- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
válasz razorka777 #26851 üzenetére
Megoldódott minden. Sz. restart és egy másik cwm kellett. Amit itt írnak a kezdőbe az nekem nem műkszik De egy másik működött
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
nintendojet
tag
válasz razorka777 #26849 üzenetére
Otthagyni a telefont egy bugos rendszerrel, tényleg kritikán aluli magatartás. Még ha az lenne az indok, hogy gyerekek van egy jó rendszer, stabil, nem fér bele, hogy tovább támogassuk, és azért nem kapjátok meg a legújabb OS/album/walkman... verziót, mert ez pöpec és nem tudnánk garantálni, hogy az jól fog menni, akkor megérteném, de messze nem erről van szó. Ez csak azért kapott JB-t, hogy javítsa a statisztikát, hogy hányat toltak el GB-ről JB-re. Még jó, hogy van CM.
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
razorka777
veterán
válasz nintendojet #26853 üzenetére
A Sonynál biztos tudnak a hibákról, hiszen tele van az internet vele.
Örültem volna egy stabil tökéletes JB-nek, de hát a droidról beszélünk ami közel sem az.
A telefonra már van vevőm, az egyik munkatársam, így mindig kéznél leszek ha gond van a telefonnal, egyfajta "szuperszerviz" leszek.
Sajnálom ezt a telcsit, mert több van benne, mint ami most van, de egy darabig hanyagolom a Sony-t.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával szembesültem egy jó ideje, de nem tudok rájönni mi okozza, ez pedig a hektikus gyors merülés. Akár több napig is normálisan működik, de egyszer csak történik valami, amitől erősen elkezd merülni. Próbáltam kötni valamihez, mi indítja be ezt a folyamatot, de nem jöttem rá, nem használok sok programot, de azokat rendszeresen, de így sem tudom kiszűrni mi a hiba oka. Most pl. hétvégén szinte semmire nem használtam, csak feltöltöttem, majd mára már szinte lemerült.
Egy dolog (szerintem) biztos, a kernel eszi meg az akksit, és nem egy telepített "külső" program. Habár nem tudom, hogy milyen százalékos arányokat kellene látnom a fogyasztásban. Valakinek vmi ötlete?
Ezt "telepítettem" anno rá: LT22i_6.2.A.0.400_CE(Crocko)darvinyano brain, no problem
-
Zolee11
senior tag
válasz razorka777 #26856 üzenetére
Rosszat másoltam ki, a 100-as végű van fent, és mivel itteni linkről töltöttem ez lesz az: LT22i_6.2.A.1.100_CE.ftf(dekrer)
Igaz, csak rá lett telepítve az előzőre, azaz nem teljesen tiszta telepítés volt. viszont sokáig nem volt vele gond, és amikor jelentkezett, akkor még sokkal ritkább volt ez a merülés, mostanában viszont egyre gyakrabban kezd el jelentősen merülni, használat nélkül.[ Szerkesztve ]
no brain, no problem
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26849 üzenetére
Azért az LG-nek sem sokkal jobb a gyári támogatottsága... A P-vel két probléma van: egyrészt a zárt bootloader szolgáltatói telefonokon, másrészt a nem túl gyakori chipset. Legközelebb biztosan valami tucat-chipsetes telefont fogok venni, tisztességes közösségi támogatással, nyitott bootloaderrel.
Amúgy nálam a v6 Enigma elvolt jó ideig hívásbug és minden más probléma nélkül. Hétvégén kezdett el RILJ wakelock miatt az átlagosnál kicsit jobban merülni, és miután az összes ismert megoldás csődöt mondott, visszatettem a gyárit. Meglátjuk, ez hogy bírja.
(#26855) Zolee11: tedd fel a wakelock detector nevű programot, azzal nézd meg, mi tartja ébren a telefont, ha egyáltalán ébren tartja valami. Jobb közelítést ad a probléma megoldásához, mint ezek a battery monitorok.
[ Szerkesztve ]
-
Zolee11
senior tag
Telepítettem, meglátjuk ezzel mit tudok kibogozni.
Azt még elfelejtettem írni, hogy volt olyan is, hogy magától megszűnt a merülés (merülési grafikonon látni), de legtöbbször újra indítottam a telefont, ahogy észrevettem, hogy gyorsan merül, utána mindig megszűnt a gyors merülés.
Köszi!no brain, no problem
-
freemanone
addikt
válasz razorka777 #26860 üzenetére
nem lesz nagyon műanyag a P után? ne érts félre, csak kíváncsiságból! Azért a P egy igencsak elegáns telefon, amihez képest az F6 olyan mintha egy Lexus mellé állnál egy opel-al... persze csak a külsőre értve a hasonlatot. (tudom hogy a pénztárca nagy úr, de nekem fájó lenne!)
