- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarkk22
aktív tag
válasz Steve1207 #7486 üzenetére
nem csnálnál egy videót hogy mien gyors működés közben? nagyon kiváncsi vagyok nem kell autofókuszos hiper szuper HD kamerával elég egy másik telóval is , csak nagyon kiváncsi lennék h mit lehet kihozni a telóból. nekem is ilyen van és lehet hogy megpróbálnám ezt a romot ha nagyon jó
-
Lasy
veterán
nálam nem ment a 729
+36702778032
-
Steve1207
veterán
válasz sesshou #7505 üzenetére
Megy az, csak meg kell szokni, hogy átlátszó, amúgy ugyanúgy kellene érzékelnie, ha ráböksz.
Murkika: gyárihoz viszonyítva mindegyik rom jóval gyorsabb. Viszont ez vagy megy valakinél vagy nem, mivel eléggé a proci felső határán jár. Kezdésnek valami stabilabb verziót próbálj meg. Szerintem a LightningRed és Mr Custom romok ajánlottabbak, mivel gyorsak és stabilak is.
Lasy: én vagy 10 romot csináltam ezzel, míg működésre bírtam, hogy működjön. Ha már a framework mappában nem "illett" bele a framework már behalt egyből a bootanimációnál. Ugyanezt játszotta el JIT engedélyezésnél is, szóval érzékeny alapból a dolog.
Próbáld csak a legújabb Mr-be belerakni, hogy úgy elindul-e, legalább kiderül, hogy megy-e a telód ennyin..
-
qltsar
veterán
válasz Steve1207 #7510 üzenetére
ha másik frameworkot raksz bele, akkor az egész framework mappát át kell rakni...
egy példa, így érteni fogod: tomo frameworkot akarsz egy v8 romba. akkor ha csak a framework-res.apk-t másolod át akkor el sem fog indulni, velem is ez volt, aztán átmásoltam a services.jar-t az sem segített. már nem volt kedvem barkóbázni így fogtam az egész könyvtárat aztán kész. úgy simán beindul.
compcache-es kérdésemre valaki nem tudna válaszolni? -
Steve1207
veterán
Ah, ezt nem tudtam, akkor ez volt a problémám tuti, mivel alapból az LR1.4-es patch-ben lévőt akartam felrakni és abban csak a framework.apk volt. Akkor LR1.2-es fw mappa plusz 1.4-ben lévő apk Köszi!
Részemről a compcache kizárva, csak elolvastam, hogy mit tud, azon kívül bele se merültem..
-
qltsar
veterán
válasz Steve1207 #7512 üzenetére
Leito erősködött, hogy hűdejó, gondoltam adok neki egy esélyt. De nem találom a fájlt amit csinál, mivel ugye ez nem swapmeghajtó, hanem egy darab swapfile, mint windowsnál alapértelmezetten, de itt passzolok, hogy holvan. Amúgy nagyon nagy gyorsulást nme tapasztalok vele...placebo
Angry Birds függők: nálam lényegesen javít a játék teljesítményén, ha kikapcsolom a wifit, illetve mellette kikapcsolom a mobilnetet is, hangsúlyozom, kikapcsolom tehát nem widgettel átíratom a címet, hanem kikapcsolom teljesen, tehát a notibáron már sipol is hogy baja van. Próbáljátok ki, kíváncsi vagyok, hogy másnál is javít e!
-
qltsar
veterán
válasz sesshou #7518 üzenetére
hát nem kellene csodálkozni az újraindulásokon ekkora húzás mellett szvsz. nem tesz neki jót ekkora mértékű túlhúzás.
az 1.95-ös mr editionban lényegében a kernel más, másnak megy. de szerintem nem minden frekvencián stabil, értem ezt úgy, hogy lehet hogy 652-őn stabil, 633-mon meg nem...lehet kallt kaffe rosszul csomagolta vissza az egyik OC-patchet vagy akármi...nemrég olvastam xda-n, hogy más is panaszkodott erre. -
Steve1207
veterán
válasz sesshou #7517 üzenetére
Nekem el se indul az Angry Birds. Lehet rossz verzió van belőle, de néztem Pandas vs Ninjas-t, Sheep Run-t, ezek olyanok elméletileg mint az Angry és egyikkel se volt gond. Mindez úgy, hogy wifi, gps és max fényerő rajta van. Most 15 perce megy mp3 háttérben és egy eddig eléggé szaggatós/leterhelős avi, valamint az asztali lámpa is plusz 5-6 fokot jelent mivel alátoltam csöppet, ha instabil lenne a proci akkor a hőtől úgyis kifeküdne és restartolna. Jelenleg elég langyos a teló és semmi probléma, minden megy ahogy kell, nem állt le.
.
-
Lasy
veterán
válasz Steve1207 #7520 üzenetére
Szerintem érdemes lenne lecserélni a 710Mhz-re, hogy a legtöbb embernél elinduljon a ROM.
Viszont még akkor is hiányos mert a dátum kiírás sajnos fekete maradt.
Illetve a MARKET letöltés megy, de telepítés után azt írja, hogy telepítés nem sikerült.
Igaz ehhez hozzátehetem, hogy nem csináltam WIPE-ot. csak a dalvik-ot.+36702778032
-
Z0C!
őstag
újra itt.
baloldalt Simply LockScreen van.
jobboldalt a ClockR és a Weather Widget az általam eltüntetett ikonok segítségével----- www.zoci.gumroad.com -----
-
pantomimes
aktív tag
Végre sikerül videót lejátszani A Rock Player kicsit fura, a feliratot nekem csak akkor tölti be, ha ki-bekapcsolom a beállításoknál a feliratokat, a nagyobb baj az, hogy a füles ki-be dugdosással nem nagyon birkózik meg, elmegy a hang. Az mvideoplayer mintha nem akadna annyira, a feliratot rögtön betölti, majd hazafelé kiderül tud-e kezdeni valamit a fülessel.
-
Biga123
addikt
Nah tapasztalatok a Mr 1.9.5 -el... egy este alatt 1% -ot esett az aksi .. repülő mód nélkül.. szal készenlétben nagyon takarékos...
Viszont a gyári romot + a widgeteket nem találom az xda-oldalán ha valaki belinkelné...---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
imis
senior tag
hogyan lehet beállítani a handcent sms-nél, hogy CSAK a send gombra küldje el az sms-t? (nekem a backspace-re is elmegy)
-
oliblood88
csendes tag
Páromnak Voda845-ös telója van és ma reggel érdekes dolgot művelt. Egy widgetet szerettem volna kitenni. Nyomtam a szabad helyen hosszan, majd widget hozzáadása, de ekkor ForceClose következett. Próbáltam kikapcsolni-bekapcsolni, de ez után is ugyanezt csinálta. Valaki tapasztalt már hasonlót?
Eredeti ROM van rajta, agyonhasználva sincsen, csak pár program van rajta az is a Marketből.
Más ötletem nincs, este egy factory reset, de ezt szeretném elkerülni.
-
Lasy
veterán
válasz oliblood88 #7532 üzenetére
Sajna az eredeti ROM csinál ilyeneket nagyon sokszor olvasom itt is.
Ilyenkor jut el mindenki a ROM cseréhez.+36702778032
-
oidka
tag
ez igy marhasag. nem csak az eredeti rom a hibas, hanem az egesz android rendszer.
---
tegnap olyan hibam volt, hogy kikapcsolt a kijelzo es semmilyen gombra sem kapcsolta vissza. nem fagyott le, mert a bejovo hivasnal meg rezgett. szetszed-akksi-ki-be megoldotta szerencsere. -
oidka
tag
valoban nem szoktam ujrainditgatni a telefonomat.
es igen, elvarom, hogy addig stabilan mukodjon amig esetleg le nem merul.((te ujra szoktad inditgatni a szamitogeped? en max kernel/driver frissiteskor ))
--
(#7537) Z0C!: a sebessegevel nekem nincs semmi bajom, nem szoktam nidforszpidezni
[ Szerkesztve ]
-
lbence
aktív tag
válasz oliblood88 #7532 üzenetére
Szia!
Nekem is ugyanez a probléma és nem találtam megoldást én sem. Letöröltem azokat a programokat amiket az elmúlt pár napban tettem fel, de sajna az sem segített. Majd írj légyszi, hogy a factory reset segített-e.
Köszi
-
Lasy
veterán
csinálhattok egy nand backup-ot, de sajna ezt újra kell tenni.
http://v845.forum.try.hu/
folyamatos feltöltés alatt....[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
vASalo
tag
Sikerült valakinek adatszolgáltatás beállítása nélkül MMS-t fogadni?
Vitamax kártyásként nem használok most semmilyen adatszolgáltatást. Csak az MMS APN volt beállítva és nem sikerült fogadnom az MMS-t, csak egy értesítést kaptam.
Miután beállítottam a WAP fiókot megérkezett az MMS. Persze le is vonták a WAP adatforgalom árát. Az már az én figyelmetlenségem, hogy a WAP a lehető legdrágább megoldás.
A kérdés az lenne, hogy lehet adatszolgáltatás nélkül MMS-t fogadni? a többi telefonomon eddig ment.
üdv, vASalo
[ Szerkesztve ]
-
sh4d0w
félisten
Tudása alapján tetszik a telefon, de az érdekelne, mennyire ajánljátok új vásárlónak - azaz nekem? Milyen gubancok lehetnek a gyári állapottal, miket kell feltétlenül javítani rajta vásárlás után stb.?
https://www.coreinfinity.tech
-
Lasy
veterán
válasz Biga123 #7546 üzenetére
Persze természetesen, mert nem tud máshogyan csatlakozni mint a sima telefon.
sh4d0w:
Én tuti lecserélném a ROM-ot egy másikra, nem egy élvezet a gyári, és lassú is.
Sok lehetőség van erre, legalább 6-ot tudok, de csinálhatsz magadnak is.
Csak tudni kell mire is szeretnéd használni...+36702778032
-
Lasy
veterán
igen megy minden gond és internet nélkül a GPS, csak alkalmazás kérdése az egész de sajna itt a fórumon az wareznek számít így nem linkelhetem...
Tomao LR845 romja, vagy Leito 1.4 romja szerintem tökéletes neked, már csak el kell döntened, milyen zenelejátszót szeretnél használni.
EQ kell e bele, vagy sem egyszerű legyen a widgetje, vagy kicsi legyen a widget...
Mindenféleképpen a zenét elindítod akkor egy doboz hangod lesz ekkor csak húzd kia a füles és dugd vissza máris sokkal jobb lesz.[ Szerkesztve ]
+36702778032
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Külpolitika
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- BMW topik
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest