Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SteadyMan

    aktív tag

    Üdv Mindenkinek!

    Nekem is megérkezett GLS futárral az EuStock.hu rendelés. XIAOMI Redmi3S PRIME EU egy hozzávaló iPaky tokkal és az edzett üveg védőfóliával. A teló: fekete/szürke. Az ezüst színű toknak viszont csak a kerete ezüst színű, a hátlap fekete, - mint ahogy a honlapjuk képén is van - ezért aki a teló szürke színéhez passzolót keres, az más tokban gondolkodjon.

    Bár már olvasgattam sok dicsérő tesztet és hozzászólást, de az mégis meglepett, mennyire minőségi az összeszerelés és a fogása. Ez a fém ház nagyot dob rajta, de valóban csúszós egy kicsit, így kell a tok. Azt külön díjazom, hogy nem virít az előlapon sehol egy bazi nagy márkajelzés, ezért nagyon diszkrét lett a megjelenés. Nem nagyon akartam meglépni az 5"-os méretváltást, de a kisebb telóim után mégsem tűnik "tepsinek", nagyon kényelmesen kézbe simul, hála a lekerekítéseknek.
    Szóval nálam a design: 5/5.

    MIUI 8 Global 6.9.15 Beta verzióval jött, azt meg is frissítettem az elérhető 6.11.24, majd a 6.12.1-re. UPC vezetékes internet WiFi-jén keresztül kezdtem belakni a mobilt. A SIM/mobilinternet T-s. Egy SIM és egy 32GB micro SD kártya zenékkel van most benne, a 2. SIM majd később esedékes. Most még nem érzem, hogy hiányozna a Root hozzáférés, nincs sok kedvem mókolni, talán így is kiszolgál hosszú távon.

    A szoftverét még kicsit szokni kell.

    A frissítésekkel kapcsolatban lenne egy olyan kérdésem, hogy ezeket a heti frissítéseket mindig érdemes/szükséges rátenni a telóra, vagy ha megy normálisan, akkor nem muszáj?

    A másik észrevétel, hogy a WiFi-n a frissítés letöltési sebessége nem bír 700KB/s fölé menni. Egyéb WiFi-s letöltések sokkal gyorsabbak, így gondolom nem nálam van a gond. Más is ezt tapasztalja, mert kb. 15perc volt mire lejött a telóra az adat. Ezen kívül böngészési, letöltési, elakadási, lefagyási problémákat eddig nem tapasztaltam, de még megy a tesztelgetés...

Új hozzászólás Aktív témák