- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
A CM12 életképes már az SP-re? Mostanában random újraindul minden nap valamit tennem kéne vele. -
pruzsi
őstag
-
Szmoki
senior tag
válasz norbert1998 #49386 üzenetére
Sokszor volt fent már, mindig csinálta.. Volt, hogy teszteltem és semmit se raktam rá, akkor is csinálta. Egyébként érdekes, mert amikor a többi rom-ot ti vígan használtátok, én mindig ezzel szívtam, egyedül gyárin nem.
Biztos valami hw gyíkja van, de már mondjuk, hogy megszoktam."I keep my hand on my steel because,I love my life and I always will..." -Nate Dogg
-
kew
senior tag
Sziasztok,
Asszonynak néznék valami telót, mert a mostanija már kezd nagyon használhatatlanná válni.
Gyors körbenézés után ezen akadt meg a szemem.Gyári rommal használnánk, semmi mókolás nem kell rá.
Amire kell: telefon, fb, messenger, viber, instagram, fényképezés, web, maps, egyéb apróságok.Egyetlen elvárás, hogy mókolás nélkül működjön, ne fagyjon, bírjon ki egy napot az akksi.
Szerintetek érdemes venni egyet neki, vagy sok a hibája?
Esetleg valaki egy jó állapotú készüléket nem akarj eladni mostanában? Független vagy telekomos kellene.köszi!
-
törölt tag
válasz Sebhelyes #49411 üzenetére
Na tessék most elijesztetted ! Lehet válni akar és azért kell neki a telefon
A viccet félretéve van akinek jól működik a telefon van akinek meg nem és azok amiket használni akarnátok rajta sajnos mind olyan ami eszi a memóriát. Azért szoktuk ajánlani például, hogy FB-t böngészőből használja az ember..Van akinél sárgul és villog a kijelző illetve egy darabig nem válaszol .Nagyobb memóriaigényű appokat egyszerűen nem szereti. Gondolom azért sokan vannak olyanok is akik megelégedéssel használják nap mint nap a készüléket. -
no more
veterán
Milyen vicces olvasni ezt a topicot a mai napig... minden komment valami hibáról szól.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
dave0825
őstag
Itt találsz leírást, nem bonyolult, és biztos, hogy mindent töröl a telefonról, nem hagy semmit. Legtöbben ezt szokták itt a fórumon használni.
Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99
-
lsc
nagyúr
Melyik a legújabb verzió? Nálam 4.3 207 véggel van most.
Az élet kegyetlen .
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!Az Spn van egy videó gyárilag, ami a kijelző képességeit hivatott demonstrálni.Ezt hol tudnám megtekinteni?
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
-
gmark86
tag
válasz takacsbotond #49435 üzenetére
A videó alkalmazásban találod meg, ha rajta van a készüléken. Én valamikor sajnos letöröltem, nem találom, de tudom melyik videóra gondolsz.
iPhone 11 128GB; Huawei Mediapad T1 8.0 Pro, Huawei Mediapad T3 10, Lenovo C340 IML; Lenovo M73 SFF; Mac Mini Late 2014
-
dave0825
őstag
válasz takacsbotond #49435 üzenetére
Nem a tájképesre gondolsz? Én lementettem minden gyári képet-zenét-videót, de ezt találtam csak, meg egy másikat több nyelven, de az mindent bemutat, nem csak a képernyőt (kamerát, ledvillogást, stb.).
-
dave0825
őstag
válasz pruzsi #49441 üzenetére
Nekem ugyanezt csinálta a PAC kb. 1 hónapja, közben a Play szolgáltatások az élen járt az akksihasználatban, aztán föltettem a PA-t, ott ugyanúgy az elején volt, és az is újraindulgatott. Most a gyári van fönt, kb. 3-4 hete, ez nem indulgat újra, és ezzel együtt nem is a Play szolgáltatások használta a legtöbbet az akksit, sőt, van, amikor bent sincs a listában. Nem tudom biztosra, hogy amiatt van-e, de túl sok a véletlen. Szerintem tegyél egy próbát a gyárival. Amúgy én is kivettem a pin-kódot először, de aztán játék közben is újraindult (egyébként olyankor először lefagyott, 2-3 mp. után besárgult, majd SONY logó...), úgyhogy föltettem a gyárit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tisztelt Ügyfelünk!
Ezúton értesítjük, hogy telefonkészüléke meghibásodásának mértékéből adódóan nem javítható, vagy javítása nem gazdaságos.
Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy típus azonos készülék beszerzésére már nincs lehetőségünk.
Az alábbi cseretípusokat tudjuk felajánlani Önnek:
Sony Xperia M2, Black, White -
Samsung Galaxy Grand Prime G530FZ, Grey, White -
Nokia Lumia 735, Dark Grey, White -
NEM 4G/LTE képes:Samsung Galaxy S3 Neo I9301I, Onyx Black, Ceramic White -
Na most melyik legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest