- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
g_g_g
Topikgazda
xiaomi.eu_multi_MI8_9.6.13_v10-9.zip
Én már meg sem próbálom OTA-n, egyből telefonra töltöm le és mehet is a frissítés.
-
g_g_g
Topikgazda
válasz FrankMonzano #12407 üzenetére
Valóban működik anélkül is, de ha véletlenül nem tudod a kódot, akkor nem jutsz be a telefonba, ha nem jelentkeztél ki belőle.
Ha tudod a kódot, akkor nem gond, telepítés után majd meg kell adnod.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz FrankMonzano #12392 üzenetére
Én hétvégén álltam vissza, probléma nélkül (Zárt bl)
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
slice14
veterán
válasz FrankMonzano #12392 üzenetére
Én hétvégén álltam vissza, probléma nélkül (Zárt bl).
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
K82
őstag
Úgy általánosságban arra, amit írtál.
Milyen kódot nem tud? Minta, pin, jelszó? Xiaomi account kódja? Google account kódja?
Ha a készülékkeresést nem kapcsolja ki akkor oké, aktiválnia kell a telefont az előzőleg használt Xiaomi accounttal - de ehhez a Google-nak nincs köze. Ha visszaállít google-s biztonsági mentést, ott kéri a régi pint/jelszót/mintát (és nem az account jelszavát, hanem azt amivel levédte a telefont), de ennek megint nincs köze a kijelentkezéshez.
Vagy félreértettem volna valamit?[ Szerkesztve ]
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
g_g_g
Topikgazda
Az összefoglalóban ezt írtam:
"Mielőtt elkezded a frissítést, érdemes kilépni a hozzá rendelt Mi és Google fiókokból, illetve a Mi fiók beállításaiban a "Készülékkeresés" opciót is ki kell kapcsolni.
Ha ezt nem teszed meg, a telepítés utáni első induláskor kérni fogja a korábban beállított zárolási jelszót (PIN kód), ha ezt nem tudod, nem tudsz belépni, kizárod magad a telefonból."A Google fiók esetében ha nem jelentkezik ki, akkor újratlepítés után be kell jelentkeznie ebbe a fiókba.
(nyilván egy ilyen újratelepítéskor ez nem valószínű, hogy probléma lesz, de pl eladás esetén ha nem teszi meg, az problémás lesz)Én ezt így tudom, de ha ez így nem egészen helytálló vagy pontos, akkor szívesen veszem a javítást és az összefoglalóban is frissítem.
-
HUTCHDB
nagyúr
Gondoltam nekiállok, megkérem a nyitást, és még agyalok rajta, hogy felteszem -e az eu romot, vagy sem.
És láss csodát, azonnal nyitotta a telefont az unlock program.
Nem tudom miért, mostanában minden xiaomi telefonomnál ki akarta váratni a 720 órát...most viszont nem.
Szóval este fel is teszem az eu-s romot.[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
K82
őstag
Ne frissítsd az összefoglalót, a dupla kijelentkezés a 100%-os módszer csak annyira elszoktam tőle h fura volt újra olvasni.
Romok cserélgetésekor sosem léptem ki a Google fiókból, a beállított zárolási kódot kéri ilyenkor az új setupnál. Ha nincs zárolási jelszó és úgy nyomsz egy fr-t, simán be lehet lakni a telefont. Ha felhőből állítod vissza a telefont, ott mindenképpen kéri a zárolási jelszót (hacsak nem akkor csinált mentést amikor épp nem volt levédve a telefon).
Custom rom után gyári rom flashelésekor (vagy global dev - global stable váltáskor) teljesen mindegy milyen védelem volt a telefonon, full wipe után tiszta lappal kezded - ilyenkor csak a Xiaomi account keverhet be ha nem volt kikapcsolva a készülékkeresés.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #12418 üzenetére
Most nézem az összefoglalóban a rom telepítés menetét, és egyéb mellett a system törlést is meg kellene csinálni, mivel elvileg újraindítás után a telefont fel fogja ismerni a PC, és rá tudom majd másolni a romot.
Ez biztos, hogy működik?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Sabber
aktív tag
Sziasztok fórumlakók. Most keveredtem ebbe a világba, egy Mi 9 társaságában. Szeretnék pár dolgot kérdezni tőletek amikre nem találtam a beállítást.
1: alul a 3 gombnak ha be vannak kapcsolva, hogy tudom azt a szar fehér hátteret áttetszővé tenni, vagy eltüntetni, hogy ne legyen háttér, vagy megcsinálni, hogy eltünjön és csak akkor jöjjön elő ha pl. lehúzom a képernyőt. (a teljes képernyős nézet kezelése botrányos)
2: youtube miért nem teljes képernyőn fut, ha elfordítom a két oldalán a telónak van kb 1-1 cm fekete sáv.
3: hogy tudok a kamerán képfelbontást állítani.
Egyelőre ennyi jut eszembe.
Köszönöm a segítséget. -
K82
őstag
válasz FrankMonzano #12424 üzenetére
Felesleges az fr, megy minden a levesbe flasheléskor.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
g_g_g
Topikgazda
válasz FrankMonzano #12427 üzenetére
Beállítások - Szinkronizálás - Google - fiók kiválasztása majd alul 3 pötty (egyebek) - Fiók törlése
-
HUTCHDB
nagyúr
Az istennek sem sikerül a twrp-t megtartani a telefonon.
Hiába flash-elem fel a telefonról is az img fájlt twrp recovery-ből, nem marad meg.
Már 3x próbáltam meg, de újraindítás után a MI recovery jön elő." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz HUTCHDB #12431 üzenetére
Már vagy 10x megcsináltam recovery-ben is a twrp.img flash-t, de továbbra sem marad meg a twrp a telefonon.
Van valakinek ötlete hogyan tudnám ezt a problémát áthidalni?
Másnak hogyan maradt fent a twrp?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
g_g_g
Topikgazda
válasz FrankMonzano #12436 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Nem olyan vészes ez.HUTCHDB
Megtaláld a megoldást a TWRP telepítéssel kapcsolatban, remélem a ROM telepítés már sima volt és már az EU dolgozik nálad.
Egyébként az összefoglalóban benne van, hogy csak így marad meg a TWRP -
HUTCHDB
nagyúr
Az a baj, hogy az összefoglaló szerinti plusz flash sem működik, működött nálam.
Tehát ha a twrp-t adb parancssorbol feltettem, és utána még magában a twrp-ben az img flash-et is megcsináltam, újraindítás után a twrp nem marad meg." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
Az EU romon a névjegyzékeknél (és sms-eknél) a kontakt fotókat miért nem jeleníti meg a rendszer?
-
Shummo
senior tag
EU dev 9.6.13. van a telefonomon. (mi8). Egyik pillanatról a másikra az ujjlenyomatolvasó megbolondult. Egy csomó idő eltelik, mire ébred a telefon. Néha a kikapcs gombra se reagál időbe.
Visszarakhatom egyszerűen csak pl a 9.6.5t? Beállítások menüből a csomag kiválasztásával? Vagy ez olyan downgrade ami bajt okozhat?
-
g_g_g
Topikgazda
válasz HUTCHDB #12438 üzenetére
Nem tudom, hogy nálad miért nem lett jó ezzel a módszerrel, korábban működött.
Na mindegy, lényeg, hogy sikerült megoldanod. Talán TWRP verzió függő lehet.Nálam Google címtárban vannak a névjegyek, némelyiknél van kontakt fotó, de rendben megjelennek, és szinkronizálódnak.
Te is Google címtárat használsz? -
HUTCHDB
nagyúr
Igen, a google-val van szinkronizálva, eddig hibátlanul megjelent minden, most meg eltűntek a képek.
A másik nagy gondom az eu-s rom óta az az, hogy a gmail-bol hiányzik az exchange fiók.
Eddig ez benne volt, vagyis amióta az eu-s romot feltettem, azóta nincs.
Nem értem ezt sem, hiszen a play áruházból van a gmail, sőt már töröltem is és letöltöttem ismét, de úgy sincs benne ez a lehetőség.
Kollégák gmail fiókjában meg ott van ez a lehetőség. (Azonos a gmail relase)[ Szerkesztve ]
-
g_g_g
Topikgazda
válasz HUTCHDB #12446 üzenetére
Igen, EU fejlesztői 9.6.13
(#12445) aerol és Shummo (#12440)
Nálam nincs gond az ujjlenyomat olvasóval, nyilván ez titeket nem boldogít.
Talán Karavik tud róla, hogy van-e ilyen ismert hiba a ROM-ba.Esetleg ha még nem tettétek meg, meg lehet próbálni az ujjlenyomat törlését majd újra felvételét illetve az érzékelő tisztítása is segíthet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest