Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mate
nagyúr
Tv-vel kapcsolta már össze valaki a telefont? Mennyire jó az a tükrözés funkció?
Macsjoz Tokokat nem szeretem, fólia meg úgy is védi a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Most néztem, már megint nincs raktáron készülék... Úgy látszik várnom kell 1-2 hetet, hogy végre legyen nekik biztosan.
-
mrmarvel
csendes tag
Kedves (fe)L használók! Nektek mennyire melegszik a telefon? (felső negyed rész) Mert nekem eléggé, néha már forró.. Ez normális?? Másnál mi a tapasztalat?
-
dokee78
félisten
válasz hunluigi #897 üzenetére
Ez az Illumination Bar Notification működni fog a többi Xperián is;Xperia L,Xperia M,Xperia SP?
-
ataman
aktív tag
Nekem egy ilyen bőrtokom van, annyira azért nem gagyi, viszont pont takarásban van az értesítő led, ha össze van zárva...
[ Szerkesztve ]
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
-
dokee78
félisten
Erről a menürészről dobna valaki egy Screenshotot?
-
hunluigi
senior tag
Sokan keverik... Én úgy tudom 8230 nem azonos a 8230AB -vel A 8930 az utóbbival egyenértékű csak LTE nélkül. Aztán majd kijavítanak ha nem így van.
[ Szerkesztve ]
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
hunluigi
senior tag
De igen. Csak nem nagyon értem hova akarsz kilyukadni... Két fajta XL van két külön típus számmal. Itthon az LTE nélküli változat érhető el. Ebben van a 8930.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
krmts
csendes tag
Múltkor egy T üzletben közelebbről is megnézegettem egy ilyen telefont, és nagyon tetszik, szerintem be is ruházok egyre a közeljövőben.
Volna viszont egy kérdésem. Jelenleg Xperia mini pro-m van (amire a T pár hónapja megküldte az ICS-t, jobb későn, mint soha... ), és elég sokat használom a beépített japán billentyűzetet. Viszont azt vettem észre, hogy az L-en már csak kínai billentyűzet van a nemzetközi mellett, japán nincs. Vissza lehet valahogy applikálni a japánt, lehetőleg rootolás nélkül? Tudom, hogy a Playen van többféle japán billentyűzet, de ezt már megszoktam, és nagyon kézre áll.
[ Szerkesztve ]
-
barky
tag
Lehet hogy hülye kérdés de azért kíváncsiságból megkérdem péntek óta kb 5 xör vettem már fel készülék értesítőre az L-t azóta 5xör volt is de mikor gép közelbe jutok (haza jővők) sosincs s az érdekelne engem hogy a készülék értesítő most konkrétan abból áll hogy dobnak egy e-mail-t hogy van készleten ? ami persze el is fogy kb 2-3 óra alatt...vagy én vagyok pancser hogy valamit rosszul csinálok én arra vártam hogy kb be állítom hogy nekem ez meg az a tarifacsomaggal kell s amikor készleten van akkor egyet fognak és elkezdik intézni hogy ki hozzák...de ezek szerint ez nem így van...
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
csont
csendes tag
Hát igen, a készletértesítő ilyen megtréfálós dolog. Két hete, amikor én is megrendeltem - bő egy óra alatt elfogyott. Utána már azt játszottam, hogy ment a gmail, nyitva a gépen, illetve ugrásra készen a t-mobile honlapja, az L-re élesítve. Amint megjött az újabb e-mail, rögtön ugrottam a t-mobilhoz és hajrá! Így még belefért a rendelésem. Gondolom jó páran lehetnek, akik szintén így figyelik. Ott kell ülni a gép előtt, nincs mese.
-
hunluigi
senior tag
Mondjuk nem teljesen világos mi ez a roham az XL után. Nem rossz telefon az tény, de ebben a kategóriában nem jellemző az akikapjamarja... Egyébként a propellereseknél sem volt egyszerű szerezni... Szerintem nagyon szűkek lehetnek a készletek. Mindenesetre meglepő...
-
dsteve1
csendes tag
Üdv!
Tervezem az L vásárlását, főleg hogy egész jókat írtok róla, legalábbis túl rosszakat nem.
Viszont ez a "sufnigsm"-es dolog annyiban fontos, hogy egyrészt nekem függetlenül kellene a teló, mert hamarosan valszeg szolgáltatóváltás lesz és nemtom melyikre, másrészt azért ott már láttam 61-ért csak a vasat. Igaz semmi töltő meg headset (pl.xxl) vagy 71-ért (partnero) dobozban. Kérdésem van e vkinek tapasztalata a pl. a fent nevezett bótokkal vagy tud e olyat ahol tényleg megadják a gyári két évet (és nem szolgáltató) Köszi![ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
válasz hunluigi #923 üzenetére
"Én úgy tudom 8230 nem azonos a 8230AB -vel"
A kettő között annyi a különbség, hogy utóbbinál a maximális órajel 1,7GHz. Ami pedig a 8230AB-vel egyenértékű (leszámítva az LTE-t), az a 8930AB.
Még két dolog. Olyan, hogy LTE nélküli 8930 nincs, nem létezik. A Qualcommnál a Snapdragon chipek számozásban a 9-es szám minden esetben az LTE modemet jelenti/jelöli, ebből következik, hogy amit te az Alapsávú verzió résznél látsz, az nem az készülékben található SoC pontos típusára utal.[ Szerkesztve ]
-
Becksman
őstag
Az L-ben 8230-as Qualcom van ahogy nézem. Ez mennyire jó processzor?
T-Mobil webshopon a Bluetooth 2.1 elírás igaz?
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Mate
nagyúr
Gyorsan, gyorsan! Van fehér és fekete is T-nél
-
barky
tag
Háhá most nem fogott ki rajtam mobilnettel egy presszóban (motorola motoluxe) megoldottam miközben a haverokkal söröztem de bezzeg most mikor haza jöttem még mindig elérhetően lehet rendelni akár most is ( eddig persze egyszer nem jött volna össze) mind1 egy hét s én is büszke tulaja leszek egy ilyen készüléknek
"..lenni vagy nem lenni, valami van benne, amióta látok, azóta én vak lettem.."
-
Permet Elek
senior tag
válasz darvinya #940 üzenetére
Én az adwanced task killert használom és tökéletesen működik a telefonom.
És ahoz képest, hogy eddig csak 3 játék van rá telepítve. És elméletileg a "JB már autómatikusan bezárja a dolgokat." Lazán félóránként akár 15 dolgot is is kinyír a cucc. Amit ugye állítólag bezár a JB.
Szóval ez így elég érdekes. Főleg, hogy így lassabban is merülök.
-
darvinya
titán
válasz Permet Elek #944 üzenetére
Lazán félóránként akár 15 dolgot is is kinyír a cucc.
Persze, de a rendszer újrafogja indítani megint.
Ekkor max. az aksi jobban fog merülni az állandó hadakozás miatt.Ez hívom pöckölős játéknak.
Értelme nincs, csak jobban merül és lassítja a telot.
Rosszabb esetben lefagyaszta a telot, összeomlasztja rendszert.
De ne csodálkoz, hogy egyiknap reggel teljes gyári állapotban lesz a telo (még az SD-t is törli), le lesz fagyva, stb. nyalánkságok.
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
hunluigi
senior tag
Én javaslom ennek a GYIK-ba való beemelését. Tanulságos olvasmány. Én nem mondom hogy felejtse el mindenki a task killereket. Ha valakinek ez a hobbija kik vagyunk mi hogy ezt elítéljük... De(!) Könyörgöm legalább ne favorizáljátok!
[ Szerkesztve ]
-
ataman
aktív tag
válasz hunluigi #946 üzenetére
Támogatom, terveztem én is. Köszi, amint lesz időm belerakom...
Én - task killer nélkül - speciel a futó programokra néha-néha rábökök és "kipöckölöm" a nem fontos alkalmazásokat. Általában szinte mindet...
Tegnap egyébként - én is meglepődtem. Kb. 20 óra alatt csökkent 60%-ra az akku. 2-3 beszélgetés volt és kb. 45 perc wifi+netezés.
[ Szerkesztve ]
Samsung Omnia > Motorola Defy > Sony Xperia L > Huawei P8 > P10 > iPhone 12 mini
Új hozzászólás Aktív témák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.