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26861 üzenetére
Én maradok a Sony vonalon.
Lepogom, de a nálam lévő Z-t nemsokára betudom fejezni és akkor arra váltok.Bár nekem nagyon fog hiányozni a HDMI hiánya, és csak MHL lesz így le kell mondanom a kábeles billentyűzetről+egérről.
Nem teljes válasz akart lenni.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
s4tch
veterán
válasz razorka777 #26860 üzenetére
Pont az UI érdekel legkevésbé egy droidon Nova launcher, oszt' szevasz. Az F6 meg a rút hátlappal együtt vonzó, bár az Ascend P6 se gyenge. Oppo Find 5-ot nézem még, használtan 300 euró alatt lehet lőni ebayen, és arra aztán tényleg fossák a ROM-okat. Csak nagy egy kicsit... Ja, és eszemben nincs visszamenni Samsungékhoz, de a Note3-tól csak az ára tart vissza. Akkora ökör nagy kijelző mellett mégis filigrán a telefon, illik a kézbe, zseniális a formaterve a mű-műbőr hátlappal együtt.
Nem könnyű a P-ről váltani, mert valamit mindenképp fel kell adni: vagy a fém házat, vagy a brutál fényerejű kijelzőt, vagy a megfizethető árat, vagy egyszerre többet. Februárban vehetek telefont a T-nél, addig lesz idő találgatni.
-
razorka777
veterán
válasz freemanone #26861 üzenetére
Valami kompromisszumot kötni kell és az a külső.Tény, a P nagyon ott van ezen a téren.
Mielött váltok meg fogom tapizni az LG-t és ha nem tetszik hagyom a francba.
Ha megcsinálják a kitkatot fullra még az is lehet maradok a P-nél.
Nem egyszerü megválni töle, pedig a munkatársam már nagyon rákattant.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
freemanone
addikt
válasz darvinya #26862 üzenetére
Hát a Z-t talán még támogatni is fogják egy darabig, de nekem csúnyán elegem lett belőle. Amióta váltottam pár őszhajszáltól megkíméltem magamat. Nem is azért mert a legfrissebb droid fut a telómon, mert még nincs kiakat és nagyon nem is hiányzik, hanem azért, mert a gyári rendszer mókolás nélkül gyorsan és gördülékenyen teszi a dolgát. (most azt ne vegyük ide, hogy nekem igényem a reklám szűrés, a widget-ezhető zárképernyő stb stb, amihez kell root és külső app, de core rendszer beállításba nem kellett belenyúlni, csak kozmetikázás történt) Eddig is power user voltam, de amióta megvan a P6 sokkal több mindent csinálok telefonon.
(#26864) razorka777: Értem! Nekem nagyon samsung copy szappantartónak tűnik, de eddig csak képen láttam, élőben még nem járt a kezemben. Meg mondjuk picit zavaró, hogy a felbontást nem növelték meg a kijelző méretéhez, de ezen kívül teljesen korrekt készüléknek néz ki. Nem kell FHD, csak egy sima 720p illett voln a 4,5"-hoz.
-
darvinya
titán
válasz freemanone #26865 üzenetére
Szerinted a Z új fw-je nem tudja amit felsoroltál?
Semmilyen mokolás nincs, csak személyre szabás, persze root nélkül.De nekem ez adott most, amúgy nincs pénzem új telot venni.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
BOBAKILL
őstag
AZ Ascend P6 azért nagyon ott van külső tekintetében. Talán még szebb is mint a P.
Biztos nem járnál rosszul vele, bár az F6 is tökéletes a kategóriájában, sőt!! Van benne minden jó ami kellhet. NFC, infra is ami szinte csak csúcstelókban van. Már ha ez valakit megmozgat. A P6-ban talán OTG támogatás is van, de ez nem biztos.
Én az ára miatt biztos az F6-ot választanám (ha előbb jött volna ki akkor most azt vettem volna..), a kijelzője simán felveszi a versenyt a P kijelzőjével, oldalról is jobban látod az tuti.
De ha kinézetet nézed akkor a P6 a nyerő. Ez az én véleményem.De a P akkor is egy "unikum" marad szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
LG-ről jöttem anno Sony-ra, és azért itthagyni a Sony-t, mert gyári támogatás, hát. LG supportja pont ugyanilyen, mint ez. Ha nem a csúcshardvert veszed, akkor inkább felejtsd. 4es androidot is kiadták már, mire az LG Black megkapta hivatalosan a 2.3-at! Úgyhogy ne ez legyen a szempont.
Én speciel boldogan elvagyok a 4.0.4-gyel, párszor tettem már próbát a JB-vel, de nekem lassabb volt mindig, úgyhogy végül mindig kikötöttem a 4.0.4-nél. -
ted_mosby
senior tag
Felraktam a Moonwalkert és eddig sokkal tetszetősebb mint az ENigma 5.5. Talán egy hangyafarknyit lassabb, de legalább betöltenek az ikonok a menüben Még szokom, de az első benyomások azt sugallják hogy ez marad amíg nem cserélek. Mert eljön az az idő is.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
whYz
őstag
Az miert van, hogy az android OS es a google play services lezabalja az akksit? Nem megy semmi net, semmi szinkronizalas, semmi play letoltes/frissites es megis.
Csak smsezek, telefonalok es ebresztot hasznalok. Probaltam ujrainditgatni de hat nem segit.
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a telóm ROM-ját, de mivel Win 8.1-em van, ezért VMWARE alól próbálkozok Win 7-el. Az lenne a problémám, hogy amikor kéri, hogy húzzam ki a kábelt a gépböl, majd csatlakoztassam újra a hangerőgomb lenyomásával, akkor sajnos nem érzékeli, hogy csatlakoztattam, végül megint újra manuálisan kell csatlakoztatnom a VMWARE-hoz a telefont. Valaki tudna tanácsot adni esetleg, hogy mit lehet ilyenkor tenni? Előre is köszönöm. -
mekker
őstag
Hát nem tudom segít-e, de próbáld meg felrakni a Greenify Donation verziót, és hibernálj le vele mindent, ami fölöslegesen fut.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
razorka777
veterán
Csak hogy ne unatkozzunk:
Terminator ROM v1Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26880 üzenetére
Én azt várom már, hogy a 4.4 et megírja-e valaki a P re.
Hátha jobb lesz mint a gyári azt akkor a SONY leszoph@t.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26882 üzenetére
pedig nem volna rossz.
Tudtok egy olyan linket ahol a zárt bootloaderre feltehető normális CWM van ?
Mondjuk nem lehetne köze a bootloadernek a CWM hez, de valahogy szarakszik az amit én találtam a P re.
Hol van CWM-em hol nincs.
Egyik indításra előjön a menü a másikra meg nem.
Feldobnék valami nem gyári romot, de így nem állok neki amig a CWM nem stabil.Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26885 üzenetére
Na igen az lenne a másik ami már időszerű lenne, hogy valaki megoldja a bootloader nyitást.
Renault power
-
rob210
nagyúr
válasz razorka777 #26887 üzenetére
Egyébként az megint csak egy kérdés, hogy ha valakinek lejár a hűség ideje akkor azt ki kéne nyitniuk ha kérem nem?
Mert én csak 1 évet írtam alá és az márciusban lejár.Renault power
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #26864 üzenetére
Sajnos nagyon sokat rá kell dobni egy jobb telóra...
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
razorka777
veterán
válasz kk831228 #26891 üzenetére
Ez így ebben a formában nem teljesen igaz.
Attól függ milyenek az igényeid, nekem például nem kell csúcs kategóriás telefon, hiszen amire én használom a droidot arra a középkategória is bőven megteszi.
Van pár egész jó ajánlat a 60k-s kategóriában is.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #26892 üzenetére
Én pl. a P után nem nagyon tudok szappantartót elképzelni... A P6 tetszik ,csak kb 2db P ára nem előfizuval... Pedig szerintem ez nem olyan nagy igény hogy, jól nézzen ki egy telefon meg minőségi érzetet keltsen. Sp esetleg ami 60k körül... Viszont nem néz ki olyan jól mint a P vagy P6.
[ Szerkesztve ]
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
kk831228
addikt
válasz razorka777 #26895 üzenetére
Jaja
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a honami moonwalker v6-ot. A jobb felső sarokban itt sajnos nincs ott az óra. Valahol belehet állítani, hogy megjelenjen az óra a jobb sarokban? Előre is köszönöm. -
Bitpalace
senior tag
válasz freemanone #26865 üzenetére
Szia!
Én is szívesen váltanék egy P6-ra úgy, de egyszerűen nem tudok megszabadulni a P-től...Próbálnám eladni, de senkit nem érdekel, pedig még garancia is van rá és tényleg patyolat. Hüvelynél nem okoz gondot neked az oldal irányú jack kimenet? nem igazán szerencsés ha zsebre akarja vágni az ember zene hallgatás közben, mert nehézkes kivenni szvsz. Kamerája kijelzője milyen a P-hez képest?
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Tarill
őstag
üdv emberek, P-n hogy megy pl a gta3? érdemes fizetni érte a play áruházba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest