- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz KisApám #21791 üzenetére
Nem az. Ezek közül csak a viszonylag kicsi akku valós. De hát ezt lehet tudni amikor megveszed, szóval ezen utólag sajnálkozni, elég fura. Egyébként nekem átlagos használat mellett soha nem megy 60% alá.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
mobilizmo
addikt
Ez Sennheiser HD559 mennyire számít drágának? Igen jól szól vele. Annyira jól, hogy igazából szerintem vak teszten meg nem mondanád, hogy nem ezzel szól éppen. De munkahelyemen egy jóval egyszerűbb Magnat LZR560-al használom. Ennél sem találok kivetni valót a hangzásban.
-
mobilizmo
addikt
válasz Gabesz84 #21798 üzenetére
Ugyancsak zsebben hordva, tok nélkül, nincs meghajolva. És ha már behatásról van szó, nem szoktam dobálni a telefonjaimat, de ezt sikerült az első héten megreptetni. Kétszintes házban lakunk, fentről szaladtam le és alulról a 3. lépcsőfoknál repült el a kezemből. Legalább 1,5 méter repülés után a sarkán landolt a kövön. Nyilván jó nagy adag szerencsefaktor is volt akkor ott velem, de a hátlap sarkán keletkezett csak egy kis horpadás és ezen kívül semmi. Szerintem egész jól bírja a gyűrődést.
-
drdr
senior tag
válasz darvinya #21800 üzenetére
"Webrádiót nem próbáltam, de lehet jog beállítás a gondja."
Hát sajnos nem....Minek vennék 100+ usd-ért fülest egy telefonhoz... Főleg egy ilyenhez ami a hifi-től igen messze van. De hangsúlyozom, hogy sok embernek van ezzel problémája, míg más telefonokon egyáltalán nincs filléres fülessel sem... Mint ahogy ezt már korábban beláttad Te is azzal, hogy a nagyobb impedanciás fülesekkel nincs probléma (de más készülékeken a kicsikkel sem).
De mindegy, megszokott ezen a topikon, ha valaki negatívumot mond, akkor a készülék a hibás.
Bezzeg ha azt írtam volna, hogy vedd meg, mindenre jó, akkor meg hazudok, de azt nem kritizálná, senki??? Érdemes lett volna kipróbálnom...A fenti tisztelt kérdezőnek írtam pár tapasztalatot, igaz hogy csak negatívumokat, dehát ezt tudni kell annak aki esetleg vásárolna és nincs ideje elolvasni az összes hsz-t. Majd mérlegel.....
Szóval:
attiati (#21778):
Mindenesetre, böngészni, Facebook-ozni, emailezni, tökéletes. Lehet valamennyire játékra is (bár én nem játszom). Fénykép ízles dolga, az is megosztó, a gyári pure Android-dal sötétben nem az igazi.Részemről ennyi, azért ha van ötlet a webrádió-füles-Shazam próbléma áthidalására, szívesen veszem. (Kivéve a füles mikrofonhoz tartása....)
[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
Nem nekem írtad, de...
Én sem a telefonhoz vettem a Sennheiser-t, de te írtad, hogy kényes a drága fülesek impedanciájára. Hát mit mondjak ez aztán a precíz fogalmazás. Én leírtam, hogy nekem mi a tapasztalatom ebben a vonatkozásban, gyanítom neked nincs ilyen.
Egyébként meg nincs azzal semmi gond, ha te az érdeklődőt tájékoztatod a negatívumokról. El is hiszem, hogy neked így működik, meg hogy a MIUI fórumokon ezek ismert problémák. De neked és sorstársaitoknak azt is látnotok kellene, hogy a néhány 100.000 eladott készülékre vagytok néhány 100-an akiknek problémái vannak. Egyszerűen a statisztikai hibahatár alatt vagytok és csak azért lehet hallani rólatok mert aki elégedetlen az sokkal jobban hallatja a hangját mint aki nagy megelégedéssel használja a készüléket.Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
őstag
válasz mobilizmo #21806 üzenetére
Igazad van ezzel, hogy mindenki a negatívumokat írja le. Ezzel együtt a legtöbb negatívummal együtt lehet élni. Szerintem meg fontos leírni a negatívumokat, mert lehet hogy valakinek pont egy ilyen negatívum kizáró tényező. Az is lehet hogy valakinek nem negatívum, ami másnak az.
Abban viszont szerintem egyet érthetünk, hogy akár negatívumként akár pozitívumként írunk le valamit, mindkettő információ.
Információ birtokában meg könnyebb dönteni.nekem pl az FM hiánya semleges, az andoid one pozitívum, a hangkimenet sistergésével együtt tudok élni, ugyanúgy ahogy a készülékház hajlása sem deal breaker (mert ketté nem törik azért), figyelembe véve hogy ez egy 60k-s készülék
-
darvinya
titán
Honnét tudod, hogy minden jogot megadtad?
TrackID app működik?Fülesem amivel használom, egy 16Ω neodímium mágnessel van ellátva, ami a legérzékenyebb szerkezet.
Ennél is csak bedugás után van 1-2mp sistergés, de utána már semmi.
HiFi hang meg egyáltalán nem egyenlő valós hanghoz.
Sokszor hallom így HiFi, úgy HiFi, de régi analóg HiFi-hez köze sincs, csak egy agyon színezet mocsok van.
Az meg pláne placebo, mikor flac -okat emlegetnek, miközben DA ilyen készülékeknél max. 320kbps/16bit/44kHz, s többi felesleget eldobja, és ekkor jönnek zajok, anomáliák a hangban.
Még nem beszéltem zene anyag miként van keverve, mert mostani slágerek szándékosan szellem hanguak, hogy legtöbb eszközön ugyanúgy szóljon, de valósághoz nagyon távol van.Nem a hibákkal van gond, hanem ebből következtetve, hogy ez általános.
Mentem volna én is Samu S7 topikba, milyen szar a telo, mert rávettem magam és szolgáltatónál frissen kibontott telo üsz kezében hullott darabokra.
Az más kérdés, hogy sarkon fordultam, és otthagyatam boltot és mást vettem.
Ettől szar az a telo.?[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
mekker
őstag
válasz mekker #21781 üzenetére
Erre van ötletek?
Nem szeretnék visszamenni stockra, mert más gond nincs a Lineage-dzsel.Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
kekigyu
aktív tag
Ha már a Sygic téma... nálam a Waze fagy ki állandóan nagyon idegesítő. Korábban gyári visszaállítást javasoltatok, de tényleg nincs más megoldás? Ujratelepites természetesen többször is megvolt. Gyári legfrissebb android, semmi más programmal nincs bajom.
-
mekker
őstag
válasz mobilizmo #21810 üzenetére
Igen, azt most kikapcsoltam. Lehet hozzá köze?
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
drdr
senior tag
válasz mobilizmo #21806 üzenetére
Azt se felejtsd el, hogy az emberek többsége megveszi a készüléket, aztán nem fórumozik, mint itt ez a pár 10 ember aki ebbe a topicba is írkál. Nagyon sokan nem veszik észre a problémát, mert pl. nem úgy használja és ha tapasztal is valamit, nem rohan írni a fórumokba....
Nem tudom mennyit adtak el ebből, azt látom, hogy más fórumon sokkal többen reklamálnak. Százalékokat sem tudok, (de szerintem te sem). De főleg nem annyi készüléken van probléma -legyen az bármi nem csak a füles-zaj-, ahányan esetlegesen reklamálnak/panaszkodnak. -
drdr
senior tag
válasz darvinya #21808 üzenetére
A hifi-t, mint jó minőséget írtam általánosságban. Ne kezdjük el ezt a flac-ozást megint, nekem is van elég komoly rendszerem, tudom mi a jó minőség és hallottam már jobbat is. De ez a telefon nem tartozik ide (akár milyen formátumot játszol le rajta)...
Na, ha bedugáskor hallod 1-2 mp-ig akkor tudod te miről van szó. Ez a kis zaj mindig is ott van a fülben amikor szól valami zene. Ha halk zenét, vagy monológot hallgatsz szünetekkel, hallani fogod a folyamatos statikus zajt. Amint megszűnik a hang, a zaj is meg fog szünni 1-2-3mp után, ahogy a bedugáskor tapasztalod.... Mint, ahogy korábban írtad már te is, a 32 ohm feletti impedanciás fülesben nem hallható. Még külön impedancia növelő kis adaptert is lehet valahol kapni (ami egy soros ellenállás).
De ha csak ez a kis 1-2mp-es zaj lenne bedugáskor, akkor semmi bajom nem lenne, mondjuk ez sincs más készüléken....
Ezek szerint erre az én fülem és több száz más ember füle is érzékeny.... -
KisApám
addikt
Úgy látom maradok inkább az itthoni boltból vásárlásnál.
Hiába 150 dolcsi az a XIAOMI A1 (4/64 GB), de ha valami vacakol rajta (újraindulás pl.), akkor küldhetem vissza.
Az éjszakai/félhomályban/sötétben készült felvételek meg ki tudja milyenek lesznek, abból is van jópár a YouTube-on (nem túl biztatóak).[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
darvinya
titán
HiFi nem egyenlő általános minőséggel, mert köze nincs egymáshoz.
Csak akkor hallgató, mikor bedugom, utána semmi, sem zene, sem halk monológ, stb.-nél.
Zene felismerő app-al nem foglalkozok, mert nem vagyok sláger izé.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
én átnyergeltem a2 lite-ra
Meglepően sokkal kisebb ez a teló.
Gondoltam rápróbálom az a1 tokját... lötyög benne.
Aksi nagyobb.
Meglátjuk.KisApám: ha nem sürgős, akkor próbálj meg valakitől használtan venni a1, a2 lite-ot. (megbízható eladótól, itthoni garisat).
Pont olyan ez az android one-os xiaomi sorozat, amitől szabadulni akarnak az emberek újan, ha nem jön be nekik. Fél éves A1-et szerintem lehet szerezni 40e körül itthoni garival, használtan, ha van türelmed. 2 eladót is tudtam volna most 1 héten belül.
De a gearbestes rendelés sem jönne meg 1-2 nap alatt, úgyhogy gondolom van időd.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz KisApám #21816 üzenetére
ha kínából rendeled,nem küldheted vissza kínába,nemzetközi postaforgalmilag tiltott küldeménynek számít... itt a hivatalos országlista,kínába tiltott listán van minden elektronikai termék kiküldése link 150$ az kb.43ezer ft...kínából nuku garival ,az emagon 65ezer 1év garival...a geekmaxi.eu-n ?2év? garival 57ezer EU-ból(kinatech.hu infója alapján)...
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
andHermann
tag
Rádióra ugyan nem a legjobb, de használható megoldás a QMMI parancsikon kirakása. Pár hónapja írt valaki róla itt a fórumon, keressetek rá. Szervízmenüs indítás ez is, de utána legalább lehet állítani hangerőr, illetve lezárt képernyővel is működik. Én ritkán rádiózok, de arra a pár alkalomra éves átlagban megfelel.
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #21827 üzenetére
Már megint blődségeket terjesztesz?
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz trebrona #21829 üzenetére
ember, nézz bele a posta hivatalosan közzétett táblázatába...utána magyarázz...
1443-as sor,F oszlop,2.pontja...
Kína,Prohibited(tiltott),electronic produts... a mobiltelefon az elektronikai termék...tehát hivatalosan tiltott... és mivel nem uniós országba küldöd így vámnyilatkozatot kell tenni a küldemény tartalmáról,és hatósági eljárásban nem hazudhatsz a küldemény tartalmáról...látszik nem volt vámolással még dolgod...ha lett volna,tudnád hogy megy[ Szerkesztve ]
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #21830 üzenetére
Gyakorold kicsit az angolt!
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
válasz trebrona #21831 üzenetére
mi nem világos neked?
prohibited - tiltott
electronic products - elektronikai termékek
"
Articles infringing upon intellectual property rights; and counterfeit and shoddy products"
- "A szellemi tulajdonjogokra vonatkozó jogsértő cikkek; és a hamisított és selejtes termékek" /ha hibás, az már selejtes...
szerintem nálad van gond az angollal meg az értelmezéssel...
nem kell védeni semmit/senkit ez ügyben... nem egy embertől hallottam hogy a hibás elektronikai cuccot akarta visszaküldeni kínába és a posta megtagadta a termék feladását... persze, ha valaki hazudik abban hogy mit küld ki az egyéni szíve joga, de a nav kifele/befele rtg gépen küldi át a küldeményt, így ha kiderül hogy hazudott a küldemény tartalmával kapcsolatban hatósági eljárást indít a feladó ellen és a hatósági eljárásban hatóság félrevezetése nem dícséretes dolog...de te ha kockáztatni akarsz,akkor próbáld meg, 50-50% az esélyed, de mást ne bíztass arra hogy ha nav megfogja a csomagot kifele menet, akkor harcoljon a nav ellen, úgy is veszít a feladó ha olyan terméket tartalmaz a küldeménye ami tiltó listán van és nem a valós tartalmat nyilatkozta le... ez tudod azért kell, hogy ne vámolják meg 2szer ugyan azt amire 1szer már fizettél...
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #21832 üzenetére
Stílusból pedig vegyél vissza!
-
senior tag
válasz st3v3np3t3r #21832 üzenetére
Bocs, semmi közöm a topichoz, de Trebronának igaza van, rosszul érted a dolgot. A "counterfeit" hamisítottat jelent, a "shoddy" jelentése kb. kétes eredetű. A lényeges pont, hogy szellemi tulajdont sértő termékekre vonatkozik a pont, az elektronikai cikk csak példaként említett (pl. hamis Sony termék - ez "counterfeit", vagy Panosanic hifi - ez a "shoddy" kategória). Abszurd is lenne, ha nem lehetne garanciális ügyintézés céljából visszaküldeni olyan terméket, amit kifelé engedélyezett szállítani...
Ami viszont fontos, hogy ilyen esetben (garanciális visszaküldés) kifelé is vámkezelni kell az árut, hogy a megjavított / csere termékre ne kelljen még 1x áfát fizetni...[ Szerkesztve ]
-
TaylorPro
addikt
Egy darabig nyugi volt, erre megint visszatért az egyik főokos. Nemlehet végre végleg kitaltani innen? Nagyon unalmas már!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
válasz trebrona #21833 üzenetére
tudom hogy milyen papírt kell kitölteni hozzá,nem kell bemutatni... mint már írtam,nem egy embertől hallottam hogy kínából vett elektronikai cikket/terméket, garanciális javításra akarta visszaküldeni kínába, a magyar posta megtagadta a küldemény felvételt,mert tiltott listán szerepel... volt aki hordozható kistv-t vrtt kintről,volt aki kamerát, telefont, elektromos cigit,feljesztő boardot(orange pi)... egyiket sem vette fel a posta... amit írtam mind valós,az hogy számodra nem hihető, nem az én bajom... aki kínából akar venni bármilyen elektronikai terméket,az számoljon azzal hogy nem lesz garanciája a termékre... egy srác mesélte hogy úgy tudta bizonyítani hogy hibás a termék, levideózta és elküldte a felvett videót az eladónak... anno nem volt tiltott, mert küldtem vissza én is kínába,kemény 6000ft volt a nemzetközi csomag magyar postán 7-8éve,azóta nem küldök vissza semmit... amúgy ez is vicc, kínából eljön ide párszáz vagy 1-2ezer forintért, a magyar posta meg aranyáron küldi ki... amúgy a stílusommal semmi baj nincs...
TaylorPro: én sosem sértegettelek téged, köszi *+ hogy így viszonzod... mellesleg olvastam már itt sokkal nagyobb hülyeséget másoktól is,azokat miért nem fikázod *+?[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
válasz mobilizmo #21821 üzenetére
Úgy látszik, nem (csak) a dupla kopp fogyasztott. Még pár dolgot ki tudok próbálni, de egyszerűen nem értem az okát.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
drdr
senior tag
válasz darvinya #21820 üzenetére
"HiFi nem egyenlő általános minőséggel, mert köze nincs egymáshoz."
Ez nagy megállapítás, de nem ez volt a fő gond..."Csak akkor hallgató, mikor bedugom, utána semmi, sem zene, sem halk monológ, stb.-nél."
Örülök neki (vagy csak nem akarod hallani)...."Zene felismerő app-al nem foglalkozok, mert nem vagyok sláger izé."
Én csak néha kíváncsi vagyok rá mi az amit hallgatok.Köszi a hasznos hozzászólásokat.
-
darvinya
titán
1 Te jöttél HiFi izével
2 Én lennék legelső, aki zajt hallana, mert rühellem zaj torzítást, mivel valódi hangszeres felvételeket hallgatok
3 Sláger ilyen, hogy csak füledben cseng jól, de mire tudod mi az, addig elavult mocsok lesz.Építő hozzászólásod nagyon hasznos volt.
-
veterán
A gyári csomagolásban van szilikon tok?
-
Geresics
addikt
Srácok,
ma megváltozott a lezárt képernyőm valamiért. Eddig minden értesítés 2 soros volt, most meg már csak 1.
Ez nem is zavarna, de ezzel egyidőben valami más is változott: ha be van kapcsolva a bt-headsetem, akkor kód nélkül feloldható a képernyőzár!
Én semmin nem változtattam, de a Facebook Messenger ma változott, és nem tudom, hogy van-e köze hozzá...
Szerintetek?*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs