- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!! A walkmannál hogy lehet a média tárat frissíteni ha rámásolok újabb zenéket a telóra?? Köszönöm!! üdv!!
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
Gratulálok a T-mobile-os garanciális szerviznek! Felküldtem a telóm mert nem tölt, ők visszaküldték azzal az indokkal, hogy nem megfelelő tartozékkal volt a csomagban ellátva. (Nem az eredeti Sony kábellel küldtem, hanem egy másikkal. Na bum szerintem azzal is töltenie kellene.) Ja s a telóhoz egyáltalán nem nyúltak, sőt a kupak is le volt esve. Most küldhetem fel megint az eredeti kábellel, csak az a baj, hogy szerintem azt kidobtam, mert gyárilag rossz volt. Hajrá szerviz, szép volt!!!!
-
cizella
csendes tag
Sziasztok. Azt szeretném megtudni, ismertek-e más típusú olyan telefont, aminek a (kifejezetten jó minőségű, lehetőleg bőrből készült, lehetőleg szétnyitható ún. "flip") tokja éppen ráillik az Xperia P-re. Ehhez a típushoz sajnos nem találtam eddig, pedig az Xperia szériának szinte minden betűjéhez gyártanak szép tokot, csak pont a P-hez nem.
"A későn megjött ész olyan, mintha meg se jött volna."
-
Zotyakapi
csendes tag
Sziasztok P-sek!
Lassan egy éve használom a telefont. Hívásbug nálam is jelen van (pár napja szerencsére nem), mondanom sem kell rohadt idegesítő, van mikor azt is kiírja, hogy telefon alkalmazás nem válaszol és akkor választható a leállítás vagy várakozás..vicc az egész. Volt valakinek olyan, hogy csörgésnél csak rezgett és nem játszotta a csengőhangot (és nem rezgőn volt a telo)? Aztán olvastam itt valakitől, hogy a stamina mód kikapcsolásával megszüntethető a hívásbug. Ezt én is kikapcsoltam, meg letöröltem az eddigi task managert. Hála a jó égnek (lekopogom) jó pár napja tünetmentes a telefon.
Kérdésem, hogy érdemes amúgy valamilyen task managert használni? Ha igen ajánljatok légyszi! Egyébként mióta kikapcsoltam a stamina módot semmivel sem bírja kevesebb ideig a teló... Ugyanezt tapasztaltam az automatikus fényerősség bekapcsolásánál, én nem vettem észre hogy tovább bírná az akksi, előtte folyamatosan kb fele fényerővel használtam.Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
rObika8802
aktív tag
elég érdekes dolgot művelt nekem az éjjel a teló.. este vettem le töltőről reggel 7:15-re 5%-on volt megnéztem ,hogy mi húzta le ennyire és a Phone volt ott... mivel nem telefonáltam hanem aludtam ez így no komment..
eléggé felk*rta az agyam.... kezdem egyre jobban utálni ezt a telót[ Szerkesztve ]
.-.-.-.-.-.-.
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26807 üzenetére
Ne a telefont utáld, mert nem hibás.Itt a szoftver a szar.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
rObika8802
aktív tag
-
razorka777
veterán
válasz rObika8802 #26809 üzenetére
Sokkal az sem jobb, mint a gyári, a hibák ugyanúgy megvannak abban is.
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Styleair
aktív tag
Sziasztok!
Előző telefonom egy Xperia P volt. Megmaradt egy készülékspecifikus autós tartó, és egy szilikon tok.
2500 Ft-ért vihető a kettő. Akit érdekel az kérem pü-ben jelezze!Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
laca19
csendes tag
válasz rObika8802 #26809 üzenetére
Próbáld ki a Honami Moonwalkert. Szerintem sokkal stabilabb és gyorsabb mint az Enigma.
-
Bazsi1117
csendes tag
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. a telefonomon az android teljesen megadta magát. Lefagy hiba üzeneteket dobál ki stb. Az android verziója 4.1.2 már egy párszor újratelepítettem de nem oldotta meg a problémát. Tudnátok javasolni esetleg egy jobb verziót vagy valamit. Erre a tipusra a 4.2 telepíthető? Nem nagyon értek az ilyenekhez ezért kérem a segítségeteket. Előre is köszi
-
Bazsi1117
csendes tag
válasz razorka777 #26818 üzenetére
Egy linket és egy leírást kérhetnék? Mert én eddig a sony companionnan telepítettem újra a szoftvert
-
Bazsi1117
csendes tag
vagy egy főzött rom is megfelelne. Mindegy csak valami mást a mostanitól mert ez már kibirhatatlan
-
razorka777
veterán
-
ted_mosby
senior tag
Enigma 5.5 felrakása után szokásos hogy eltűnik a CWM? Mert most akarom lecserélni, hiszen 2 hónap elég lett ahhoz hogy nálam teljesen szétessen Megpróbálom a Moonwalkert.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26824 üzenetére
Két hónapja nem nyúltam így fejlesztői szempontból a telefonomhoz, így elfelejtettem mik lehetnek a hibák, ki tudsz segíteni? Most ezt látom,pedig az ADB drvivereket is telepítettem, de annyi furcsaság volt benne hogy nem ADB Drivers ként jött le hanem Flashtool drivers-ként, ettől függetlenül lehet nem ezzel van a probléma, csak leírtam mert már nem emlékszem minden mozzanatra Na tehát , mi a teendő ilyenkor?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
argos87
csendes tag
Sziasztok!
Kijelzöt cseréltem a telefonomon,gyári beállitások visszaállitása és nem müködik a giroszkop, be van állitva hogy automatikus elforgatás mégsem müködik.... Hol találom azt a beállitást vagy funkciot ahol tudnám kalibrálni a giroszkopot? Választ elöre is köszönöm! -
Gyurma23
aktív tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy telepités elött hol tudom formázni a memória egységet? Van erre valami billentyű kombináció?
-
argos87
csendes tag
válasz darvinya #26827 üzenetére
Tudom hogy a fömenü nem forog el de se az album sem egyéb programok nem forognak vele.Automata forgatás be van állitva.... a szerviz menüben pedig 0 egész alattit értékeken pörög a mérö! Volt egy esésem vele pár honapja azért cseréltem kijelzöt de nem tudom az alaplapon hol találom rajta ezt....Minden sértetlennek tünik... a baleset is pont a másik oldallal történt!
-
Gyurma23
aktív tag
válasz razorka777 #26829 üzenetére
Még egy olyan kérdésem lenne hogy T-mobilos telóra hogyan lehet felrakni a 4.2?
-
Gyurma23
aktív tag
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #26829 üzenetére
Miért törlödne a belső tár (képek, zenék, stb) fw felrakásakor??
Rendszer tárat törli csak(data, cache, stb).
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
úgy döntöttem, hogy kipróbálom a a Moonwalker ROM-ot. Azt szeretném kérdezni, hogy melyik CWM szükséges hozzá, elég az is, ami a leírásban van linkelve? És pontosan mit kell wipe-olni, mert amikor az enigmánál teljes wipe-ot csináltam, akkor nem ismerte fel a SIM-et?Még annyit, hogy zárt bootloaderű a telóm, erre mehet a moonwalker, ha jól tudom?Előre is köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
mi manapság a favorit camera app amit esetleg alap system camera appnak is be lehet / érdemes tenni?
-
darvinya
titán
Mostanában nézte valaki SUS-al, hogy ajánl fel frissítést?
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
haypro
senior tag
Sziasztok,
Bootloader unlock nélkül melyik a legjobb stabil rom, amit fel lehet rakni. (T-függő a telefonom)
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
haypro
senior tag
válasz razorka777 #26843 üzenetére
Nálam használhatatlanul lassú a gyári, pedig többször újratelepítettem SEUS-al.
És ez a HONAMI rom gyors? Biztos nem kell hozzá bootloader unlock?,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26845 üzenetére
És ezt meg is éri felmókolni?
Nekem is zárt a bootloaderem, de már a .100 as is elkezdte a hívásbugotRenault power
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26847 üzenetére
Na ezt olvasgattam pont, hogy miben más.
De attól tartok ezt a telefon a gyári rommal fogom eladni, ha beérik a következő egyed.
Valószínűleg elhagyom a SONY-t emiatt a buzi támogatottsága miatt.
Itt egy teló amin röhögve futna a kit-kat aztán a SONY szaraik a fejünkre.
Sokkal ostobább gyengébb hardverre meg meg fogja kapni az új verziót, más gyártónál.Ráadásul most nagyon szemezek is az egyik LG-vel
Renault power
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest