- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pergabb
senior tag
válasz enginev3.0 #6746 üzenetére
rendben...
akkor most global dev van, szűz rendszert akarok, akkor gyári visszaállítás, törlés minden és egyesével telepítgethetem a cuccokat. Aztán imádkozom, hogy jó legyen Eleve első beköltözésnél egy note 5 biztonsági mentése ment fel, azzal nem is volt gond, aztán mentem fejlesztőire és mai mentést toltam vissza rá, de behaltak az értesítések.
Global stab és dev merülése között lehet különbség? -
natë
nagyúr
Ajánlott tok!!! Mehet összefoglalóba : link
Hasonlít a Nillkinre, de talán attól is jobb. Kék telóra ajánlott.
-
pergabb
senior tag
válasz enginev3.0 #6754 üzenetére
az összes létező helyen.. viszont közben megfigyeltem azt is, hogy global stabon jöttek az értesítések, ha pl meg volt nyitva a messenger (pc-n), itt akkor jön a telefonra is, ha a gépen be van zárva az ablak. Ennyi csak az eltérés, ide is szépen megjön, pusztán akkor nem, ha a gépen is nyitva az ablak. Illetve az értesítések nem azonnal jönnek, ha nem pici csúszás van, de ez legyen a legnagyobb bajom. A gcam viszont éjszakai módban nem laggol vagy fagy ki, halleluja ráadás annyira jó, hogy lehet nappal is azt kéne használni nekem a gcam csak hdr módban csinál képet, sima képkészítésnél nem, az stock kamera applikáció pedig iszonyat kontrasztalan képeket lő, nem nagyon jön be. Azt viszont megfigyeltem, hogy mindenkinek (fekvő helyzetben) a bal alsó sarok lesz a leglágyabb a képeknél Vicces, hogy itt nem zavar, de pl amikor kijött az iphone 8 plus és megvettem azonnal, akkor rohantam vissza cseréltetni, hogy fos a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
válasz pergabb #6755 üzenetére
A beérkező fény irányától függ, hol lesz a leglágyabb. Nappal szerintem jobb az Ai-val támogatott gyári kamera, mint a Gcam, az meg, hogy nem tudsz hdr+ nélkül lőni vele fotót, normális. Gcam "bug".
Ja, nem tudom tudod-e, a gyári kamerában lehet kontrasztot állítani.[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
fenéket, a képszéli puhaság nem minden mobilnál van jelen, sőt, adott márkán belül is egyik csinálja, másik nem, nekem az iphone lencséje decenteres volt és ez volt az oka. Ugyan úgy a 400 ezer Ft-os objektívem is volt már decenteres..
No de videóra vissza térve, neked is ennyire kilapított a videó? Utólagos feldolgozásra tökéletes de egyből ezt akarom mutogatni, akkor eléggé lapos a kontrasztmár a fénykép és videó váltásnál lehet látni a különbséget:
[ Szerkesztve ]
-
Rudiaszarvas
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordúlnék hozzátok.
Itt ajánottak nekem egy üvegfóliát a telefonra.
Róla lenne szó.
Pontosan passzol, tartósságáról még nem tudok nyilatkozni de marha zavaró hogy amikor elsötétül a kijelző akkor olyan mintha olajfolt lenne a kijelző és az üvegfólia között......
Más is találkozott ilyennel? Nincs alatta folyadék vagy ilyesmi.... szárazra töröltem mielőtt feltettem.... Az üveg ilyen alapból? Eléggé zavaró....Köszi a segítséget/ötletet!
-
havri1
félisten
válasz Rudiaszarvas #6765 üzenetére
Ez sajnos a gyenge minőség jele. Olcsó 1-2$-os üvegeknél én is észrevettem, típustól, márkától függetlenül.
A jobbak nem véletlenül 8-12$ környékén mennek.[ Szerkesztve ]
havri
-
juve600
nagyúr
nem 5D-s hanem csak 2,5D-s,magyarán nem ragad a közepe,amit Moz kolléga ajánlott az jóféle,nem lesz szivárványos a kijelző
-
natë
nagyúr
Raktam fel Telegramra új Gcam linket. Fain.
Stabilon nem megy!!!!![ Szerkesztve ]
-
Fefe66
tag
-
juve600
nagyúr
válasz Rudiaszarvas #6772 üzenetére
ez a jó [link]
fiam Note6Pro-jával most szívok mert az is szivárványos pedig 5D-nek vettem de nem ragad a közepe
[ Szerkesztve ]
-
juve600
nagyúr
válasz Rudiaszarvas #6778 üzenetére
amit linkeltem az 3 nap alatt itt van
-
g_g_g
Topikgazda
válasz Rudiaszarvas #6772 üzenetére
Én nem tudok minden ajánlott kiegészítőt kipróbálni, csak az általatok írtakra tudok hagyatkozni.
Ez az üveg emiatt került be.De kiveszem az ajánlottak közül, ha többen is belefutottatok ebbe a probléma.
Valószínűleg nagy a gyártási szórás, ezért lehet, hogy valakinek jó és valakinek nem.Szerk.: már nincs is benne
[ Szerkesztve ]
-
pergabb
senior tag
engem nem zavar, mert vki videózik komolyabb cuccal, akkor külön ilyen flat log profilt szoktak használni, több a dinamika és utólag fényelik, adnak kontrasztot és színt a cuccnak, de mondjuk nem mindig szeretném a videókat utólag feldolgozni, így picit meglepett, hogy ennyire kontrasztalan, színtelen és fátyolos alapból a kép. Most próbálgattam pár alkalmazást, 10/9 ilyen videót készít, az az 1 ami nem, ott meg zajosodik mint a rohadt élet.
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
-
I
tag
Sziasztok
Ez a telefon mono? A bluetoothos fülesemen, meg a vezetékesen is csak monóban szól a zene...
[ Szerkesztve ]
Have a nice day!
-
Smiro
senior tag
Nekem ilyen van fent. Kikapcsolt képernyőnél látszik nekem is, de engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
-
max1965
tag
A Global stabilra megjött a frissítés.
V10.2.1.0.PEAMIXM
[ Szerkesztve ]
Szeretek itt lenni. Maguk olyan kedvesek.
-
morfeus08
tag
Sziasztok,10.2 global stab. rom-on másnál sincs lehetőség FHD 60fps videóra?
-
DanielK
addikt
Felment a dev global. Szuper eddig. Mivel az android mentés kuka lett (szerintem amikor ki akartam lépni a fiókból, akkor csak eltávolítás volt és az szerintem törölte.), így a mi mentést használtam, ami 2 nappal ezelőtti volt. Mindegy, újra belaktam.
A stabil romon (a legfrissebben) voltak fordítási hiányosságok (adaptive battery, sms törlésekor a szöveg stb). Itt ilyet nem tapasztalok. Van benne pár plusz extra, ami stabilon nem volt (felemeléskor is felvillan a kijelző - mint iphone-k esetén). Eddig testszik.
Milyen gyakran frissítik a devet? És ota jönni fog?
Köszi!Ja és én az MM-ben tettem fel egy clearplex fóliát. Nekem nagyon bevált. Az öngyógyítást tényleg tudja! Tapasztaltam!
[ Szerkesztve ]
-
DanielK
addikt
válasz pergabb #6755 üzenetére
Szinkronizálás alatt a csak WiFi-n opciót kikapcsoltad?
Az utolsó frissítéssel nekem be lett jelölve. Egyszer csak azt vettem észre, hogy minden csak manuális frissítésre jött be. Először azt hittem, hogy elcsesztek valamit.Az utóbbi időben reggelre a lakattal lezárt appok eltűnnek az alkalmazásváltóból. Ez bug lenne?
Nekem nem vészes, mert a mi fit és a mi bandage az, és reggel az alvásom miatt úgyis azzal kezdek, hogy megnyitom őket, de azért jó lenne tudni mi az ok.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs