- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z0C!
őstag
mi a fakk van a markettel?
felmegyek és nem mindent tudok letölteni ami free
anysoft-ot se engedi----- www.zoci.gumroad.com -----
-
gacsoi
senior tag
Nekem is 600-on megy, és stabílnak tűnik.
Mondjuk az tényleg aggasztó, hogy nem lehet visszaállítani.
Tegnap próbáltam nandroid backuppal visszaállítani egy régi 528-ast , fel is ment, de maradt 600
Egy full gyári vodás backuppal kellene megpróbálni, de nem sikerűlt szereznem még. -
apuka73
tag
nekem sem sikerült visszarakni a gyárit.
-
Jarod1
addikt
hogy lehet azt beállítani hogy a fenti csík mindig látszódjon azt ahol az akksi meg egyéb infók vannak?
-
gacsoi
senior tag
Esetleg valaki factory format-al próbálkozott már???????
-
WillChi
őstag
Egy gondom lenne a készülékkel (vagy talán a szolgáltatóval), ehhez szeretnék tanácsot kérni.
Vettünk egy 845-öst a feleségemnek. 1 hónapig semmi gond nem volt vele, de akkor gondolt egyet, és ha teljesen fel van töltve, akkor 1 napon belül úgy is, hogy hozzá sem nyúlunk, nullára lemerül. Wi-Fi, BT kikapcsolva.
Elküldtük szervizbe (jótállásos). 2 hétig piszkálták. Kicserélték az akkut (legalábbis ezt mondták - én meg nem néztem a sorozatszámát). Hazavittük, és a hiba ugyanúgy fennállt.
Másodszorra mikor visszavittük, a szoftverét frissítették. A hiba ugyanúgy fennállt.
Most harmadszorra volt ott, és azt mondták, hogy nem csináltak vele semmit, mert bemérték, tesztelték, és jó. A feleségem most hozza haza éppen. Ha továbbra is lemerül, mit tegyek? Fogyasztóvédelem, vagy mi...!?
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Lasy
veterán
-
WillChi
őstag
1 nap alatt lemerül mindenképpen?
Az első hónapban elment 2-3 napot ugyanezzel a használattal.Ha visszaveszem full 2G-re, azzal mennyit lehet nyerni (csak azért, mert itt nincs is 3G-s torony - lehet, hogy az a baj)?
Az adatforgalom már így is le volt tiltva.Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
Lasy
veterán
válasz WillChi #7165 üzenetére
Nálam tuti, mert én 3G-t és wifit is használom.
wifi alatt 4.5 óra volt max.Pontosan nem tudom, mert soha nem próbáltam ki.
De tuti, hogy kevesebbet eszik, mert nem keresi a 3G-t hiába nincsen.Valaki nem tudná megmondani, hogy ADB-t hogyan használjam, milyen gombokkal lépek be?
Mert nem látja a gépem, én eddig azt hittem simán rádugom, és megy, de most nem akarja[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
gacsoi
senior tag
Csak ezt találtam!!!
*2767*3855#
Ezt csak a legvégső esetben próbáljuk ki, főleg csak akkor, ha tényleg mindent törölni szeretnénk a mobilból. Ez a karaktersorozat ugyanis a „factory format” utasítást fogja végrehajtani. Minden fájlt és beállítást töröl, és újratelepíti a gyári firmware-t. A parancs végrehajtását nem lehet felfüggeszteni, kivéve, ha eltávolítjuk az akkumulátort. -
Lasy
veterán
Próbáltam már ilyen kódokat, de nem sok ment belőle.
Miből rakja vissza a szoftot?Jarod1:
Gondolom akkor launcher pro van fen:
MENU gomb
launcher beállítások
screen
és itt lesz olyan hogy hide statusbar, vagy ilyesmi.
Ez van pl az ADW launcherben...[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Hunter2
addikt
próbáltam kreditet venni dc-u oldalon de egyszerűen nem csinálja meg az accountot , próbáltam 3 féle böngészővel de nem lép onnan tovább hogy kitöltöm a nevet+mailt+kredit számot.
És persze előtte beállítottam hogy paypal-al akarok fizetni.
Ilyenkor mi van? -
Z0C!
őstag
válasz WillChi #7165 üzenetére
az a baj, hogy az okostelefonoknak gyenge az akksijuk...
nekem van hogy 100% beérek melóba már csak 80...bent töltőn..net,fb,msn,market..100%ról levesz..hazaérek 80...vagy kevesebb
de pl elkellett mennem MiskolcRallyera dolgozni...100%-ról indult..24óra alatt 4%-ra esett vissza...épp hogy hazaértem----- www.zoci.gumroad.com -----
-
WillChi
őstag
Annyi fejlemény van, hogy minden le van tiltva, csak 2G van, le volt téve a telefon nem volt használva, és 9 órakor teljes töltöttségű volt az akku, most 46 százalékos.
[ Szerkesztve ]
Keresek C64-hez Action Replay MK6 vagy MK7 kártyát. Esetleg Final III-at tudok cserébe adni.
-
sesshou
senior tag
Kissé levagyok maradva mostanában.
hogyan áll a froyo fejlesztése a kügyüre?
A wifi továbbra sem működik? -
WillChi
őstag
A probléma az, ha egyáltalán nem használom, akkor is ennyire merül.
Semmi nem fut, 2G-re kapcsolva. Wi-Fi, adatkapcsolat kikapcs. Fényerő minimumra csavarva (bár, ha le van zárva, és hozzá sem nyúlok...).
Mod.: Feltettem töltőre, és átkapcsoltam repülőgépes módba. Ha feltöltődik, lehúzom, és ebben az állapotban hagyom. Remélem, hogy több derül ki így...
[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
.apk-ban ha turkálok, hogy tudom telepíthetőre visszavarázsolni?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Hunter2
addikt
hol lehet azt beállítani hogy csak akkor használjon adat kapcsolatot ha van wi-fi kapcsolat?
-
Steve1207
veterán
válasz sesshou #7192 üzenetére
Jelenleg stabilan ugyanott áll, mint eddig, de folyik a fejlesztés, hogy működjön a wifi. Valamint ha sikerül összehozni, remélhetőleg hamarosan, mert belendülés látszódik az infógyűjtés terén akkor be akarják kapcsolni az Adreno200 GPU-t is.
Szóval jó előjelek, ha összejön idővel lesz minden a kis kütyüben.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Én Leito után simán felraktam a gyári romot. Most olvasom hogy a proci húzva marad. Nem baj mert így a gyári rom is sokkal gyorsabb, gördülékenyebb. Legalábbis nekem jó.
Pixel 9 Wintergreen 256
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- További aktív témák...
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest