- Honor Magic V2 - origami
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mat86
tag
válasz MasterMark #28698 üzenetére
Azt mondták a Revolutnál nem vontak le extra díjat.
-
-
őstag
Itt nem játszik ami nálam volt dollár utalásnál ? a levelezőbank ?
Más az én meghívómmal regisztrált rokon revolutra és nem kaptam érte meg a 4k ez miért lehet ? Fordult már elő ? Valamit nem jól csináltunk ?
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
zerodot
aktív tag
válasz DamianB #28704 üzenetére
A regisztrálás nem elég, teljesített minden feltételt?
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Màrcius elsején este indìtottam egy forint àtutalàst egy magnet bankos szàmlaszàmra. Hibàt nem dobott, màsnap jött értesìtés, hogy teljesült, pénz levonva. A szàmlatulajdonos àllìtja, hogy nem kapta meg. Szàmlaszàm stimmel, ellenőrizve (ràadàsul copy-paste volt - iban), eddig sose nem volt ilyen màs utalàsnàl, hogy gond lett volna. Magnet bank szivathat vagy mi lehet?
-
őstag
Köszönöm a segítséget ! Mindkét dolgot megnézem .
"Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"
-
taranis
addikt
Sziasztok! Azt jól értelmezem, hogy forint kiutalása forint bankszámlára is SWIFT-nek minősül, és emiatt 5GBP-t kérnek érte?
Azt próbálom kideríteni, hogy 350kHUF összeget hogyan tudok készpénzben látni a legkisebb veszteséggel. Sima KP felvétnél 75kHUF felett 2% díjat vonnak, de mi van akkor, ha átutalom egy hazai bankszámlára és onnan felveszem?colorizer.net
-
István89
tag
válasz taranis #28710 üzenetére
Nem.
Forint átutalás forint számlára, ingyenes.
Április 23-tól is maradnak ingyenes, de erről ment is e-mail mindenkinek:
Legnépszerűbb fizetési típusaink, amelyeket ügyfeleink több mint 90%-a használ, díjmentesek maradnak:
*Ingyenes helyi átutalás a belföldi pénznemedben
*Ingyenes belföldi és nemzetközi átutalás euróban bármelyik SEPA-országba (ezek közé az EU/EGT tagállamai, valamint az Egyesült Királyság és Svájc tartoznak)Próbáld ki, elindítod az utalási folyamatot, akkor ki fogja írni, ha lesz díja, de szerintem 350ezret is ingyenesen tudod átutalni.
[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Ma levetem Ausztriában az euro számlámról 40€-t és 42.50 vont le. Ez normális? Osztrák számláról lett feltőltve.
-
anadroid
senior tag
válasz lasse001 #28715 üzenetére
Kié volt az automata?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
dugynok
senior tag
válasz István89 #28708 üzenetére
Igen, nekem is mindìg megjött.
A bankszàmla össze van kötve a szamlazz.hu rendszerrel ìgy làtom, hogy nincs kifizetve a szàmla és nem kapta meg. Ràadàsul ìrt a banknak, azok azt vàlaszoltàk, hogy az utalàs nem érkezett be! Viszont nàlunk tovàbbra is teljesült a tranzakció. A szàmlaszàm stimmel, rengetegszer ellenőrizve, ràadàsul copy-paste volt. Az lehet baj, hogy utalàsnàl "cég"-et vàlasztottunk ki, de a célszàmla valójàban lakossàgi?
Szóval ott tartunk, hogy a pénz sehol...[ Szerkesztve ]
-
dugynok
senior tag
Itt a két kép a szàmlàról az adatokkal és a revolut visszaigazolàs:
Miért nem érkezett meg a pénz?
-
István89
tag
válasz dugynok #28723 üzenetére
Gondolom egyéni vállalkozó az illető, így szerintem nem jelenthet problémát. Inkább az a fura, hogy a Magnet nem lát semmit, bár az is lehet, hogy az utalást végző partnernél, a K&H-nál akadt el valami, csak még ők nem jeleztek a Revolut felé, hogy itt valami probléma van. Mondjuk ez egy sima InterGiro2 utalás lenne, tehát sok probléma nem kellene, hogy legyen vele, de mivel minden automatizálva van ezért akár benne lehet a pakliban, hogy valami éppen abban az időben leállt.
Revolut-ot kellene szerintem megkérdezni, és elmondani, hogy a fogadó bank semmit nem lát, ha tudnak nézzenek rá a K&H-nál az utalásodra.
-
nort_on
senior tag
Az másnak is feltűnt, hogy az alkalmazásban nem jó a gyűjtőszámla száma? Illetve csak az egyik kötőjel, emiatt copy/paste-nél hibát jelez, ha bankból utalnék.
Hibás (ez van a számadatok alatt):
12001008-01644328–00400008Jó:
12001008-01644328-00400008Írtam nekik, kíváncsi vagyok, hogy javítják-e.
-
dragon1993
őstag
Mennyire reális, hogy a gránit banknál jobb árfolyamon váltanak mint a Revolutnál?
2021.03.05 egy pénteki nap.
2021.03.05 18:28 $38,25 fizetve 11789,07 Ft-ot vont le a Revolut ~ 308,21Ft = $1
2021.03.05 19:28 $10,54 fizetve 3202 Ft-ot vent le Gránit bank ~ 303,79Ft = $1 -
n42
tag
Sziasztok,
Engem is a Revolut + gpay + nfc fizetés érdekelne!
(#8289) Williamgrant válasza bl4ze (#8278) üzenetére
olvastam ezt a hozzászólást, de jól látom, hogy most már nem olyan egyszerű Angliába átregisztrálni?
Van valamilyen járható út?
-
sambenez
addikt
válasz dragon1993 #28728 üzenetére
Mivel a bank nem azonnal számolja el a váltást (a revolut meg igen) hanem napokkal később, és volt egy visszaesés az árfolyamban 5-e után lehet pont szerencséd volt.
-
n42
tag
válasz vmarci21 #28731 üzenetére
Szia,
Én úgy szeretném, hogy ne kelljen feltölteni az alkalmazást, hanem gpay-en keresztül a cibes fizikai kártyámat terhelje meg. Ez lehetséges most?
Pin kód van virtuális kártyához?
Be kell lépni az alkalmazásba, ha fizetni szeretnék, vagy elég csak feloldani a készüléket, mint a simple esetén?
Köszönöm szépen a választ.
-
viharhozo
addikt
válasz dragon1993 #28728 üzenetére
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
vilga
tag
Megpróbáltam a Gpay-ban felvenni a CIB-es netkártyát: a pénzintézet nem támogatja ezt a funkciót valami ilyesmi üzenetet dobott. Ezért lett a Revo.
Nem kell belépni az alkalmazásba, /nem is tudnék könnyen mert old verziót használok és egy idő után eltűnik az ikonja , frissítettem egyszer a legújabb verzióra de úgy érzékeltem hogy hosszabb lett a folyamat.
Elég feloldani a telefont, és sokkal gyorsabb mint a simple.[ Szerkesztve ]
-
viharhozo
addikt
válasz dragon1993 #28735 üzenetére
Ez igy elegge X-akta. A Granitnak 8-an kellett volna elszamolni ezt a tetelt. Az aznapi bankkozi arfolyam 308 korul volt.
Ez a vegleges, nem csak az elso zarolas?
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
Brain75
senior tag
Sziasztok. Új Revolut regisztrációt csináltunk a páromnak. Feltöltöttünk 6200 Ft-ot, ebből 2225 Ft a kártyakézbesítési díj. A tranzakciók között van egy 6200 Ft-os tranzakció kártya engedélyeztetése néven és 4 napja függőben van a tranzakció állapota.
Nem emlékszem hogy amikor a sajátomat csináltam akkor hogyan volt. A fennmaradó 4000 Ft-ot visszaírja a Revolut a számlára ? Mennyi idő amíg a kártyaengedélyezés lefut és a tranzakció állapota megváltozik ?
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
zerodot
aktív tag
válasz dragon1993 #28735 üzenetére
Írja valahol a Gránit az USD összeget is? Mert amit idekopiztál sort, abban csak HUF-ot látok, ez így olyan, mintha HUF-ban lett volna terhelve.
-
dragon1993
őstag
Nem írja.
Aliexpress forintban terhelné meg? -
zerodot
aktív tag
válasz dragon1993 #28743 üzenetére
Előfordulhat. De ennek valahol látszódnia kellene. Vagy az alin a HUF összegnek vagy pedig a Gránitnál az USD (vagy amiben a tényleges terhelés történt) összegnek...
De mindenképp fura ez a 303.79, mert aznap az árfolyam végig 305 HUF felett volt és azóta se ment kb. 304.3 alá. Olyan, mintha előző napi árfolyamon lett volna elszámolva, akkor voltak ilyen 303.xx értékek.
Ez amúgy Visa kártya vagy MC?
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Korábban téma volt a betétbiztosítás. Megáll ez az értelmezés, hogy igazából banki státusz nélkül lenne nagyobb biztonságban az ember revolut egyenlege?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Krethx
aktív tag
Elvileg nemsokára meg lehet változtatni a felhasználó nevet. Jelenleg még nem működik. Ha átírom marad a régi.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
iceQ!
addikt
2x rendeltem meg a kártyát, március 8-án sem jött meg a másodjára rendelt kártya, ezért ISMÉT rendeltem egy Junior kártyát. Kb ezzel szórakozok másfél hónapja...Ezzel lehet valamit kezdeni?
[ Szerkesztve ]
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Krethx
aktív tag
7.39.1-et. Amúgy a Personal details-nál nézd. (Edit profile) Ott engedi megváltoztattni. De semmi nem változik.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs