- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkades
senior tag
Mit gondoltok, ennek a készüléknek gyári háza van, vagy utángyártott?
[link]
( A 4-es képen a csillag gomb alatt nem áll el a króm keret, csak fénytörés. )[ Szerkesztve ]
Каждый дрочит как он хочет.
-
Dzsekó
addikt
Keresek Nokia 6300 gyári piros és fehér magyar firmware-t. Letölteni már nem tudom sajnos.
Valaki tud olyan szoftvert, amivel telefonról le lehet szedni a firmware-t? -
KSparrow
őstag
válasz arkades #36963 üzenetére
Nekem gyárinak tűnik, de szerintem ez sok érte, még a 10 is, bár az reálisabb.
(#36964) Dzsekó?
Valahol van nekem is legfrissebb magyar FW, de az nekem is csak a fekete. Phoenix-szel meg is tudom csinálni Pesten, de a life timer akkor valami miatt elveszik a telefonból. (mármint a menüben nem mutatja, csak a nullázott összes hívásidőt. Géppel persze kiolvasható marad. És van eredeti piros és fehér témám is, lementve a netről (már nem találnám meg az oldalt sajnos, szóval linkelni nem tudom). De ha adsz egy e-mail címet privátban, akkor át tudom dobni.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
KELEVRAS
csendes tag
Sziasztok tud valaki 8110 life timer kódot (az az üzem idô kódot)
KELEVRA
-
ferret77
aktív tag
Van valakinek nokia 3410 sw-je? S.O.S. kellene.
-
T0rnad0
addikt
3310 reloaded: ha jó lesz, venni fogok, az tuti
-
arkades
senior tag
Flippes Motorolánál, ha a kijelző alsó része csíkos, az szalagkábel hibát jelenthet, vagy a kijelzőjét?
Каждый дрочит как он хочет.
-
quailstorm
nagyúr
-
Fancy-boy
addikt
válasz quailstorm #36976 üzenetére
Series 20 lesz.
Egyébként én is valami ilyesmire tippelek, csak belekeverik a 3310-et, a reklám miatt, de majd kiderül.[ Szerkesztve ]
-
chris-v
senior tag
válasz quailstorm #36976 üzenetére
Az tuti, hogy a töltő micro usb lesz. És szerintem az is biztos, hogy modernebb hardver lesz.
De hogy menüvel mit kezdenek, majd meglátjuk.
De az biztos, hogy én szívesebben vennék 6210-est vagy 3210-est, mint ezt."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Tamy
senior tag
válasz chris-v #36978 üzenetére
A 3310 nagy sláger volt, majdnem mindenki olyannal rohangált, nekem sosem tetszett. Akkor már inkább a 3210, de az igazi etalon számomra a 3110 volt. Az az enyhén ívelt, hajlított forma eléggé egyedivé tette.
Egész életemben azon gondolkodtam, hogy kéne valamit dolgoznom. Ezért aztán a végén nem is maradt rá időm.
-
zorzy4
addikt
válasz chris-v #36978 üzenetére
A 320est gyártották nemrég, valami Leki nevű cég. A motorola star tacal egyetemben. Kérdés ott is az volt, hogy legalább egy li-ion akkut és rezgő hívásjelzést raktak e bele?
A 3310 nél is a li-ion akku lenne az alap, és talán egy havi nézetű naptár. Más nem is kéne a tökéletes telefonhoz.A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
chris-v
senior tag
válasz zorzy4 #36980 üzenetére
Leki sok retro telefont elő vett, meg Nintendo konzolokat.
De nem újakat csinált, csak felújított, meg átfestett.
Viszont nemrégiben bezártak, gondolom annyira nagyon nem ment a biznisz. Sajnos hülye voltam, nem néztem meg az utolsó akciókat, pedig jött róla email, meg facebook felhívás is. Egy jó Gameboy-ra lehet beneveztem volna, meg esetleg valami jó áras retro Nokiára."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
zorzy4
addikt
Ha valakinek lenne Nokia 8600 luna 4.xx szoftvere, esetleg magyar, megköszönném ha elküldené.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
félisten
Aki szerette anno a K-Rally-t Symbianon, jelölje be azt, hogy rebootolják PC-re. Sky Force-t már megkaptuk.
-
dmad
aktív tag
Sziasztok.
Egy Ericsson A1018S flasheléséhez kérnék segítséget.
Privátban, illetve telefonon...
Köszi.
Üdv.Élj úgy, hogy.......
-
ferret77
aktív tag
válasz nokia párti #36989 üzenetére
Köszi.
Keveset használták, vigyáztak rá. 18 óra van benne.
-
draco31
veterán
Hello!
Hol találok Nokia 300-asra magyar nyelvű FV-t? RM-781-es.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
kovy79
őstag
válasz zolikaDB #36990 üzenetére
A német ebay-en 1-2 éve még volt jópár új eladó "tizen-huszon" €-ért.
Gondolom valaki szerezhetett egy raklapnyit nagyon jó áron és olcsón továbbadta őket.(#36976) quailstorm, sajnos bejött a tipped...
[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
kovy79
őstag
válasz quailstorm #36994 üzenetére
Pedig ha csak egy kicsit jobban ragaszkodtak volna az eredeti formavilághoz/koncepcióhoz, azonnal vettem volna 1-2db-ot a gyűjteménybe, meg egyet kipróbálni...
Sajnos úgy tűnik, hogy továbbra sem lesz fő telefonként semmilyen új Nokiám...[ Szerkesztve ]
''ha annyira NAGY hozzáértő vagy akkor azt is tudnod kell(ene) , hogy a 9550 ugyanaz mint a 9700-as!'' by bandika2006
-
chris-v
senior tag
válasz quailstorm #36994 üzenetére
Ha nem az eredetihez hasonlítjuk, akkor szerintem nem lett rossz az új 3310.
Céges telefonnak (pl nálunk a 208-ast leváltani), idősebb korosztálynak szerintem teljesen megfelelő.
Majd tesztekre azért kíváncsi leszek, bár nagy dolgokat nem kell várni tőle."Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
chris-v
senior tag
válasz quailstorm #36997 üzenetére
Ez igaz!
Bereklámozzák, hogy na újra lesz 3310, ehhez képest meg egy teljesen más telefont kiadnak.
Ez elég nagy szívatás volt!
Ha mindjárt úgy promozzák, hogy na lesz egy új telefon amit a 3310 utódjának szánunk, akkor másképpen állt volna hozzá mindenki, hogy hogyan is néz ki."Roads? Where we're going we don't need roads!"
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs