volt?
Am ez egy szürke változat, még nem csúnya teljesen, de ha nagyon meglátszik, mint annál a darabnàl amit ide linkeltek, akkor lehet leszarom és hordom tok nélkül .
Xbox One: bandymnc
-
arcitec
addikt
válasz bandi0000 #5323 üzenetére
Nem feltétlen a por volt az. Persze ez szerintem van és a tapasztalatom szerint. Egy megfelelő tok nem karcolja le a készüléket. Azon túl, ha jól illeszkedik a tok nálam még port soha nem kellett kitakarítani, sőt max. ha 1-2 évente ha leveszem a tokot, mert minek is levenni. SZVSZ szigorúan.
U.I: Egyébiránt valóban vannak nekem is félelmeim a festett keretet illetően, ezért is mint a hímestojás, úgy bánok vele, ha egy mód van rá.[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
waszabi07
tag
válasz arcitec #5324 üzenetére
Én a gyárinak írt ses-ről rendelt átlátszó tokot ahogy tudtam lecseréltem mert mozgott a telefonon nagyon éa full por volt alatta, minimálisan egyik oldalon nekem is meglátszik a kereten, inkább vettem egy 2 ezres szilikon tokot egyenlőre, ez alá is megy por de nem úgy kell lefeszíteni a telóról így talán nem is karcolja össze. Valami minőségi nagyon vékony tok kêne nekem, de kemény tokot nem is merek venni mert felrakásnál és levételnél azok karcolják a legjobban az oldalát...
Iphone 15 pro - Apple watch ultra 2
-
nincsnév007
őstag
válasz mgTerminator #5322 üzenetére
Mi volt a baj a Sennheiserel? Nekem volt egy jackes több mint 5-8 éve de nem is drágán vettem de azóta se volt hasonló jó fülhallgatóm. Elég sokáig is használtam csak a végén tönkre ment a Jack csatlakozó.
-
$atirka
senior tag
válasz bandi0000 #5323 üzenetére
Próbáljátok ki ezt a hátlapi fóliát. Alul felül oldalt véd, így nem kell félni, hogy karcolódik
Nem volt nehéz feltenni, de ha csúnya lett volna sem zavarna, mert úgyis tokban van.
Amúgy első nap nem kell megijedni tőle, mert tényleg csúnya foltos volt, de másnap tökéletes lett.
Kép"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
mgTerminator
veterán
válasz nincsnév007 #5327 üzenetére
Nekem is jackes volt. A hangzása nem tetszett meg recsegett amikor beraktam a fülembe. A hangok tompák voltak mintha nem lett volna benne semmi csak mély meg kicsi közép és ennyi. Hiába próbáltam állítani az eq-t nem lett jobb.
-
$atirka
senior tag
Egy hatalmas hiányossága van a Samsung füleseknek (pedig nagyon venném), hogy egyik sem tudja a multipoint-ot. De ha tévednék, akkor javítsatok ki.
Nekem egyszerre kéne kapcsolódni két eszközre, amit most egy Huawei Buds pro megteszi, de már a végét járja.
Melóban pc-n megy film/youtube stb, de bejövő hívásnál film megáll és csörög a fülemben a hívás..."Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
qltsar
veterán
válasz milkabrams #5321 üzenetére
3 versenyző volt ebben a mezőnyben amikor döntöttem a Buds 2 Pro mellett, az általad említett teljesen kiesett a választásból, mert iszonyatosan sok negatív tapasztalat van a quality controllal, a másik versenyző (Sony WF-1000XM5), méret és mikrofon minőség és felár miatt esett ki.
Samsung fülesei a Wearable app és SSC codec miatt saját telefonokkal működnek a legjobban, ha más telefonnal használnád, akkor csak AAC / SBC codec a támogatott.
#5330 $atirka: Egy hatalmas hiányossága van a Samsung füleseknek (pedig nagyon venném), hogy egyik sem tudja a multipoint-ot. De ha tévednék, akkor javítsatok ki.
Van multipont "szerűség" de csak Samsung eszözökön, illetve a Windows Store-ból még alkalmazása is van.Azthittem, hogy hiányzoni fog a multipoint, de rájöttem, hogy nem. Én 3 eszköz között váltogatok, telefon, céges laptop és asztali gép. Mivel 3 eszközt egyik fülesem / fejesem sem tudott kezelni, ezért a multipointból folyamatosan gondjaim voltak, sokszor "beakadt" a fejhallgató, nem bírt csatlakozni arra amire akartam.
Plusz ugye tegyük hozzá, hogy amint bekapcsolod a multipointot bukod a jobb minőségű codeceket, csak AAC / SBC lesz elérhető.
Buds 2 Pro-nál simán csak rákattintasz az adott eszközön, és már bontja is a kapcsolatot.
A megoldás neked esetleg az lehet, hogy használod Windows alatt a PhoneLink alkalmazást, így, ha a PC-hez vagy csatlakozva, de jön egy telefonhívásod, ugyanúgy le tudod bonyolítani a PhoneLink-ken keresztül, Windows transmittelni fogja a hangot a gép és a telefon között.
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
Fura, mert én Seinnheisert használok (igaz fejhallgatót), a Buds Pro-t meg mélyen eltettem a fiókba.
-
$atirka
senior tag
Köszi, igen a w. link is jó alternatíva lehet, ezt most is ki tudom próbálni. De ez a jobbra balra kapcsolgatás nem szeretném, pont az a jó, hogy melóban koszos kézzel nem kell nyúlni semmihez, csak a füleshez.
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
LosBlancosRM
senior tag
válasz wong kok wah #5332 üzenetére
TW2 van nekem, kicsit bumszli, és van, hogy megfájdul tőle a fülem, de a hangzására nincs panaszom. Nekem mindegyik ilyentől megfájdul a fülem amúgy is... Pántos füles lenne jó(ott kicsi marad maga a fülhallgató), de az meg nem nagyon van.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
bandi0000
nagyúr
válasz LosBlancosRM #5335 üzenetére
Nyilvàn gondolom a festék, csak ha ennyire fos, és régen se jött össze, akkor minek erőltetni? Gariba meg úgyse vallanàk be, higy szar a festék
Xbox One: bandymnc
-
S e t h
nagyúr
Hetek óta nincs készleten bellroy tok. Nem tudom mennyi volt náluk, mert azért láttam néhányról képet megosztva redditen, de érdekes mennyire hiánycikk.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
milkabrams
őstag
A sennheiser nagyon jó vezetékes fejeseket gyárt, van is a bakancslistámon egy hd820, de a konzumer cuccaik minősége és megbízhatóság elléggé problémás.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
S e t h
nagyúr
Sosem használtam a gcam-et, engem sosem győzött meg, viszont gondoltam kipróbálom.
Erről az oldalról raktam fel a Samsung app-ot, kell még vmit letöltenem, beállítanom?Mert ez így önmagában elvérzett a stock kamerával szemben.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Dave Crank
senior tag
Srácok, olyat valahogy be lehet állítani AOD-nél, hogy ha értesítés van, akkor csak 10sec-ig van AOD, aztán kikapcsol?
Igaz már rég volt Xiaomi telefonon, de annál így működött, és eléggé hiányzik.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
milkabrams
őstag
És a buds fe? Van valakinek tapasztalata vele? Esetleg pro 2 és fe-vel is? Egy gyárban használnám, oda kell a jó anc, de nen tudom érdemes-e pro 2-t venni.
-
Avicularia
veterán
Kérdésem az lenne, ha DEX hez vennék egy külső usb-c portable monitort, akkor érdemes 120-vagy 144 Hz-es monitort venni, vagy csak 60Hz-en megy a dex? Mert ha csak 60Hz-en megy akkor nem keresek több herzet tudó monitort.
-
őstag
válasz milkabrams #5344 üzenetére
Rokon tapasztalata: Huawei freebuds 4i-hez képest jobb a zajszűrés mind a fülllhallgató részén, én pedig a vonal másik végén jobban értettem rokont mikor telefonáltunk. De szerintem nincs az a headset ami ki tudna szűrni egy hangos gyárat ha az ember telefonál
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
mgTerminator
veterán
válasz milkabrams #5341 üzenetére
Én elhiszem neked de maradok a jólbeváltnál
-
qltsar
veterán
válasz Avicularia #5345 üzenetére
60Hz-en megy max, anno volt egy bug az egyik GoodLock modulban, ami lehetővé tette a nagyobb frekvenciák használatát, de "kijavították", és azóta csak 60Hz-en lehet használni.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.