- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Találtgyerek
veterán
Szép darab,az ára se vészes,ha a mostani árakhoz viszonyítjuk.
-
nicu71
addikt
nagyon szép,mindenképpen bejön ez a stilus!
-
engusz
veterán
-
Daert
őstag
Csinos a kicsike!
Tetszik a perforált gumis kábelelvezető.Nekem kicsit keskeny és nagyon hiányolom a 140-es ventiket.de ez már kukacoskodás és szubjektív vélemény.Most látom hogy van beépített ventiszabályzója és a HDD keret is eltávolítható. -
törölt tag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
-
albert8
veterán
Jól néz ki
-
engusz
veterán
Van egy jó, meg egy rossz hírem. Kezdem a jóval, hiszen abból mostanában nem túl sok van: a hazai végfelhasználói árat - a gyenge forint ellenére - sikerült 25 400 Ft-ban megszabni. És most a rossz: egyelőre csak előrendelést tudunk felvenni a házra, a szállítás december 5-én vagy 6-án várható.
-
Móci
addikt
Szép kuckó, bár az IO panel nekem sem tetszik így. Ettől függetlenül jónak tűnik a cucc.
-
mpioca
tag
Nagyon szép! Letisztult és igényes a formaterv. Több ehhez hasonló (küllemű) ház kellene, hogy legyen a piacon!
-
engusz
veterán
válasz
fulltime4wd #20 üzenetére
A HDD doboznak csak az egyik szárát tudod eltávolítani egy csavar kitekerésével. A ventilátorhoz közeli marad fix helyen a stabilitás érdekében. Azt még nem tudjuk, hogy ez mennyire gátolja a levegő útját.
-
fulltime4wd
tag
Ahogy a videót elnéztem a vinyótartó-keret felső része kiszerelhető, ez azért sokat jelenthet a beáramló levegő hűtőhatását tekintve.
Bár jobban megnézve nem igazán látszik, hogy hol lehet megfelezni ,de lehet, csak én nem látom. -
engusz
veterán
Nagyon jó úton halad a BitFenix! Amint lesz a házhoz ár, rögvest jelzem nektek.
-
Milka 78
nagyúr
A ház tetején úgy látom van hely 2x12cm-nek,de ha tévednék akkor még rosszabb a helyzet.Persze ha mindent alig húzol ez igaz,de mondjuk i.5 4.9ghz-n AB-vel agyonfeszelt kártyával már más a fekvése a dolognak.Persze ezt a felhasználók kis rétege játssza meg,de ugye ez a réteg is számít.Nekem ez a ház kifejezetten tetszik és egy kis ráfordítással igen jó kis kuckó lehetne belőle(mint ahogy a gyártónak sikerült már ilyet teremtenie a Shinobi személyében),de így kicsit félkésznek tűnik.Igaz aki nem fél az vághat bele plexit,oldalventit,stbstbst...),mert igen tetszetős modding alapnak tűnik a ház,de a gyártóra jellemző a házhoz külön megvehető kiegészítőkről is(különböző oldal lapok)így ez tovább javíthat a helyzeten.
-
Aidan85
aktív tag
Nagyon tetszetős házikó és az ára is jónak tűnik, az egyetlen ami szemet szúrt, hogy elég vékonynak tűnnek a talpak, amiken áll... lehet, hogy a tápnak is melege lenne...
-
Jim-Y
veterán
Szerintem is jó, hogy nincs az oldalán venti, jók a gumi borítású lyukak, és az elforgatott HDD-bay is, az usb3 is pöpec, amúgy is szeretem a BitFeniy házakat^^
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
(ÉN)közPONT #9 üzenetére
Az bizony.
-
(ÉN)közPONT
őstag
Pofás darab .
-
törölt tag
jól néz ki! és jó, hogy teli az oldallap.
-
Gaben01
őstag
"Tehát van 3db 12cm-es ventinek hely ami kifelé viszi a meleget,de csak 2 van ami befelé szívná a luftot és az is takarásban." Hol találtál még 2db kifelé fújó ventit?Szerintem csak 2 fúj be elől és egy ki hátul.
Egyébként nem olyan vészes szellőzés szempontjából.A jelenlegi Lian Li házamban egy 14-es fúj be elől (előtte az elforgatott hdd keret) és hátul egy 12-es fúj ki.Eddig se a cpu (húzott 2500K) se a vga (GTX560Ti OC) nem kiabált hogy melege van,pedig szoktam játszani,konvertálni is. Az tény,hogy egy SLI/CF izzadna a házban,ahhoz már inkább egy HAF932 kéne.
Nekem tetszik a ház,nem világít,nem csicsás,letisztult.De a Lian Li-met nem cserélném le rá. -
Milka 78
nagyúr
Szerintem kívülről egyszerű letisztult a maga nemében tetszetős ház.Amiről a hír nem szólt az az,hogy a ház rendelkezik egy beépített fordulatszám szabályzóval->[link].Tetszik az usb portok elhelyezése is ráadásul van belőle bőven.A belseje is elég korrekt,ízlésesen el lehet rendezni benne mindent,de a szellőzés elég meredek.Az első ventik takarásba vannak az elforgatott hdd keretek miatt(remélhetőleg kiszedhető),így nem lehet légcsatornát kialakítani benne.Talán valamit segítene az oldalsó venti,de az meg nincs.Tehát van 3db 12cm-es ventinek hely ami kifelé viszi a meleget,de csak 2 van ami befelé szívná a luftot és az is takarásban.Csak bele kell dobni egy erősebb vga-t(vagy cf-et) és egy jól meghúzott forró fejű procit és kész is a grillsütő.Kár ért...
-
XtremLor
őstag
válasz
macilaci78 #4 üzenetére
A panel nekem akkor jönne be ha oldalt lenne lent! nem tudom mi baja volt vele a gyártóknak, nem látszik, kéznél van, nem szál bele annyi por....végre usb3 is van rajta!
Üdítő nem egy cm690-re alapozó kuckót nézni. -
macilaci78
nagyúr
Végre nem vágná a ház tetejének pereme a bokámat, ahogy a lábam pihentetem az asztal alatt! Viszont a sör meg lebillen róla.
Pofás, tetszik. De az I/O panelt én eldugnám valami mögé. Az USB3 kékje megtöri a színek harmóniáját, és az így elhelyezett csatik amúgy is csak takaríthatatlan porfészkek sajnos. -
Szlopa
tag
Én mondjuk kimondottan nem szeretem az oldalsó ventit, csak a zaj jön ki, meg a por megy be rajta. Nekem tökéletes lenne ez a ház kb 30%-al olcsóbban. Bár nem tudom mit csinálnék ennyi vinyóhellyel ilyen árak mellett...
-
DeltaPower
addikt
Meg kell hagyni, igencsak jól mutat. Egy oldalventi viszont lehet tényleg nem ártana még bele.
-
Silentfrog
veterán
Az én hd 5830 videokártyám biztos szétolvadna ebben a házban ,igy hogy nincs az oldalán ventillátornak hely.
Egyébbként tetszetős,letisztult házikó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest