- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
row
csendes tag
Köszi! Tehát a 401-es.....igen, Z nincs a felsorolásban, de ott a ZL, ami ugye dettó....
-
Gabesz11
tag
válasz razorka777 #1803 üzenetére
A Z nek az össze szerelése ès minősége szerintem hibátlan.
-
BroCreSt
aktív tag
Az mitől van, hogy a Z nem látja az itthoni Wi-Fi-met?
Az iPhone 4S, a noti, meg másik mobil látja..És a másik, hogy ha használva van a telefon töltés közben, pl. facebook, akkor felmegy 1%-ot, majd visszaesik, ezt sem értem..
[ Szerkesztve ]
Samsung Notebook Series 9 NP900X3C-A01HU -> iPhone 4 16GB, fehér -> Samsung i9505 Galaxy S4 16GB, fehér
-
legenda
válasz BroCreSt #1807 üzenetére
az úgy érdekes...
milyen típusú router, milyen szabvány, melyik wifi régió, hányas csatorna?
nincs rejtve az ssid, és a többi eszköznél ez megfelelően beállításra került?
az ssid és/vagy a jelszó nem tartalmaz ékezetes betűt, vagy nagyon speciális karaktert?
töltés közben használatnál, nem mindig tölt rá olyan gyorsan, amennyit néhány pillanatban a hardver lehúz, pláne usb töltésnél, ahol kevesebb szuflát kap.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrDonÚr
csendes tag
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy tudok SMS-ben emoji-t küldeni?
SGS 3-on a Go SMS pro ban tudtam, ha letöltöttem hozzá az emoji pugint.
Köszi: -
MrDonÚr
csendes tag
ok, köszönöm csak ezek a hangulatjelek nem értelmezhetőek pl. az Iphone-on. A go sms-nél van ilyen, csak ez éppen nem jó a Z-re.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz MrDonÚr #1812 üzenetére
ja, az ios más tészta, az nem úgy kezeli, de ezt te a telefonodon nem tudod megváltoztatni, az az ellenoldal függvénye (is)!
igen, az alkalmazásokon belül van átjárás, ha mind a két platform alá létezik adott program.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MrDonÚr
csendes tag
Találtam, Emoji Android to iphone!
Még egy kérdés, Viber-en a bal oldali jelek, alakok alsó 1/3-át nem jeleníti meg csak tekergeti, mintha nem tudná betölteni! Valmi megoldás, másnál is jelentkezik?
Köszi:[ Szerkesztve ]
-
MrDonÚr
csendes tag
A másik teló nem volt gond, simán megjelenítette/SGS 3/, ha kapok egy ábrát azt sem látom a Z-n csak tekergeti.
Lehet, hogy a Z felbontása miatt van? -
MrDonÚr
csendes tag
Sajnos, így sem tökéletes a Viber, ugyanaz a gond, ha valaki tud segíteni örömmel veszem.
-
minasm3
tag
Rootról azóta sem hallotta senki semmit?
Használ valaki az SXZ-én Tasker, GreenPower, vagy JuiceDefender programot?
Egyáltalán szükségesek ezek 4.1-es androidra, vagy csak a korábbi verzióknál volt jelentőségük?[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
Kapni valahol fehérben függetlenül? Láttam már 168 körül de csak fekete volt, partnerogsm-nél.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
a.sebi
őstag
válasz SkyS1gn #1825 üzenetére
jahj a jó hírű parnero gsm...ahjaj. garid nek lesz nagyon:|...
szerezz meg egy 10 est és vedd meg rendes garival....
note fórumban több embertől is hallottam hogy a tepefonjuk használt volt de ujkent árulták, vagy gariba visszavett telefonok amiket később javították...
karc volt az uj telon........
t nél dominosan webshopbol 161 rugoba kerül....
mondjuk a simlock ot nem tom h lehet megoldani....ha ebben van valakinek tapasztalata, dobjon egy meilt a sebisiokt@gmail.com ra. meghalalom .[ Szerkesztve ]
-
exelsior1
senior tag
válasz SkyS1gn #1827 üzenetére
Elméletileg a partneronál pár ezer felárért gyári garis is van. Anno Note 2-nél volt, ohgy 139-ezres ár volt feltüntetve bolti garisra, de olyan 145-ért már gyári garisat adtak. Szal lehet az XZ-nél is működik. Az meg már rendes magxar piacra szánt készülék.
Galaxy S10
-
Theor
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvan pár napja a telefon, túl vagyok 4 töltésen. Eleinte ha bekapcsoltam a satamina módot, elég sok plussz időt kaptam. Az utolsó kettő óta viszont csak plusz egy-két órát dob rá. Így most kb 23-24 óra. Ez normális?
-
Theor
csendes tag
A másik, ha beállítom hogy lte legyen a preferált akkor ha nincs lte akkor semmi nincs, egy x van a térerő mellett, viszont ha a wcdma preferált akkor alapból mutatja hogy h+, ha az nincs akkor 3G.
-
Theor
csendes tag
Néztem,nem nagyon van olyan ami folyamatosan fut. Amik ki vannak rakva az oldalakra azok folyamatosan futnak, vagy csak ha arra az oldalra lapozok? Arra gondolok hogy ki van rakva az elsőre a időjárás,óra pár ikon, 2.ra a naptár,3. Emailek, ami óránként frissül,4. a Google asszisztens.
Még nem nagyon ismerem az android müködését,ez az első ilyen telóm.
Fura hogy eddig ha bekapcsoltam a staminát, mondjuk felugrott a készenlét 1-2 napra, most meg egy-két óra a különbség. -
Begi
senior tag
No a hétvégén sikerült letesztelni a kijelzőt pár másik telóval. Sajnos fénykép és videó nem készült róla, mert teljesen kiment a fejemből, de remélem igy is hihető lesz az eredmény.
A tesztelt 4 készülék: SGS, Sony Ericsson Arc S, Sony Xperia Go, SXZ.
3 full HD-s képet néztünk meg rajtuk.
1. kép
2. kép
3. kép
Bravia Engine kikapcsolva, minden telefon max. fényerőn, auto fényerő kikapcsolva.
Az eredmény:
Arc S és SXZ hasonló, talán a Z picivel jobb.
Xperia Go sokkal szebb, szaturáltabb, kontrasztosabb, mint a másik két Sony. De ebben LED-es LCD van. Természetesebb képet ad, mint az SGS, igy ő a nyertes...
SGS meg teljesen más világ. A fehér elég kékes, viszont a fekete az fekete. Itt a legélénkebbek a szinek, de a másik három mellett már természetellenes.
És igen, az Arc S és a Z eléggé sárgásnak tűnik a Go mellett.A 2. képnél bekapcsolva a bravia enginet a fekete kék lesz. Kiszinezi az eget. Elég vicces.
Szóval nem rossz a Z kijelzője, de annyira nem is jó. Egy csúcstelefontól pedig elég gyengus, de megszokható.
[ Szerkesztve ]
-
torrente777_
aktív tag
Úgy néz ki megvan a root és a bootloader nyitás:http://blog.huhka.com/2013/03/root-xperia-z-so-02e-rootingkit.html?m=1
Rommer.
-
MODERÁTOR
Ma én is megrendeltem a Z-t. Elvileg csütörtökön át is tudom venni.
-
Danny750
őstag
Két nagyágyú: [link]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
minasm3
tag
válasz Danny750 #1840 üzenetére
Irtó sok értelme van így a ZL-nek...
Nemigazán tetszene, ha a Sony is a Samsung által jól bejáratott utat választaná (tucatszámra ugyanolyan telefonokat gyártani).(#1841) Danny750: Hát a HTC One-ra sem lehet azt mondani, hogy csúnya. És még a kijelzője is jobb, mint a Z-nek. Ha normális áron jönne ki egy pillanatig megfordulna a fejembern a csere. Aztán elmosolyodnék és használnám továbbra is az imádott SXZ-met.
[ Szerkesztve ]
-
Danny750
őstag
válasz minasm3 #1842 üzenetére
Sztem van értelme...a legkisebb 5"-os készülék + kit zavar a Dragontail+GG2 párosítás annak is lesz egy alternatíva Sony módra!
(Viszont a Z sokkal szebb készülék ip57-el és a mérete is percek alatt megszokható 4-4,3" után is........)[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
-
torrente777_
aktív tag
Már rootolva van a telefonom amit az előbb belinkeltem működik!!!!
Rommer.
-
MODERÁTOR
válasz torrente777_ #1848 üzenetére
Zárt BL-en?
-
minasm3
tag
válasz torrente777_ #1848 üzenetére
Ügyes. Tudnál esetleg erről egy magyar leírást készíteni? Sajna nem tudok kínaiul...
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Elite: Dangerous
- Sweet.tv - internetes TV
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kiakadtak az európai chipvezetők az USA, Kína és az EU követelésein
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Robotporszívók
- További aktív témák...