- Fotón a Xiaomi 15 Ultra kamerái
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Honor Magic V2 fél év után
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz perzeus #1646 üzenetére
Én előbb leszedném azt a fóliát/üveget a kameráról, mielőtt beszélnék bárkivel. Az alatt lesz az bepárásodva. Képről látszik, hogy van rajta valami. Erre a telóra volt korábban egy olyan előlapi üvegem, ami ugyanilyen bemart módon volt megoldva a kameránál és beporosodott alatta rejtélyes módon.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
ntomka
nagyúr
-
ntomka
nagyúr
-
Namelesske
addikt
Kezdek kicsit kiakadni, most már 2.5 óra kijelző időt bír ki a telefon 1 nap alatt. Ismerősömnek még tragikusabb a dolog, pedig neki 4100mAh akkumulátora van. Fogalmam sincs mitől merül kezdem feladni, mindenhol csak olyan alkalmazások szerepelnek amiket használok. Semmi wakelock semmi ami merítené. Az akku nem használódik el 3 hónap alatt, főleg ha vigyázok is rá, még 40 fok fölé se melegedett sose. Kifogytam teljesen az ötletekből. Régen bírta simán a 5-6 órát, a Januári frissítés csak rontott a helyzeten.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
gaben88
őstag
válasz Namelesske #1661 üzenetére
Nekem olyan 4-6 ora kozott lazan megvan a kijelzoidom! :S
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
darvinya
titán
…mindenhol csak olyan alkalmazások szerepelnek amiket használok.
Eddig rendben, de ezek online közösségi app-ok?
Pl: FB app család egy akku szivattyú, azaz ha nincs rendszabályozva, akkor háttérben full-ra pörgeti a procit, ráadásul minden adatot online megoszt (hely adat, stb.).Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
addikt
lehet megint beakadt az ujjlenyomat olvasó és az pörgeti 100%-on a procit
a nyáron már volt egy ilyen széria ami nálam volt az is ezt csinálta 2,5h kijelzőidő
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1, Iphone 16 pro magsafe bőrtok eladó
-
dragonfx
veterán
indorito bumfordi.én szifonon láttam ilyet katasztrofa.
aki ennyire nem tud vigyázni rá ilyet akar rá.annak ajánlom a cat telokat.látom a használt telo business még mindig lutri.
és azt is hogy milyen jo hogy még csak 8.1es droid van enyémen és ne kell szívni a sok 9es szarsággal merüléssel. ma volt mi.be és ott is mondta acsávó nem igazán ajánlják a2re a 9et. 1et javít 2öt ront ez meg a havi frissitésekre igaz.
most vettem észre az utolso 8.1es javitocsomag átrakta gyenge inőségre a fotokat.hát észrevcenni.fura volt nekem 1 hónapja nem olyna kaliberű alkotások születtek.lassabban zoomol. kisebba képméret szerencsére megldodot.
enyém majd eladó lesz ha lesz global note7.
a foliára meg annyi leírtuk breki kollégával az ajánlott márkákat aki nem olyat vesz az magára vessen.
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
Namelesske
addikt
-
darvinya
titán
válasz Namelesske #1668 üzenetére
Ezek mind online-ok, pláne kedves FB-Messenger, ami magában akku felét követeli.
De BT-t használó fitnesz app is megeszi 25%-ot.
Szóval én nem csodálom ennyire merül.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Namelesske
addikt
válasz darvinya #1669 üzenetére
át de most mit csináljak vele, Note-4 alatt is ezeket használtam semmit se merült. Lekorlátoztam mindent mégis merül. Kivettem a korlátozást így is merül. A Note-4 amit elpasszoltam szintén elkezdett merülni az elmúlt 1 hónapban. Az is baromság hogy 7 órát ment a messenger és 5%-ot merített. A duo-t nem is használom, mire használnám... Nem jön ki a matek, max a facebook estén reális a félóra.
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
darvinya
titán
válasz Namelesske #1670 üzenetére
App frissítéskor, ami el van rontva előjönnek ilyen anomáliák titulált akkumerülés.
Pont emiatt kell kikapcsolni app automatikus frissítését.Amúgy utolsó képen egyértelműen látszik, hogy mi zabálja le az akkut.
FB és Messenger, de erre jön még háttér szolgáltatásai, ami itt Egyéb-ként van feltűntetve.
Egyéb nem más, mint 2. képen szereplő Play szolgáltatások, ami végzi háttér folyamatokat.Tehát csúnyán mondva még a WC-zést is posztoltad.
-
Shyciii
veterán
válasz darvinya #1672 üzenetére
Valamit félrenézel. Az fb és messenger egyenként 4-4%-ban felelős csak. Az egyáltalán nem sok. Viszont az android os elsőhelyen szerepel igen nagy 16%-al. Az viszont nagyon nem normális. Még a kijelző is kevesebbet fogyasztott, pedig egy telefonban az a legnagyobb fogyasztó.
[ Szerkesztve ]
-
-
dragonfx
veterán
válasz Namelesske #1668 üzenetére
ali böngészőből.ebay böngészőből, telekom böngészőből, fb böngészőből, bank böngyészőből, paypal böngészőbőly outlook helyett gmail böngészőből,...van kérdésed??
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
-
Breki
veterán
Kijött a februári frissítés?
Látom a képeket hogy más készülékekre igen és most nem tudom itt megnézni
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
darvinya
titán
válasz Namelesske #1688 üzenetére
Gmail app kezeli naptárat és címtárat is, levelezésen felül.
-
Breki
veterán
Nekem nagyon bevált a messenger és facebook jobb appra cserélése ezért mos, hogy szóba került a gmail elkezdtem nézelődni.
Gmailnak is van egy könnyebb verziója
Gmail Go
A jól ismert Gmail most kisebb erőforrásigénnyel és ugyanolyan villámgyorsan. Az intelligens postaládában biztonságosan és rendezetten tárolhatja üzeneteit. Értesítést kap az e-mailek érkezéséről, és a leveleket online és offline is elolvashatja, illetve megválaszolhatja. Ráadásul a hatékony kereséssel és a többi hasznos funkcióval gyorsan megtalálhatja az üzeneteket.
A Gmail Go főbb jellemzői:• Okosabb postaláda – az ismerősöktől és a családtól kapott levelek kerülnek előre, a közösségi és promóciós e-mailek pedig szép rendben várják, hogy legyen ideje rájuk.
• Kevesebb spam – fiókjai mindig biztonságosak és rendezettek maradnak, mivel a Gmail Go már azelőtt blokkolja a spameket, mielőtt Ön elé kerülnének.
• 15 GB ingyenes tárhely – többé nem kell törölni a leveleket azért, mert elfogy a hely.
• Több fiók támgatása – használhat Gmail- és nem Gmail-címeket is (támogatott az Outlook.com, a Yahoo Mail és az egyéb IMAP-/POP-fiókok)
E-mail - e-mail postafiók
myMail – Email for Hotmail, Gmail and Outlook Mail
És a legkisebb
EasyMail - Gmail and Hotmail
Italodisco Fórum ritkaságokkal: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1105716561
-
darvinya
titán
Gmail Go az Android Go rendszerre van kitalálva és korlátozott a fiók kezelése.
Amúgy értelmetlen gyári Gmail helyetti Mail kezelő, mert több erőforrást eszik.
Látszat csalóka, mivel külső app többször fog futni háttérben, mint gyári, ami nem is fut háttérben, csak Play szolgáltatások push működik.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
törölt tag
válasz Namelesske #1695 üzenetére
-
törölt tag
válasz Namelesske #1697 üzenetére
Pedig nekem is a Pite van fent.
-
Namelesske
addikt
-
törölt tag