- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz dave0825 #48700 üzenetére
Ó nem vacakolok vele, ott a gép, rákötve a hifi, feltolom 20-as hangerőre azt hadd dübörögjön (porszívót túlteszi a hangja, UBS system + bass beálltva. 15-18 éves tescós cucc, de még műxik, igaz a rádió és az aux csak - Daewoo márka)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nova001
senior tag
milyen romot ajánlotok mostanság zárt blre ? existenz 4.3 kezd meghalni
-
Aryon87
félisten
válasz norbert1998 #48702 üzenetére
Nincs nekem hiperszuper hifi űrhajó rendszerem. Ez a vacak még most is kiszolgál, hangja szép, igaz az egyik hangszóró hol szól hol nem, valszeg a kábel érintkezésével van baj. Maximum 30-ig megy a hangerő számlálója, de az már igen brutál Márkájához képest még csodálom hogy működik. Kazetta része is megy, az más kérdés hogy már becsípi a szalagot (nemtom a kazi van agyonnyüstölve, vagy a kazetta lejátszófeje a ludas) Lemezjátszó része az hamar megadta magát, nem volt 1 éves sem a cucc
Géppen filmet nézni és zenét hallgatni takarítás közben bőven elég (Tv-Hifi-PC trió). De érik a cseréje már, egy modernebbre...(#48703) cappa72
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aryon87 #48706 üzenetére
Akkor erre kettőt mondok:
1. Ennél sokkal gagyibbra számítottam
2. Az én Texas-om mennyivel jobb?
Amúgy ő az, a csipeszek nélkül, szigetelt csatlakozással. Ezeket később pakoltam bele.Bocs, ez YUANJING, a chip Texas csak
-
eames
tag
Sziasztok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok. PC Companionnal újratelepítettem a rendszert. Régebben, amikor ezt csináltam, kérte, hogy tartsam lenyomva a hangerő gombot miközben csatlakoztatom a telefont a géphez. Ma ezt nem kérte, magától elkezdte a frissítést (az elején a javítást választottam). Úgy tűnik, megcsinálta amit kellett, de tudni szeretném mi a jelentősége ennek a gombnyomásnak. PCC ugyanez a verzió volt.
-
Aryon87
félisten
válasz norbert1998 #48707 üzenetére
biztos jó
-
norbert1998
nagyúr
válasz Aryon87 #48710 üzenetére
Amúgy meglepődsz, de egyáltalán nem rossz
Egy egybe "hifi" torony szintet simán hoz Mert ugye ez csak az erősítő, hangfal meg nem gagyi. D osztály kiforrott...-nak nevezhető, úgyhogy bőven kúl. Ha nagyon minőséget akarok, úgyis fejes megy, de ez is bőven jó. Annyi, hogy magasabb hangerőn túlsúlyba kerülnek a magas hangok, de ezt a hangerőt már úgysem bírják rendesen kezelni a "150 wattos" Magnat-ok. -
Aryon87
félisten
válasz norbert1998 #48711 üzenetére
az szuper
-
darvinya
titán
Ez a Viper 4 csak alternatív lejátszóval működik?
Zene(walkman)-vel nem működik, fel sem ajánlja.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #48715 üzenetére
Most már müködik.
Melyik jobb sima V4 vagy V4 XHifi?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szaszaboy0
tag
Érdekes hogy a v4a most kiakasztja a telot. Fura hangok vannak lejátszás alatt. Olyan mintha nem bírná a proc. Most vagy a lejátszó vacak vagy sem a high sem a super audio drivert nem birja a proci. Felteszek egy másik walkmant hátha csak valami velem nincs rendben, nem emlékszem hogy először is ilyen hangokat hallottam volna.
Üdv Szabi
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #48717 üzenetére
Kösz.
Azt vettem észre, hogy elég csak a kompatibilis mód és driver-ek.
Mindent kikapcsoltam, érezhető maradt a hatása gyári rendszerre.
Sony-s cucc visszatért, de már erősebben egyenletesen.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szaszaboy0
tag
Egy kérdés hozzátok. Van olyan z3 system ui amelyik feltehető gyari romra vagy odexes kell hogy legyen? Másik : tapasztalt vki olyat hhogy a flexy billentyuzet tul érzékeny a h betűnél nekem sokszor duplazza. Csak a h betű. Lehet érintő probléma?
Üdv Szabi
-
darvinya
titán
válasz szaszaboy0 #48720 üzenetére
1. nem tudom, XDA-n kell körülnézni.
2. nem, az billentyűzet hiba.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
válasz szaszaboy0 #48718 üzenetére
A lejátszó vacak. Nekem a High driver van felrakva és a Tidal nagyon szépen szól.
Az SP hangminősége a piacon milyennek mondható? Elmegy, jó, tökéletes?
-
tboldi
nagyúr
"Good audio output" - magyarul nem tökéletes, de valamivel jobb az átlagnál.
[ Szerkesztve ]
-
darvinya
titán
Nem.
Nem tudja tartani a dinamikát, hangképet, mert energia vezérlés kaotikus.
pl: egy albumon belül számokat összevissza játsza dinamikában, hangképben.
Ezt eddig aláírással megoldható volt, de mostanság már azt sem tudta kezelni(függetlenül lejátszótól).(#48725) tboldi
Hát, ez is Wolf, ami…
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #48728 üzenetére
Viper 4 felrakása után megszűnik ez a hiba.
Írtam, hogy felraktam és istalláltam a driver-eket, utána meg szünt a jelenség.
Igaz most észrevehetően merül, mert több kraft van erre.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
szaszaboy0
tag
Low driver is csinálja azt a fura hangot igaz nem kevés opciót kapcsoltam be de ilyen azelőtt nem volt. Poweramp is csinalja.
Üdv Szabi
-
darvinya
titán
válasz norbert1998 #48730 üzenetére
Super -t raktam fel.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomp
félisten
Kb mi az az ellenállási érték amit még meg tud hajtani a telefon halkulás, gyengülés nélkül?
-
tomp
félisten
válasz norbert1998 #48735 üzenetére
A 40ohm-os füles hangosabban szól mint a 12ohm-os. :-D
Olyan a magas és a mély, hogy az agyam szétmegy. Ellenben a tv-be bedugom erre csak valami hangfoszlányok szólnak. -
darvinya
titán
-
norbert1998
nagyúr
Egyébként fizika. Ugye az ellenállás egyenlő a feszültség és az áramerősség hányadosával. Viszont azok szorzata meg tulajdonképpen a teljeítmény, amit ha duplázol, akkor lesz 3dB hangerőemelkedésed. Szóval mondjuk az egyik 98 dB értékű (ez mindig 1 w és 1 m távolságban van, hangszóróknál, fülesnél nem tudom a távolságot, a teljesítmény meg egy tized vagy század watt), 2 tized vagy század wattnál már 101 dB. Egy másik füles lehet akár 110 dB-es is, amihez a 98 dB-esnek négy tized vagy század wattra lenne szüksége. Van 120 meg 122 dB-es cucc is, amihez már nyolc tized vagy század watt kell a 98 dB-es fülesnek.
-
dave0825
őstag
19 óra 40 perc akksihasználatból (maxra töltés óta) 19 óra 30 percet tartotta ébren a telót a Play-szolgáltatások. Mikor nem rég többen is írtátok, nekem akkor még nem volt vele gondom, reméltem, hogy nem is lesz, de most nekem is előjött.... Ez még oké, mert előbb-utóbb föladja a dolgot, de olyat produkál mostanában a rendszer (feltételezem, hogy ugyanennek köszönhető), hogy naponta 5x kell beírnom a pin-kódot, mert újraindul magától. Eddig nem tudtam, hogy miért, vagy hogyan, de tegnap este játszottam, egyszer csak megakadt, bármit csináltam, semmire nem reagált, majd sárgásan elhalványult a kép, és SONY logótól kezdve újraindult.
Szerintetek mit lehetne tenni a rendszer-újrahúzáson kívül? Se kedvem, se időm nem nagyon van most rá.
Egyébként megnéztem Wakelock Detector-ral, hogy mi használta azon belül a legtöbbet, és a SystemUpdateService folyamata, ami a Disable Service app-ban tiltva van, szóval nem értem, hogy mégis hogy futhat.Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
Pitterix
őstag
Már több hozzászólásban olvasom, hogy lehetséges kameralencse probléma. Lehet, hogy nálam is az a probléma? Ugyanis olyan képeket csinál pár hónapja, aminek a közepe tiszta, a szélein mindig homályos. Tavaly év végéig semmi bajom nem volt vele, most meg már egy régi teló is szebb képet csinál.
Vajon eljött az ideje a gariztatásnak?
Vagy van valami ölet, ezt helyrehozni?"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
SkiDev
senior tag
válasz Pitterix #48744 üzenetére
Érdemes fény felé tartani a lencsét és ránézni, hogy nincs-e rajta olyan "rászáradtnak tűnő szmötyi" amelyet nem lehet letörölni kendővel. Ha van akkor simán lekopott a védőréteg és azért csinál ilyen *** képet. Sokan fogkrémmel, én acetonmentes körömlakklemosóval és fültisztító segítségével körkörösen lemostam róla. (Az acetonos lemarja a műanyagot)
Azóta jó lett. Bár nem sokkal gari vége előtt inkább leadtam, mert számos problémája volt a készüléknek, így belevettem a lencsecserét is. Jövő héten hívnak, remélem mindent javítottak!Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
dave0825
őstag
A Disable Service-ben nincs külön olyan, hogy receiver, legalábbis nem találok. Amit a linkelt oldalon írnak Autostarts app-ot, az mindenképp kellhet? Vagy elég lehet csak az AppOpsXposed modul is?
(#48747) Pista622: próbáltam engedélyezni, majd újra letiltani még mielőtt ide írtam korábban, de nem segített, ugyanúgy újraindult nem rég is, mert most is pin-kódot kért. Vagy lehet, hogy ez már mástól van, és csak véletlen egybeesés?!
[ Szerkesztve ]
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Politika
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- Windows 7
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest