- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani117
csendes tag
Sziasztok!
Widget problémában szeretném a segítségeteket kérni. Nem tudom se áthelyezni, se törölni a widgeteket.
Egy hetes kb a telefonom, itthon vásároltam, jelenleg MIUI 8.6.12.1 rendszer fut rajta.
Ezt az egy hibát leszámítva nagyon meg vagyok elégedve a telóval, teszi a dolgát
Köszönöm előre is!
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Két gyors kérdésem volna.
1: Lesz-e a telóhoz hivatalos 6-os android? Amennyiben nem, úgy a cw romok között van-e 6-os tökéletesen magyarul tudó rendszer?
2: Honnan lehet most a legolcsóbban beszerezni, ami még karácsony előtt biztosan ide is ér?
kösziA hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
punky10
addikt
Oda-vissza érthető a beszéd.Messze van a kitunő hangzástól,de érthető.Ami miatt eddig fel sem tünt,az,hogy túlnyomorészt zajos környezetben használom(meló közben,utazáskor vonaton...stb)Most,hogy itthon csendes környezetben teszteltem,jöttem rá,hogy mindegy neki,hol használom,ugyanazt nyujtja...
Valószínűleg valami zajcsökkentő szoftver túlbuzgón teszi a dolgát.És ezen nem segit a Telekom Hd hangja sem...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
trebrona
nagyúr
válasz dethroner #5304 üzenetére
Biztosan jó topikban vagy?
• Operációs rendszer: Android 6.0 (Marshmallow)
Gyárilag azzal jött ki...
(#5285) lócitrom:
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gjo
tag
válasz punky10 #5308 üzenetére
Szerintem is az a hibás, csak nem értem egyes romokban akkor miért működik jól.. Egyébként én is hallom többnyire, de az y550 után úgy néha falhoz vágnám. Azt meg sose értettem a teszteket miért azzal kezdik hogy hány száz mag van a telefonban és miért nem azzal hogy telefonálni lehet-e vele.
-
dethroner
veterán
válasz trebrona #5309 üzenetére
Igazad van Már annyiféle telefont átböngésztem a különböző oldalakon, hogy összekevertem az Mi4c-vel
De a második kérdés még nyitott, hol a legolcsóbb Európában?A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
-
Victoryus94
őstag
Az utolsó (beta global) frissítés óta random felvillan a képernyőm, ill. sokkal jobban merül a teló.
+ A facebook app is sokat dolgozik a háttérben. Nem tudom, a teló frissítése okozza, vagy az FB is frissült.
Erre valami megoldás (nem szeretném letörölni, de nem használom sokat).+ Bekapcsoláskor csak a jelszóval oldja fel a kijelzőt, az ujjlenyomattal nem. Erre lett azóta megoldás?
-
hitman,
őstag
Most szeretnék ilyen telót venni de kezdek elbizonytalanodni a mikrofon miatt.
Akkor a másik fél rossz minőségben hall engem vagy pedig nagyon halkan? Vagy mind a kettő egyszerre?Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
gabe_
őstag
Mi bajotok a mikrofonnal, nem értem...
Nálam semmi gond...[ Szerkesztve ]
Sovány szakácsban sose bízz!
-
(jan)
őstag
Sziasztok! Mennyi ido meg a kis kinaiak elkuldik az engedelyt a loader nyitashoz?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
(jan)
őstag
válasz Victoryus94 #5320 üzenetére
Jaj... Az sok. Jelenleg tegla a telefon. Download modba nem tud belepni, azonnal ujraindul. Fastboot van de zart bl miatt nem sokra megyek vele . Van nem hivatalos mod?
Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!
-
trebrona
nagyúr
Nem biztos, hogy egyáltalán küldenek bármit is, nekem sem küldtek semmit.
Csekkold itt: http://miui.com/unlock/apply.php?retry=1,
ha átirányít ide: http://en.miui.com/unlock/download_en.html, akkor már megvan az engedély.
Egyébként lehet 1-2 nap is akár, a hivatalos a 10 napon belüli.------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem minden telefonon gondom van azzal, h a navik nem pofaznam.
Most ezen sem, es nem is jovok ra mit szoktam trukkozni[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5325 üzenetére
TTS-re gondolsz?
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
trebrona
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5327 üzenetére
Waze-ben külön le kell tölteni magyar
EsztertCsillát pl.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5327 üzenetére
Na erre kíváncsi lennék (mármint a megoldásra), mert mintha feleségem telefonján is néma lenne a Waze.
-
dethroner
veterán
válasz trebrona #5312 üzenetére
Hardveraprón csak a nyerészkedők vannak, eustock.eu pedig Úgy értettem valami reális áron hol lehet beszerezni, kínai webshopok eu-s raktárából most mi a legjobb vétel?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
trebrona
nagyúr
válasz CoolBoy323 #5332 üzenetére
Akkor sajnos nincs ötletem, nekem Redmi3-on is működött és ezen is működik a hang mindenféle külön beavatkozás nélkül az összes navival.
Global és multi romon egyaránt.
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
EuStock-os ROM,GoogleMaps szépen navigál.Wazze-t nem probáltam...
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
CoolBoy323
nagyúr
Nekem 8 Global 6.12.1 van fent (eustock alap, upgraded rom)
-
Acef
addikt
Akkustat, rendszer / hardver 4% / 96%
[ Szerkesztve ]
-
SteadyMan
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is megérkezett GLS futárral az EuStock.hu rendelés. XIAOMI Redmi3S PRIME EU egy hozzávaló iPaky tokkal és az edzett üveg védőfóliával. A teló: fekete/szürke. Az ezüst színű toknak viszont csak a kerete ezüst színű, a hátlap fekete, - mint ahogy a honlapjuk képén is van - ezért aki a teló szürke színéhez passzolót keres, az más tokban gondolkodjon.
Bár már olvasgattam sok dicsérő tesztet és hozzászólást, de az mégis meglepett, mennyire minőségi az összeszerelés és a fogása. Ez a fém ház nagyot dob rajta, de valóban csúszós egy kicsit, így kell a tok. Azt külön díjazom, hogy nem virít az előlapon sehol egy bazi nagy márkajelzés, ezért nagyon diszkrét lett a megjelenés. Nem nagyon akartam meglépni az 5"-os méretváltást, de a kisebb telóim után mégsem tűnik "tepsinek", nagyon kényelmesen kézbe simul, hála a lekerekítéseknek.
Szóval nálam a design: 5/5.MIUI 8 Global 6.9.15 Beta verzióval jött, azt meg is frissítettem az elérhető 6.11.24, majd a 6.12.1-re. UPC vezetékes internet WiFi-jén keresztül kezdtem belakni a mobilt. A SIM/mobilinternet T-s. Egy SIM és egy 32GB micro SD kártya zenékkel van most benne, a 2. SIM majd később esedékes. Most még nem érzem, hogy hiányozna a Root hozzáférés, nincs sok kedvem mókolni, talán így is kiszolgál hosszú távon.
A szoftverét még kicsit szokni kell.
A frissítésekkel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a heti frissítéseket mindig érdemes/szükséges rátenni a telóra, vagy ha megy normálisan, akkor nem muszáj?
A másik észrevétel, hogy a WiFi-n a frissítés letöltési sebessége nem bír 700KB/s fölé menni. Egyéb WiFi-s letöltések sokkal gyorsabbak, így gondolom nem nálam van a gond. Más is ezt tapasztalja, mert kb. 15perc volt mire lejött a telóra az adat. Ezen kívül böngészési, letöltési, elakadási, lefagyási problémákat eddig nem tapasztaltam, de még megy a tesztelgetés...
-
krokk
senior tag
Én egy hete használom már a készüléket és semmi probléma nem volt a telefonálások alatt. Mivel itt olvastam ezt a mikrofon minőséges problámát ezért párszor rákérdeztem, hogy hallanak-e rendesen a vonal túlsó felén. Viszont eddig minden rendben működött. Nekem egy ipaky tok van rajta de kétlem, hogy ez összefüggésben lenne a dologgal
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
vipviform
senior tag
válasz mjani1172 #5345 üzenetére
Teljesen egyetértek. Én már többször vettem, eladtam a Hardveraprón. Eddig minden üzlet korrektül, jó áron lezajlott. Tudom ez nem a reklám helye, de ha valakinek sürgős, akkor érdemes ezt megfontolni.
a legolcsóbbMIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
Új hozzászólás Aktív témák
- Wise (ex-TransferWise)
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest