- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Bacusuz #48449 üzenetére
https://revb.hu/jelentosen-csokkentette-a-keszpenz-befizetesi-lehetoseget-a-revolut/
Valakinek van tapasztalata a Revolut utalással kapcsolatban így ünnepek után? tavaly volt ilyenkor egész komoly fennakadás. Idén minden simán megy?
-
addikt
Sziasztok!
Próbáltam visszaolvasni, de nem sok infot találtam a topikban. A Revo-n hozzám is eljutott a megtakarítási számla. Parkoltatok rajta pár ezer eur-t, amit nem nagyon akarok lekötni. Tudom el kéne olvasnom alaposan a kapcsolódó doksikat, de azért gyorsan megkérdezem. Ez úgy működik, mint ha látra szóló lenne? Mint pl. a Wise-nál? írja, hogy bármikor feltörhetem, meg hozzáférhetek... Vagy akkor ugrik a kamat?
Szerk.:
Közben néztem, ez csak forint megtakaríási számla, igaz? Akkor kuka az egész...[ Szerkesztve ]
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Páromnak még nincs revo-ja, most akarunk regisztrálni, de nem sikerül.
Én revoból küldtem neki meghívót, amit megkap, linkre kattintva beírja telószámát, megkapja az sms-t hogy töltse le/nyissa meg Revo appot, majd itt újra beírja a telószámot, hogy egy 6 jegyű kóddal érvényesítse a regisztrációt.
Ezt a kódot semmilyen formában nem kapjuk meg, se sms, se e-mail, se telefonhívás.
Elmúlt 2 napban vagy 20x próbáltuk, de semmi.Van erre megoldás? Ismert hiba, vagy egyedi?
Iphone 14 és Yettel a páros.Köszi!
Xiaomi 13 eu dev...
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
OTP bankkártyáról adtam hozzá pénzt a revolut számlámhoz és az OTP költséget számolt fel ezért. Más is járt már így? Gyakorlatilag ugye ez "kártyás vásárlás".
٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ /LG OLED55A13LA / Kanto YU6
-
blg
senior tag
válasz sarkanyolo2 #48457 üzenetére
hétfőn töltöttem föl OTP debit bankkártyárólm és nem számolt fel költséget (eddig még soha)
hogy csináltad pontosan, és milyen kártyával, milyen számláról? -
TrollBalint
addikt
válasz HussarF #48455 üzenetére
Eur-sat már én is kerestem, de nem találtam sajna
Viszont a Ft-os az napi kamat jóváírású, és ugyanolyan gyors a ki- /beutalás, mint a zsebeknél. (Azt nem tudom tudom, hogy ehhez hozzáfér-e a Revolut, ha nem elég az egyenleg, mert ha nem, akkor a Fortintos zsebnek kb. semmi értelme)https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
UberMutant
őstag
válasz sarkanyolo2 #48457 üzenetére
céges kártya volt , igaz?
-
sarkanyolo2
őstag
#48458blg #48460Addel #48462UberMutant
Egyszerű, hétköznapi, lakossági forint alapú Mastercard kártya. Millió alatti párszázezres összeg. Magam sem értem, megy is nemsokára a kérdés az OTP felé.
Köszi mindenkinek, akkor szerintetek sem kellene, hogy levonjon.
-
Oliverda
félisten
válasz sarkanyolo2 #48463 üzenetére
Pontosan milyen címem vontak le díjat?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sarkanyolo2
őstag
Bocsi srácok, harmadik személy voltam a dologban, user error volt! Köszi a helpet!
-
retesz147
addikt
válasz Szibilla #48461 üzenetére
Köszi!
Ez még a regisztráció legeleje, ahol még semmilyen adatot nem adunk meg, csak a telefonszámot.
Ekkor ki kell választani, hogy milyen formában szeretnék az úgymond ellenőrző kódot kérni (sms, email, telefonhívás), amit majd be kell írni.
A 3 lehetőségből már mind próbáltuk legalább 5-5-5x, de egyikre se jött semmi és addig nem tudunk továbbmenni a regisztrációban.Xiaomi 13 eu dev...
-
AsheN1
csendes tag
Sziasztok!
Próbáltam választ találni a kérdéseimre, de sajnos nem sikerült.
Szeretnék nyitni egy Revolut számlát, ahova bankkártyával töltenék fel forintot. A feltöltött forintot átváltanám euróra.
Az euró összeget pedig szeretném átutalni a Lightyear számlámra.
Az utolsó lépés lehetséges? Ha igen, milyen utalásnak számít és mekkora a %-os költsége ha Revoluton a díjmentes csomagot választom ki?
Előre is köszönöm.
-
chungee
addikt
Estét!
Mi a különbség a standard és az online között -
kp78
addikt
-
nagyúr
Üdv! Egyszer csak azt vettem észre, hogy elfogyott a pénz a Revolut számlámról. Ebben önmagában semmi különös nem lenne de be volt állítva automatikus feltöltés a CIB-es számlámról. Na most ez az automatikus feltöltés egyszerűen eltűnt, megszűnt, mintha nem is lett volna. Más is járt már így?
-
vilga
tag
-
vacs
veterán
"a cib-nél van elkülönített webkártyaszámla, arról töltöget amennyiben átvezetem a kérdéses összeget /kb 3kattintás"
A webszámládról addig tölt auto, amíg van rajta pénz.
Azzal a 3 kattintással akár Google Pay-el is fel lehet tölteni!
Eskü nem értem mitől jobb a te módszered!(^)(>.<)(^)
-
pn4hvq
senior tag
De mi a ráció ebben az automatikus utántöltésben? Ad egy kis kényelmet, emellé hatalmas rizikót, hogy mindent visznek a számláról.
Én ha vásárolni szeretnék Revo kártyával mondjuk 9.500Ft értékben (a pénznem mindegy), akkor rátöltök 10.000Ft-ot (ha szükséges, átváltom). Ez kb. 5 másodperc. Aztán mehet a vásárlás. A Revo számlán marad 500Ft. Ha bárhonnan megszerezték a kártyaadatokat, akkor bukhatom ezt az 500Ft-ot. Ha másnap megint vásárolnék, akkor megint rászánom az előzetes feltöltésre az 5 másodpercet bárhol, bármikor.
Fapad megoldás, de "pénzbiztonság" szempontjából szerintem jól működik. -
nagyúr
válasz pn4hvq #48489 üzenetére
Egyikünk fizetését konkrétan a Revoluton keresztül költjük el, tekintve, hogy a CIB-es számlához évek óta nincs betéti kártya, csak az internetes, azzal meg nem lehet boltban vásárolni. Jól néznék ki, ha minden vásárlás előtt 10ezrével tölteném fel...
Ha bárhonnan megszerezték a kártyaadatokat, ...
Jól néznék ki, ha a pénzügyi biztonságomat az határozná meg, hogy megszerzi-e vki a kártyaadatokat.
Erre van külön online kártya, havi limittel, és/vagy befagyasztva, vagy az egyszer használatos kártyák (rég használtam).
Egyszerre max annyit tudnak lenyúlni, amennyi az automatikus feltöltés, ez nálam 30e Ft. Ha például 40e-t vagy többet szeretne vki levenni, nem fog sikerülni, hiába ott az automatikus feltöltés.
A védelem másik része a CIB internetkártya és az ahhoz társított elkülönített számla, amire egyszerre kb. 3-4 feltöltésnyi összeget szoktam tenni, illetve ott a napi 150e limit, aminél többet ha megfeszül a tolvaj, akkor se tud levenni.
Ezeken kívül ott van még az érintéses fizetésre vonatkozó 150€ limit, az is előbb lép közbe, ha netán a fizikai kártyát lopták volna el, amit viszont sosem használok online fizetéshez.
Persze, 30-60e nem kevés pénz, de azért nem megyek tőle csődbe, és az első alkalom után átértékelem az automatikus feltöltésről alkotott véleményem...[ Szerkesztve ]
-
ClioRS
őstag
Sziasztok, egy OTP számláról kéne minél olcsóbban átrakni Gránit számlára 1,5-2M Ft-ot. Jól értem, hogy ez simán megoldható ingyen Revolutra töltéssel és onnan utalással a Gránit számlára? Még mindig megvan a pár napos utalási idő?
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest