- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
Everman
addikt
"Ha órákig nincs szükségem a telóra, mert mondjuk melózok, alszok, bárminemű hosszabb dolgot végzek, akkor miről is maradok le? Ja, az a baj hogy akkor szedi le a leveleket ha bekapcsolom a netet?"
Tudod, sokaknak nem csak játékszer ez a készülék, hanem munkaeszköz, ergo alapvető funkció, hogy minden e-mailt azonnal megkapjak és folyamatosan elérhető legyek valamelyik azonnali üzenő szolgáltatással (Androidon ez a G-talk lett).
Ha csak romolni vettem volna a készüléket, akkor én is kikapcsolnák mindent, mikor nem használom, de sajna nem ez a helyzet...
-
Hooper
őstag
Uristen..Te az asztali gépednél is áramtalanítod a routert, kihúzod a kábeleket amint kilépsz a böngészőből, mondjuk megnézni egy filmet, vagy megírni egy Word doksit, majd újra kötöd és indítod amikor ráklikkelsz megint a böngésző ikonjára? Gondolom be is telefonálsz a szolgáltatónak hogy most x percig nem fogod ténylegesen használni az internetet, és biztonság kedvéért ők is kapcsoljanak le a hálózatról
Egyébként befejezhetnétek az OFFolást!
Alma is jó, sgs is..kinek mi tetszik. -
R2D20208
addikt
Google forditás"Mi ez a szolgáltatás?
, mint a Samsung első hulláma ez a technológia továbbra is használják a fiatalok kullanılmıştır.Halen. mDNIe Leírás: Mobil Digital Natural renderelő motort , különösen, ha filmet néz, és teljes mértékben élvezni a színek élénkebb varıyorsunuz ... HASZNÁLAT: használata Alkalmazások nyomon Settings-Display-Screen Mode lehetőséget. mDNIe Tune képernyős mód dinamikus jellemzői a fenti modul beépül a kijelző modul. Ajánlom ezt a rum, mielőtt elmész és dinamikus beállítások, válassza ki a fenti képernyő módot, és látod a különbséget a normál. Ezután telepítse V24 Mennyi különbség élességet, hogy ugyanazon a helyen a rendszerben megy a dinamikus seçtinizde görüceksiniz. Ez a mód jön létre a 4 különböző modulok, de csak első használják ezt a verziót. 1.Standart + Added élesség V24 beépített a rendszerbe. 2.Siyah White 3.Siyah Fehér + Added Élesség 4,8000 K + hozzáadott élesség"Amugy nem volt lehetőségem próbálni még, mert egy hétig kemény meloban voltam. Szezonzárás, stb. Most újra romolni. Tesztelni.
(#31788) sanyikk igen persze.
-
Gizmo94
veterán
zelma: Nem kapituláltam, csak variálok, de egyelőre nem sok sikerrel.
Osztom ezt a nézetet. Az ehhez a témához felettébb hasonlító ICS launcher benne van a Turkbey V24-ben is, a turkbeypro mappában az extrák között. Nagy lelkesen felraktam, hát, a grafika az tényleg silány, egy jobb Go Launcher EX téma agyonveri. Amúgy elmenne, csak nekem összenyomta a widgeteket, így rövid kínlódás után frissen kibasztam ahogy volt,mit mondjak, nem kaptam tőle gyönyörgörcsöt..
Remélem, mire kijön, valamivel extrább lesz a felülete, mert így az sem biztos,hogy egyáltalán annyira várom...
-
adamho
tag
Ez a dlev 3.1 rom, siyah V2.1.1 összeállítás nagyon jó?
Nekem a legjobban ez a rom tetszik, azért szeretném, csak valamiért nekem furán kezelte a korábbi képernyőmet, úgy, mintha ezen nagyobb lenne a felbontás. Leírtam már korábban.
Akkuidő hogy alakul?
Normál használat mellett kb 50%-ra merül 1 nap alatt?Egyébként olyat tapasztalt már valaki, hogy a képernyőzár feloldása (glass) nem megy elsőre, csak remeg, aztán próbálkozni kell újra?
Erre, gondolom, jó megoldás, ha nem a gyári képernyőzárat használjuk. (Csak hát akkor Apple szabalmat sértünk, ugyebár)
-
R2D20208
addikt
Én már nem tudom mi az igaz. Másik oldalon azt olvastam, sokkal instabilabb a rendszer a különböző scriptek sbt miatt, és hogy az akksiidő is gyári romnál az ideális. Nekem is csak Custom van, de vajon mi az igazság?
(tény, nekem is teljesen maximálisan jó az akksiidőm, de gyári romét nem próbáltam még)
-
Flashhh
tag
-
F-ECT$
titán
Nem igaz. Sógi szokott felnyomni előtte Odin-nal egy tiszta verziót, én pl csak wipeolok és utána cwm install. És mint írtam kb fél óra az egész, amiből kb negyed órát kell a telefonnal foglalkozni, miközben lehet mást csinálni (tv, net, olvasás). Ezt nem nevezném sok időnek
-
R2D20208
addikt
Változott már KH3 óta külsőleg ? Jók a paraméterei . Gondolom szuperál.
(#29811) F-ECT$ próbáltad már angelom Abyss 2.3 al? Érdekelne. Miket mérsz azzzal. Nálam nagyon bevállt.
(#29809) rolcsibácsi szerintem ezt felesleges rootold először. Dobj fel egy 3 fájlos KI3- at, esetleg told rá KI4 2.3.5 egyfájlosat, és elég akkor is rootolni.
-
-
No.01
addikt
Ne vedd fol a kesztyut. Ez a forum attol volt kulonb, h csak a magunk dolgaval foglalkoztunk.
Ha szabad belevau-znom akkor az ilyen magas labdakat nem csapjuk le
Na befejezem mielott jonne egy moderator.
Jo kozosseg vagyunkahol tudunk segitunk es pont. Persze ez is csak egy egyedi velemeny. No offense!Xtremetuning:
En igen es tenyleg nagyon fasza a KI4. Aki Odinnal nyomja es nem rest flashelni annak csak ajanlani udom. Szmokat teszteket nem futtatok, de ez gyarilag is nagyon gyors.
Mielott kerdezne v.ki
KI4 (1 file-os)
-
Sógi
addikt
Digitális óra is nagyon bejön benne, bár ez csak egy átszabott app...
+ lockscreen óra is nagyon el van találva...
Rég volt ekkora flessem egy új romtól...törökök...
Az összes ikon át van szabva...bejövős...
Jó a kikapcs anim is! Bootanim is nagyon tetszik, bár semmi extra, de jó...
Statusz bar 7 ikonos. -
Sógi
addikt
Kösz az értékeket! Elsőre kikapcsolt kijelző, és kikapcsolt a teló...
Ondemondban kell lennie vagy performance?
Nálam vmi nem stimmel ezzel a beállítással, mert full kikapcs van, ha elsötétül a kijelző...(#25483) R2D20208: Ez a turkbey jól hangzik
Merre jártál ember?
(#25499) smoli: Mesélj! Milyen így 1 óra használat után?
-
-
DonDragonka
őstag
Amennyi pénzt ezek a jóvágású mobil gyártók jogászra költenek...
És csak azért, hogy eldöntsenek ilyen életbevágóan fontos kérdéseket...
No az ilyentől tud felmenni az agyvizem
Én nem a jogászokat akarom fizetni azzal, hogy veszek egy ilyen telót hanem a fejlesztőket akik azt valóban megérdemlik...
NoMind1... evvan meg meggy... -
-
-
Sógi
addikt
Nyomassad püben, van 10 percem is
(#25067) zelma: Azt gondoltam root-od sincs...
Már ez is valami
Én is nagyon sok olyan appot használok, melyekhez root kell...
Én nagyon szeretem a custom rom kat, jobb a memória kezelésük, gyors és energiatakarékos kernelek vannak hozzá, persze melyeket stock rommal is tudsz használni...pl. nekem nagyon fontos a bln, amely villogtatja nem fogadott hívás után a billentyűzetet a telón.
A stock romok nekem túl "puritánok"...De inkább arról papolok kicsit, h a kiszivárgott stock romok azért jönnek ki folyamatosan, mert mindig javítanak/fejlesztenek bennük valamit...folyamatosan javulnak az akkuidők is...Bár nálad ez mindm ha már olyan nagy akkud van, de engem attól, h ezt a szép karcsú telefont megcsúnyítsam azzal a batár akkufedéllel...kiráz a hidegDe ízlések...
Visszatérve a custom romokhoz, nagyon jó animációk vannak benne, az ikonokról és a betű színekről, tárcsázókról nem is beszélve, status barok is sokkal jobbak, persze sok mindent meg lehet csinálni az UOT kitchennel is...
Azt tudod, ha már rootoltad akkor ugrott a gari? -
sippet
senior tag
nexus s-re meg már a 2.3.7 is kijött. de ezek a frissítések nem annyira nagy durranások, sőt a mi szempontunkból használhatatlanok. a 2.3.7 pl. annyit csinál, hogy aktiválja a google wallet funkciót az amerikai, a sprint hálózatán működő nexus s-ekben, szóval annyira limitált a dolog, hogy teljesen felesleges számháborúzni .
-
R2D20208
addikt
De addig sem jutott el, hogy recoverys kernelt kapjon, mert odin nem engedte. Zimage, és megállt minden...Szeretett volna csak egy KH3- at, de odáig sem jutott el, hogy rootolja Cf roottal. És ott egy screen, a romverziójáról. Az nem cf rootkernel? Gyárilag? És miért nem enged odin semmit csinálni? Nem lehet hogy valami a vadiúj készülékekkel, készülékeknél lestoppolja Odinozást?
(KH3 - at recovryből az én tudásom szerint nem lehet feltenni, de ha igen, igénylem tudásodat, és továbbítom neki szívesen)
-
Sógi
addikt
Megbeszéltük
De nem is azért írtam, h ki volt az első vagy második
(#23584) smoli . Jaja, levágtuk, számomra 0 értéke van ennek a hírnek
De tuti sok embert lázba hoz akik csak a kiest ismerik vagy nem túrnak bele a telefonjukba.(#23587) No.01: Ez jó kérdés, de mindenféleképpen a gyári, aztán fel a root, eza biztos...
De próbáld ki a kérdéses verzát és számolj be nekünk -
Sógi
addikt
Full wipe nálam factory reset + wipe cash part + wipe system + wipe dalvik.
A lényeg, h elkezdek telefonálni és feltolom a hengerőt és vissza, aztán azt veszem észre, h nagyon hangos min. hangerőn is és ha rátolok már torzit.(#23401) DjBlero: Jah, h ez csak liteninghez van...Viszont jól hangzik, a narancs egész jó!
(#23403) 72mviktor : Lehet visszatérek darkyra lacus themmel én is, mert az nagyon bejött...Csak vicc volt Bleroval...
Nem írtál azonnal és azt hittem, h a szívedre vetted, bár nem hinném
(#23405) ERPY: Kösz a próbát
, nem értem, másik romokon minden ok, és már próbáltam full alap repart kh3-ra is...F@szom tele van ezzel az egyedi hibával nálam, de azért teszek még egy próbát...
-
Sógi
addikt
Egyetértek, nagyon jó rom, én sem ajánlgatok már, max megosztom, ha vmi jó...Lite-hoz képest ez extra smooth
Mindenki használja azt ami neki tetszik...
Az aláírásomból is kivettem a számomra fontos customőket...
Mivel volt, h naponta cserélgettem a romokat, ezért észreveszem a jó munkákat, de nálam a téma is elég fontos, de kezdek belejönni és kicserélem az ízlésemnek megfelelően a cuccokat benne...(#22569) 72mviktor: Oda vazze, te mit vonsz le belőle?
-
-
Skynet258
veterán
A Sprinkle-nek nem kell tablet, fut 800*480-on is, különben hogy írtam volna róla a blogon?
a_n_d_r_e_w: na ezt nem tudtam (Market hack), nagyon nem mélyedtem bele a progiba.
Aktív témák
Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Linux kezdőknek
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest