- Milyen okostelefont vegyek?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szekfizsolt
senior tag
Van lehetőség valamilyen módon az Insider előtti WP8.1-et visszatenni a készülékre? A Windows Recovery Tool nem teszi vissza...
[ Szerkesztve ]
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
szekfizsolt
senior tag
Frissült a Windows Insider, lehet tudni valamit, hogy a 8X-en lesz vajon WP 10 beta?
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Sipka81
tag
Feleségem telójára (Lumia 735) megérkezett a wp 8.1 update 2.
Kíváncsi vagyok, hogy 8x-re jön-e/lesz-e, ha igen mikor? Elvileg erre mindenképp szükség van a 10 előtt... -
satz18
őstag
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
tjaca
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy 8X-re melyik ingyenes navigációs szoftvert ajánlanátok, amihez nem kell net?
Androidon IGO -t használtam...
Választ előre is köszönöm...I see dead people...
-
laller79
csendes tag
Ma feljött egy üzenet amit nem nagyon olvastam át, csak annyit figyeltem az alján, hogy windows 10 technical preview. Telepíti most? Én meg simán rámentem hogy igen. Akkor újraindította magát és 18 percig települt, de a vonal felénél újraindult és utána kiírta hogy sikertelen frissítés meg valami hibakódot. Valakinek hasonló?
-
lakisoft
veterán
Sziasztok,
Van nálam egy bootloopos teló.
fontos képek vannak a belső memóriájában.
Kérdésem az lenne hogyan tudom lementeni?
Esetleg tudtok-e ajánlani egy hozzáértőt aki tud az ilyesmivel érdemben valamit kezdeni.
üdv,
lakisoft- Árad -
-
lakisoft
veterán
Ez nem alternatíva.
https://adatmentes.kurt.hu/adatvesztes-bejelentese/ drága lesz[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
Sipka81
tag
Gyárilag nincs magyar nyelv a telefonon.
Tudok rátenni valahogyan?
beállítások/nyelv/nyelv hozzáadása menünél minden van, csak magyar nincs... miért!? -
laller79
csendes tag
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz laller79 #4376 üzenetére
Jó hogy a képre egy 8s-t linkeltek Enyém most kapot csereengedélyt, M8s lett belőle. Na az tuti nem kap Win 10-et
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
kenwood
veterán
Az mitol lehet,hogy a gyari bongeszo az eltarolt jelszavakat csak olyan 30-40%-os esellyel tolti be ?
A prohardveres jelszavamat elmentettem,neha bejon egy fekete uzi,amire kattintva kitolti az adatokat,de gyakrabban nem.Eloszor arra gondoltam,hogy nem mindegy,hogyan nyitod meg a bongeszot.
Sajnos nem ez lesz a megoldas,mert csinaltam egy konyvjelzot arrol a laprol,ahol kell a felhasznalonev,jelszo,es egy oke utan mar be is vagyok jelentkezve.
Ezt a konyvjelzot kiraktam a fooldalra,csempenek,es itt is az van,hogy egyszer beirja a jelszot,maskor meg nem.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
kenwood
veterán
-
zex
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ilyen HTC csoda. A baj vele az, hogy volt egy frissítés ami hazavágta a telót. Most bebootol, órát mutat, viszont képernyő kioldás után csak fehér háttér van és csak az értesítési sáv húzható le, de semmi más nem műxik....
Próbálkoztam ezzel a Hard resettel:
1) Turn the power off.
2) Press and hold the VOLUME DOWN button, and then briefly press the POWER button. Release the VOLUME DOWN button when you see an icon on the screen.
3) Then press the following hardware buttons in sequence: VOLUME UP > VOLUME DOWN > POWER > VOLUME DOWNEz mind szép és jó, el is jutok a felkiáltó jelig, de ott amikor megnyomom a VOL UP, VOL DOWN, POWER gombot azonnal elsötétül a kijelző és újraindul... Pedig a neten még egy plusz VOL DOWN-t is látom, hogy "kivár" a készülék és csak ez után indul újra...
Persze újraindulás után meg minden marad a régiben, nem történik meg a Hard Reset....
Van valakinek ötlete, hogy mit csináljak?
Köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest