- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
válasz Bucinudli91 #29297 üzenetére
20 ezer alatt nincs semmi költség a BB-nél! Tehát annyiszor kell 19990 ft-ot utalni amekkora összegre szükség van a revolut számlán.
ˣ
-
-
vnorbi
aktív tag
válasz emeritus #29296 üzenetére
Április 12-ig tartott az előző meghívásos akció, az aktuális pedig május 10-ig tart.
De nálam csak a lejárt promóció van ott az Inboxban, az újra még nem kaptam ajánlatot, és elvileg ez feltétel. Akinek nincs ott a személyre szóló összeggel az új ajánlat, az hiába hív meg olyat, aki teljesíti a feltételeket, nem kap érte jutalmat.
-
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Revolutról próbálok OTP-re utalni, átkonvertáltam a számlaszámomat IBAN-ra, beírtam a nevemet, címemet, kiválasztom az összeget, rányomok, hogy küldés, és kiírja, hogy valamilyen hiba történt. De nem írja ki, hogy milyen. Ilyenkor mivan?
"Sajnáljuk, de valamilyen hiba történt, próbálkozz később."[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz RockHaRD #29305 üzenetére
A címnél a régió rovatba nem szabad semmit se beírni. Tegnap jártam ugyanígy.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
RockHaRD
addikt
válasz anadroid #29306 üzenetére
Ha megpróbálom átírni, akkor sajnálja, de valamilyen hiba történt. Ha kitörlöm, és újra beírom előlről, de üresen hagyom a régiót, akkor is nagyon sajnálja, de valamilyen hiba történt.
szerk.: program újraindítás után sikerült megcsinálni a címet, most meg az átutalás OKÁT kérdezi, mindent kitöltöttem, ugyanúgy hiba, próbálkozzak később... Most komolyan ki kell vennem atm-nél kp-ba, és otp-s atm-nél befizetni a számlámra?
[ Szerkesztve ]
-
Maffia91
aktív tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam a kérdésemre választ...
Revoluton a tavalyi évben cirka 160 ezer Ft nyereségem keletkezett részvényből és osztalékból. Az adóbevallásomnál hova kell ezt feltüntetnem? Dollárba vagy forintban kell megadnom? Szükséges csatolni valami dokumentumot? Ha igen, mit?Köszi a választ, és bocsánat ha már volt, csak elkerülte a figyelmem!
Honor Magic 5 Pro, Huawei P30, Xiaomi MI A1, OnePlus One
-
bferenc
tag
BB-sek figyelem. Nekem megy a feltöltés most, nem sms kaptam hanem az applikacioban hagytam jóvá .
|iPad| |iPhone 13| |MacBook Air M1| |iWatch 7|
-
ATM_automata
őstag
Na úgy néz ki, hogy jó a BB-s feltöltés! Már nem SMS jön, hanem az app dobja fel az értesítést! Beszéltem a kontaktommal a bankban, kapott egy választ a háttér csoporttól, amiben elismerik, hogy náluk volt a hiba mégse a Revolutnál...
What else?
-
emeritus
tag
válasz RockHaRD #29305 üzenetére
Elvileg új utalásnál az összeg kiválasztása előtt funkcionál a küldés gomb - "Once the beneficiary is added, simply tap on it and hit 'Send'. Choose the currency..." - tkp. az új címzett mentése az első lépés. Az átutalás később a címjegyzékből már zavartalan, okát is csak először, egyszer kérdezi a rendszer.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz kuksa90 #29241 üzenetére
Nálam ez nem lenne probléma, mert nem a revora kapnám a nyugdíjat (arra nem is küldhetnék külföldön élő nyugdíjasként)
Hanem a HUF-RON váltást szerettem volna "olcsóbban" megoldani mint ahogy a bankom váltja. (OTP Románia)
Viszont ez a sok negatív hozzászólás egyelőre eltántorít.
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
balinlin
senior tag
Nekem az auto topup döglött megint le (K&H MC debit). Ha manuálisan tölteném akkor is mindig kéri a cvv-t. Pedig látszólag semmi nem változott.
Mindegy, töröltem az auto topupot, a manuális töltésnél meg Apay-el egyszerűbb az élet. -
GiBR
újonc
Üdv!
Havi fixen érkezik nagyobb összeg a számlámra Amerikából. Meguntam, hogy vagyonokat fizetek érte.
Revolutot használom már egy ideje napi szinten, de ha jól értem, Revolutra nem tudok USD utalást fogadni. Most regeltem Wisera is. A kérdésem, hogy mennyire működő modell, hogy Wisera érkezik a pénz, azt a Revolut USD számlára top-upolom TW kártyás fizetéssel, majd Revoluton átváltom, és utalom el több helyre Forintban, többek között a kedves NAV-nak? (Az ötlet, hogy Revolut premiummal jobb árfolyamon vált mint a TW, valamint az utalás is ingyenes - ott mondjunk nem mintha számítana az a 100 Ft utalásonként)
BB témához adalék, a hosszas telefonos kanossza után az ügyintéző elismerte, hogy voltak hibák február végén, amikor bekapcsolták az új hitelesítést, így bizonyos merchantok eseten - lsd. Revolut - kikapcsolták azt. Majd most csütörtökön vissza...alig egy hetes szívást okozva az embereknek...
-
UberMutant
őstag
Én USA brókertől utaltattam wise ra dollárt, 7 USD körül volt a fogadás díja (wire transfer). Majd ezt top up oltam revolutra kártyával. Itt viszont az a gond ,hogy havi 30000 GBP és napi 10k GBP a top up limit. Ha ez nem elég 4.25 USD díjért utalhatod is revolutra a litván személyes számlaszámodra.
[ Szerkesztve ]
-
sajtos365
tag
válasz UberMutant #29320 üzenetére
A wire utalás fogadása az 7$ semmi extra csak annyi hogy aznap érkezik meg, egyébként ACH fizetés másnap, de olcsó.
-
DivatD
újonc
Sziasztok!
K&H -s kártyáról tölteném a revolutot, ami tegnap délelőttig tökéletesen működött, smsben kapott egyszer használatos kóddal. Viszont azóta megjelenik egy MasterCard id check felület egy K&hs hibaüzenettel, hogy technikai probléma miatt a kifizetés nem lehetséges.
Valami ötlet esetleg?
Köszi!
-
Sátán44
addikt
Otp-ről most töltöttem volna fel a revo kártyám, de függőbe rakta. Másnál is van fennakadás?
Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni... :-)
-
MODERÁTOR
válasz ATM_automata #29311 üzenetére
Ezt hogy érted el? Most kínlódok ezzel én is!
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Drenadar
veterán
megkaptam most ezt a világítós bankkártyát. hááát nem olyan fancy mint a marketing anyagon, de egy kártyának jó lesz.
-
mályva
aktív tag
Sziasztok ha revoluton veszek kriptopénzt nagyon nem éri meg?
Mennyi a kezelési költsége?Megbízhatóságom: 220 pozitív ૮ ˘ﻌ˘ ა
-
nyikoláj
tag
Sajnos nekem még mindig nem sikerül a feltöltés BB kártyával. Még mindig SMS-t kapok jelszóval,ami elutasításra kerül. BB app frissítés még nem érkezett a telefonomra. Ma vásároltam BB bank kártyával neten, és ott az applikációba be kellet lépni, hogy jóváhagyni a vásárlást.
-
mályva
aktív tag
-
HoppMaster
aktív tag
válasz mályva #29340 üzenetére
Én nem azt akartam a hozzászólásommal érzékeltetni, hogy sokat levon, hanem azt az nem igazi coin amit ott veszel.
Pl azt nem tudod kihelyezni saját tárcádra, átvinni tőzsdére stb.
Az meg, h mennyit von le azt sztem írnia kellene mikor meg akarod venni. Rendes tőzsdéken is van szabályzás a fee-kre. -
nightzone
aktív tag
Sziasztok! Ma kaptam egy SMS-t egy linkkel ami vmi csalás lehet. Én nem regisztráltáltam, még nincs ilyenem. Nem kattintok a linkre, csak gondoltam megmutatom: [kép] Vki regisztrált a számommal. Tudok tenni vmit, kell jelenteni vhol?
-
tuzpenge
őstag
válasz MADcat #29335 üzenetére
Ez igy nem igaz. Tegnap biztos hogy működött az app azonosítás sms helyett! Tudom mert töltöttem igy fel egy próba összeget.
Szerk: most csináltam volna egy próba töltést megint, de sajna most tényleg nem megy. Megint sms jön hogy elutasítva, ahogy itt az egyik kolléga is írta nemrég.[ Szerkesztve ]
ˣ
-
törölt tag
válasz mályva #29340 üzenetére
Vételekor és eladáskor is 2.5% a fee 1000 GBP-ig ha e felett kereskednél az még plusz 0.5%. Tehát összesen 5-6%
Ehelyett ajánlom valamelyik tőzsdét, ahol kb. 0.1% a fee!Ráadásul a kripto sem a tiéd, kiutalni, stakeelni, stb. nem tudsz vele.
A döntés a tiéd.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest