- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomao
tag
válasz Kicsirics77 #6000 üzenetére
lesipuskás
6001
-
tibi683
tag
Valaki tudna ajánlani valami jó zenelejátszo progit telora? Mert most a Lithium music player-t használom, nem rossz de nem is a legjobb
-
gacsoi
senior tag
válasz Kicsirics77 #6003 üzenetére
Nincs jobb dolgod, így este nyolc környékén???
-
Steve1207
veterán
válasz tibi683 #6005 üzenetére
Player Pro-t használtam eddig, a többi MixZing meg hasonlók nem jöttek be nekem. Viszont most kikerült egy még fejlesztés alatt álló zenelejátszó, 10 perce tettem fel: PowerAMP 1.0, kb mint egy winamp, nagyon egyszerűen és jól kezelhető, van benne kitűnő EQ is.
Én ezt használom mostantól, eléggé bejövős[ Szerkesztve ]
.
-
Steve1207
veterán
válasz hodostamas #6009 üzenetére
Warezos a téma, de a googleba ha beírod plusz hogy android az elsők között ott lesz vagy mobilism-en is fentvan. Felraktam az előző hozzászóláshoz egy képet is róla!
.
-
hodostamas
addikt
thx steve.
Na mikor telepíteni akartam, most először jött fel az üzenet hogy nincs elég hely az alkalmazásnak
edit: Nálam ez se nem bejövős ~10%al jobban eszi a procit mint a Player Pro.
Sajnos napi >2 óra zenézésnél már nem mind1.[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
A blogoldaladnál nem találtam első blikkre Titanium Backup-ot. Lehetséges ez?
Az ami a telómon volt megzakkant, semmit sem volt hajlandó csinálni így levettem és kellene valami fullosított belőle.Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
qltsar
veterán
louder volume hack-et próbálta már valaki? én igen, és nem igazán csinált semmit a hangerővel, pedig kért su access-t is, és látszólag belenyúlt az alsa-configba, de semilyen hangerőváltozást nem tapasztaltam, ígyhát leszedtem.
valaki tapasztalat?tomao pm ment!
[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
A múltkorában teszteltem a kamera appokat és a rendszerből kikerült a jó kamera app.
Ezt szeretném visszatenni, de sehogy se akarja felülírni, Astro és ES FileManager volt tesztelve root joggal. Megcsináltam a felülíró zip-et, signeltem, de nem rakja fel recoveryben az írási jogok miatt, mivel ez mégiscsak egy alkalmazás.
Valaki tudna segíteni, hogy írjam meg az update-script fájlját a recoveryben használandó zip-nek, hogy felülírja? Köszi srácok!edit: copy_dir PACKAGE:system SYSTEM:
ennyi az alap mappa másolása, de a file premissiont hova írjam, hogy írásra is jogosult legyek? (nem bánom ha az egészet leírja valaki szemléletesség képpen, hogy értsem is mi micsoda )[ Szerkesztve ]
.
-
david6644
csendes tag
Sziasztok!
Valószínű ,h itt már sokszor előkerült a régi hozzászólásokban, de vettem egy vodafone 845 öt és ha nem gyári fülessel hallgatom olyan mintha egy kisrádió szólna. Mikor kihúzom és újra bedugom a fülest már normális hangminőségben játsza le a zenét. Lehet ezt valamivel orvosolni?
-
Steve1207
veterán
válasz david6644 #6020 üzenetére
Én egy 3,5 jack - 3,5 jack (4 pines) átalakítóra gondoltam ami megoldaná a problémát barkácsolás nélkül, mivel így úgy venné, hogy headset van benne. Szoftveresen nem lehet megoldani. Vagy ha átoperálsz egy olyan csatit, mint amilyen a headseten van a jó fülesre akkor tudtommal megoldódik a probléma.
.
-
tomao
tag
-
cellpeti
nagyúr
üdv,erre a telóra ki fog jönni az Android 2.2 és a többi?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
pitius
tag
Kipróbáltam én is ezt a PowerAmp-ot...inkább használom a Meridiant. Kicsit túlzsúfoltnak tűnik nekem. Aprók a menük, aprók a betük, nem elég kontrasztos a háttér vs. betük színe..stb. Amúgy gyorsan feltérképezte az sd kártyát, jól is szól(habár csak pár számot hallgattam meg vele). Jó, csak az a fránya UI...
...pitius...
-
Bibby
addikt
Igaz hogy kicsik a gombok, de ettől függetlenül eddig a legjobb lejátszó. Kicsit halkabb mint a gyári, de ha a preamp-ot felnyomom maxra akkor oké.
Végre találtam jó internetrádió-lejátszót is, böngészőből megnyitja és kész is.Arra van bármi megfejtés hogy hangerőgombokkal ne állítsa a csengőhangot? Mert hiába némítom le, elég egyszer véletlenül benyomni és már nem is néma... ez szerintem elég rossz megoldás.
Ελευθερια η θανατος
-
Amu
tag
aki szintén hívókép gondal küszködik, annak a Vodafone 845 Mr Edition v1.9 Rom a megoldás
Az adott szó nálam még sokat jelent
-
AMD Power
titán
Sajnos az Angry Birds nem ment rajta....
-
Z0C!
őstag
lehet látni ezt a képet?
my home screensemmi reakcó?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Tatyla
őstag
felraktam ezt a tomao féle1.8-at és azt írja ki hogy a com.google.process.gapps alkalmazás váratlanul leállt ,ötlet?
[ Szerkesztve ]
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
Lasy
veterán
Az gáz...
Vodafone 845 by LEITO...
A rom alapja az Mr Edition 1.8, aminek a hivatalos oldala ITT található.
A rom elkészítéséhez nagyban hozzájárult Lasy ITTENI leírása.
Íme pár kép:Ami változott:
[*]Gyári zene lejátszó lecserélve a MixZing-re.
A mixzing-ben van hangszínszabályzó, a lejátszólistánk alapján ajánl ingyen letölthető zenéket és információkat szerezhetünk az előadókról
[*]Gyári böngésző törölve
[*]Gyári fájlkezelő lecserélve az ES File Explorer-re
FTP-zni is lehet vele, sőt wifi-n keresztül még a lan hálózatot is láthatjuk, másolhatunk a gépekről. Bluetooth hálózatokat is felderíti
[*]Lehetőség a J2ME alkalmazások kezelésére (Lásd a képek)
[*]Flash lite integrálva (Lásd a képet)
[*]Proci felhúzva 691 mhz-re
[*]JIT engedélyezve
A processzor igényes feladatok elvégzését akár 400-500%-al is gyorsíthatja
[*]Virtuális memória engedélyezve
[*]Gyári autorun.iso visszahelyezve
[*]Bootanimation lecserélve
[*]TouchPal visszahelyezve, magyar nyelvvelAz Mr edition fejlesztője által végzett további módosításokat megtekinthetitek a fent linkelt forráson.
A telepítéshez segítséget Lasy fentebb linkelt leírásában találhattok.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
imis
senior tag
ha nincsen iso a romban, hogyan tudom usb-n elérni a kártyám?
bocs, megvan - a telon kell kiválasztani
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
olyan időjárásos cucc van-e ami csak a hőmérsékletet írja ki?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
zeppike
csendes tag
csoda ez a telefon, de ha hasznalom is,
fel nap alatt kipurcan... ha meg nem akkor meg minek okos telefon? Tenyleg siralmas. 1 ora zene, 10 perc wifi, negany cikk mobilneten es 33% az akku... ez egyedi? vagy nektek is enyire gyenge? -
Steve1207
veterán
Az imént kaptam egy sms-t, de kicsit be volt lassulva már a teló, notificationbaron néztem volna, erre behalt az egész és újraindult a teló. Az sms pedig nincs benne handcent sms-ben. Valahogy ezt vissza lehet keresni? Valami ötlet miert van?
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest