- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz dave0825 #48748 üzenetére
Nemrég írtam, hogy szórakoztam Z3 hang cucc átapplikálással, akkor tapasztaltam újraindulgató, Xperia felirat sárguló jelenséggel.
Mivel gyárin vagyok újra flash-eltem a system-et és minden probléma megoldodott.Napokban frissült a G.Play game app.
Ezt ha nem frissítetted és játszottál, akkor okozhat gondot.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
HD5570
aktív tag
válasz norbert1998 #48583 üzenetére
És nem említette hogy valaha visszatér-e még közénk?
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
dave0825
őstag
Megcsináltam végül, köszi. Azóta 2x a szemem előtt indult újra sárgulással, viszont a Dalvik wipe-ot kihagytam, most megcsináltam azt is, hátha amiatt nem működött.
(#48751) darvinya: alapból fönt volt a G. Play Games, de már belakáskor töröltem, meg az összes ilyen google-ös kacatot (Zene, Újságos...), azóta sose volt semmi gond.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
dave0825
őstag
válasz darvinya #48754 üzenetére
4.4.4-es PAC-em van, nem LP-m, úgyhogy akkor még nem kell.
(#48755) air: ettől féltem. Régebben írták itt páran, hogy esetleg attól lehet, hogy a proci "túl van hajtva", ezért gondoltam a Play szolgáltatások ámokfutására mint okozóra. Akkor valószínűleg a kb. 15 app, amit csütörtök éjjel frissítettem Play-en, azok közül kavar be valami. Utálom a frissítéseket, mindig csak elb*****k valamit.
[ Szerkesztve ]
-
-
dave0825
őstag
Elég volt a sárgulásból, teszek egy próbát az air-féle PA-val, neki bevált.
air (vagy igazából bárki), tudnál egy linket küldeni gapps-hez? Ahonnan eddig szedtem le őket, már bezárták a témát, máshol meg nem találok.
(#48760) darvinya: mindegy, újrarakom az egészet, kösz azért, a PA-n majd bent hagyom a G.P. Játékokat.
[ Szerkesztve ]
-
Alcatraz13
tag
HELP!
Van egy ilyenem, és nem veszi a töltést! Se USB-ről, se hálózatról. Próbáltam más kábelt, más adaptert, de semmi
Valaki megoldás?
"SIGNATURE"
-
norbert1998
nagyúr
válasz Alcatraz13 #48762 üzenetére
Reboot reflash?
-
darvinya
titán
válasz Alcatraz13 #48762 üzenetére
Sz.gép látja?
Farmerban hordva tok nélkül teli megy az USB nyílás szösszel.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
darvinya
titán
válasz Alcatraz13 #48765 üzenetére
USB aljzat tiszta?
Ha igen, akkor távolról semmit nem tehetek.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
dave0825
őstag
Tehát valaki egy 4.4.4-he való Gapps-et tudna linkelni? Ma este újraraknám a telót, de így nem tudom.
-
pirey
tag
-
Sebhelyes
senior tag
Az megszokott dolog, hogy a gyári 207 ROM-nál a GPS "beragad" a használata után, hiába van kikapcsolva, a háttérben megy a Battery Usage szerint?
-
tomp
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Android 5.1 várható locked bootloaderre?
Vagy van már?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
air
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #48774 üzenetére
Nincs, és szerintem nem is lesz.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
HD5570
aktív tag
válasz jonnyjoker01 #48774 üzenetére
Egy srác dolgozik rajta most.Bizonyos időközönként jönnek a Test Buildok LBL-re.Már bootanimáció van,de be még nem bootol a rendszer. Szóval várható.
[ Szerkesztve ]
„Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.” „Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki.”
-
MODERÁTOR
-
nova001
senior tag
Eladó sorba került egy t-mobilos fekete sp. Tokkal vonóval fóliaval együtt. A készülék hibátlan, újszerű hajszál karcos.
Érd: privátM4 aqua-ra váltok 😃
-
andy83
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémával találkoztam az SP-nél (gyári android), hogy miután rádiót hallgatok rajta, kihúzom belőle a fülest, nem működik a telefon hangszórója, vagyis híváskor engem hallanak, de én nem hallok semmit. Ha hívás közben visszadugom a fülest, akkor azon keresztül hallom, de normál módban nem.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond?
Előre is köszi!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
Con_Sole
csendes tag
-
dave0825
őstag
air, te használsz PA-ban valami Xposedes cuccost (vagy igazából bármi mást) a gyorsbeállítások csempéinek, a kikapcsoló menü gombjainak, vagy a navigációs sáv módosítására? Alapból nincs ilyen beállítási lehetőség a ROM-ban egyikre sem (a csempék közül sem sokat lehet választani), és Gravitybox-szal pl. a csempéket beállítja egy sorban 4-re, ahogy szeretném, de egy kis idő után visszaáll (a programban viszont 4-et jelez). A kikapcsoló menüre PAC-ben eddig APM+-t használtam, de az itt nem működik, mert beállítom amit szeretnék, és megduplázza a Kikapcsolás menüpontot, meg összekeveredik minden...A navigációs sáv méretét pedig hiába változtatom GB-ban, nem változik, és a kurzor gombokat sem tudom vele előcsalatni.
-
air
nagyúr
válasz norbert1998 #48795 üzenetére
Privátban.
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
törölt tag
Nagyon ( air ) edeti
-
norbert1998
nagyúr
Akinek hiányzik egy kis multitasking
[link] -
pirey
tag
válasz norbert1998 #48798 üzenetére
És én már annak örülök ha egy böngésző pár megnyitott lappal meg egy zenelejátszó rendesen megy..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest