- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csa_ba
tag
válasz razorka777 #25300 üzenetére
Amit belinkeltél:AOSP browser
El sem indul.
Probléma a csomag elemzésekor hibaüzenettett kapom.
vazze, el vagyok átkozva!Sony Xperia™ P Silver; Sony Xperia™ Z1 Compact Black
-
Csa_ba
tag
válasz razorka777 #25300 üzenetére
Dolphin-al sem megy!
Sony Xperia™ P Silver; Sony Xperia™ Z1 Compact Black
-
Csa_ba
tag
válasz razorka777 #25305 üzenetére
Megoldódott a probléma!
Puffin Web Browser
nem kell szarakodni a flashplayerrel
és mükszik JB alatt is!Sony Xperia™ P Silver; Sony Xperia™ Z1 Compact Black
-
Csa_ba
tag
válasz razorka777 #25307 üzenetére
Csak a Puffin adhat neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Sony Xperia™ P Silver; Sony Xperia™ Z1 Compact Black
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy várható-e még valamilyen frissítés erre a telóra? Előre is köszi. -
Blamazs
senior tag
Sziasztok!
Nextelnel vettunk egy xperia P-t ami sajnos elkezdett buborekosodni. Gyari fuggetlen 2 ev garancias a telo.
A szerviz pesten van csak sajnos. Igaz az az info, hogy sony markaboltban leadhatom javitasra a telot?
Gyorben van egyaltalan sony markabolt, tudja vki? -
ribery22
tag
válasz Blamazs #25324 üzenetére
Győrben a Sony márkabolt most nyílt az Árkádban az emelten. Ha a körforgalom felől mész be (T-Mobile-os vége), az emeleten, jobb oldalon, azt hiszem a kajások előtt, a vodafone helyén.
[ Szerkesztve ]
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek szoftveres hiba miatt lehet olyan,hogy elszáljon a beszéd hangszoró.Egyik pillanatról a másikra egyszerüen nem hallják amit mondok a telefonba Én kiválóan hallok engem nem hallanak. -
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Hívás közben elég halkan hallom a másik félt, elég zavaró! Teljes hangerőn van, néha mintha recsegne is... Mit lehetne tenni, hogy hangosabban halljam a beszélgetést és ne recsegjen? Gyári 4.1.2, non-root, Vodafone.
-
wallace
tag
Mindig vártam az újjabb verzókat, ICS, majd JB, hogy ezek elhozzák a megváltást, de valójában egyre rosszabb lett, az új ficsörök mellett, egyre megbízhatatlanabb lett, az alapfunkcióiban, így ha sebességre vágyik az ember a GB-t kell visszarakni, ahogy én is ezt tettem. Ugyan iszonyat fapad az egész, olyan mintha baltával faragták volna az UI-t, de a sebessége meggyőző. Nincs többé laggos, lassú telefonkönyv megnyitás, nincs lassú hívásindítás, amikor már majdnem volnalban van a hívott fél, de a kijelző még nem váltott, nincs belecsengés a felvett bejövő hívásba, stb, Azt kell mondjam, hogy a rengeteg kipróbált ICS és JB custom rom után, a gyári GB még mindig fényévekkel gyorsabb bármilyen más gyári ROM-tól, Amit nagyon szívesen kipróbálnék az az FXP, de zárt a loaderem, szóval felejtős, illetve belekóstoltam a Firedroidba, ami FXP alapú és fut zárt loaderen, de rohadtul fc-zet, szóval végő elkeseredésemben jött a GB és ez tényleg használható legalábbis telefonos alapfunkciókra tökéletes, ez viszont szégyen a Sonyra nézve.
-
neorow1
aktív tag
válasz wallace #25330 üzenetére
Semmi baj nincs nálam .100-as fw-el a GB-től pedig hányingerem van annyira fapad.. Most tettem fel egy X10 Mini Pro-ra CM7-et, de inkább lecseréltem egy ICS-re, mert egyszerűen vicc, mennyire egyszerű egy ICS-hez vagy a JB-hez képest. Mondjuk nem vagyunk egyformák, ha neked elég annyi akkor használd egészséggel..
-
neorow1
aktív tag
válasz razorka777 #25332 üzenetére
Amíg nem volt 2.1 addig az 1.6 (én azzal kezdtem a droidozást) volt a tökély Fejlődünk, mindig lesz jobb, 2 év múlva a JB lesz a vén róka, amire majd visszaáll néhány "elvetemült" (no offense), mert azzal jött ki gyárilag és az milyen jó volt már..
Egyébként nekem az elmúlt 3 hónap alatt egyszer jött elő a hívásbug, 3G-n, nagyon gyenge térerővel, szerintem ahhoz van köze. Ha EDGE-n használom, nincs hívásbug, bár már írtam, hogy valószínűleg az én telóm valami spéci széria, mert én elégedett vagyok vele.. vagy csak tudom használni..
-
darvinya
titán
válasz razorka777 #25334 üzenetére
Ez nem igaz, mert a Sony-soknak sikerült fekete képernyő halált gyártani azon is.
Idézet dekrer fórumtárs tollából Z topikból:
„ Saját tapasztalataim az új fwről.
- akksi üzemidő sokkal jobb
- nincs híváskor az elsötétedés bug
- wifi sokkal erősebb lett
- bugot nem találtam
- gyors és stabil.”[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
badmad
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek szoftveres hiba miatt lehet olyan,hogy elszáljon a beszéd hangszoró.Egyik pillanatról a másikra egyszerüen nem hallják amit mondok a telefonba Én kiválóan hallok engem nem hallanak.
Amúgy nem értem itt van fent mindenféle rendű és rangú "nagyúr" meg "adikt" kérdezek valamit és senki nem ír semmit a kérdésemre.Tik gondolom azért vagytok azok akik,mert vágjátok ezt a telcsit vagy a témát....Tudom nem fog tetszeni ez a fajta beírás pedig nem bántásból írom -
badmad
senior tag
válasz razorka777 #25342 üzenetére
Köszi szépen a segítséget !Persze ,hogy nem rangfügő tudom csak elszált a fejem mert mire beállt nálam ez a telcsi jön egy ilyen hiba.Sajna úgy néz ki nem szoftver lesz a ludas most gyári ICS van fent,elötte JB volt gyári most még kipróbálom az enigma 5.5 is ezt amúgy már használtam hiba nélkül.....Az a boszantó amúgy szétnéztem a beszéd microfon egy 700ft -os alkatrész kicserélni cirka 5 perc....de ahol megnéztem sehol sincs készleten és nekem nagyon hiányzik ez a telcsi...erre esetleg lenne egy jó tanácsod vagy utbaigazitásod?
-
mrlujoak
veterán
válasz badmad #25341 üzenetére
"Szerintetek szoftveres hiba miatt lehet olyan,hogy elszáljon a beszéd hangszoró.Egyik pillanatról a másikra egyszerüen nem hallják amit mondok a telefonba Én kiválóan hallok engem nem hallanak."
...ezesetben nem a beszédhangszóród (kijelző felett előlapi), hanem a mikrofonod kapcsol ki, ami adódhat hardveres, vagy szoftveres hibás működésből.
Esetleg még hiba lehet, hogy valamiképp némítást végzel hívás közben.
Ha használsz a gyárin kívül bármilyen más híváskezelő appot, akkor azt távolítsd el.A válaszadások tartalmi megfelelése pedig nem feltétlen rangfüggő.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
badmad
senior tag
válasz razorka777 #25346 üzenetére
Baszus de igazad van ezt teszem amit javasoltál....
-
NEMO1968
őstag
válasz badmad #25345 üzenetére
Semmi gond.
Részemről téma lezárva.
Ezek olyan topicok itt a PH-n,hogy ha nem válaszolnak,akkor vagy nem olvasták még a kérdésed,vagy nem tudják a választ.
Senki nem szólja le a másikat,ha nem tud valamit,mert mindenki kezdte valamikor.
Más kérdés,hogy vannak akik elfelejtik ezt.Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest