Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
pictigjis
senior tag
válasz peetie1 #49949 üzenetére
hm, sajnos ebből nem derül ki igazán, mert a "hitelkártya használat" az ilyen általános szöveg a george-ban
a szerencsejátékra még biztosan mindig számolják a kamatot, arról nemrég volt visszajelzés. de reméljük, a revolutra már tényleg nincs "büntetés", ha lesz időm, megpróbálok azért utánajárni
-
-
mokus18
tag
Prémium csomagból, visszaléptem a Standard csomagba,
de a bankkártyáknál még mindig szerepel, a Prémiumhoz kapcsolódó bankkártya,
jól gondolom, h szükséges ott befagyasztani/törölni? -
-
kp78
addikt
válasz mokus18 #49955 üzenetére
6 aktív fizikai kártyád is lehet akár.
Nálam közel a limit.
Jövőre kezd el lejárni a legrégebbi, és szinte évente egy le fog járni
[kép][ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
-
kp78
addikt
Teljesen igazad van.
Előnye semmi. Illetve nem sok, de azért van.
Ha kompromittálódik az éppen nálam lévő, akkor azonnal van helyette.
Illetve van Visa és MC is kéznél.
Mikor Metal csomagban voltam ingyen volt az alacsonyabb csomaghoz tartó kártyák többsége. A világítós meg támogatói kártya volt. Belefért.
Van aki bélyeget, van aki tollakat gyűjt. Mindenkinek van vmi heppje[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
őstag
Uraim! Köszönöm a sok segítő hozzászólást!
#49944Orgi
Hasonlóan használom a Wise kártyámat. Ebben nincs különbség a kettő között.#499454Grider
Szerencsére nem kell forintért vennem eurót, mert euróban kapom a fizetésem.
Nem szoktam sokáig és sok pénzt parkoltatni rajta.#49947Major Lion
Nem nagyon van különbség pénzváltás szempontjából. A Wise többet von le, a Revolut meg alacsonyabb árfolyamon vált. Szóval ott vagyunk, ahol a part szakad. (2000-6000 euró között szoktam váltani)
Van magyar bankszámlám is, de szerencsére nem sok mozgás van rajta, ezért nem érzékelem a bank és a hozzátartozó alkalmazás problémáit.#49948Noxy
Soha nem volt még szükségem még ilyen online osztozkodásokra, de biztos jó lehet ha mindenkinek van Revolutja. Akinek meg nincs az odaadja kp-ban vagy elutalja egy megadott számlaszámra.Félreértés ne essék. Jó dolog és nagy segítség, hogy a hazai bankok mellett már vannak ilyen versenytársak is. Nekem azért nem okozott nagy változást, mert mint írtam, a Wise már korábban is megvolt és nem volt szükségem igazán a Revolutra.
Az egész sztori röviden annyi, hogy, amikor nemrég Mo-n voltam egy adott helyen nem tudtam kártyával fizetni, ezért egy jó barátom segített rajtam. Annyi volt a kérése, hogy ne kp-ba adjam vissza, hanem a Revo számlájára utaljam, de úgy hogy regisztrálok az Ő ajánlására a Revora és így kap egy kis plusz pénzt is. Gondoltam - miért ne? -, ennyit megérdemel és legalább ezt is kipróbálom, hátha lesz számomra is benne valami hasznos. Na így lettem Revolut ügyfél.Üdv: Mcrazy
-
mokus18
tag
Köszönöm a válaszotokat.
-
Noxy
veterán
válasz Mcrazy #49961 üzenetére
Bocs de 20 ezresből most nem tudok visszaadni, majd legközelebb.
Ja meg a bank is keresen valamit az utaláson, ha át kell küldeni pár e Ft-t.
Semmi gond ezzel ha neked így jó.
Nem vagyunk egyformák.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
TBMC
addikt
Sziasztok!
RevPoints/Challenges-nel mi szamit bele a - plan upgrade bonusba, illetve a tranzakciokba?Csak az internetes kartyas vasarlas?
Vagy a bankkartya terminalos vasarlasnak is bele kellene szamitania?
illetve az osszes kartyara ervenyes? (Virtual, fizikai, kozos?)[ Szerkesztve ]
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Miért kaphattam a Revoluttól pénzvisszatérítést standard csomagban? Úgy tudtam, hogy ez csak a magasabb/fizetős csomagok része...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
Orgi
addikt
válasz Rigormortiis #49966 üzenetére
Én is kaptam, úgy 2 forintot.
-
Oliverda
félisten
válasz Rigormortiis #49966 üzenetére
Milyen címen?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Major Lion
senior tag
Szerintem olyan boltban vasarolhattal ahol jar ez, eddig az volt hogy az app-on belul kellett ezt lebonyolitani, de ezekszerint valtoztattak ezen, kaptam mar en is tobbszor vissza az elmult hetekben.
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
zsola400
aktív tag
válasz Rigormortiis #49971 üzenetére
Nálam is megjelent 10ft ugyanilyen megjegyzés alatt.
-
jotzo01
tag
Nem tudom, téma-e még az átváltás:
Aug. 15:
Revolut Euro vétel: 396,87 HUF
Otp árfolyam plusz: 394,67 HUF -
zolmesz
aktív tag
válasz jotzo01 #49973 üzenetére
Sajnos ezzel a Revolut az egyik nagyon jó tulajdonsága veszett el.
Én Raiffeisen bankos vagyok, nyitottam ott egy EUR számlát, és 394.94 Ft-os árfolyamon váltottam EUR-t augusztus 14-én, szintén az akkori Revolut-os árfolyam alatt. Pontos értékre nem emlékszem, de hasonló különbség volt, mint az általad írt OTP-Revo különbözet.
Pedig nem is váltottam sokat, csak 100 EUR-t.
Úgy látszik, magukhot tértek a magyar bankok is, hogy ne veszítsenek pont emiatt (jó árfolyamon való devizaváltás) még több ügyfelet.
De kíváncsi vagyok, hogy ha tényleg megnyitják a bankfiókot is és lesz rendes HUF számlavezetés is a Revolut-nál, azzal mennyi plusz ügyfelet tudnak még szerezni. -
-
nagyúr
Ilyen kacifántos a regisztráció mindenkinek?
Az első: nem jött semmi SMS... Míg meg nem piszkáltak kicsit az SMS beállításokat - ahol a kamu rendörségi, kamu villanyszámla elmaradás figyelmeztető linkes sms szolgáltatást használja a Revolut is.
Második: miután ezt kiiktattam végre ment a továbblépés - addíg míg a beírt lakcímemet nem hitelesítette. Ilyen cím nincs. Okézni nem lehetett. Alul sorolta milyen címet írhatok be.
Ez most komoly?Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
-
trouble
senior tag
Kéne váltsak 500 eur körüli casht(egyszerre), ha valaakinek van tippje(tapasztalata), hogy melyik pénzváltónál jövök ki a legjobban, ossza meg velem, köszönöm
-
teptep
aktív tag
válasz trouble #49984 üzenetére
Nem tudom melyik a legjobb, de hozzám ez van a legközelebb:
500 x 394,9 x 1,0045 = 198.339 Ft -
jbl
aktív tag
Jön a magyar Revolut bankszámlaszám [link]
-
ACE-
addikt
Old... akarat feltehetően van rá, csak még nem tudni hogyan, nem tudni mikor, stb... A gyűjtő számla szerződést is valamiért felbontotta velük a Raiffeisen... azóta sem sikerült azt sem helyreállítani... nyilván megvan ennek is az oka.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
nagyúr
és ha én (és talán még sokan mások is) azt szeretnénk, hogy úgy vehessünk igénybe fintech szolgáltatásokat, hogy ne legyen közünk Magyarországhoz, és ahhoz, ami itt folyik?
(tranzakciós illeték, különadók, unortodoxia?)
nem lesz ez így jó...Pleased to meet you - hope you guess my name
-
pictigjis
senior tag
szédületesen naívak vagytok, ha azt hiszitek, most nincs közötök magyarországhoz, ha revolutot használtok. csak szólok, hogy 2024 van
amellett, hogy nagyon is közötök van magyarországhoz, még megy a szopás is magyar számlaszám hiányában. hát, érdekes, hogy sokan még tapsoltok is ehhez
(a cikket meg el kéne olvasni: pont olyan megoldásban gondolkodik a revolut, hogy a betétbiztosítás továbbra is litván legyen, szóval ha így vesszük, pont továbbra is semennyi közötök nem lesz magyarországhoz, miközben természetesen nyilván lesz)
-
Orgi
addikt
válasz pictigjis #49997 üzenetére
Egyrészt egy picit kisebb arccal is lehetne.
Másrészt mikor az ember ilyeneket olvas, hogy talán majd a Szuverenitásvédelmi Hivatal is kérhet adatokat magánszemélyek számlamozgásairól, akkor el tudom képzelni, hogy egy litván banktól nehezebben szerez ilyen jellegű adatokat, mint egy magyar fióktelepűtől. Persze lehet illúzió...[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz pictigjis #49997 üzenetére
Sértődés ne essék , de távolról sem érzem magam naivnak vagy tapasztalatlannak néhány évtizedes pénzügyi gyakorlattal.
- Kimondottan előnyös, hogy nem utalnom kell Revora, hanem hitelkártyáról tölthetem, és kapom utána a visszatérítést. (ezt néha már szégyellem, de nem szóltak még érte...)
- Kimondottan örülök, hogy nem vonják le automatikusan az szja-t (szocho), ellenben rám bízzák annak elszámolását.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest