- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekeeci
senior tag
válasz rétisün #10649 üzenetére
Elárulom a titkot: mikor tesztelek egy modot (játékmenet, fegyverek és tulajdonságaik, monsterek és npc-k viselkedése stb) általában trainer-t használok. amikor játszok, akkor nem. Ezért is van az, hogy a Legendary-ban negyedik-ötödik kezdésre sem jutottam túl a Báron (Kordon - Szeméttelep - Agroprom - Bár).
kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
shield
Topikgazda
Én még nem találtam meg az elvetemült banditát, pedig aztán igyekszem.
rétisün írd át a súlyhatárt! Ezt szoktam megváltoztatni. Ha elő kerül a Morcos a társam nehogy lelődd!
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #10653 üzenetére
Nem dobáltam el, eléggé hatástalannak találtam, kiröhögött az ellenség. A Bári raktárban van belőle bőven. Távolra az ami a képen is van, csak nagyot rúg, ritkán használtam, és a mesterlövész puskát. Közép távra és közelre a sörétest.
[ Szerkesztve ]
S.T.A.L.K.E.R. és modok: http://users.atw.hu/stalkermods-hun -- http://www.shieldstalker.nhely.hu
-
kekeeci
senior tag
válasz rétisün #10653 üzenetére
A nagy fegyvermennyiség miatt (Arsenal mod ) eléggé random adja a fegyvereket, például volt olyan kezdésem, hogy az első képen látható módosított As Val ott volt a fűben, egy doboz lőszerrel Szidorovics pincéje előtt, mikor először kijöttem. SURPRISE .
XM8-ast, két típust is találtam már Kordonban hulláknál (vagy élőknél ha ők voltak gyorsabbak).kekeeci (waltzer) R†P: Project Torque, LevelR & HEAT Online :( "Kívánom, hogy a víz amit talál ne világítson a sötétben. (May the water you find in the desert not shine at you in the dark.)"
-
rétisün
veterán
válasz kekeeci #10657 üzenetére
én is kezdtem úgy, hogy pince előtt ott volt egy ilyen csúzli, de az le volt butitva, csak egyes lövésre volt jó.
aztán mikor a crashek miatt abbahagytam, majd a 'visszapatchelés' után megint feltettem, már nem volt semmilyen fegyver, mehettem üres kézzel parkolót pucolni.....war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz kekeeci #10657 üzenetére
Most az Autumn Aurora 2-őt gyűröm, olyan gondom van ha meghalok, akkor kilép a játék. Összegyűjtöm a log fájlokat, a későbbiek folyamán megnéznéd hogy mi a franc miatt van? Ez csak egy grafikus mod.
Ha a Legendary-hoz lesz még javításod, szívesen fogadom.
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #10663 üzenetére
Amikor kijöttél az erőműből, a nagy kapu mellett ahol be is mentél. Ha vissza keresel akkor szerintem megtalálod a képet amit kekeeci felrakott nekem. Én is megpróbálom megkeresni.
Hogy a fenébe kell képeket keresni?[ Szerkesztve ]
-
shield
Topikgazda
válasz rétisün #10663 üzenetére
Meg van, a két alsó kép és le van írva felette hogy hol található. ITT
Az Autumn Auror 2 is elkezdett szívatni a rossz mentésekkel és már előrébb leírtakkal.
[ Szerkesztve ]
-
rétisün
veterán
válasz shield #10664 üzenetére
sztem nincs kereskedő, elmentem a nagy épület felé (a tetején 3 sniperes is
vanvolt) de nem láttam a kereskedőt.
pedig eladtam volna a cuccok nagy részét, járni is alig lehet tőlük. meg tovább is tart a betöltés, mintha nem vagy így felpakolva.na majd mindjárt megnézem, de ha tényleg van 3 féle legendary, akkor simán lehet, hogy kekeeci másikkal játszik.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz shield #10665 üzenetére
megvan, csak elég eldugott helyen rendezkedett be
ez egy csóringer, még ~250.000-je sincs, hogy megvegyen pár vackomat cserébe beléphetek a seregbe
[ Szerkesztve ]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
shield
Topikgazda
válasz kekeeci #10671 üzenetére
Köszönöm előre is. IDE felraktam jó néhányat.
Az elején nem volt vele gond, de hogy elértem a Bár/Katonai Raktárak/Jantar/ -ig már rohadt sokszor szívat. Ha meghaltam akkor kilépett a játékból, ezek a log fájlok íródtak. Most már olyan is van, gondol egyet és kilép, utoljára a 3 utolsó mentésem is rossz volt. Pedig nincs is olyan sok cucc tárolva mint a Legendary vagy a Braz-ban.
Ha kellenek fájlok, akkor szólj!
Előre is köszi.A sok mérgelődés helyett a Clear Sky-al játszok, nem is rossz. Nem is tudom miért hanyagoltam el idáig.
[ Szerkesztve ]
-
creasy99
csendes tag
OL 2010-ben az égető anomáliának mi a titka? Mert sehogy se sikerül képződményt csinálnom, gyémántgalacsin, elektromos cseppek, tüzes léleknél se sikerült, de a lidérckocsonyánál elsőre meg volt az átalakulás.
-
rétisün
veterán
válasz Dhampir #10674 üzenetére
a clear sky-hoz van valami jó kis mod?
ha jól tudom ahhoz készült a legkevesebb, de ha ajánlani valamit, lehet előveszem, azt még csak egyszer játszottam végig.
-
Dhampir
félisten
válasz rétisün #10675 üzenetére
Sajnos még csak az alapjátékot játszottam.
Azon gondolkodom, hogy az Oblivion Lost 2010-et újrakezdjem-e, mert korábban csak az Agropromig jutottam el. Szándékosan nem készítettem róla mentést, hogy más szemlélettel kezdjem el, ha ismét nekiugrok.
Lehet, hogy az Autum... akármit kellene kipróbálni. Ahhoz van magyarítás?
[ Szerkesztve ]
-
hubai1979
őstag
[link] Úgyis erről szól most a stalker világ.
Minnél nehezebb a fegyver,annál halálosabb.
-
-
Dhampir
félisten
válasz shield #10678 üzenetére
Köszönöm, már egyébként is készültem ránézni az oldaladra.
Szerkesztve:
Ennyi újdonság van?
Emberek, nézzétek meg.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz shield #10678 üzenetére
Jo ez az Oblivion Lost ? Azt hiszem epp annak idejen en is probaltam megoldast talalni erre a hibara, amit az oldalon irsz.Valami youtubos videot neztem, emlekszem erre a reszre, amikor latod a videot es minden forog korulotted.
Jo a tortenet es a fegyverek ? Habar magyarul biztos jo
Csak elobb a Fotografot kellene kivegezni... -
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #10680 üzenetére
Habár nem hozzám szólt a kérdés, de belekotyogok.
OL 2010-et kicsit játszogattam. Sokat nem változtat a sztorin, legalábbis az elején, de nagyon messzire még nem jutottam el.
Többször is el lehet végezni ugyanazokat a mellékküldetéseket a jutalomért cserébe.
Új mutánsokat raktak bele. A zombikat és vérszívókat alig lehet kinyírni, túlságosan is golyóállóak.
Az alapjátéknál valamivel több terhet bírsz magaddal cipelni.
Nem hevernek csak úgy szerteszéjjel a képződmények. Amennyiben jól tudom, még bele is lehet hajigálni őket az anomáliák némelyikébe és átalakulnak.
A legtöbbet adó mod számomra még mindig a CoP-WiP.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
válasz Antonius1978 #10680 üzenetére
Én játszottam a 2.2-vel és a 2010-zel is. Nekem tetszettek, jó fegyverek vannak a 2010-ben, az alap fegyód az pl. nagyon király. Túl sok már nem maradt meg, mert legutoljára teljesen modmentesen vittem ki a játékot, meg azért ez még bőven az előző gépen volt.
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #10682 üzenetére
Azért mindig az alapjáték marad az igazi.
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #10684 üzenetére
Az OL 2010-ben meg ugyanez a mutánsokra alkalmazva közvetlen közelről és még 3 tár után sem döglenek ki.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #10681 üzenetére
Akkor azert nem is annyira izgalmas ezek szerint.Najo egyszer talan kiprobalom, de igazad van, a WIP komor, hatborzongato hangulatat meg egyik mod sem tudta elerni
Amugy a WIP utan egeszen uditoen hat a Fotograf, mert egeszen egyedi tortenete van, csak sajnos - gondolom mivel a ShoC elso jatek, amiatt nem lehet olyan faszaul megirni a szkripteket, mindent nagyon pontosan, a nagykonyvnek megfeleloen kell csinalni, mert maskepp oda az adott kuldetes. -
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #10686 üzenetére
Izgalmasnak azért izgalmas, talán kicsit többet kell harcolni a túlélésért.
Rápislantok majd a Fotografra, köszönöm, hogy képbe hoztad.
Úgy olvastam, hogy a Fotografban az 1,0005 és 1,0006 patch nem fog működni, erre érdemes odafigyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #10687 üzenetére
Nincs mit, ha valahol eladkadsz - marpedig valoszinu, mert en is igy jartam, akkor kerdezz.
Annyit mondok, hogy miutan a kis taborban kinyirjatok a banditakat, a hangtompitot szedd le a geppisztolyrol, de az is lehet hogy kulon van, mar nem emlekszem, mert nelkule el van cseszve a kuldetes, es nem tudsz majd egy ponton tovabbhaladni.Azaz tartsd meg minden korulmenyek kozott.En elolrol kellett kezdjem emiatt.[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #10688 üzenetére
Érdekes megoldás, de egy jól bevált hangtompítót egyébként sem érdemes eladni.
Ez olyasmi, mint a WiP-ben a távcsöves pupu?
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #10689 üzenetére
Nem eppen, hanem lesz egy osszefuggo kuldetes, aminek kapcsan egy raktarosnak kell vigyel egy kulonleges gomba konzervet.Es az uzletben lesz egy faszi, egy bandita, akinek van ilyen kajaja, de csak akkor ad, ha odaadod a hangtompitot.En mashol sehol sem kaptam a kezdo palyan, szoval ha eladod, nem tudod neki odaadni, es igy nem tudod a kuldetest tovabbvinni.
UI : igen, a Fotograf kimondottan az 1.04-essel mukodik ha minden igaz...
[ Szerkesztve ]
-
Dhampir
félisten
válasz Balathruin #10690 üzenetére
A te puskád olyan csodapuska lehet, mint Old Shatterhandé.
(#10691) Antonius1978
Általában mániákusan gyűjtöm a hangtompítókat, mert sosem lehet előre tudni, hogy melyik fegyverre lesz jó. Ebből következően nullára redukálódik annak az esélye, hogy bárkinek eladjak belőlük.
-
Antonius1978
addikt
válasz Dhampir #10692 üzenetére
Akkor az eleg baj...
Ebben a modban nem tudod majd kielni gyujtesi szenvedelyed, mert nincsenek hangtompitok, legalabbis en csak egy HK-5-oson lattam, de az elit fegyver, ra van epitve, nem tudod leszedni rola.
A szoveg kisse erthetetlen, azaz nehez kivenni hogy mit kell csinalni, rament kb 2 hetem, amig a videokat bujtam, ami persze orosz nyelven van , de amikor elakadsz - mert el fogsz, tuti, akkor kerdezz. -
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #10693 üzenetére
Nem baj, a weapon modok nálam csak bezavarnak. Akkor nagyszerű, ha minden egyszerű. Elképzelhető, hogy még egyszer nekigyürkőzök az OL 2010-nek.
-
Dhampir
félisten
válasz Antonius1978 #10699 üzenetére
Az alap ShoC-ban nem tetszett, hogy minden képződmény könnyen elérhetően felcsipegethető volt. Ezért is adhat más élményt egy mod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest