Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macsjoz
tag
Sziasztok !
Az lehetséges hogy a telefon pixelhibás lett ? Ugyan is az a tünet hogy van egy fekete pötty a képernyőn és biztos hogy nem kosz mert sehogy nem bírtam leszedni és játékoknál mindenhol látszódik. -
BOBAKILL
őstag
Hello. LG Optimus L9-et (tmobile) cserélnék Xperia L-re. Akit érdekel, privátban keressen.
-
cintula187
addikt
A hátlapján belül milyen érzékelő fut az akksinál? Hő?
mininél is mérte mégse volt benne ilyen.Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Macsjoz
tag
válasz cintula187 #1654 üzenetére
Az nem az hanem az az NFC de a hátlapjára rá is kellene kívűröl ragasztva lenni hogy van benne ilyen
-
ataman
aktív tag
válasz cintula187 #1656 üzenetére
Használati útmutató?
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
istibond
tag
Sziasztok!tegnap óta sony xperia l tulaj lettem és amikor hosszabb időre lezárom a telót,majd megnyomom oldalt a képernyőzárgombot hogy feoldjam,akkor többször is szokott olyan lenni,hogy zugó,bugó hangot add a teló és csak akkor hagyja abba ha ujbol lezárom feloldom,nem tudja valaki mi lehet a gond?
-
mathaus=)
senior tag
Sziasztok! Valaki mutatni egy képet az előlapi kamerával? Kiváncsi vagyok mennyi előrelépés történt a mostani telóm előlapi kamerájához képest. ( már ha egyáltalán fejlődött) Köszönöm!
-
cintula187
addikt
válasz bigzee1977 #1642 üzenetére
Ezt én is ki fogom probálni mert az illumination bar furán üzemel. A select your device nál melyiken legyen?
xperua U/J vagy S/P?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
bigzee1977
tag
válasz cintula187 #1663 üzenetére
Xperia U/J-ként használtam, de váltottam erre a másik app-ra, mert kavart össze-vissza az Illumination Bar. Ez a Light Flow eddig tökéletesen teszi a dolgát, csak azt jelzi amit én akarok és sokkal világosabb a kezelőfelület is. Nem kell megadni pl. hogy melyik Xperia-d van.
-
Macsjoz
tag
Sziasztok !
Már írtam ezzel kapcsolatban de most már biztos hogy pixel hibás a készülék és ha én ezzel vissza viszem akkor minden apelláta nélkül cserélniük kell ugye ? Vagy az előnyt jelenthet hogy kötöttem még rá extra garanciát ?Előre is köszi !
-
apuc
őstag
válasz Laci7909_aff #1667 üzenetére
Ha "véletlenül" leejti, összetörik a kijelző, arra már vonatkozik?
-
Laci7909_aff
tag
hát azt neki kell tudnia, mire vásárolt plusz garanciát
De ő a pixeleket kérdezte és azt csak 3 napon belül cserélik üzletben.
El lehet küldeni utána szervízbe, de a szervízesek úgyis megmondják, hogy hány hibás pixel (vagy subpixel) esetén jár a csere - de ők lehet csak kijelzőt cserélnek, ha indokolt.
Vagy mégegy lehetőség: azt mondják, hogy nem látják és akkor nuku csere[ Szerkesztve ]
-
gejzinho
csendes tag
Sziasztok,
Ma néhány alkalmazást (többek közt a Google térképet) is frissítette az Xperia L telóm, ez eddig rendben is volna, de ezek után eltűnt a különálló navigáció alkalmazás a telefonról Se ikon, se alkalmazás
A frissítés az oka? Le lehet e tölteni újra azt a navigációt ami gyárilag benne volt? -
Laci7909_aff
tag
válasz gejzinho #1670 üzenetére
Előfordulhat, hogy a frissítés okozta. De ha bemész a térkép alkalmazásba, ott is el tudod indítani a navit.
A Google folyamatosan alakítja át programjait, augusztus elejétől a Latitude is kikerül a kínálatból. Meg a Gtalk is a közelmúltban váltott nevet (Hangouts).
Ami a gyári navi volt, az is a Google térkép része, csak volt külön ikonja is.
Ha olyan verziót teszel fel, amiben még van a navinak ikonja, előbb-utóbb frissíti magát (ha engedélyezed neki) a Play-en és megint el fog tűnni a navigációt indító ikon.[ Szerkesztve ]
-
cintula187
addikt
KÉrdéseim:
NFC vel hogy lehet fájlokat átadni? Zenét pl. nekem nem hozza fel vagy figyelmetlen vagyok a walkmanben. Egymáshoz ér a két xperia L hangot is adnak de semmi.
Wifi hálozaton hogy tudok adatatot pakolni leszedni róla? Már ha lehet ilyet.
ilyesmivel?[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Macsjoz
tag
válasz Laci7909_aff #1667 üzenetére
és ez most komoly hogy nem cserélik ? hát készülék hiba és mit tudok neki csinálni hogy 3hét után jelentkezett nem 3nap mulva ? ha nem cseréli ki akkor biztos belehúzom a fejét a pultba hát azért ne csináljuk már
-
Laci7909_aff
tag
válasz Macsjoz #1673 üzenetére
3 nap után csak szervízhez tudják küldeni az üzletből. Vagy beviszed te a szervízhez, úgy valamivel gyorsabb - ugyanis, ha az üzlet intézi a szervízt az odaszállítás és visszaszállítás plusz idő.
Hány pixel hibás a kijelzőjén ? Előtte érdeklődj a Sony ügyfélszolgálatán, hogy annyival van-e esély a cserére. Ha nincs, akkor be se add, mert csak ülnek rajta, aztán visszaadják ugyanúgy, te meg 2 hétig készülék nélkül leszel.
Nekem még az Optimus 2x-emen volt 2 pixelhiba, de mivel a kijelző szélén volt 3 napon belül sem cserélték. Megvan határozva minden gyártónál, hogy mennyi pixelhiba kell minimum a cseréhez.
Hivatalos szervíz, vagy a gyártó ügyfélszolgálata tud pontos választ adni ezügyben. -
Macsjoz
tag
válasz Laci7909_aff #1674 üzenetére
hát ennek is a a bal felső széle fele van és egy fekete pötty de annyira zavaró ...
-
Macsjoz
tag
válasz Laci7909_aff #1676 üzenetére
és ezt hol tudom megtenni ? esetleg linkelni valami gyártói oldalt ? mert most próbálom a sonynál bereggelni a telót de nem lehet mert a kategóriák között nincs telefon
-
atee
őstag
válasz cintula187 #1672 üzenetére
Ez az egész NFC egyelőre nem sokat ér. Nem tudom miért olyan nagy szám és gondolják micsoda nagy vívmánynak...
Mi is kipróbáltuk itthon, de többet kellett vele szórakozni mit amennyit érdemes rászánni.
Vettem NFC tageket is. Egyet kibontottam beállítottam,hogy ezt azt bekapcsoljon vagy ki.. aztán bevágtam a sarokba a maradék három ki sincs bontvaD-day 2002-01-04 01:54
-
Macsjoz
tag
válasz Laci7909_aff #1678 üzenetére
de mondjuk mivel ugye T-s vagyok olyankor T-s gari van rá és ott van 1év teljes körű +1év készülék gari akkor ha én ezt holnap beviszem akkor cserélniük kellene szerintem. és azt találtam hogy 3pixel után cseréli a sony
-
atee
őstag
válasz Laci7909_aff #1682 üzenetére
Újdonság volt és nem is volt drága, de hogy totálisan nélkülözhető az biztos
D-day 2002-01-04 01:54
-
darkmann
őstag
válasz gabancs #1684 üzenetére
Nos, az okostelefonokba visszatér ez a "haszontalan" extra, mivel rájöttek, hogy az okostévéket lehet vele irányítani.
Az NFC-ről: már elindult itthon is a mobiltárca tesztje, így kb. félév múlva már lehet majd fizetni NFC-s telókkal.
[Elindult a Mobiltárca tesztje]Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
darkmann
őstag
válasz gabancs #1689 üzenetére
Hát igen, ez igaz, de a telefon szerintem mindig nálad van, ezenkívül elméletileg a telefonnal nem csak a tv-t tudod irányítani a megfelelő szoftverrel, hanem pl. a hifi-t, mediaboxot, tehát kiválthatsz vele 3-4 másik távirányítót, kb. olyasmire gondolj, mint a Logitech Harmony One, ami egy célhardver volt erre problémára, csak a telefon ugye, mint írtam, mindig nálad van...
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
daara
aktív tag
sziasztok
Telefon vásárlás elött álok és két telefon között vacilálok a sony P és az L-között,azért irok ide mert tapasztalati véleményt szeretnék hogy melyik éri meg jobban melyik a gyorsabb és stb..tudnátok segíteni ?
-
cintula187
addikt
Arra tudja valaki a válasz,hogy zárképernyő háttérkép kiválasztásnál miért nem tudok az albumban levő képeket beállítani? Nem menti el, jópáron próbáltam. Csak a gyári képeket rakja be.
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Damage401
senior tag
Ha korszerű gépet szeretnél és nem szeretnél fémházat, illetve jövőben kapsz még hozzá frissítést akkor L. Ha fémház tetszik jobban akkor P, de hardverben alulmarad szegénykém illetve üzemidőben is. P-én még a Stamina mód sem segít. Tudom mert használtam 7 hónapig.
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
ataman
aktív tag
válasz cintula187 #1694 üzenetére
A képek a belső, vagy a külső háttértáron vannak? Lehet, hogy az sem mindegy... nálam saját kép van kint.
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
Norberto666
tag
Sziasztok!!!
Valaki tudna nekem segíteni???Az IGO Primo progi fut rendesen, csak :
-az online közlekedési információ
-eseménylista
nem akar működni sehogy sem!wifi van,gps bekapcsolva,adatfogalom bekapcsolva!
Valakinek valami tipp esetleg???
Előre is köszönöm! -
addikt
válasz Norberto666 #1697 üzenetére
Ebben a fórumban nem engedélyezett a feltört és jogosulatlan alkalmazások kitárgyalása.
Gondolom elolvastad a házszabályt!
Általános Szolgáltatási Feltételek-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
törölt tag
Feltettem a telóra a Mobile Bravia Engine 2-őt. De különösebbet nem vettem észre, lehet aki ilyen pixel meg kijelző mániás annak feltűnt volna, nekem csak az tűnt fel, hogy lassabban tölti be a képeket...először pixeles...aztán jeleníti meg rendesen. Úgyhogy le is töröltem. És újra hasít a teló, mert ez csak lassította a galériát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest