Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz Permet Elek #1000 üzenetére
Igen az a Social Life és youtube fiókot is kezel.
Xperia Minin használtam "portolt" formában és tetszett,jobb,mint a régebbi Timescape.Akkor neked független?
Akkor nincs benne a Music Unlimited,az jó,mert a Miniben volt gyárilag,meg ilyen UEFA felesleges dolgok.Most olvastam újra a tesztet és elég meggyőző pl. a Linkpak eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
válasz dokee78 #1001 üzenetére
Ment pü. . Akad pár fölösleg, pl simán eltávolíthaó. Neo reader, foursquare, trac id, origo. office suite. De van hírolvasó és origo. pl az enyémben. Ami hasznos lehet.
És igen. Erős a vas. Én se hittem volna. És folyamatos.. S3 tulajok is néztek, hogy náluk a főképernyő lapozás se mindíg folyamatos. Ezek után egy sp-t is megnéznék pár napra. Egyedüli gyenge pont a kijelző felbontás. Másban ott van a szeren.
-
addikt
válasz Permet Elek #1002 üzenetére
" Egyedüli gyenge pont a kijelző felbontás."
Ez legyen a legnagyobb probléma!
A nagy tesóé több, mint kétszer ekkora "1080 x 1920 pixel (441 ppi)", de ez már csak paraszt vakítás. Ennyivel nem tűnik jobbnak, sőt a tapasztalatok szerint erős fénybe gyengében teljesít.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Permet Elek
senior tag
Én se vágynék FHD-ra, de egy 720p jó lett volna. Bár előnye max a böngészésnél pdf-nél lenne.
-
Yodaaa1
tag
válasz kutitomi73 #1006 üzenetére
Szia! 32Gb-s?10 class-os? Milyenre van formazva, mert az enyem nem viszi.
-
rsf
senior tag
válasz kutitomi73 #1006 üzenetére
Nem a 32Gb- vel van baja állítólag, hanem a class6 fölötti 32Gb-os kártyákkal.
Szóval a class6-os 32Gb-os mikro SD-ket szereti.
Üdv.“Az a baj a világgal, hogy a buták mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.“
-
Yodaaa1
tag
válasz kutitomi73 #1010 üzenetére
A bal gelso sarkanal kezd es huzd korbe a kormodet... Csak vicceltem;-) En S3 ban hasznaltam es lam, ebben meg semmi. Pedig mar hulyere formaztam es az összes keznel lévő teloban megy, csak ez irja hogy ures sd kartya.
-
zsolt9696
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire pixeles a xperia l kijelzője.
Nagyon szembetűnő? Nem kevés az a 221ppi?Üdv.: Zsolt
-
Keil Walker
aktív tag
Telenornál van új árlista. S-kategóriás előfizuval olcsóbb lett, a többi ár sajnos maradt.
http://www.telenor.hu/mobiltelefon/arlista -
gabancs
addikt
Jól gondolom, hogy annak ellenére, hogy a kijelző fizikailag 4,3"-os, a használható terület csak 4" az alsó kapacitív gombok miatt?
-
-
barky
tag
Ma meghozták a telefont minden tök jó meg super leszámítva 2 .dolgot az egyik aki ezt a hátlapot gyártóta hát....vagy 10 percig szenvedtem mire le jött...A legfőbb problémám jelenleg hogy lemerült a telfon fel szeretném tölteni de nem érzékeli az áramot vagy én nem tudom nem akar egyszerűen tölteni nem ráadásul be se tudom kapcsolni hogy bekapcsolt állapotban próbáljam tölteni valaki hasonlóval találkozott már? mi ilynekor a tendő ? az aksit szedtem már ki és raktam vissza..nem jelezz semmit elméletileg a lednek világítani a kéne legalább vagy nem ?
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
barky
tag
megoldódott közben a probléma,.. bár nem értem miért nem jelzett s kapott áramot egyből ki szedtem az aksit megint össze raktam felraktam tőltöre lesz ami lesz alapon... kb 10 perc eltelte után meg jelent a piros led
-
Yodaaa1
tag
Szia! Igen, a lednek vilagitani kell a toltottsegiszintnek megfelelően. Pirostol a narncssargan at a zoldig. Nekem is volt toltesi problemam elso ejjel. Semmit nem toltott. Azota ok. Nincs estleg keznel egy masik tolto, vagy csak kabel, hogy kiprobald mi lehet van problema? Amugy ha szolgaltatos webshopbol rendelted, akkor vidd vissza a legközelebbi üzletjukbe. Vissza kell vegyék es kell hogy foglalkozzanak a problémáddal.
Bocs. Megeloztek. :-)[ Szerkesztve ]
-
barky
tag
van másik töltő én is azzal próbáltam egyből mikor láttam hogy nem tölti... azzal se működött, de lehetséges egyébként ez is hogy túl le volt merülve (addig használtam míg kinem kapcsolt magától ) ... bár nem tudom áramot kell kapnia attól még... mind1 lényegtelen megoldódott a probléma igaz most ilyen zöldes sárgán világít nem tom hogy ez melyik fázis, de kb fél órája van tőltön szóval valami biztos van lesz vele amúgy ha para akkor holnap megyek is reklamálni úgy is lesz holnap időm rá
[ Szerkesztve ]
-
Macsjoz
tag
Sziasztok !
Az volna a kérdésem hogy hogyan lehet a zenelejátszóba rendezni a zenéket ? Mert az tudom hogy lehet létre hozni lejátszási listákat de több mint 300 zene van rajta és mire kiválogatnám megőszülne a szakállam szóval valami más módon lehetséges-e mert már azt is csináltam hogy gépen mappába rendeztem őket és az album neveket is megadtam de akkor is össze vissza pakolja a zenéket -
apuc
őstag
válasz dokee78 #1031 üzenetére
Miért warez?
Amit ajánlok, legálisan, ingyenesen letölthető, kiváló alkalmazás a Play-en.Csak ajánlottam, másnak is már bevált dícsérték, a kiváló lejátszó progiról jutott eszembe, mint egy szintén kiváló progi.. Semmi mást nem tettem, ezt sem szabad?
Elnézést, de pl.ha valaki az Azureust ajánlja, mint kedvelt progit, az is warez, csak azért, mert van aki arra használja?
Na ne legyünk már ennyire..[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz Permet Elek #1032 üzenetére
Így van, a 4Shared ingyenes! zenelejátszó alkalmazás, le lehet a Play- ről tölteni teljesen legálisan.
Aki pedig warezt kiállt, csekkoljon előbb le, azt javaslom. :-) -
gabancs
addikt
Srácok! Végül is mennyi a belső memória? 4 vagy 8 GB? Mert olvastam olyanokat, hogy van 4 gigás változat is.
-
gabancs
addikt
Azért az elég tisztességes.
Valaki mondana egy kis szösszenetet a telefonról? Tehát nem műszaki paramétereket, mert azt el tudom olvasni, hanem, hogy milyen együtt élni vele. Mi az ami tetszik, vaghy esetleg mi az ami nagyon gáz. A kijelző ebben a szikrázó napsütésben mennyire látható? -
gabancs
addikt
válasz Permet Elek #1038 üzenetére
Tehát a 8giga-rendszer is meg van osztva? Ez miért jó? Nekem a Black-nél van 2 mega, ebből a rendszer foglal 1 megát, a többi felhasználható
[ Szerkesztve ]
-
apuc
őstag
válasz gabancs #1037 üzenetére
Az általános benyomásom röviden, hogy szuper a "vas".Én a kijelzőt 50%-on használom,kiválóan látható, és nekem elég szép is,de tény hogy láttam már szebbet is..Stamina és egyéb akkukimélő cucc bekapcsolva,így 2 napig bírja az akku,átlagos napi 2 óra vegyes használattal.
Nekem a kinézete volt első látásra szerelem, azóta rájöttem mennyire erős is.:-)
Kérdezz, mi érdekelne.[ Szerkesztve ]
-
Permet Elek
senior tag
Úgy van ahogy leírtam. És sajnos programokat csak ez a két rész közt tusz mozgatni. Az összes belső memóriás sony-nak ez az átka. De meg lehet oldani, hogy a belső tárolót és egy szép nagy memóriakártyát felcserélj. Root és egy kis mókolás kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Igazából a lányomnak szánom. Most egy xperia play van neki, de gyalázat azzal a 400 Mb memóriával. Ahhoz képest ez a vas egy erőmű az biztos.
Talán ehhez a vashoz túl kevés az aksi, bár ahogy írod, a Sony igen jól optimalizált. És végre lehet törölni kezdőlapokat, ha jól láttam a teszt képeken. -
atee
őstag
válasz gabancs #1039 üzenetére
Ma -1 pont a Sony hivatalos szerviznek.
Igazából nem tudom máshol hogy megy mert nem volt még ilyen gondom szerencsére.
A feleségem töltője rossz. Vagyis az adatkábele. 99%, hogy törött (külsérelmi nyom nincs rajta, gyári hibás 2. nap észrevettük). Gondoltuk ma úgyis mennünk kell egy közeli nagyvárosba ott garanciába megoldják.
T pontban a szokásos hosszú várakozás, de legalább hűvös volt
Megállapították a hibát.. csakhogy itt jön jön a csavar kell hozzá a készülék is! WTF
Mert a Sony minden garanciális javítás mellé automatikusan és kötelezően szoftvert frissített és gyári állapotba rakatja vissza a telefont.
Egy kibaszott micro USB kábel egyértelmű hibáját is csak így hajlandóak gariban cserélni...
A szervizes nem volt kapható rá, hogy ezt kihagyjuk.. állítólag nem tudja megkerülni a rendszert amit nem értek.
Persze ajánlott egy Nokia töltőt..merthogy az jobb minőségű 3 ezresért
Köszi majd veszek háromszázért egy USB kábelt hozzá...Lehet csak nekem szokatlan ez az eljárás, de elég nagy baromság és nagyfokú rugalmatlanság. Mind a Sony mint a T szervizes részéről. (Szombathely)
[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
apuc
őstag
válasz gabancs #1042 üzenetére
Nálam az előd egy Sola volt fél éve, a fiam amióta megvettem, fente rá a fogát, így a szép bizije miatt megkapta.:-)
Engem ott a híváskezelő bug és a hiányzó JB update zavart, meg kevés volt az 512Mega ram.
Na így kerestem egy utódot,ami 1 gigás és JB - ez lett az L.
Nekem az Xperia design nagyon bejövős, ezért nem az ár volt a döntő, bár 80- fölé nem mentem volna, ha igen,akkor Nexust vettem volna.
Szerintem a lányod imádná,az 100%.[ Szerkesztve ]
-
gabancs
addikt
Nagyon tetszik neki, ez tény, és ő fehéret választott. Biztos vagyok benne, hogy ez a vas a mindennapokban mindenre elég, még akkor is, ha már 8 magos szörnyek is vannak. A feleségemnek egy Xperia Tipo van, és megdöbbentő, de az a kis vacak is igen gyors, teljesen használható. Szóval szerintem a Sony nagyon jó rendszert rakott össze. Csak az a kérdés, hogy mint minden droidban, itt is biztos vannak bug-ok, és ezzel mennyire lehet együtt élni.
Például a Tipo-nál számomra nagy csalódás volt, hogy az érintő nem üveg, hanem egy gagyi hatású műanyag lap. Enneél sem olvastam karcálló üvegről, gyanítom ez is műanyag. -
atee
őstag
válasz gabancs #1045 üzenetére
Elvileg karcálló.Volt már erről szó itt, de fóliát én minden telefonra tennék. Egyik sem annyira karcálló, hogy megérje kockáztatni az idegesítő karcolódást.
Fehér egy lánynak jó választás szerintem. Különbség csak a hátlap burkolatában van a fekete az gumis tapintású. De ez az egész szín mizéria is majdnem felesleges. Vigyázó gazda valamilyen tokba teszi úgyis
Nem régen linkeltem egy lilát ami pont olyan gumis tapintású mint a gyári fekete és még 2$ se volt[ Szerkesztve ]
D-day 2002-01-04 01:54
-
törölt tag
Vajon a L mikkor kapja meg a 4.2.2 Jelly Beant?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest