- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopida
csendes tag
válasz Aranygyerek #26201 üzenetére
Tudtommal nem, és talán a gyári az egyetlen megoldás, amibe a bíróság sem köthet bele (nem tudom, hogy amikor másik megoldással állítod vissza az sms-eket, akkor az látszik-e valahol).
Attila
[ Szerkesztve ]
-
razorka777
veterán
Ha a felhőböl állitod vissza akkor nem.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
bossm
csendes tag
Szia. Ha bíróság tárgyi bizonyítékként akarja kezelni, akkor nem javasolom a buherat. A telod ugyanúgy a bizonyíték része mint a rajta lévő sms.
-
bossm
csendes tag
Nekem más gondom van. Attertem egy másik szolgáltatóra. A telo független. Berakom a sim kártyát és nem érzékeli. Jobban megnezve látom, hogy a korábbi sim és az új sim erintkezofelulete nem egyforma. A regin a felosztott erinzekezo felületek vegigertek a sim teljes hosszát. Az ujnal viszont kb 1-1 mmrel rövidebb mindkét hosszában. Lehet, hogy ez a gond? Az új szolgáltató a Lebara (Németország) a régi volt többféle is.
-
bossm
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
bossm
csendes tag
A felső a régi, az alsó pedig már az új.
Vettünk egy másik helyi szolgáltató sim karit is, de qz pont úgy fest, mint az alsó kártya és természetesen azt sem látja.
Hazibarkacsolassal? -
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Egy olyan programot keresek, ami úgy állítja be háttérnek a kiválasztott képet, ahogy van ő magána nagyítja vagy éppen levágja a széleit...Mert van egy képem amin egy személy van, és vagy csak a fejét, vagy csak bizonyos részt tudok a képből beállítani, mert a gyárin levágja a kép többi részét.
Valaki ebbe tud segíteni?
köszi!
-
storm3
senior tag
Ma sikerült úgy leejtenem a telefont,hogy az oldalsó gombok közül egyik sem működik és hangot sem ad ki magából. Mi lehet a gondja? Elmozdulhatott valami benne? Képernyő,wifi,3g van viszont bekapcsoló(feloldani se bírom töltésre dugás nélkül),hangerő,fényképező gomb nincs, és zene sem meg csörgés sem. Fülesen se amúgy.
A következő kérdés, hogy mivel bírom szétszedni,milyen "szerszám" kell hozzá? Remélem valami jó drága speciális cucc“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
storm3
senior tag
kosz a tippeket, ugy gondolom szerviz lesz a vege sajna.
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
darvinya
titán
válasz storm3 #26219 üzenetére
Szétszereléshez egy kis útmutató.[link]
Amúgy egy csatlakozó felel az oldalsó gombok és jack-ért.
A felső ami a felső kupak alatti antenna alatt található a jack aljzat mellett a panelon.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Ice_Man22
senior tag
Hali!nem tudja valaki, hogy kell unrootolni ezt a telot???
-
Ice_Man22
senior tag
válasz razorka777 #26222 üzenetére
Ujroahuzom??Azzal a progvial amivel rootoltam mar probaltam es nem lehet
-
Ice_Man22
senior tag
válasz razorka777 #26224 üzenetére
Akkor nem problema ha nem nyithato a telefon???Stock firmwaret tataltam a neten, es azt tennem fel inkabb.
-
Ice_Man22
senior tag
válasz razorka777 #26226 üzenetére
Akkor okks, kocce a valaszod es bocs, hogy untatlak a lama kerdeseimmel
-
faham
aktív tag
Na basszus az ezüstös sim takaró valahova elszökött csak a gumi van meg :/
Pedig mióta megvan 3szor volt kinyitva...
Rendeltem egyet de vicces, hogy drágában küldik el mint amennyibe kerül maga a cucc -
ted_mosby
senior tag
Szerintetek valamikor jön Xperia P-re ,ha nem is hivatalosan, de ilyen olyan módon a Kit-Kat? (Android 4.4)
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26233 üzenetére
És azt lehet felrakni Locked Bootloader-el? Vagy annak mi a folyamata?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26235 üzenetére
O hát akkor marad nekem az Enigma meg midnen finomság.. Nem baj azért köszönöm.
Amúgy mitől függ hogy ki lehet-e egy P-t vagy nem lehet?Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26237 üzenetére
Arra gondoltam, köszi!
-
razorka777
veterán
-
rObika8802
aktív tag
válasz razorka777 #26239 üzenetére
már ideje,hogy jöjjön vmi új szoft amibe orvosolják a hívásbugot is... (remélhetőleg)
[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26240 üzenetére
Én már a 4.2 alatt sem találkoztam a hívás buggal.
-
horvath85g
aktív tag
nem érhető el az xda.
mit írnak? -
razorka777
veterán
válasz horvath85g #26242 üzenetére
Nálam megy az oldal.
Egyelőre semmit, mert még csak teszt fázis.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
ted_mosby
senior tag
Erre vártam Köszi a linket! Remélem majd minden igényem kielégíti. Mikor merjem letölteni?
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26245 üzenetére
Hát lehet kivenni a kommentekből hogy nem nagyon működik még, pár napot még biztos várok de utána felrakom. Mert kezd meghalni a mostani Enigma 5.5, elején nagyon gyors volt de mára belassult, egy hónap alatt kb. De már alig várom a KitKat-et.
-
horvath85g
aktív tag
válasz razorka777 #26243 üzenetére
Mert te nem upc-s vagy. Ott most valami nem oké a nettel. köszi!
-
rObika8802
aktív tag
válasz razorka777 #26241 üzenetére
az lehet,de ha jól láttam én nem tudom felrakni ,mert T-s a telóm... vagy van belőle amit fel tudok flashelni?
.-.-.-.-.-.-.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26249 üzenetére
Nem, ez csak nyitott BL-re van.
(#26248) horvath85g:Igen, már hallottam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest