- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunter2
addikt
hol lehet beállítani hogy csak a telefonra mentett címjegyzéket használja?
-
Steve1207
veterán
A superuser ikonom miért lett fehér #-jel enyhe kék burokkal? Kicsit bohóckodtam a romokkal és most vettem észre, hogy átalakult és máshogy is vannak a beállításai.
.
-
Hunter2
addikt
válasz TaylorPro #7202 üzenetére
kösz az infót. Lenne még pár kérdésem, szerintem alap dolgok csak eedig nem jöttem rá hogy kéne beállítani:
1. Mp3-at csengőhangnak, illetve egyáltalán azt hogy mi legyen a csengőhang.
2. böngészőben zoomolni.
3. azt beállítani hogy csak akkor használjon adat kapcsolatot ha van wi-fi -
Cxgrav
senior tag
Srácok 2 napi szívás után rájöttem mi az a fontos momentum a rootolásnál ami kimaradt a cikkből:
Superboot telepítése után a Beállítások/Alkalmazások/Fejlesztés/USB hibakeresést be kell pipálni, különben az SU panelon marad a telefon egész életében, mint ahogy nekem is. Miután bepipáltam egyből működni kezdett az összes root igényes program!
Picture me Rollin' by 2pac
-
Zoly75
aktív tag
olyan amatőr hülyeségekbe szaladok bele. Tuti megint én vagyok a hülye, de nem sikerül hátteret beállítanom.
LR845 1.8.1 sythesis van fent
ADW-vel.
640*480-ban vannak fotók az sd kártyán.
azt csinálom, hogy:
menü -> Wallpaper -> Képek -> Astro majd kiválsztom a képet rábökök, és semmi -
WillChi
őstag
-
WillChi
őstag
3x volt a Voda szervizben.
1. alkalommal - akkucsere (legalábbis ezt mondták).
2. alkalommal - szoftverfrissítés.
3. alkalommal - szó szerint elhajtottak vele.Most hová menjek? Fogyasztóvédelem?
Mod.: Arról nem is beszélve, hogy alig volt használva, miután megvettük, plüss tartóban volt hordozva. Az első szervizelés alatt összekaristolták a védőfóliát és a telefon tokját.
[ Szerkesztve ]
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Istv@n
aktív tag
-
WillChi
őstag
Jótállásos, 2 hónapos készülékről van szó.
Ha nekiállok piszkálni, nem biztos, hogy nagyon örülnek neki...Mod.: Hivatalosan már újrarakták a szervizben, a második bevitelnél...
[ Szerkesztve ]
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Hunter2
addikt
annak az óra-időjárás widget-nek mi a neve amit a htc-ken használnak?
-
Hunter2
addikt
menet közben megtaláltam a fancy widget nevű cuccot ami elvileg olyan mint a HTC-ken, telepítettem is. Két probléma van, nem tudom hogy kell kirakni nyitóképernyőre illetve a másik hogy az alap időjárás widget-et hogyan szedjem le onnan.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz WillChi #7217 üzenetére
szerintem próbálj meg egy battery stat resetet. belépsz a recovery menübe (gyárinál is van ilyen lehetőség) hangerő fel + hívásfelvétel folyamatos nyomvatartása mellett kapcsold be a telefont. itt van lehetőséged frissíteni, resetelni, és a battery-t is resetelni. Egy srácnak már segített ez az opció, ugyanis lehet, hogy az akksi hibásan küldi az infokat a telefonnak, értem ezt úgy, lehet hogy amikor te 100%-osnak látod az akksit, akkor az valójában 40%-ra van töltve, persze a telefont is megtéveszti a hibásan küldött cellainfo. Lényeg a lényeg, ebben a menüben találsz egy battery reset opciót, fontos, hogy erre csak akkor nyomj rá, ha 0% körül van az akksi töltöttsége. Elméletben akárhány százalékon megcsinálhatnád, de inkább menjen biztosra az ember...
Ha ez sem jön be, fogyasztóvédelem, egyértelmű. -
Hunter2
addikt
válasz Balázs1621 #7224 üzenetére
kösz a segítséget, siker. Annyi gond azért van hogy ez nem olyan amilyet szeretnék és az időjárás része nem is megy, csak az óra látszik.
-
Balázs1621
senior tag
válasz Hunter2 #7227 üzenetére
Csatlakozz WIFI-re, majd nyomj az órára (mármint a Fancy Widgeten) és menj a "Weather settings"-be , itt vedd ki a pipát az "Use my location" mellől, majd menj a "Set location"-ra, itt add meg a városod, így már lesz időjárás is.
szerk.: esetleg még a "Refresh settings"-ben beállíthatod, hogy milyen gyakran frissítse.
[ Szerkesztve ]
-
Hunter2
addikt
válasz Balázs1621 #7228 üzenetére
teljes siker.
Proxy-t lehet beállítani az alap böngészőnek vagy az opera mininek?
[ Szerkesztve ]
-
TokLac
senior tag
Üdv!
Kis segítség nekem is kellene. Fel raktam Leito ezen romját: v1.4-es kiadás (633 mhz), de ez után vissza raktam a gyári Voda romot. Most akkor húzva maradt a proci vagy sem? Gyorsabbnak tűnik így a Voda rom, de lehet csak bebeszélem magamnak. Amúgy eladom a telót, nem az én világom.
Symbian modding: www.smartphonepro.hu
-
Gatko
csendes tag
Sziasztok. Valakinek van az eredeti voda rom -rol Nand backup -ja?
-
Z0C!
őstag
csá!
kicsit unatkoztam a hétvégén
baloldalt.
Winamp (átlátszó)középen.
clocR, Weather Forecast.
a karika az a Android Launcher Dock.jobboldalt.
arra a karikára (időjárástól balra) nyomtam rá és beállítottam az általam legtöbbet használt alkalmazást.----- www.zoci.gumroad.com -----
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ilyen telót szándékozom venni a hónap 2.felében.
Lenne pár kérdésem:
- Tényleg csak külső progival lehet bezárni az alkalmazásokat?
- Mennyit bír egy feltöltéssel?
- Tényleg annyira szar a Vodafone ROM?
- Mennyire jól érzékeli a wifit?
- IGO-t lehet rajta futtatni, mert az egyetemi levlistán sokan írták, hogy ők nem tudták elindítani rajta!?Tigris, tigris, csóvafény...
-
Steve1207
veterán
válasz cellpeti #7236 üzenetére
Én kezdő androidosként ajánlom, kipróbálni bőven elég ez a készülék. Valamint ha jól megy max a kijelzőméret fogja lassan vissza a többi készülékhez képest, mivel elég sok támogatást próbálnak a custom rom-okba integrálni, zsúfolni.
Kérdésekre részemről:
- TaskKiller alkalmazások jó ha vannak, de egyébként bizonyos idő elteltével bezáródnak automat. Van amikor enélkül szívja az akksit, de általában nem kellene neki. Symbian után nekem fura volt, de hozzászokható.
- Ha nem használom nálam 5 nap a rekord, de akkor kb időt néztem rajta, meg pár sms. Átlag használattal 2 napot, ha nagyon használod 1 napot bír. Ez általában jellemző a többi androidos készülékre is.
- Eléggé lassú a VodaRom és fele annyit nem nyújt mint a custom romok
- Én eddig mindig találtam jelet. Többen írták régebben, hogy ahol más telók érzékeltek kb 3 jelet, ez vett 8-at.
- Van rá special IGO, ami jól jelenik meg, egy-két elcsúszás van max megjelenésben. Sebességre én lassúnak ítélem, de teszi a dolgát. Remélhetőleg, ha működni fog az opengl támogatása a telónak (ha lehetséges, de elméletileg igen) akkor gondolom gyorsabb lesz a 3d épületeknél pl, mert számomra 2d-ben is lassúnak mondható procituninggal. Lehet csak nekem nagyok az elvárásaimA kamerát megemlíteném, hogy ne várj tőle sokat. 6120c-m jobb képeket csinált ami 2mpxeles. Árban megéri, egyrészt tesztelni, ha nem jönne be az android és a touchscreen ne bukj rajta sokat. Esetleg alternatívának én LG GT540-et ajánlanék, vodánál 15e-el drágább. Nagyobb kijelző, jobb kamera, jobb akksi. Ennyivel tud többet, talán opengl ebbe már alapból van vagy csak modolt rommal ezt nem tudom. Most jön rá az android 2.1
Ennek ellenére nem bánom, hogy emellett döntöttem..
-
Steve1207
veterán
válasz sesshou #7242 üzenetére
OpenGL támogatás. Annyit tenne, hogy menne sok teljesítményigényes játék és program. Ahol eddig játékban csak színes négyzetek jelentek meg a grafikák helyén (nfs shift, hawx stb) ott normálisan renderelné és megjelenítené, "pörögne" az alkalmazás.
XDA developers fórumban van sok topic, én általában naponta megnézek 7-8-at, hogy történik-e valami változás.
T-mobile Pulse-ban aktiválták már MoDaCo féle rom-ban, mely teló elméletileg megegyezik ezzel hardver nagyrészt, csupán több ram, nagyobb akksi és nagyobb kijelző tartozik hozzá (ha jól emlékszem kapacitív).
-
Jarod1
addikt
Ma azt vettem észre hogy amikor bekapcsolom az a kép fogad hogy a android bill nem válaszol, és nem is kéri a pin kódot... hogy lehet ezt kijavítani?( nem állítottam a pin kódot hogy ne kérje)
-
AMD Power
titán
Ma lesz alkalmam letesztelni a telefon aksiját... BP - Sopron végig navigációval!
-
Hunter2
addikt
még mindig azt szeretném megtudni hogy hol lehet proxyt beállítani a telefonnak.
Állítólag 1.6-os verzió óta támogatja az android ezt a funkciót.
Találtam egy leírást ahol azt írják hogy a wlan beállítások speciális menü alatt kéne legyen proxy de nálam nincs meg ez a menüpont.
Valami ötlet? -
gunszt
tag
válasz Hunter2 #7247 üzenetére
Én úgy tudom nem lehet, a google valamiért kihagyta ezt a funkciót az alap romokból, max akkor tudod ha a gyártó külön beletette, nekem pulseom volt, de 2.1ben nem volt, moddolt 2.2ben sem volt nem tudom szerintem mai napig nemlehet, van rá progi asszem transproxy, de nálam nem müködött, elég gáz hogy nemlehet ez volt az egyik ok amiért elpártoltam egy időre most az androidtól mert nekem ez létszükséglet lett volna és szerintem alap funkció!
-
Z0C!
őstag
7:10kor indulva 100%-os akksiról...
8:40ig zenéltem megállás nélkül... ekkor 75%-os az akksi..
azóta csa 10percet telefonáltam...és most 12:02kor az akksi állapota 67%.
ez egész jóhír.
ugyanis most otthon hagytam a kábelt, így nemtudom tölteni..6óráig csak kibírja...remélem.----- www.zoci.gumroad.com -----
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest