Hirdetés
-
Mobilarena
~~~ SONY XPERIA L ~~~
Új hozzászólás Aktív témák
-
piba2
csendes tag
Sziasztok!
Szüksègem lenne egy gyári telenoros firmware-re. Ha valaki tudna adni egy linket azt nagyon megköszönném! -
-
Peti1117
csendes tag
válasz luna40 #10004 üzenetére
nekem is totál ugyanez a problémám a kezdőképernyő lefagy telefonálások után, és ez még sokkal zavaróbb mint a szenzor. háttért megy az ikonok meg lefagynak kezdőképernyővel együtt. Jó látni, hogy nem csak nálam van ez a gond :-) De várom mikor jön egy új, de szinte hibátlan frissítés. Csak egyszer jöjjön ki egy olyan, soha többet nem frissítek :-D Még mielőtt kérdeznétek SUS frissítettem, és előtte töröltem mindent.
-
mobilefan
aktív tag
válasz -HajTömeg- #9996 üzenetére
nem ilyenre gondolok,hogy telefonbeszélgetést rögzíteni.
hanem egyszerű diktafonra, ha mondjuk mellettem állnak és azt akarom felvenni,hogy mit mondanak.[ Szerkesztve ]
-
-
stul87
tag
válasz bandi0000 #10012 üzenetére
És mi a garancia,hogy az jobb képet csinál majd? Ne azt vegyük alapul,hogy egyébként maga az optika sokkal többre képes, csak kéne 1-2 programozó,aki ránéz ezekre a képekre,és azt mondja,hogy "na jó, számomra a Sony név nem ezt jelenti, és szabadidőmben írok nekik már végre egy normális szoftot a cégnek, hagy örüljenek" Egyébként én is ha tehetném bármilyen telóra lecserélném, ha nem épp cintányért akarnék venni
[ Szerkesztve ]
"csak a pubg!" by Sz
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz bandi0000 #10016 üzenetére
Hát nekem volt annyi telefonom,hogy már azt sem tudom mi lenne a jó nekem
Csak így az utóbbi 1,5 évre visszamenőleg nagyjából : Nokia 808 ,Samsung S3, Huawei P6, Iphone 4s,Sony SP, LG Optimus F6, BB Z10, Galaxy S4 Zoom, Lumia 925 és most megint egy SonyÉs ez tényleg töredéke...Mindenfajta telefonom volt.
Az biztos arra rájöttem,hogy egyik legfontosabb az,hogy tudjam kényelmesen tárolni - kézbe fogni.
Nem kell tepsi...Illetve jól bírja az akkuja.
Kamerában nehéz jót találni,bár ez is csak elvárás kérdése, nekem a 808 és S4 Zoom után nehéz olyat találni amire azt mondom,hogy oké használhatóDe ebből is lejjebb adok és végül is akár egy Galaxy S3 vagy legyen Iphone 4s vagy Z1 compact, teljesen használható kamerájuk van.
Egyértelmű,hogy videóban a Lumia verhetetlen.Ahogy az vissza adja a hangot koncert/hangos zene alatt az csodás..de a win 8...katasztrófa sajnos.Z1 nyerő lehet,a kompakt mérete miatt,használható kamera.akkuja nem tudom,hogy bírja...még nem is fogtam élőben
-
-
mobilefan
aktív tag
válasz -HajTömeg- #10019 üzenetére
Nekem hiányzott a viber stb,kevés app van rá és majdnem mindegyik fizetős.
Igaz lehet most már telepíteni,droid cuccokat rá,de ahogy olvastam nem az igazi az sem.
Illetve a face-s üzenetek is késtek nem keveset.(egy lakásban ugyanazon wifiről küldtek üzenetet facen és jó 2 perc volt míg megjött,de volt hogy csak akkor jött meg mikor feloldottam a képernyőzárat )
Ezen kívül nem volt bajom vele,akku jó,beszéd minősége jó,hangszórója is patent.[ Szerkesztve ]
-
-
DrDobos
őstag
OFF: szeretnék új gépet összerakni, de nem nagyon értek ezekhez. Valamelyik fórumban van topik ezekről?
Samsung Galaxy A55 5G
-
Tidzsimon
őstag
-
daara
aktív tag
Tudja valaki hogy mekkora háttérkép kell hogy scrolling háttérkép legyen és pont illeszkedjen a xl-hez? Tehát pl:1366x768
-
GEPESZ66
veterán
Érdekes,hogy a felajánlott Album alkalmazàs frissítését nem engedi letölteni.
-
-
nyikszi
őstag
A Box 50 gigás tárhelye meddig él? Mert alapból 5 gigát adtak, de mint Sony használó kaptunk 45 gigát, de mintha lett volna valami időlimit. Vagy azt máshol olvastam?
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
manchester99
tag
nekem egyetlen egy problémám van a telefonnal(volt több is persze mint itt sokaknak szenzor bug meg ilyenek) amit még egy szoftver frissítés sem oldott meg.Ha hívnak felveszem min. 2 sec mire hall engem a hívó tehát felveszem a telefont pillanatot kell várnom mire belebeszélhetek .
-
GEPESZ66
veterán
válasz manchester99 #10031 üzenetére
Ez a késés android probléma.
-
Tidzsimon
őstag
válasz nyikszi #10030 üzenetére
A tárhely életfogytiglan, az akció meg szerintem már ötször lejárt, de még mindig engedi a regisztrációt.
(#10029) GEPESZ66 ezt konkrétan egy itteni fórumtárs töltötte fel nekem, Frissítéskor a SUS letölt egy könyvtárba adatokat amiből a flashtoolt megcsinálja a file-t. kipróbálom a héten, de EZ alapján az SI számnak stimmelnie kell.
Előre szólok ez saját vélemény:
Nincs szerviztapasztalatom, én megnyugtatom magam, hogy ha baj van és lehetséges flash módban elindítani a telót, akkor visszarakom rá a telenoros rendszert, és kész. Ha nem akkor olyan mértékű a meghibásodás, hogy cserélni kell alkatrészt, akkor nem foghatják a szoftverre és egy 8 számjegyű számra, vagy asztalt borogatok, anyám csuklani fog annyit beszélnek majd róla.A Telenoros hölgy szerint akivel a Telefont intéztem konkrétan a root se okoz problémát, bár ebben annyira nem bízok
Az elmélet az, hogy szoftveres beavatkozás nem lehet garanciavesztés alapja, nem tudsz maradandó kárt okozni a telefonodban,ezt a szervizesekkel kell lebokszolni.
A Bootloader nyitás már ás tészta. utána fel lehet skálázni a processzort akár 1566 megahertzre is vagy gondolom víz hűtéssel még feljebb isAnnyi legenda van már erről, ha jársz egy T felé kérdezd meg tőlük, hogy mi erről a hivatalos álláspont, esetleg adják írásba.
(#10033) Attila57 az eredeti képet fel tudod rakni valahova a mobilarena összetömöríti, így csak kb 2 megapixeles a kép ami "feleakkora" mint a 8, már ha 8 megapixellel készült, meg úgy láthatnánk exponálási időt stb.
[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
-
GEPESZ66
veterán
válasz Tidzsimon #10034 üzenetére
Tehát úgy érted,hogy ha Telekom HU-s telefonra flashtool-al rárakom a 26-os Telekom HU-s ROM-ot,akkor marad az SI szám,nem kell root.Az összefoglalóban van Telekom-os ROM.
Erősítse meg valaki!
De ha ez így nem probléma,akkor a Sony-nak miért nincs olyan oldala,ahova a hivatalos ROM-okat felrakja?[ Szerkesztve ]
-
kazy76
aktív tag
Az xtheme engine működött valakinek valaha?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
GEPESZ66
veterán
válasz dokee78 #10044 üzenetére
Lehet,hogy nem voltam egyértelmű.Az enyém1272-3609.4.Tehàt honnan tölthető le az ennek megfelelő T-s rom?Flashtool esetèn kell-e valami drivert telepíteni a PC-re?Elnézést,ha olyat kérdezek,ami sokatoknak evidens!Samunál számomra a ROM csere egyértelműbb volt.Céges telefonnak ezt kaptam.Választhattam volna az M-et is,sajnos nem azt választottam.Mintha annál kevesebb szoftos probléma lenne,s jön rá a 4.3.Használni szeretném,nagyobb bugok nélkül,de ez az L-nél egyenlőre álom.
-
Tidzsimon
őstag
válasz kazy76 #10047 üzenetére
Ezek gondolom aosp romokon vagy cm romokon műkódnek normálisan. Csúszkákat, esetleeg iconokat vált. tán az xposedes gravitybox +flip settings-es gyorsindítókat módosítja. Az biztos, hogy nincs olyan ami mindre jó volna. Várós a cwm, több lehetőség nyílna meg.
Gepesz itt a fórumon háthablesz valaki akinek az a romja van. 50-50% gondolom a tések kozt.
[ Szerkesztve ]
A legjobb sütemény a sült oldalas.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest