- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- iOS alkalmazások
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena
Sony Xperia P - fémtestvér
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEMO1968
őstag
válasz freemanone #21748 üzenetére
OK!
Köszi a segítséget.
Első okostelóm,nézzétek a h...e kérdéseket.
Valszeg ezzel is úgy járok,mint az első gépemmel.
Párszor újrahúztam,mire rájöttem,mit szabad,mit nem .Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
lacy027
tag
válasz darvinya #21520 üzenetére
A GPS az újratelepítéstől megjavult neked? Két külön forrásból háromszor telepítettem újra a rendszert (.100 JB), de a telefon app még mindig eszi az akksit, a GPS meg nehezen akar jelet találni. A 400-as JB-n a GPS jel minden esetben 20s alatt megvolt, ma a legfrissebb JB-vel, aktív nettel 10 perc alatt talált pozíciót. Meg kellene tennem amit már rég meg kellett volna, mentésből viszatenni az előző JB-t.
-
Bitpalace
senior tag
Tudtok jó mozgó háttereket ami nem laggol?
üdv!
-
The Manager
csendes tag
válasz darvinya #21719 üzenetére
Nálam is a Média ette az akksit 2 napig. Pedig NEM raktam rá semmit és nem futtattam olyan progit ami azt használná.
Akkor mitől ment a Média 35%-on???Nálam is volt olyan, h. a 2 óra a jobb felsőben és középen nem volt összhangban, de pár órával később megjavult magától.
"Imádom" a droidot!! Vannak olyan megmagyarázhatatlan dolgai, mint a winfosnak a pc-n!!
-
darvinya
titán
válasz The Manager #21763 üzenetére
Hogy,mitől vannak ilyen anomáliák azt nem tudom pontosan.
Mert amit telepítetek app hozzáférhetőségeit nem tudom, mivel nem tudom mit telepítetek.pl: egy számológép app-nak minek kell GPS, SMS, stb.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
oszi666
őstag
válasz The Manager #21763 üzenetére
Es te vegul hogy oldottad meg? Nalam csak akkor jon elo, ha akarmilyen mediat jatszok le, gondolom amiatt, amit darvinya irt le.
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
roland091
senior tag
még elég buggos de szerintem jól néz ki [PORT][XPERIA P, ?][JB][DEODEXED] Xperia Honami Home & Widgets
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #21768 üzenetére
gondolom téma specifikus
am milyen ez a security-s rom amit most használsz már nézegettem xda-n ?
-
-
darvinya
titán
Írtam talk.sonymobile.com Xperia P szekcióba egy szép kis kérdés sort.
Elnézést nem vagyok nagy angolos.
Valaki tudna segíteni eBay-es vásárlásban Bp-en?Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
roland091
senior tag
válasz razorka777 #21770 üzenetére
lehet kipróbálom akkor valamikor, ezt a reboot opciót nagyon hiányolom igazán elfért volna gyáriba is
-
TomWexX
addikt
válasz darvinya #21744 üzenetére
Akkor nekem miért jön elő újra hetente a figyelmeztetés zenehallgatás közben úgy hogy olyankor egyből le is halkítja a zenét?
És most ha a jackbe kábelt dugok, miért veszi vissza a hangot félre úgy hogy nem tudom felhangosítani? Elvileg már visszaraktam a soundlevelalertet, ha telefon hangszórón szól a zene fel is tudom hangosítani.
Úgy néz ki megint flashelhetem újra a rendszert...Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
freemanone
addikt
válasz TomWexX #21773 üzenetére
tanúlság: ha nem vagy biztos, akár csak 1% kétejed van az alkalmazás fontosságáról, csinálj előtte backup-ot, hogyha ilyen helyzet adódik vissza tudd állítani! Baromi sokszor megszívtam én is mire megtanultam, de ma már reflexből jön.
Nem beszólásként, csak jótanács a jövőre nézve! -
Misua
senior tag
semmi garancia a frissítésre, pl 2011-s Sony-Ericssonos modellekre nem adták ki a 4.1-s frissítést...pedig papíron igérték az 18 hónapos támogatást...persze marketing az egész - ha folyamatosan frissülne a jelenlegi készüked, akkor minek új...készletnek meg csökkeni kell
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #21775 üzenetére
Van backupom de csak a prerooted jb-ről. Tegnap felraktam a CE1-et rootoltam a v15-el (baromi egyszerű volt) és belaktam. Össz-vissz kb 3 óra volt (kipucolás, cwm, nova, v6 holo kapcs.), épp akartam csinálni a backup-ot mire észrevettem hogy elb_sztam.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
freemanone
addikt
válasz TomWexX #21778 üzenetére
Nem teljes backup-ról beszélek. Titanium Backup-al amikor takarítod a romot és olyankor arról az egy alkalmazásról amit törölsz, külön egy backup-ot, majd ha tuti hogy nem kell akkor törölheted a backup-ot, de ha valamit elqrt akkor vissza tudod állítani csak azt az egy apróságot. érteni?
Viszont most jut eszembe, hogy ha van nand backup-od cwm-el akkor állítsd vissza csak a data-t és meg van oldva. Advanced restore alatt lehet ilyet. A már kilapátolt szemét visszakerül, de a beállítások egy része ami rendszert érint megmarad, wifi google fiók stb ilyesmi mind megmarad. A hibát meg javítja.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #21779 üzenetére
Aham. Esetleg annyit megteszel hogy lemented a soundlevelalertet titaniummal és azt a 3 fájlt megosztod velem? Megpróbálom visszaállítani hátha úgy helyre jön.
...Majd megnézem a cwm-et is ha ez a titanium trükk nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz freemanone #21782 üzenetére
Köszi! Úgy tervezem, csak lehet nem ma... Majd közlöm az eredményt.
[ Szerkesztve ]
-
Atmo
senior tag
cm10-ben másnak se megy rendesen a képernyő rotáció és a video rögzítés, vagy csak nekem?
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
Atmo
senior tag
válasz razorka777 #21786 üzenetére
Nálam a rotáció se megy rendesen. Hol műxik, hol nem :/
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb: mindenből beérem a legjobbal ;)
-
TomWexX
addikt
-
Deck
titán
Mától újra vagyok. Vége a Rockmaraton-nak sajnos.
PS5
-
laca19
csendes tag
válasz razorka777 #21741 üzenetére
Ezt az átirást mivel csinálod? Total commanderrel próbáltam több apk-t átirni de nem jó. Kiirja hogy kész de mikor megnézem újra az összes pipa az eredeti állapotban van
-
kovzola
tag
Sziasztok! Tudnátok valami jó magyar rom-ot linkelni, vmi jó kernellel? Tetszik az alap sony pofa, igazából azt szeretném, hogy tudjam emelni a processzor órajelét.
A root megvan, de nem sikerül feloldani a bootloader-t. Enélkül lehet romot, kernelt telepíteni rom managerrel? -
kovzola
tag
válasz razorka777 #21798 üzenetére
ezaz ez nem sekerül a gari nem baj, mert már szedtem szét a telót...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót
SONY Xperia P
Készülék tulajdonságai:
Operációs rendszer
Android GB 2.3
Android ICS 4.0.4 -2012. aug.
Android JB 4.1.2 -2013. ápr.
Kijelző, megjelenítő
LED-TFT WhiteMagic technológia
16 millió szín
qHD (540x960) felbontás
4" (~275 ppi)
Processzor, képmegjelenítő
ST-Ericsson NovaThor U8500 1GHz
Mali-400
Memória, tároló
1 Gb RAM
16 Gb tároló
(2 Gb alkalmazásoknak, 11.3 Gb egyéb)
Micro SD bővíthetőség nincs
Egyéb
Unibody ház
3.5 jack
microUSB 2.0
microSIM
microHDMI
Bluetooth 2.1+EDR (up to 3.0)
WiFi
NFC
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest